2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ALEZ al hayatım yıka tak yatagı yıkama yanı
Alez aldım kuzum zaten ama yine de bir silsem mi dedim işte

Herkesı hergun darlayacağım artık burda bugunde gun gecmedı dıye hazır mısınız
Ben kendimi zaten bayadır darlıyorum bünyem alışık

Su hijyenik ıslak mendillerle temizliyorum ben canım sonra hava alacak baya zaten
Aa evet bende de var onlardan annem tembel bezi diyor haha ben de öyle yaparım olmadı

14.30 da dahiliye randevum var benim de kan da fibrinojen yüksek çıktı diye doktorum yönlendirdi 2 gündür gerginim mide yanması neyse de acayip gaz sıkışması oluyor bende de onu da tekrar ona soracagom
Güzel haberler al canım inşallah

14.30 da dahiliye randevum var benim de kan da fibrinojen yüksek çıktı diye doktorum yönlendirdi 2 gündür gerginim mide yanması neyse de acayip gaz sıkışması oluyor bende de onu da tekrar ona soracagom
Gaz sıkışması çok zor bir şey arada bende de oluyor ter döküyorum öyle olunca güzel haberlerle gel kuzum inşAllah

Tamam canim tesekkur ederim cevap icin hayirli saglikli dogumlar

Kendimi şuan aynı bu videodaki gibi hissetmem
Ahahahhaha çok iyiydiii gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
Canım benimde aynı yatak. Ambalajı pisti ben de bi güzel çıkardım ambalajından. Ama yatak temizdi, Yatağı süpürgem ile bi çektirdim sonra havalandırdım biraz en sonda streç film ile sardım kaldırdım . Bir de alez aldık mı tamamdır

Ya dimi ama kuş gibi oluyorsun Nasıl bırsey yapacaksın nasıl yapacaksın anlat bakalım

Ya dimi ama kuş gibi oluyorsun Nasıl bırsey yapacaksın nasıl yapacaksın anlat bakalım
Cidden hafifledim. Biraz şöyleli şeyler yapacağım. Ama hayalgücüme ve içimde ki Derya Baykalı da serbest bırakıyorum bakalım ben de bilmiyorum ne çıkacak ponpon ve makrome gökkuşağı yapımını biliyorum. Gerisi de elimdeki malzemelerle şekillenecek cağnım

Sağol canım , eşim sağolsun iCloud yedek gb almış ama yedeklemesi yok. Ah bu erkekler diyorum Bu arada maşallah size

Ay harıka görünüyor makrome de yapabılıyorsan ne ala yaa
Ben boyle tığ sıs ıp ıslerını pek beceremem

Benim sağ tarafa yoğunlaşıyor popo aşağıda canım acıyor bazen ne var orda bilmiyorum ama aşağıda baskı az oluyor böylede
Oğlumda da hep baş aşağı durmuştu bilmiyorum bende doktor en son gıttıgımde tek tek dedı kafası baya seyımın ıcınde poposu sol göğsümün altından gelıp ayaklarınıza sağ göğsümün altından karnımın ortalarına kadar getırmıs vazıyette duruyordu

Sanırım baş aşağı dönünce daha zorluyor canım. Benim hala baş yukarda öyle ağrımız falan yok, sık idrara çıkma yok. Şu anki pozisyonu sanırım bizim için en rahat hali Siz de çok güzelsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…