2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kendini iyi hissedersen öyle yap kuzucum masallaj çok güzel büyümüş prensesim ya bence haftasını tamamlarsa 3500 yakın ön görüyorum bakalım

Kendini iyi hissedersen öyle yap kuzucum masallaj çok güzel büyümüş prensesim ya bence haftasını tamamlarsa 3500 yakın ön görüyorum bakalım
Ay ben cok takılmamakla bırlıkte merak edıyorum kuzum Abısı 32lerden sonra gerı cıkmaya baslamıstı hep cunku ona rağmen 2980 kılo dogdu 37+5 te ultrasonun azızlıgı işte ama 2500 cıkıyordu ultrasonda doğmadan iki gün önce
Bakayım fındık kızım nasıl ılerleyecek
Bi hafta once ozelde 37-38 cm dedı boyuna devlet 35-36 cm dedı mesela ölçümden ölçüme de farkediyor , doktora soyledım oğlumda boyle boyle ıdı dıye her geldıgınde hatırlat takıbımızde olsun gelısımı dedı

Benimki hala yorumsuz

Valla Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kuzum bu devirde huysuz komşu zor ara katta oturuyorsan yandın zaten en güzeli en üst katta oturmak

Kuzum birsey soracagim. Bazidoktorlar dogum tarihi veriyor. Normal icin bile. Nasil oluyor bu ya. Henuz benim doktorum birsey demedi
Benim doktorumda birşey dememişti ben gittiğimde sordum hele o gün gelsin dedi ama 39+0 da gün veririm sana eğer öncesinde doğurmazsan dedi
1 saat uzak diye öyle tabi yoksa tamamen kendi gelmesini beklemek en güzeli sıkıntı yoksa

Tam olarak bahsettiğin yer burası canım Türk doktora gidiyorumda her defa ultrasonda bakıyo diğer iki gebeliğimdede
İlk randevuyu resmen 10. Haftada veriyo 2.si 21.haftada detaylı diğer gittiğin ve gideceğin zamanlar kalp atışı dinletir sadece bebeğin kafası dönmüşmü diye kontrol bile eliyle bakıyolar

İlla fark edecek kuzum doktor dan bile.fsrk.ediyor genelde. Takılmamak elde mi bilmiyorum insan çok kilolu değil de sağlıklı kilo alımı ile ilerlesin istiyor. Sen bunda kullanabilirsen imom yoksa ek omega al sabahları yarım limon kesin içmeye çalış kan akışını aktiflestirir. Hele boy olayı kesinlikle salla kilo yine az çok çıkar da boyu takip etme genel persentol uyumluysa korkma bir de haftalık bakma kiloya 3 haftada 1 alımı oluyor mu ona bak bence birlikte takip edelim

Günaydın canlar şimdi benim şu hastane yatma olayı ciğer geliştirici iğne falan filan derken annem kv kardeşlerim tedirgin oldular. Ve bana ye ye daha çok ye bebeğe kilo aldıran şeyler ye demeye başladılar. Allah korusun olası bir erken doğum olursa iri bi bebek olsa iyi olur düşüncesindeler. Böyle bir şey mümkün mü mantıklı mı kızlar? Gerçekten fark eder mi? Eğer işe yarayacaksa yapacağım yoksa boşu boşuna kendime boş kilo aldırmak istemiyorum.

Ciğer geliştirici mi vurdular nereden yapıyorlar ve şu an ne durumdasın canım

Günaydın canım. Her yediğin bebeğe kilo aldıracak diye birşey yok ki , fazla yemenin faydası olmaz bence. Bebeğe faydalı şeylerden ilk aklıma gelenler ceviz, çiğ fındık,çiğ badem, muz, avokado,yumurta. Bu tip şeyler tüketmeye özen gösterebilirsin, bunları da abartmadan. Bi de balık yağı içmiyorsan doktora sorup ona başla o da etkiliyor gelişimini.

Ciğer geliştirici mi vurdular nereden yapıyorlar ve şu an ne durumdasın canım
Evet canım birkaç gün önce değişik bir kusma atağım oldu acile gittik. Düzensiz rahim kasılmaları çıkınca nolur nolmaz diye 2 doz tapıldı iğne. 24 saat arayla kalçadan yaptılar. Çok şükür hastanede geçen sürede toparlandım gayet iyi hissediyorum kendimi. Ama serumlardan da ekstra bi ödemim var başım şu an ödemle dertte.
Aynen o faydalı şeyleri zaten biraz belki fazlalaştırabilirim ama mesela kaşar peynir diyorlar. Buğday keşkek falan yapılır ya hani öyle bir şeyler. Omega 3 multi vitamin içinde var da yine de danışayım doktoruma canım sağ olasın

Çok geçmiş olsun bence de fazla yemenin bebeğe kilo aldırmada faydası olmaz. Süt,yoğurt, yumurta, kaşar peynir, çiğ kuruyemiş, muz yada vitamin takviyesi bebeğe kilo aldıran şeyler diye biliyorum.

Ay yok ben güvenemem onlara kocam iyidir Bi yalnisini gormedim ama babama bile güvenmem hahahah

Bakalım kuzum 6 gun arayla 1275-1438 grm cıktk ıkı hafta sonra yine not alırım soylerım sana
Oğlumda Omega hıc kullanmadım bak
Busefer kullanıyorum günlük Omega oceanın bıtınce ımom alırım dedım bende
Hanı bende 3000-3100 olsa en azından dıyorum cok minikte zor oluyor cabuk toparlanıyor tabı oda var ama sarılık vs durumları ıcın zor tabı oğlanda olmadı şükürde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…