Migros ve bimlerde var ben internetten aliyorum toplu baya memnunum çamasirlara yumsatici da kullanmıyorum yumsak çıkıyorAa boron hala satılıyor mu? İlk çıktığı zaman almıştık.. bebek kıyafetleri için uygun muymuş?
Bende ayni sabaha kdar kulaklarim kasindi halbuki esim dün aksam geldi hastayim dedi yatti hemen bulasmis bana eve almasak ki ne etsek bunlarıKizlar sabah bir kalktim bogazim pert. Kulagima vuruyor. Ne onerirsiniz bogazimi ne yumusatir
Geçmiş olsun canım. Limonlu ılık su içmek rahatlatıyor. Yatmadan da tuzlu su ile gargaraKizlar sabah bir kalktim bogazim pert. Kulagima vuruyor. Ne onerirsiniz bogazimi ne yumusatir
Bende klimadab oldum galiba. Ya xa afedrsin dun cok kustum bogazim tahriste olmus olabilir. Ne yapsam bilemedimBende ayni sabaha kdar kulaklarim kasindi halbuki esim dün aksam geldi hastayim dedi yatti hemen bulasmis bana eve almasak ki ne etsek bunları
Sagol kuzum deniycem birazda terlersem atarim sanirimGeçmiş olsun canım. Limonlu ılık su içmek rahatlatıyor. Yatmadan da tuzlu su ile gargara
Var ise adaçayı ebegümeci gargarasi yap yutmaBende klimadab oldum galiba. Ya xa afedrsin dun cok kustum bogazim tahriste olmus olabilir. Ne yapsam bilemedim
Bu donemde olmucak sey geldi basima. Bide kisin olmadi yazin cekiyoruzVar ise adaçayı ebegümeci gargarasi yap yutmasıcaklar çarpti derken esim hastaligi eve getirdi bir carpti iki saat icinde belirti gosterdi ya
Hastaliktan degildir insallah tahris ise cabuk gecer benim kizin alkolsuz bogaz spreyi vardi ondan yaptm agrisi dindi gargaranin spreyini yapmislar kucuklere rahat kullanılabiliyor istersen resmini atayımBu donemde olmucak sey geldi basima. Bide kisin olmadi yazin cekiyoruz
Yaa zararli olmasin birde acikcasi ondan korkuyorumHastaliktan degildir insallah tahris ise cabuk gecer benim kizin alkolsuz bogaz spreyi vardi ondan yaptm agrisi dindi gargaranin spreyini yapmislar kucuklere rahat kullanılabiliyor istersen resmini atayım
Bir bakayım recetesini netten bulursam atayim acildeki doktor zararli degil alkol yok icinde cocuga rahat kullanabilirsin demisti kucuk cocuga verileni bizde rahat kullanabiliyoruz diye fıslattm ne yapayım yanmasindan iyidir cayida yapicam oda iyi geliyor varsa sadece ada cayi ilede yapabilirsin icme yanliz gargara yap sadece benim ciddi faranjitim var ada cayi icerken tekrarlamiyordu ibrahim saracoglu oneriyorduYaa zararli olmasin birde acikcasi ondan korkuyorum
Terleme kısmı kolay , hava fazlasıyla yardımcı olur o konudaSagol kuzum deniycem birazda terlersem atarim sanirim
Canım inşallah sağ salim ve zamanında alacaksın kucağına bebeğini. Özelde daha iyi ilgilenirler seninle ve sancılar da geçecektir inşallah. Kalbim seninle, lütfen iyi düşün iyi olsunKızlar ben dün kötü olunca devlete geldim nstde sancım çıktı yatış verildi doğumhaneye yazdıklarınızı okuyamıyorum sabah 9 gibi ciğer geliştirici yapıldı 11 de nstde düzenli sancılar çıktı 60 ları gören nidilat yükleme yapıldı çok kötü bir gece geçirdim ağlamaktan çok kötü oldum yenidoğan yoğun bakımda yer olmadığını bebeğin 1450 kg olduğunu söylediler olası doğumda bebeğe yer yok dediler tedavi red verdim özeldeki doktora geldim devletede sırf nst için gitmiştim şimdi özelde yatış verildi lütfen bize dua edin
