Bir bakayım recetesini netten bulursam atayim acildeki doktor zararli degil alkol yok icinde cocuga rahat kullanabilirsin demisti kucuk cocuga verileni bizde rahat kullanabiliyoruz diye fıslattm ne yapayım yanmasindan iyidir cayida yapicam oda iyi geliyor varsa sadece ada cayi ilede yapabilirsin icme yanliz gargara yap sadece benim ciddi faranjitim var ada cayi icerken tekrarlamiyordu ibrahim saracoglu oneriyordu
Kiyamam kuzum gecmis olsun.Kızlar ben dün kötü olunca devlete geldim nstde sancım çıktı yatış verildi doğumhaneye yazdıklarınızı okuyamıyorum sabah 9 gibi ciğer geliştirici yapıldı 11 de nstde düzenli sancılar çıktı 60 ları gören nidilat yükleme yapıldı çok kötü bir gece geçirdim ağlamaktan çok kötü oldum yenidoğan yoğun bakımda yer olmadığını bebeğin 1450 kg olduğunu söylediler olası doğumda bebeğe yer yok dediler tedavi red verdim özeldeki doktora geldim devletede sırf nst için gitmiştim şimdi özelde yatış verildi lütfen bize dua edin
Valla benide buldu. Suan ilik su limon bal sumakla gargara birde annem geldi tarhana falan yapacak iyi gelir insallah hepsiGecmıs olsun kuzum ya yaz gunu senıde mı buldu
İnşAllah dayanabiliriz o kadar çok dua ediyorum kiSen de bebeğin de sağlıklı olun da canım en önemlisi oAllah yardımcınız olsun inşallah dayanabildiği kadar dayanır içerde canım doğarsa da başımız gözümüz üstüne hiiiiç korkma iğneler toparlar onu
Sağol canım sanadaKiyamam kuzum gecmis olsun.
Aslan bey neden böyle yapıyor bilmiyorım o kadar hareketli ki zaten içerdede nst zor takıyorlar kayıyor sürekli inşAllah hemen gelmez sancılarım durursaD dra21 kuzum sancıların dusuk ama duzenlı cıkmıs evet ılaclar fayda edecek Allahın izniyle kuzum1HANIM dediği gibi kendimi bırakma cok ağlama , ağladıkça ıkınızde olumsuz etkılenmeyın kuzum benım gozetım altındasın doktorlar ebeler yanında guzel olacak hersey inşallah Aslan boy annesını sımdıden annelik endısesıyle tanıştırıyor
Ben çok nadir kustum hamilelik boyunca. O yüzden merak ettim inşallah vaktini bekler bebeklerimiz❤Canım benim kusmam normal değildi. Afedersin fışkırmalı falan bi değişikti. Zaten durmadı kusmam hastanede zor durdurdular yanisenin ki normal hamile kusması ise endişelenme bence
Ah şu iyi düşün iyi olsun'u yapabilsek sürekli. Benim habire aklıma kötü şeyler geliyor durduk yere. Ya birşey olursa diye, her seferinde kendime sinirleniyorum. Ben böyle düşünüyorum ondan kötü birşey olursa diye üstüne bi de korkuyorum. Grupta geçen kafa büyüklüğü konuşulmuştu mesela baktım en son ultrasonda 1 hafta kadar büyük görünüyor diğer değerlerine nazaran. Hemen felaket senaryosu yazmaya müsaitimCanım inşallah sağ salim ve zamanında alacaksın kucağına bebeğini. Özelde daha iyi ilgilenirler seninle ve sancılar da geçecektir inşallah. Kalbim seninle, lütfen iyi düşün iyi olsun
Heee ben 18. Haftaya kadar full kustum canım. O kusmalardan çoook farklıydı. İnşallah senin önemsiz bir şeydir kusman. Dikkat et yine de. Amin canım amin vaktinde sağlıcakla gelsinler.Ben çok nadir kustum hamilelik boyunca. O yüzden merak ettim inşallah vaktini bekler bebeklerimiz❤
Ah canım benim kıyamam. Güzel haberini alsaydık bi rahatlayacağım ben de.Aslan bey neden böyle yapıyor bilmiyorım o kadar hareketli ki zaten içerdede nst zor takıyorlar kayıyor sürekli inşAllah hemen gelmez sancılarım durursa
Benimkinin kafası küçük mesela aklıma neler neler geliyor ama bu düşüncelerin ne bize ne de bebeklerimize faydası var ki çok normal olduğunu aslında biliyoruz. Hep inanırım iyi düşüncenin gücüne, merak etme sağlıkla alacağız kucaklarımızaAh şu iyi düşün iyi olsun'u yapabilsek sürekli. Benim habire aklıma kötü şeyler geliyor durduk yere. Ya birşey olursa diye, her seferinde kendime sinirleniyorum. Ben böyle düşünüyorum ondan kötü birşey olursa diye üstüne bi de korkuyorum. Grupta geçen kafa büyüklüğü konuşulmuştu mesela baktım en son ultrasonda 1 hafta kadar büyük görünüyor diğer değerlerine nazaran. Hemen felaket senaryosu yazmaya müsaitimBebişlerimizi bi sağlıkla alsaydık kucaklarımıza Böyle içerde olanı biteni bilmeden ne zormuş.
