2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızçeler medicalpark a giden var mı aranızda. Doğum ne kadar biliyor musunuz? Eşimin tayininden dolayı ailemin yanına geldim doktor değişikliği oldu malum. Medicalparka bi kere muayene oldum ama doğumu sormayı unuttum. eşimde darlıyo arayalım öğrenelim diye arayasım da gelmiyo

Kızlar kıyafetleri ne zaman yıkayacagız beşiği ne zaman kuralım (park beşik) hastane çantasını ne zaman ayarlayayım eminim konuşulmuştur ama ben düzenli takip edemiyorum affola
Kıyafetleri 32 den sonra yıkayabılırsın çantanı da hazırlarsın park besıgın herhangı bı temızlıgı vs yoksa şak dıye açılan bısey zaten kuzum

Canim telefonla bilgi vermiyorlar. Birde sehre gore degisiyor sanirim

Her il ayrı fiyat canım.ankara 25 bin

Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm dualarım sizinle kırmızı kanama mı oldu kasılman falan mı varmış neden olmuş olabilir dediler
Yorulmuş olabilirsin dedi kuzum kasılmam filan hiç bir şeyim yok gayet iyiyim şu an böyle devam edecek inşallah endiselenmek yok

Kizlarrrr merhaba canlarım seker testi yaptım Bi sknti cikmadi.Su fazlalığın sebebi şeker degilmis yani.Dediginiz gibi kızlar kilosunu yalnis söylemiş 1 kiloymus ama yani 1700 le ne alaka anlamaidm haftasına uyumlu sayılırsın.Bosuna aklımıza taktı ama doktorun kafaisnin kariisk olduğunu düşünüyorum olumlu dusuneyim olur öyle şeyler bu saatten sonra doktor değişmem zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…