- 18 Kasım 2020
- 2.697
- 3.277
- 83
Benim de aynı şekilde oldu.Ben aç karnına vermiştim ilkini.
İkincisi içecek içip bir saat sonra verdim.
Sonra tekrar bir saat bekleyip, tekrar verdim.
Yani içecekten sonra birer saat arayla iki defa kan almışlardı.
Hepsinde açtım.
Beni de çarpmadı ama normal çıktıKızlar şimdi tokluk kanı verdim şimdilik iyiyim çok şükür, yüksek çıkacak heralde pek çarpmadı ilaç beni maşallah diyeyim de
Alez aldım kuzum zaten ama yine de bir silsem mi dedim işteALEZ al hayatım yıka tak yatagı yıkama yanı
Ben kendimi zaten bayadır darlıyorum bünyem alışıkHerkesı hergun darlayacağım artık burda bugunde gun gecmedı dıye hazır mısınız
Aa evet bende de var onlardanSu hijyenik ıslak mendillerle temizliyorum ben canım sonra hava alacak baya zaten
Güzel haberler al canım inşallah14.30 da dahiliye randevum var benim de kan da fibrinojen yüksek çıktı diye doktorum yönlendirdi 2 gündür gerginimmide yanması neyse de acayip gaz sıkışması oluyor bende de onu da tekrar ona soracagom
Bence gayet normalde eşim çocuk ne anlıcak dediBende bimde görüp almıştım
Kendi adıma teşekkür ediyorumEstağfurullah bebişim idare edin ne demek sende
Ayakta hiç yumuşak olduğunu görmedim bendeValla iki üç gündür tüm karnım sertlesmeye başladı, özellikle de ayaktayken.. daha da sert olacak mı bilmiyorum
İnşAllah kuzum sağolCanimsin geçecek hepsi inan
Gaz sıkışması çok zor bir şey arada bende de oluyor ter döküyorum öyle olunca güzel haberlerle gel kuzum inşAllah14.30 da dahiliye randevum var benim de kan da fibrinojen yüksek çıktı diye doktorum yönlendirdi 2 gündür gerginimmide yanması neyse de acayip gaz sıkışması oluyor bende de onu da tekrar ona soracagom
Benide hiç çarpmadı normal geldi sonuçlarımKızlar şimdi tokluk kanı verdim şimdilik iyiyim çok şükür, yüksek çıkacak heralde pek çarpmadı ilaç beni maşallah diyeyim de
Tamam canim tesekkur ederim cevap icin hayirli saglikli dogumlarYani canım 10 dk sürdü hatta kalbini tam göremedim dedi tekrar gittim öğleden sonra . Başından savsa ugrasmazdi diye tahmin ettim. Bende memnun kalmazsam illa özel bulurum kafasında gittim. İlla ki ozeller daha uzun bakar ilgilidir mesajını görünce yazayım dedim. Ekstra da gitmedim daha
Sağol balim inşallahGaz sıkışması çok zor bir şey arada bende de oluyor ter döküyorum öyle olunca güzel haberlerle gel kuzum inşAllah
Sana da canimmmmTamam canim tesekkur ederim cevap icin hayirli saglikli dogumlar
Ahahahhaha çok iyiydiii
Kendimi şuan aynı bu videodaki gibi hissetmem
Canım benimde aynı yatak. Ambalajı pisti ben de bi güzel çıkardım ambalajından. Ama yatak temizdi, Yatağı süpürgem ile bi çektirdim sonra havalandırdım biraz en sonda streç film ile sardım kaldırdım . Bir de alez aldık mı tamamdırGünaydın Kızlarcım
Bebelerin beşiğine koyacağımız yatakları yatağa yerleştirmeden nasıl ve neyle temizleyeceksiniz? Ya da temizlemeye gerek oluyor mu?
