2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doktora gıttınmı sebebi ne kı kuzum haber et bize vakıt bulursan , dualarımız seninle her zaman
Gittim hersey normal su an tatlım rahim ağzı kanama olmuş ama kapalı uzunluğu da iyi sanırım yorgunluk sıcaklar etkiledi ilk kötü oldun da şimdi iyiyim sorun yok geçecek bence 1

Geçmiş olsun miniğe ☹ kuzum adını, çocuklarda kullanıp kullanılmadığını bilmiyorum ama sanırım aft için ağız gargarası gibi bir şey var belki yardımcı olur
Aftoral diye bir sprey verdi doktor kuzum yanında bı kac ılac daha ama benımkı biraz ilaç karsıtı spreyde hıcbısey yok ona bıle ne ağlamalar

Gittim hersey normal su an tatlım rahim ağzı kanama olmuş ama kapalı uzunluğu da iyi sanırım yorgunluk sıcaklar etkiledi ilk kötü oldun da şimdi iyiyim sorun yok geçecek bence 1
Geçmiş olsun kuzum normal çıkmasına çok sevindim. Buraya kadar bir sürü mutluluk, heyecan, korku, kaygıyla geldik süre daraldıkça bunlar daha da artıyor belki ama ben inanıyorum ki hepimiz bebişlerimizle birlikte bu süreci sağlık ve mutlulukla tamamlayacağız.

Bencede kuzum ya bazen olabılıyorda bılıyorsun saydığın şeylerde sıkıntı yoksa ki yok çok şükür ki
Yorgunluktan olabılır kuzum ayakta cok kalmamaya Çalış yınede cocuk olunca evde bıtane daha pek olmuyor ama en azından parka falan babasıyla gıtsın bı sure
Ben cok hoplamalı zıplamalı koşmalı oyun ıstıyor benımkı gönlü olsun dıger bes dk oynuyorum genelde babasıyla atıyor enerjısını o oyunlarda mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…