2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim de geçen gün kusmam oldu ve 2 gündür ishal gibiyim bir şey olmaz değil mi yarın randevum var aslında

İnşallah canım Allah razı olsun benimde tek ümidim o amin

Allah ikinizinde yardımcısı olsun canım dualarım seninle.. İnşallah sancıların durur ve bebeğin vakti zamanında sağ salim doğar canım

Çok geçmiş olsun, Sen içini ferah tut , sakin kalmaya calis , güzel düşün, normale döner herşey.Dualarım seninle.

Benim de geçen gün kusmam oldu ve 2 gündür ishal gibiyim bir şey olmaz değil mi yarın randevum var aslında
Canım benim kusmam normal değildi. Afedersin fışkırmalı falan bi değişikti. Zaten durmadı kusmam hastanede zor durdurdular yani senin ki normal hamile kusması ise endişelenme bence

Yaa gerçekten mii ne kadar kalmıştı yoğun bakımda
İki ay kadar ama sen düşünme bunları bence, senin de başına aynı şey gelecek diye bir kaide yok, onda gebelik zehirlenmesi olmuştu ve fark edilmemişti ani gelişti. Sen takiplisin hem hastanede iyi bakıyorlardır şimdi.

Amin canım inşAllah
Canım eşimin köyünde de 6 aylık doğmuş bir bebek varmış 1 kg civarındaymış doğduğunda.. şimdilerde 6 yaşında maşallah.. Ama Rabbime bol bol dua ediyorum senin için sancılar kasılmalar dursun ve bebeğin gelişsin büyüsün öyle kavuşun inşallah..

Ah benim canım endişeni anlıyorum sakin olmaya çalış. Dualarım seninle. Hiç korkma Allah büyüktür ilaçlar iğneler işe yarıyor bak gelişir her şekilde. Yeter ki sen sakin ol ki sancın artmasın bize de yaz mutlaka. Aklım hep sende kalacak şimdi o korku çok kötü canım benim yaaa

Evet inşAllah önleriz gelişini açıklık yok rahim ağzı uzunluğum iyi Allah onları bizlere bağışlasın canım

Çok teşekkür ederim canım amin inşAllah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza zamanında
Sesim kısılmış ağlamaktan yenidoğan yoğun bakım dediklerinde ilk benim için mi araştırıyordunuz dedim anlamadım bile inşAllah işe yarar o kadar düzenli sancıya

Öyle yapma amaaa bak aynı hatayı yaptım bende hala sesim kısık yırtıldı hep boğazım. Ama bebeği de kendimi de üzdüğümle kaldım. Sen artık annesin sen güçlü olacaksın ki bebeğine de travma olmasın. Sakin kalmak en önemlisi. Dr dedi ki bana ya bebek sıkıntıya girdi seni kusturdu sancılandırdı ya da senin kusman ağlaman stresin bebeği yordu etkiledi sancıya soktu dedi. Bak o kadar önemli yani sen nolur sakin ol. Önce Allah’a sonra dr güven ve şu an en güvenli yerdesin. Hemen müdahale edilir. Korkma ve durumu normalleştirmeye çalış bakarsın sancın azalır ve taburcu olursun sen de. Olumlu düşün tamam mı canım sakin ol

Tamam canım inşAllah güzel haberlerle gelebilirim elimden geldiğince düşünmemeye çalışacağım

Tamam canım inşAllah güzel haberlerle gelebilirim elimden geldiğince düşünmemeye çalışacağım
Sen de bebeğin de sağlıklı olun da canım en önemlisi o Allah yardımcınız olsun inşallah dayanabildiği kadar dayanır içerde canım doğarsa da başımız gözümüz üstüne hiiiiç korkma iğneler toparlar onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…