2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu donemde olmucak sey geldi basima. Bide kisin olmadi yazin cekiyoruz
Hastaliktan degildir insallah tahris ise cabuk gecer benim kizin alkolsuz bogaz spreyi vardi ondan yaptm agrisi dindi gargaranin spreyini yapmislar kucuklere rahat kullanılabiliyor istersen resmini atayım

Yaa zararli olmasin birde acikcasi ondan korkuyorum
Bir bakayım recetesini netten bulursam atayim acildeki doktor zararli degil alkol yok icinde cocuga rahat kullanabilirsin demisti kucuk cocuga verileni bizde rahat kullanabiliyoruz diye fıslattm ne yapayım yanmasindan iyidir cayida yapicam oda iyi geliyor varsa sadece ada cayi ilede yapabilirsin icme yanliz gargara yap sadece benim ciddi faranjitim var ada cayi icerken tekrarlamiyordu ibrahim saracoglu oneriyordu

Kızlar ben dün kötü olunca devlete geldim nstde sancım çıktı yatış verildi doğumhaneye yazdıklarınızı okuyamıyorum sabah 9 gibi ciğer geliştirici yapıldı 11 de nstde düzenli sancılar çıktı 60 ları gören nidilat yükleme yapıldı çok kötü bir gece geçirdim ağlamaktan çok kötü oldum yenidoğan yoğun bakımda yer olmadığını bebeğin 1450 kg olduğunu söylediler olası doğumda bebeğe yer yok dediler tedavi red verdim özeldeki doktora geldim devletede sırf nst için gitmiştim şimdi özelde yatış verildi lütfen bize dua edin

Canım inşallah sağ salim ve zamanında alacaksın kucağına bebeğini. Özelde daha iyi ilgilenirler seninle ve sancılar da geçecektir inşallah. Kalbim seninle, lütfen iyi düşün iyi olsun

Canım çok geçmiş olsun. Umarım geçer sancılar bebeğin biraz daha dayanır, bekler. Allah bebeğine de sana da sağlıklı bi süreç nasip etsin inşallah Sende bol bol dua et, bebeğinle konuş belki stresini alır biraz. İyi haberlerini bekliyoruz

Canım inşallah sağ salim ve zamanında alacaksın kucağına bebeğini. Özelde daha iyi ilgilenirler seninle ve sancılar da geçecektir inşallah. Kalbim seninle, lütfen iyi düşün iyi olsun
Kızlar çok teşekkür ederim sağolun inşAllah sancılarım durur çok korkuyorum oğlum daha çok küçük sancıyı çok net hissettim bu sabah inşAllah size güzel haberler veririm Allah yardımcım olsunAmin

Canım çok geçmiş olsun inşallah kasılmalar durur bebeğin de sağlıklı bir şekilde doğumunu beklerDualarımız seninle sakın kendini harab etme biliyorsun Allah korusun bebeğin doğsa bile kilosu çok şükür iyi yenidoğan yoğun bakımda da kalır çok güçlü bir şekilde adı gibi Aslan gibi büyür inşallahh
675 gr doğup şimdi 1.5 yaşına giren bebek biliyorum
Her şey Allah'tan sen kalbini ferah tut bebeğin seninle kalacak miadında miadına yakın doğacak inşallah

Kizlar sabah bir kalktim bogazim pert. Kulagima vuruyor. Ne onerirsiniz bogazimi ne yumusatir
Geçmiş olsun canım bitkisel şeylere araştırmadam yönelme arabayı kekik çayı bunlar iyi gelir ama gebelikte önerilmiyor kasılmayı artırıyor.
Küçük dilim zencefil çayı nane limon ve kuru dutu kaynatıp içebilirsin bunlar serbest diye biliyorum ama yine de araştırıp iç

Canım çok geçmiş olsun, inşallah sağ salim atlatırsın. Dün ben de 1350 doğan bi kızın peşinde valla yoruldum. Herhangi bir durumda kilosu da iyi arkadaşların dediği gibi. Allah şifa versin, inşallah iyi haberlerini duyacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…