2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sumak kaynattim kuzum onla gargara yapicam

Kiyamam kuzum gecmis olsun.

D dra21 kuzum sancıların dusuk ama duzenlı cıkmıs evet ılaclar fayda edecek Allahın izniyle kuzum 1HANIM dediği gibi kendimi bırakma cok ağlama , ağladıkça ıkınızde olumsuz etkılenmeyın kuzum benım gozetım altındasın doktorlar ebeler yanında guzel olacak hersey inşallah Aslan boy annesını sımdıden annelik endısesıyle tanıştırıyor

İnşAllah dayanabiliriz o kadar çok dua ediyorum ki inşAllah canım

Aslan bey neden böyle yapıyor bilmiyorım o kadar hareketli ki zaten içerdede nst zor takıyorlar kayıyor sürekli inşAllah hemen gelmez sancılarım durursa

Canım benim kusmam normal değildi. Afedersin fışkırmalı falan bi değişikti. Zaten durmadı kusmam hastanede zor durdurdular yani senin ki normal hamile kusması ise endişelenme bence
Ben çok nadir kustum hamilelik boyunca. O yüzden merak ettim inşallah vaktini bekler bebeklerimiz❤

Canım inşallah sağ salim ve zamanında alacaksın kucağına bebeğini. Özelde daha iyi ilgilenirler seninle ve sancılar da geçecektir inşallah. Kalbim seninle, lütfen iyi düşün iyi olsun
Ah şu iyi düşün iyi olsun'u yapabilsek sürekli. Benim habire aklıma kötü şeyler geliyor durduk yere. Ya birşey olursa diye, her seferinde kendime sinirleniyorum. Ben böyle düşünüyorum ondan kötü birşey olursa diye üstüne bi de korkuyorum. Grupta geçen kafa büyüklüğü konuşulmuştu mesela baktım en son ultrasonda 1 hafta kadar büyük görünüyor diğer değerlerine nazaran. Hemen felaket senaryosu yazmaya müsaitim Bebişlerimizi bi sağlıkla alsaydık kucaklarımıza Böyle içerde olanı biteni bilmeden ne zormuş.

Benimkinin kafası küçük mesela aklıma neler neler geliyor ama bu düşüncelerin ne bize ne de bebeklerimize faydası var ki çok normal olduğunu aslında biliyoruz. Hep inanırım iyi düşüncenin gücüne, merak etme sağlıkla alacağız kucaklarımıza büyüdüklerinde de gülerek anlatacağız onlara

Canım inş sağlıkla vaktinde alacaksın kucağına Dualarımız seninle

Bende öyleyim canım ve bir çok anne yaşıyodur bu kaygıyı
Bizim kafamızda önden gidiyo 1 hafta doktorda kafası neden büyük diye sürekli sordum
Doktor 1 hafta büyük yada küçük çıkması sorun değil dedi
mesela meksikalıların bebekleri kafa hep olması gerekenden kücük ölcüyoruz anne telaşlanıyor
biz genetiği unutmamalıyız Meksika’da adamlar hep küçük ufaklar dedi
Senin kafası büyük değil ama olsada genetiğe bakmak lazım dedi
Ben suan bise olunca google yapmamaya calisiyorum cunku inanilmaz felaket seyler cikiyor
Doktorum normal dediyse icim rahatliyor
Birde burada ayni seyi yazan baska anneler goruncede demekki normal diyorum bazen benim taktığımı buradaki anne çok rahat karşılıyor ve o bilmeden benide rahatlatmış oluyor
inş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız

Ben dıyorum sımdıden benımkı koca kafalı herhalde herseyde cok o fazla çıktı oğlumun eskı ultrasonlarına baktım onunda genelde kafa onde gıtmıs sadece karın cevresı ve boy hep az mesela

Bende şimdi baktım da oğlumda ılk sancım çıktığında tam ne kadarlıkmısım dıye 33 haftalıkmışım , farklı olduğunu bı sekılde anlamıştım normalde 34 den sonra nst alacaktı doktor ben oyle dıyınce almıştı 60 larda cıkmıstı sancım o zaman alttan muayene yapmıştı kafası yerleşmiş ve bir cm açıklığın var demişti gönderdi beni eve o zaman , haftada bir gittim hep sancım da düzensiz çıktı
Hiç iğne falan bısey de yapmadılar o zaman 33 hafta dıye mı acaba , bana o zaman hemen gelmez demişti mesela 37+5 te geldi oğlum bu olaydan sonra

Kızlar Miss Dünya pijamalarından bahsediyorduk ya. Benim sipariş geldi,beğendim yumuşak kumaşı. Açık renk biraz iç gösteriyor çok normal ama sabahlık kapatıyor zaten. Tam oldu sanırım doğurunca da aşağı yukarı bu kadar göbekli oluruz dimi deneyimli anneler

Eklentiler

• IMG_20230806_192352.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2023-08-06-19-21-45-327_trendyol.com-edit.webp
    12 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…