Ben yataş twiny almıştım şuan muşambalı şekilde geldiği gibi duruyor hiç açmadık ama yine de içimdeki Türk anası guzum hep mikrop neyin vardır onda çocuk yatacak beşiğe koymadan güzelce ovala diyor
Bu arada asm ye gittim sabah tahliller için bu sefer bebeğin kalp atışlarını dinlemeye çalıştılar dopplerle çalıştılar diyorum çünkü pozisyonu tersti bebeğin sadece iki saniye falan geldi gitti sesama ebe karnın fıkır fıkır hareket ediyor görüyorum zaten bebek hareketli dedi doktor da tamam çocuğu rahatsız etmeyin bırakın uyusun dedi öyle çok duyamadık yani
O aletler bebek ters pozisyondayken çok işe yaramıyormuş sanırım
Bir de 27 Eylül de doğum ve sonrası için konuşmak üzere başka bir randevu verdi ebedoğum diyor sonrası diyor 2 ay sonra ebeyle doğum konuşmaya gideceğim Allah izin verirse yani içim bir hoş
Ya dimi ama kuş gibi oluyorsunAhahahhaha çok iyiydiiigençleştim resmen bu kadar mı fark eder
Canım benimde aynı yatak. Ambalajı pisti ben de bi güzel çıkardım ambalajından. Ama yatak temizdi, Yatağı süpürgem ile bi çektirdim sonra havalandırdım biraz en sonda streç film ile sardım kaldırdım . Bir de alez aldık mı tamamdır
Ay dımı ya ayakta gerçekten zor oluyor bıde kafası ıyıce asagı basıyor penguenlestim iyicene acaba ters durması daha mı zordurAyakta hiç yumuşak olduğunu görmedim bende
İnşAllah kuzum sağol
Cidden hafifledim.Ya dimi ama kuş gibi oluyorsunNasıl bırsey yapacaksın nasıl yapacaksın anlat bakalım
Sağol canım , eşim sağolsun iCloud yedek gb almış ama yedeklemesi yok. Ah bu erkekler diyorumYa arkadaşım iki kere acillik oldu hamileliğinde, gebelik zehirlenmesini anlamadılar. Hiç Türkiye'ye de güvenme yani. 30 haftada doğurdu en son allahtan ikisine de bir şey olmadı ama çok tehlikeli.
Ya çok geçmiş olsun, hesapları galan karıştırın inşallah yedeği vardır
@freejourney galibaçorap kullanıyorum falan demişti ama inşallah adı doğru etiketlemişimdir.
Ya ben de dün iş yerinde bebeği öyle çok hissettim ki, normalden çok farklı hareketleri oldu, bütün göbeğim titredi hatta falan. Dediğin gibi ritmik atımlar oldu. Biraz da kasık ağrım vardı. Hareketsizlikten korkarken çok hareket yüzünden acile gittimNeyseki bir şey yokmuş. Hareket etmesi sorun değil dediler ama internette fetal stress falan yazıyor korktum. Artık hareketleri iyice güçlendi galiba. Benimkinin kafası da hala aşağıda kalça kemiklerime çok baskı yapıyor. Baya rahatsız etmeye başladı bu ara
Bir asansör selfie de benden gelsinHerkes çok güzel
Benim sağ tarafa yoğunlaşıyor popo aşağıda canım acıyor bazen ne var orda bilmiyorum ama aşağıda baskı az oluyor böyledeAy dımı ya ayakta gerçekten zor oluyor bıde kafası ıyıce asagı basıyor penguenlestim iyicene acaba ters durması daha mı zordur
Ay harıka görünüyor makrome de yapabılıyorsan ne ala yaaCidden hafifledim.Biraz şöyleli şeyler yapacağım. Ama hayalgücüme ve içimde ki Derya Baykalı da serbest bırakıyorum bakalım ben de bilmiyorum ne çıkacak ponpon ve makrome gökkuşağı yapımını biliyorum. Gerisi de elimdeki malzemelerle şekillenecek cağnım Eki Görüntüle 3279805 Eki Görüntüle 3279806
Oğlumda da hep baş aşağı durmuştu bilmiyorum bende doktor en son gıttıgımde tek tek dedı kafası baya seyımın ıcındeBenim sağ tarafa yoğunlaşıyor popo aşağıda canım acıyor bazen ne var orda bilmiyorum ama aşağıda baskı az oluyor böylede
Sanırım baş aşağı dönünce daha zorluyor canım. Benim hala baş yukarda öyle ağrımız falan yok, sık idrara çıkma yok. Şu anki pozisyonu sanırım bizim için en rahat haliOğlumda da hep baş aşağı durmuştu bilmiyorum bende doktor en son gıttıgımde tek tek dedı kafası baya seyımın ıcındepoposu sol göğsümün altından gelıp ayaklarınıza sağ göğsümün altından karnımın ortalarına kadar getırmıs vazıyette duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?