- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
El ayak geldı dımı aklına cok sukur suan baska yerınde yok dun basladı ağzı takıp edıyorumGeçmiş ilsun canım başka bir yerinde var mi
Bir şey olana kadar anlamıyoruz canım benim onlar da çocuk bebek yapacak bir şey yok rabbime emanet hepsi inşallah olabiliyor malesef olmasa iyiydi ama napalim nasip inşallah bununla geçerBencede kuzum ya bazen olabılıyorda bılıyorsun saydığın şeylerde sıkıntı yoksa ki yok çok şükür ki
Yorgunluktan olabılır kuzum ayakta cok kalmamaya Çalış yınede cocuk olunca evde bıtane daha pek olmuyor ama en azından parka falan babasıyla gıtsın bı sure
Ben cok hoplamalı zıplamalı koşmalı oyun ıstıyor benımkı gönlü olsun dıger bes dk oynuyorum genelde babasıyla atıyor enerjısını o oyunlarda mesela
Su an yaygın canım evet ateş olunca acaba dedim eğer 38 gecerse doktora gidersiniz. Ağız yarası tek başına bir şey olmaz da ateş olunca bir bakmak sartEl ayak geldı dımı aklına cok sukur suan baska yerınde yok dun basladı ağzı takıp edıyorum
Cumartesı denızdeydık mıkrop kapmış olabılırmı acaba dıyorum
Kıyamam kuzuya belki de sprey yakıyordur biraz da ateş ve hastalık sersemliği onu sarsmış olabilirAftoral diye bir sprey verdi doktor kuzum yanında bı kac ılac daha ama benımkı biraz ilaç karsıtı spreyde hıcbısey yok ona bıle ne ağlamalar
Çok şükür yükselmedi 37.5 max olmuştur yanıSu an yaygın canım evet ateş olunca acaba dedim eğer 38 gecerse doktora gidersiniz. Ağız yarası tek başına bir şey olmaz da ateş olunca bir bakmak sart
Havalar sıcak ya ondandır geçer inşallah canım bireylerden mikrop almış minnakÇok şükür yükselmedi 37.5 max olmuştur yanı
Su bıle acıtıyorKıyamam kuzuya belki de sprey yakıyordur biraz da ateş ve hastalık sersemliği onu sarsmış olabilir
Çok sağol kuzum benim. Varisi epey baskılıyo ağrı sızı olmuyo onun haricinde ayaklarımda asla ödem birikmiyo çorabı kullanırken. Bi de elegan bir şey almıştım giyip çıkarmasına da alıştım çok zorlanmıyorum artık. Kan sulandırıcı iğne hala zorluyo çünkü çok yakıyo… alışacağım ona da inşallahNasılsın diye soracaktım canım
Hem de nasıl papatyam..Çok şükür kuzumsen nasıl oldun yormuştur dugun telasesi
Allah yardımcınız olsun canım, sağlıklı güzel haberler ile gel.Kanamam oldu biraz ciğer geliştirici iğne yaptıracağım 6 da dualarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim canım arkadaşım hepimiz zamanında alacağız inşallah bende daha dikkat edeceğim artık sizi seviyorumebru_can_ebru kuzum çok geçmiş olsun her şeyin yolunda olmasına sevindim sağlıkla geçip gitsin zaman inşallah alalım kucaklarımıza hepimiz sağlıkla
Papatyamaviss size de çok geçmiş olsun kuzum kıyamam Ertuşa
Dımı ama geçmeyen günlere geldık dıyorum bas bas bağırıyorum burdaÇok sağol kuzum benim. Varisi epey baskılıyo ağrı sızı olmuyo onun haricinde ayaklarımda asla ödem birikmiyo çorabı kullanırken. Bi de elegan bir şey almıştım giyip çıkarmasına da alıştım çok zorlanmıyorum artık. Kan sulandırıcı iğne hala zorluyo çünkü çok yakıyo… alışacağım ona da inşallah
Kanaman olmuş çok çok geçmiş olsun canım benim. Dualarımız seninle inşallah geçici bir şeydir ve her şey yoluna girer. Daha küçük beben
Hem de nasıl papatyam..
düğün samsundaydı cumartesi günü. Oraya kadar gitmişken gezelim biraz da dedik dün akşam geç saatte döndük. Eskisi gibi gezemiyomuşum onu anladım.. bugün hemen işe başladım, bi de bebek de sağolsun çok hareketli. Önceden en azından ben hareket halindeyken o sakinliyodu şimdi hiiiç. Bi sağda bi solda.. midemi tekmeliyo midem bulanıyo.
Şu son 10 hafta bi geçeydi
Sağol balımebru_can_ebru kuzum çok geçmiş olsun her şeyin yolunda olmasına sevindim sağlıkla geçip gitsin zaman inşallah alalım kucaklarımıza hepimiz sağlıkla
Papatyamaviss size de çok geçmiş olsun kuzum kıyamam Ertuşa
Ya aslında zaman geçiyo geçmiyo değil. Çalışıyorum falan çok günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ama işte sıkıntılar göz ardı edilir gibi değilDımı ama geçmeyen günlere geldık dıyorum bas bas bağırıyorum burda
Canım geçmiş olsun Allah’ın izniyle toparlarsınızKanamam oldu biraz ciğer geliştirici iğne yaptıracağım 6 da dualarınızı bekliyorum
Dualarinizla inşallah canımCanım geçmiş olsun Allah’ın izniyle toparlarsınız
Dayanabılıyorsan 34 e kadar dayan derimYa aslında zaman geçiyo geçmiyo değil. Çalışıyorum falan çok günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ama işte sıkıntılar göz ardı edilir gibi değilbi de 34. haftaya kadar çalışacaktım bugün ciddi ciddi 32de ayrılsam mı diyorum.. İzne ayrılınca hakikaten zaman geçmeyecek ona eminim ama bi yandan da odaklanmakta zorluk çekiyorum, çabuk yoruluyorum. Midem tutunca tadım tuzum olmuyor. Dinleneyim desem içerden rahat bırakmıyor of karma karışık duygular içindeyim napsam bilemedim
Bugün hiç dayanamıyorum gibi. Yarın dayanabilirim. Ruh halim ne diyecek bakalım kısmetDayanabılıyorsan 34 e kadar dayan derimiş güçte kalmayınca baya boşa düşersin benim şimdiye kadar su gibi geçti vallahi hiç anlamadım şimdi bakıyorum bakıyorum hepı topu 10 gun gecmıs mesela
Sağlığınız yerindeyse tam maaş için sabret öyleyse sonra bır ıkı haftada kıyafet yıkama eksıkler fln uğraşırsın misssBugün hiç dayanamıyorum gibi. Yarın dayanabilirim. Ruh halim ne diyecek bakalım kısmet34ü bitirirsem ağustosu full çalışmış olucam en azından tam maaş almış olurum. Beni motive eden o aslında bakalım. Allah güç kuvvet versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?