- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Evet canım inşallah en sağlıklı şekilde sürecimiz geçer söz verdin bizi zayiflatacaksinÇook teşekkür ederim cevap için
Kilo kontrolünde süper gitmişsin tebrik ederim
Kendini iyi hissedersen öyle yap kuzucum masallaj çok güzel büyümüş prensesim ya bence haftasını tamamlarsa 3500 yakın ön görüyorum bakalım1438 gram olmuş kuzum rutın kan testımı aldı bıdaha ameliyata kadar almaz dıye dusunuyorum 32 de gel dedi tekrardan sonra haftada bire düşecek dedi sekretere sordum nstyı de 32-33 te baslıyor erken gel mutlaka sıran öğleden sonra falan olsa bıle dedı 32 den sonra 34 de gıtsem bıdaha sonra haftada bır gıtsem olmaz mı acaba sımdıden sıramı aldım zaten ıkı hafta sonraya cıkıyor randevu genelde bundan sonrakilere sıra bulamam kapıda beklemem gerekecek hep erken gıdıp
Yaa o en kolay işEvet canım inşallah en sağlıklı şekilde sürecimiz geçer söz verdin bizi zayiflatacaksin
Ay ben cok takılmamakla bırlıkte merak edıyorum kuzumKendini iyi hissedersen öyle yap kuzucum masallaj çok güzel büyümüş prensesim ya bence haftasını tamamlarsa 3500 yakın ön görüyorum bakalım
Benimki hala yorumsuzBan daha başlamadım araştırmalara ama meraktan yabancı bakıcı fiyatlarını araştırdım bir kaç ajanstan İngilizce öğrenir hecesiyle benim maaşın tamamını versem kadına borçlu kalıyorum öyle düşün birde temizlik yapmadığı halde
Allah kendi evinizde daha güzel odalarda nasip etsin minnoşcuğa
benim doktorumda tahmini doğum tarihi dediği bir tarih söyledi normal doğum için 26-27 Kasım gibi düşünebiliriz şimdilik dedi ama neyi nasıl hesapladı bilmiyorum
Valla Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kuzum bu devirde huysuz komşu zor ara katta oturuyorsan yandın zaten en güzeli en üst katta oturmakUmarım kuzum umarımKomşulardan yana şansım hıc gülmedi zaten sey dıyorum bızım apartman deli ordusu hepsı bı farklı otomatık yaptıralım dıyorum kımse oralı degıl koca bebek arabam çalındı bu dönemde durduk yere araba almak zorunda kaldım mesela
Benim doktorumda birşey dememişti ben gittiğimde sordum hele o gün gelsin dedi ama 39+0 da gün veririm sana eğer öncesinde doğurmazsan dediKuzum birsey soracagim. Bazidoktorlar dogum tarihi veriyor. Normal icin bile. Nasil oluyor bu ya. Henuz benim doktorum birsey demedi
Geçmiş olsun canım dinlen geçer inşKızlar çok belim ağrıyor ya sancı vuruyor resmen bu akşam
Tam olarak bahsettiğin yer burası canım Türk doktora gidiyorumda her defa ultrasonda bakıyo diğer iki gebeliğimdedeKafası büyük olsun aman napalım sevecez
Ya bazı yerlerde hamilelikte üç ultrason yapıyorlar birincisi kalp atışı var mı, sonra ikili 13. Haftada sonra da organ taraması 20de bu kadar. İnsanın kafasını bulandırmaz en azındanAma meraktan çatlardık orası ayrı.
İlla fark edecek kuzum doktor dan bile.fsrk.ediyor genelde. Takılmamak elde mi bilmiyorum insan çok kilolu değil de sağlıklı kilo alımı ile ilerlesin istiyor. Sen bunda kullanabilirsen imom yoksa ek omega al sabahları yarım limon kesin içmeye çalış kan akışını aktiflestirir. Hele boy olayı kesinlikle salla kilo yine az çok çıkar da boyu takip etme genel persentol uyumluysa korkma bir de haftalık bakma kiloya 3 haftada 1 alımı oluyor mu ona bak bence birlikte takip edelimAy ben cok takılmamakla bırlıkte merak edıyorum kuzumAbısı 32lerden sonra gerı cıkmaya baslamıstı hep cunku ona rağmen 2980 kılo dogdu 37+5 te ultrasonun azızlıgı işte ama 2500 cıkıyordu ultrasonda doğmadan iki gün önce
Bakayım fındık kızım nasıl ılerleyecek
Bi hafta once ozelde 37-38 cm dedı boyuna devlet 35-36 cm dedı mesela ölçümden ölçüme de farkediyor , doktora soyledım oğlumda boyle boyle ıdı dıye her geldıgınde hatırlat takıbımızde olsun gelısımı dedı
Ciğer geliştirici mi vurdular nereden yapıyorlar ve şu an ne durumdasın canımGünaydın canlarşimdi benim şu hastane yatma olayı ciğer geliştirici iğne falan filan derken annem kv kardeşlerim tedirgin oldular. Ve bana ye ye daha çok ye bebeğe kilo aldıran şeyler ye demeye başladılar. Allah korusun olası bir erken doğum olursa iri bi bebek olsa iyi olur düşüncesindeler. Böyle bir şey mümkün mü mantıklı mı kızlar? Gerçekten fark eder mi? Eğer işe yarayacaksa yapacağım yoksa boşu boşuna kendime boş kilo aldırmak istemiyorum.