Çok geçmiş olsun canımBende klimadab oldum galiba. Ya xa afedrsin dun cok kustum bogazim tahriste olmus olabilir. Ne yapsam bilemedim
Canım inş sağlıkla vaktinde alacaksın kucağına Dualarımız seninleKızlar ben dün kötü olunca devlete geldim nstde sancım çıktı yatış verildi doğumhaneye yazdıklarınızı okuyamıyorum sabah 9 gibi ciğer geliştirici yapıldı 11 de nstde düzenli sancılar çıktı 60 ları gören nidilat yükleme yapıldı çok kötü bir gece geçirdim ağlamaktan çok kötü oldum yenidoğan yoğun bakımda yer olmadığını bebeğin 1450 kg olduğunu söylediler olası doğumda bebeğe yer yok dediler tedavi red verdim özeldeki doktora geldim devletede sırf nst için gitmiştim şimdi özelde yatış verildi lütfen bize dua edin
Sagol canim. Suanlik sumakli suyla gargara yaptim. Karadut falan ictim. Birazdanda balli limonlu su yapicam gecede tekrar gargaraÇok geçmiş olsun canım
Ilık süt
limonlu su ve tuzlu su gargara deneyebilirsin
Bende öyleyim canım ve bir çok anne yaşıyodur bu kaygıyıAh şu iyi düşün iyi olsun'u yapabilsek sürekli. Benim habire aklıma kötü şeyler geliyor durduk yere. Ya birşey olursa diye, her seferinde kendime sinirleniyorum. Ben böyle düşünüyorum ondan kötü birşey olursa diye üstüne bi de korkuyorum. Grupta geçen kafa büyüklüğü konuşulmuştu mesela baktım en son ultrasonda 1 hafta kadar büyük görünüyor diğer değerlerine nazaran. Hemen felaket senaryosu yazmaya müsaitimBebişlerimizi bi sağlıkla alsaydık kucaklarımıza Böyle içerde olanı biteni bilmeden ne zormuş.
Şifa olsun canımSagol canim. Suanlik sumakli suyla gargara yaptim. Karadut falan ictim. Birazdanda balli limonlu su yapicam gecede tekrar gargara
Ben dıyorum sımdıden benımkı koca kafalı herhalde herseyde cok o fazla çıktı oğlumun eskı ultrasonlarına baktım onunda genelde kafa onde gıtmıs sadece karın cevresı ve boy hep az meselaBende öyleyim canım ve bir çok anne yaşıyodur bu kaygıyı
Bizim kafamızda önden gidiyo 1 hafta doktorda kafası neden büyük diye sürekli sordum
Doktor 1 hafta büyük yada küçük çıkması sorun değil dedi
mesela meksikalıların bebekleri kafa hep olması gerekenden kücük ölcüyoruz anne telaşlanıyor
biz genetiği unutmamalıyız Meksika’da adamlar hep küçük ufaklar dedi
Senin kafası büyük değil ama olsada genetiğe bakmak lazım dedi
Ben suan bise olunca google yapmamaya calisiyorum cunku inanilmaz felaket seyler cikiyor
Doktorum normal dediyse icim rahatliyor
Birde burada ayni seyi yazan baska anneler goruncede demekki normal diyorum bazen benim taktığımı buradaki anne çok rahat karşılıyor ve o bilmeden benide rahatlatmış oluyor
inş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?