2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bir akşam çok kötü olmuştum ve eczaneden direk almıştık. Sonra doktoruma danıştım tamam kullanabilirsin demişti. Bende devam ettim 2. Şişeyi açtım hatta
Bende haftaya gideceğim sorayım önce bi, eğer kullan derse alırım artık..

Allah Allah o muydu acaba dur dikkat edeyim bari
Mimli olmak bunu gerektirir neysekı inanıyorsunuz bizede az cok kafanız dağılıyor
Tabi ki size çok güveniyoruz içimizi döküyoruz iyi ki varsınız kendi adıma ben çok zorlanırdım olmasanız

Günaydın Kızlarcım
Bebelerin beşiğine koyacağımız yatakları yatağa yerleştirmeden nasıl ve neyle temizleyeceksiniz? Ya da temizlemeye gerek oluyor mu?
Ben yataş twiny almıştım şuan muşambalı şekilde geldiği gibi duruyor hiç açmadık ama yine de içimdeki Türk anası guzum hep mikrop neyin vardır onda çocuk yatacak beşiğe koymadan güzelce ovala diyor

Bu arada asm ye gittim sabah tahliller için bu sefer bebeğin kalp atışlarını dinlemeye çalıştılar dopplerle çalıştılar diyorum çünkü pozisyonu tersti bebeğin sadece iki saniye falan geldi gitti ses ama ebe karnın fıkır fıkır hareket ediyor görüyorum zaten bebek hareketli dedi doktor da tamam çocuğu rahatsız etmeyin bırakın uyusun dedi öyle çok duyamadık yani
O aletler bebek ters pozisyondayken çok işe yaramıyormuş sanırım
Bir de 27 Eylül de doğum ve sonrası için konuşmak üzere başka bir randevu verdi ebe doğum diyor sonrası diyor 2 ay sonra ebeyle doğum konuşmaya gideceğim Allah izin verirse yani içim bir hoş

Kızlar ben geçen indirimden bunları aldım eşim oturdu benimle dalga geçiyor
Ben de 4.5 aylık hamileyken indirimde diye bebişe diş fırçası almıştım eşim çocuğumun doğduğunda totosuna giymeye donu ve bezi yok ama diş fırçası var diye günlerce dalga geçmişti

Bende bugün dooplerle dinledim sağ kasığıma yerleştirdi ebe biraz dinledik sonra hareket etti ama normal dedi ama beni kide tersti canım en son makat gelişti

Bende bugün dooplerle dinledim sağ kasığıma yerleştirdi ebe biraz dinledik sonra hareket etti ama normal dedi ama beni kide tersti canım en son makat gelişti
Benimki o şekilde ters değil canım sırtı dönükmüş karnıma yani kalbi arkada kalıyor dedi ebe eliyle baktı sesi duyduk zaten ama iki saniye falan sonra gitti bebiş hareket ediyor zaten çok şükür

ALEZ al hayatım yıka tak yatagı yıkama yanı

Benimki o şekilde ters değil canım sırtı dönükmüş karnıma yani kalbi arkada kalıyor dedi ebe eliyle baktı sesi duyduk zaten ama iki saniye falan sonra gitti bebiş hareket ediyor zaten çok şükür
Hım şimdi anladım canım benim geçen doktora gittiğimde öyleydi sadece totosunu gösterdi bize oğlum yüzü bana dönmüştü çok şükür iyi olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…