2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Erdemli deyim canım ama adamlar çadır kurmuşlar parklara ücretli ücretsiz ne kadar yer varsa doldurmuşlar sadece Rus falanda değil Afgan suriyeli adamlar piknik tüpüyle falan geziyorlar
Bende merisndeyim canim bu gözler havuzbasina nargile ile inen bile gördü Mersin de Afgan suriyeli aşırı fazla kulturlerimiz de çok çok farkli

Bebeğin suyu bendede biraz fazla çıktı şeker yüklemesini sormuştu yaptırdın mı diye bu cuma yapılacak 28+4 olacağız
Detaylıdaki kadın şekerli şeyler çok tüketme dedi inş normale döner
Takip edeceklermi beni 34. Haftada çağırdı detaylıya gittiğim doktor tekrar suyuna bakmak için

Oğlumun ağzında yaralar çıktı ya aft gıbı hafıfte ateşli
Geçmiş olsun oğluşa
Gittim hersey normal su an tatlım rahim ağzı kanama olmuş ama kapalı uzunluğu da iyi sanırım yorgunluk sıcaklar etkiledi ilk kötü oldun da şimdi iyiyim sorun yok geçecek bence 1

Ignemi oldum dinleniyorum hep canım çok.sukur.daha iyi olacağım
Diğer değerlerinde ,bebişte sıkıntı yok, seni görüyorum benim 5 katım aktifsin Sıcak ve fazla hareket etkilemiştir, dinlenince rahatlarsın canım. İğne olması iyi olmuş yine de aklına takılmaz

Ben medicaldan fiyat aldım ama doktor profesör idi 28bin dediler. Ama şehire göre değişiyor diye biliyorum

Cocuk olunca aktif olmak zorunda kalıyoruz bacım.sorma artık.yavaslariz napalim evet komşum geldi yaptı yarın da 2 doz.daha olacağım inşallah içim rahat ama nedense panik atak ben sakin karşılıyorum maşallah

Doktorun anlık kafası karışabilir onlar da insan. Bizim dr mesela son gidişimizde çok durgundu. Yorucu bi ameliyattan çıkmış olabilir. Bi kere öyle kafa karışıklığı var diye değiştirmeye gerek yok tabi ki

Canım merhaba benimde 24. Haftadan beri suyum fazla doktor şekerden şüphelendi ama şekerimde yok yediklerine dikkat et dedi. Bi ara çok hastalandım yemek yiyemez oldum 1 haftadq 3 kilo verdim sonra düzeldim suyum yine fazla yine fazla gerçi benim bebemde büyükmüş devletteki doktor öyle dedi. 29 haftalığım bebek 31 çıkıyo özeldeki doktorumu değiştirdim başka doktora gittim evet biraz sınırda ama sorun teşkil etmiyo dedi. Hiç canını sıkma kimi doktor çok evham yaptırıyo

ne tarafa bayılayım benim gittiğim doktor normal kadın doğumcu ya o kadar değildir
Olmayabilir canım aynen Hastanede yatış kısmından bilgi alınıyor gittiğinde oraya sorman lazım. Ben bi internetten fiyat al diye bilgilerimi girdim aradılar henüz fiyatlarımız belli değil dedi kapadılar

Olmayabilir canım aynen Hastanede yatış kısmından bilgi alınıyor gittiğinde oraya sorman lazım. Ben bi internetten fiyat al diye bilgilerimi girdim aradılar henüz fiyatlarımız belli değil dedi kapadılar
Aaa o kadar çok güncelliyolar demekki muayene 2 hafta sonra o zaman sorarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…