2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bir şey olana kadar anlamıyoruz canım benim onlar da çocuk bebek yapacak bir şey yok rabbime emanet hepsi inşallah olabiliyor malesef olmasa iyiydi ama napalim nasip inşallah bununla geçer

El ayak geldı dımı aklına cok sukur suan baska yerınde yok dun basladı ağzı takıp edıyorum
Cumartesı denızdeydık mıkrop kapmış olabılırmı acaba dıyorum
Su an yaygın canım evet ateş olunca acaba dedim eğer 38 gecerse doktora gidersiniz. Ağız yarası tek başına bir şey olmaz da ateş olunca bir bakmak sart

Nasılsın diye soracaktım canım
Çok sağol kuzum benim. Varisi epey baskılıyo ağrı sızı olmuyo onun haricinde ayaklarımda asla ödem birikmiyo çorabı kullanırken. Bi de elegan bir şey almıştım giyip çıkarmasına da alıştım çok zorlanmıyorum artık. Kan sulandırıcı iğne hala zorluyo çünkü çok yakıyo… alışacağım ona da inşallah

Kanaman olmuş çok çok geçmiş olsun canım benim. Dualarımız seninle inşallah geçici bir şeydir ve her şey yoluna girer. Daha küçük beben
Çok şükür kuzum sen nasıl oldun yormuştur dugun telasesi
Hem de nasıl papatyam..
düğün samsundaydı cumartesi günü. Oraya kadar gitmişken gezelim biraz da dedik dün akşam geç saatte döndük. Eskisi gibi gezemiyomuşum onu anladım.. bugün hemen işe başladım, bi de bebek de sağolsun çok hareketli. Önceden en azından ben hareket halindeyken o sakinliyodu şimdi hiiiç. Bi sağda bi solda.. midemi tekmeliyo midem bulanıyo.
Şu son 10 hafta bi geçeydi

Teşekkür ederim canım arkadaşım hepimiz zamanında alacağız inşallah bende daha dikkat edeceğim artık sizi seviyorum

Dımı ama geçmeyen günlere geldık dıyorum bas bas bağırıyorum burda

Sağol balım
O değil de şeyi düşünüyorum artık abı hasta oldukça kızda peşinden gelecek kesın

Dımı ama geçmeyen günlere geldık dıyorum bas bas bağırıyorum burda
Ya aslında zaman geçiyo geçmiyo değil. Çalışıyorum falan çok günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ama işte sıkıntılar göz ardı edilir gibi değil bi de 34. haftaya kadar çalışacaktım bugün ciddi ciddi 32de ayrılsam mı diyorum.. İzne ayrılınca hakikaten zaman geçmeyecek ona eminim ama bi yandan da odaklanmakta zorluk çekiyorum, çabuk yoruluyorum. Midem tutunca tadım tuzum olmuyor. Dinleneyim desem içerden rahat bırakmıyor of karma karışık duygular içindeyim napsam bilemedim

Dayanabılıyorsan 34 e kadar dayan derim iş güçte kalmayınca baya boşa düşersin benim şimdiye kadar su gibi geçti vallahi hiç anlamadım şimdi bakıyorum bakıyorum hepı topu 10 gun gecmıs mesela

Dayanabılıyorsan 34 e kadar dayan derim iş güçte kalmayınca baya boşa düşersin benim şimdiye kadar su gibi geçti vallahi hiç anlamadım şimdi bakıyorum bakıyorum hepı topu 10 gun gecmıs mesela
Bugün hiç dayanamıyorum gibi. Yarın dayanabilirim. Ruh halim ne diyecek bakalım kısmet 34ü bitirirsem ağustosu full çalışmış olucam en azından tam maaş almış olurum. Beni motive eden o aslında bakalım. Allah güç kuvvet versin hepimize

Sağlığınız yerindeyse tam maaş için sabret öyleyse sonra bır ıkı haftada kıyafet yıkama eksıkler fln uğraşırsın misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…