Yanacak hayatım kımı zaman az kımı zaman cok yarım çay bardağı soğuk süt baharatsız acısız beslenme hafıf beslenme azaltır
Gavıscon surup verebılır doktorun
Günaydın kızlar, mide yanması başlangıcı ile devam ediyoruz dünden beri.. çözüm bulan doğal yollarla var mı? Bu da geçici mi yoksa geri kalan 3 ay boyunca yanacak mi?
Canım benim yediğim şeylere bağlı. Salçası bolda yağlıysa baharatlıysa yemek bir de susam bulgur gibi mideyi rahatsız eden yiyecekler bunları yediğim zaman gavisconu çakıyorum daha başlamadan ha bir de madensuyu beni rahatlatıyor
Canım benim yediğim şeylere bağlı. Salçası bolda yağlıysa baharatlıysa yemek bir de susam bulgur gibi mideyi rahatsız eden yiyecekler bunları yediğim zaman gavisconu çakıyorum daha başlamadan ha bir de madensuyu beni rahatlatıyor
Ben bir akşam çok kötü olmuştum ve eczaneden direk almıştık. Sonra doktoruma danıştım tamam kullanabilirsin demişti. Bende devam ettim 2. Şişeyi açtım hatta
Kızlar hayırlı sabahlar şeker testi yapcaklar açlık kanımı aldılar eve geldim içeceği içicem ama sağlık ocağı ısrarla 2 saat sonra ölçeceğiz tokluğu diyor. Doktorumun da bugün ameliyat günü ulaşamadım kendisine. Napim 1 saat dolunca gidip zorla kan aldırayım mı
Kızlar hayırlı sabahlar şeker testi yapcaklar açlık kanımı aldılar eve geldim içeceği içicem ama sağlık ocağı ısrarla 2 saat sonra ölçeceğiz tokluğu diyor. Doktorumun da bugün ameliyat günü ulaşamadım kendisine. Napim 1 saat dolunca gidip zorla kan aldırayım mı
Ben aç karnına vermiştim ilkini.
İkincisi içecek içip bir saat sonra verdim.
Sonra tekrar bir saat bekleyip, tekrar verdim.
Yani içecekten sonra birer saat arayla iki defa kan almışlardı.
Hepsinde açtım.
Ben aç karnına vermiştim ilkini.
İkincisi içecek içip bir saat sonra verdim.
Sonra tekrar bir saat bekleyip, tekrar verdim.
Yani içecekten sonra birer saat arayla iki defa kan almışlardı.
Hepsinde açtım.
Doktoruma ulaştım içecek 50gr glikoz ise 1 saat sonra eğer 75gr ise 2 saat sonra tokluk şeker bakılır dedi benimki 50gr 1 saat sonra sağlık ocağına gidip kan benim damar benim alın kanımı dicem mecbur
Günaydın canım
Aynen öyle yaptım bugün gittim asmde idrar kültürü ve tahlili vermemi istedi doktorum onun için gittiğimde ebeyle görüştüm canım oda fetal dooplerle baktı korkma normal dedi içim rahat etti ya
Benim hep oluyor böyle.
Sadece tekme, kayma şeklinde değil hissettiklerim. Titreşim gibi şeyler, kalp atışı gibi ritmik şeyler vs. Ben aşırı hissediyorum hareketlerini zaten.
Muayene esnasında da doktorum gözüyle gördü, normal dedi. Ama çok hareketli olduğunu onayladı
Şuan bunu yazarken bile o anlattığın şey oluyor içimde fjdhd
Yavrum bunu ben de yaşıyorum da yani taşikardi falan nerden çıkardın anlamadım pıt pıt pıt hızlı ve ritmik bir şekilde nabız atımı duyuyorum, dışardan göremediğim gibi elimi koysam bile derinlerde hissediyorum. Bunu ben birkaç kez yaşadım sende yaşayacaksındır muhtemelen. Korkma yani. Bana hıçkırık gibi geldi çok ritmik olunca aha dedim minnoşum hıçkırık tuttu ve geçtim. Öyle internete girip bakarsan ohoooooo. Yapma güzelim boşuna strese sokma kendini de bebeğini de Bazen o hissi nerdeyse kuyruk sokumuna varana kadar hissediyorum hem çok derinde hem çok güçlü değişik bir şey
Günaydın canım
Aynen öyle yaptım bugün gittim asmde idrar kültürü ve tahlili vermemi istedi doktorum onun için gittiğimde ebeyle görüştüm canım oda fetal dooplerle baktı korkma normal dedi içim rahat etti ya
Bilmiyorum kuzum anlam veremedim ki bende yarım dakika falan sürdü
Ama çok hızlıydı ya ben kalp atışı diye korktum dakikada 200 kadar hızlı bir ritimdi ben ilk defa yaşıyorum canım
Hıçkırık dışardan benımde gözükmüyor bu arada tık tık tık yaklaşık bı dk süren bişey hatta benı rahatsız edıyor sankı kendım hıçkırıyormuşum gıbı ay hadı gec falan dıyorum