Günaydın canım. Her yediğin bebeğe kilo aldıracak diye birşey yok ki , fazla yemenin faydası olmaz bence. Bebeğe faydalı şeylerden ilk aklıma gelenler ceviz, çiğ fındık,çiğ badem, muz, avokado,yumurta. Bu tip şeyler tüketmeye özen gösterebilirsin, bunları da abartmadan. Bi de balık yağı içmiyorsan doktora sorup ona başla o da etkiliyor gelişimini.Günaydın canlarşimdi benim şu hastane yatma olayı ciğer geliştirici iğne falan filan derken annem kv kardeşlerim tedirgin oldular. Ve bana ye ye daha çok ye bebeğe kilo aldıran şeyler ye demeye başladılar. Allah korusun olası bir erken doğum olursa iri bi bebek olsa iyi olur düşüncesindeler. Böyle bir şey mümkün mü mantıklı mı kızlar? Gerçekten fark eder mi? Eğer işe yarayacaksa yapacağım yoksa boşu boşuna kendime boş kilo aldırmak istemiyorum.
Evet canım birkaç gün önce değişik bir kusma atağım oldu acile gittik. Düzensiz rahim kasılmaları çıkınca nolur nolmaz diye 2 doz tapıldı iğne. 24 saat arayla kalçadan yaptılar. Çok şükür hastanede geçen sürede toparlandım gayet iyi hissediyorum kendimi. Ama serumlardan da ekstra bi ödemim var başım şu an ödemle dertte.Ciğer geliştirici mi vurdular nereden yapıyorlar ve şu an ne durumdasın canım
Aynen o faydalı şeyleri zaten biraz belki fazlalaştırabilirim ama mesela kaşar peynir diyorlar. BuğdayGünaydın canım. Her yediğin bebeğe kilo aldıracak diye birşey yok ki , fazla yemenin faydası olmaz bence. Bebeğe faydalı şeylerden ilk aklıma gelenler ceviz, çiğ fındık,çiğ badem, muz, avokado,yumurta. Bu tip şeyler tüketmeye özen gösterebilirsin, bunları da abartmadan. Bi de balık yağı içmiyorsan doktora sorup ona başla o da etkiliyor gelişimini.
Çok geçmiş olsunEvet canım birkaç gün önce değişik bir kusma atağım oldu acile gittik. Düzensiz rahim kasılmaları çıkınca nolur nolmaz diye 2 doz tapıldı iğne. 24 saat arayla kalçadan yaptılar. Çok şükür hastanede geçen sürede toparlandım gayet iyi hissediyorum kendimi. Ama serumlardan da ekstra bi ödemim var başım şu an ödemle dertte.
Aynen o faydalı şeyleri zaten biraz belki fazlalaştırabilirim ama mesela kaşar peynir diyorlar. Buğdaykeşkek falan yapılır ya hani öyle bir şeyler. Omega 3 multi vitamin içinde var da yine de danışayım doktoruma canım sağ olasın
Olabilir canım sizde gaz olunca bebek hareket ediyor mu kasılma gibi mi oluyor normalde kızlarda hiç olmazdiSanki gaz gibi geldi ama fazlaysa bir kontrole git canım korkma
Ay yok ben güvenemem onlara kocam iyidir Bi yalnisini gormedim ama babama bile güvenmem hahahahBan daha başlamadım araştırmalara ama meraktan yabancı bakıcı fiyatlarını araştırdım bir kaç ajanstan İngilizce öğrenir hecesiyle benim maaşın tamamını versem kadına borçlu kalıyorum öyle düşün birde temizlik yapmadığı halde
Allah kendi evinizde daha güzel odalarda nasip etsin minnoşcuğa
benim doktorumda tahmini doğum tarihi dediği bir tarih söyledi normal doğum için 26-27 Kasım gibi düşünebiliriz şimdilik dedi ama neyi nasıl hesapladı bilmiyorum
Bakalım kuzum 6 gun arayla 1275-1438 grm cıktk ıkı hafta sonra yine not alırım soylerım sanaİlla fark edecek kuzum doktor dan bile.fsrk.ediyor genelde. Takılmamak elde mi bilmiyorum insan çok kilolu değil de sağlıklı kilo alımı ile ilerlesin istiyor. Sen bunda kullanabilirsen imom yoksa ek omega al sabahları yarım limon kesin içmeye çalış kan akışını aktiflestirir. Hele boy olayı kesinlikle salla kilo yine az çok çıkar da boyu takip etme genel persentol uyumluysa korkma bir de haftalık bakma kiloya 3 haftada 1 alımı oluyor mu ona bak bence birlikte takip edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?