Canım çok geçmiş olsun. Umarım geçer sancılar bebeğin biraz daha dayanır, bekler. Allah bebeğine de sana da sağlıklı bi süreç nasip etsin inşallahKızlar ben dün kötü olunca devlete geldim nstde sancım çıktı yatış verildi doğumhaneye yazdıklarınızı okuyamıyorum sabah 9 gibi ciğer geliştirici yapıldı 11 de nstde düzenli sancılar çıktı 60 ları gören nidilat yükleme yapıldı çok kötü bir gece geçirdim ağlamaktan çok kötü oldum yenidoğan yoğun bakımda yer olmadığını bebeğin 1450 kg olduğunu söylediler olası doğumda bebeğe yer yok dediler tedavi red verdim özeldeki doktora geldim devletede sırf nst için gitmiştim şimdi özelde yatış verildi lütfen bize dua edin
Canım benim kusmaktan tırtıldan boğazıma ıhlamur iyi geldiKizlar sabah bir kalktim bogazim pert. Kulagima vuruyor. Ne onerirsiniz bogazimi ne yumusatir
Canım inşallah sağ salim ve zamanında alacaksın kucağına bebeğini. Özelde daha iyi ilgilenirler seninle ve sancılar da geçecektir inşallah. Kalbim seninle, lütfen iyi düşün iyi olsun
Kızlar çok teşekkür ederim sağolun inşAllah sancılarım durur çok korkuyorum oğlum daha çok küçük sancıyı çok net hissettim bu sabah inşAllah size güzel haberler veririm Allah yardımcım olsunCanım çok geçmiş olsun. Umarım geçer sancılar bebeğin biraz daha dayanır, bekler. Allah bebeğine de sana da sağlıklı bi süreç nasip etsin inşallahSende bol bol dua et, bebeğinle konuş belki stresini alır biraz. İyi haberlerini bekliyoruz
Canım çok geçmiş olsun inşallah kasılmalar durur bebeğin de sağlıklı bir şekilde doğumunu beklerKızlar ben dün kötü olunca devlete geldim nstde sancım çıktı yatış verildi doğumhaneye yazdıklarınızı okuyamıyorum sabah 9 gibi ciğer geliştirici yapıldı 11 de nstde düzenli sancılar çıktı 60 ları gören nidilat yükleme yapıldı çok kötü bir gece geçirdim ağlamaktan çok kötü oldum yenidoğan yoğun bakımda yer olmadığını bebeğin 1450 kg olduğunu söylediler olası doğumda bebeğe yer yok dediler tedavi red verdim özeldeki doktora geldim devletede sırf nst için gitmiştim şimdi özelde yatış verildi lütfen bize dua edin
Geçmiş olsun canım bitkisel şeylere araştırmadam yönelme arabayı kekik çayı bunlar iyi gelir ama gebelikte önerilmiyor kasılmayı artırıyor.Kizlar sabah bir kalktim bogazim pert. Kulagima vuruyor. Ne onerirsiniz bogazimi ne yumusatir
Canım çok geçmiş olsun, inşallah sağ salim atlatırsın. Dün ben de 1350 doğan bi kızın peşinde valla yoruldum. Herhangi bir durumda kilosu da iyi arkadaşların dediği gibi. Allah şifa versin, inşallah iyi haberlerini duyacağız.Kızlar çok teşekkür ederim sağolun inşAllah sancılarım durur çok korkuyorum oğlum daha çok küçük sancıyı çok net hissettim bu sabah inşAllah size güzel haberler veririm Allah yardımcım olsunAmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?