2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar, mide yanması başlangıcı ile devam ediyoruz dünden beri.. çözüm bulan doğal yollarla var mı? Bu da geçici mi yoksa geri kalan 3 ay boyunca yanacak mi?
Canım benim yediğim şeylere bağlı. Salçası bolda yağlıysa baharatlıysa yemek bir de susam bulgur gibi mideyi rahatsız eden yiyecekler bunları yediğim zaman gavisconu çakıyorum daha başlamadan ha bir de madensuyu beni rahatlatıyor

Aslında tüm bir simit yedim ben susam da yakmış olabilir demek ki.. gaviscon u doktor mu yazıyor canım?

Aslında tüm bir simit yedim ben susam da yakmış olabilir demek ki.. gaviscon u doktor mu yazıyor canım?
Ben bir akşam çok kötü olmuştum ve eczaneden direk almıştık. Sonra doktoruma danıştım tamam kullanabilirsin demişti. Bende devam ettim 2. Şişeyi açtım hatta

Kızlar hayırlı sabahlar şeker testi yapcaklar açlık kanımı aldılar eve geldim içeceği içicem ama sağlık ocağı ısrarla 2 saat sonra ölçeceğiz tokluğu diyor. Doktorumun da bugün ameliyat günü ulaşamadım kendisine. Napim 1 saat dolunca gidip zorla kan aldırayım mı

Kizlar 2024 ocak annelerinden geliyorum ankarada olup detayli ultrasona gidenler kimi onerirsiniz fiyatlariyla yazar misiniz tesekkurler simdiden

Ben aç karnına vermiştim ilkini.
İkincisi içecek içip bir saat sonra verdim.
Sonra tekrar bir saat bekleyip, tekrar verdim.
Yani içecekten sonra birer saat arayla iki defa kan almışlardı.
Hepsinde açtım.

Ben aç karnına vermiştim ilkini.
İkincisi içecek içip bir saat sonra verdim.
Sonra tekrar bir saat bekleyip, tekrar verdim.
Yani içecekten sonra birer saat arayla iki defa kan almışlardı.
Hepsinde açtım.
Doktoruma ulaştım içecek 50gr glikoz ise 1 saat sonra eğer 75gr ise 2 saat sonra tokluk şeker bakılır dedi benimki 50gr 1 saat sonra sağlık ocağına gidip kan benim damar benim alın kanımı dicem mecbur

Evet canım için rahat eder çünkü bebeği stresimizle elimizde olmadan yoruyoruz dikkatini dağıt.
Günaydın canım
Aynen öyle yaptım bugün gittim asmde idrar kültürü ve tahlili vermemi istedi doktorum onun için gittiğimde ebeyle görüştüm canım oda fetal dooplerle baktı korkma normal dedi içim rahat etti ya
Canım irkilmiş olabilirmi bazen bizede olur ya bi titreme gelir onlar suyun içinde ya o şekilde hissetmişsindir belki
Bilmiyorum kuzum anlam veremedim ki bende yarım dakika falan sürdü
Ama çok hızlıydı ya ben kalp atışı diye korktum dakikada 200 kadar hızlı bir ritimdi ben ilk defa yaşıyorum canım

Bende dışardan gözükmediği için hıçkırık değildir diye düşündüm o kadar hızlı ve ritmikti o yüzden kalp atışını düşündürdü bana canım

Googllamayı ozellıkle sana ve Devakus a yasaklıyorum

Bende dışardan gözükmediği için hıçkırık değildir diye düşündüm o kadar hızlı ve ritmikti o yüzden kalp atışını düşündürdü bana canım
Hıçkırık dışardan benımde gözükmüyor bu arada tık tık tık yaklaşık bı dk süren bişey hatta benı rahatsız edıyor sankı kendım hıçkırıyormuşum gıbı ay hadı gec falan dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…