- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Benim de geçen gün kusmam oldu ve 2 gündür ishal gibiyim bir şey olmaz değil mi yarın randevum var aslındaEvet canım birkaç gün önce değişik bir kusma atağım oldu acile gittik. Düzensiz rahim kasılmaları çıkınca nolur nolmaz diye 2 doz tapıldı iğne. 24 saat arayla kalçadan yaptılar. Çok şükür hastanede geçen sürede toparlandım gayet iyi hissediyorum kendimi. Ama serumlardan da ekstra bi ödemim var başım şu an ödemle dertte.
Aynen o faydalı şeyleri zaten biraz belki fazlalaştırabilirim ama mesela kaşar peynir diyorlar. Buğdaykeşkek falan yapılır ya hani öyle bir şeyler. Omega 3 multi vitamin içinde var da yine de danışayım doktoruma canım sağ olasın
İnşallah canım Allah razı olsun benimde tek ümidim oCanım çok geçmiş olsun inşallah kasılmalar durur bebeğin de sağlıklı bir şekilde doğumunu beklerDualarımız seninle sakın kendini harab etme biliyorsun Allah korusun bebeğin doğsa bile kilosu çok şükür iyi yenidoğan yoğun bakımda da kalır çok güçlü bir şekilde adı gibi Aslan gibi büyür inşallahh
675 gr doğup şimdi 1.5 yaşına giren bebek biliyorum
Her şey Allah'tan sen kalbini ferah tut bebeğin seninle kalacak miadında miadına yakın doğacak inşallah
Sende ebe miydin canımCanım çok geçmiş olsun, inşallah sağ salim atlatırsın. Dün ben de 1350 doğan bi kızın peşinde valla yoruldum. Herhangi bir durumda kilosu da iyi arkadaşların dediği gibi. Allah şifa versin, inşallah iyi haberlerini duyacağız.
Yok kız 2 yaşında şimdi o ayrıntıyı eklememişim koşuyorduSende ebe miydin canım
Allah ikinizinde yardımcısı olsun canım dualarım seninle.. İnşallah sancıların durur ve bebeğin vakti zamanında sağ salim doğar canımKızlar ben dün kötü olunca devlete geldim nstde sancım çıktı yatış verildi doğumhaneye yazdıklarınızı okuyamıyorum sabah 9 gibi ciğer geliştirici yapıldı 11 de nstde düzenli sancılar çıktı 60 ları gören nidilat yükleme yapıldı çok kötü bir gece geçirdim ağlamaktan çok kötü oldum yenidoğan yoğun bakımda yer olmadığını bebeğin 1450 kg olduğunu söylediler olası doğumda bebeğe yer yok dediler tedavi red verdim özeldeki doktora geldim devletede sırf nst için gitmiştim şimdi özelde yatış verildi lütfen bize dua edin
Yaa gerçekten miiYok kız 2 yaşında şimdi o ayrıntıyı eklememişim koşuyordu
Amin canım inşAllahAllah ikinizinde yardımcısı olsun canım dualarım seninle.. İnşallah sancıların durur ve bebeğin vakti zamanında sağ salim doğar canım
Çok geçmiş olsun, Sen içini ferah tut , sakin kalmaya calis , güzel düşün, normale döner herşey.Dualarım seninle.Kızlar ben dün kötü olunca devlete geldim nstde sancım çıktı yatış verildi doğumhaneye yazdıklarınızı okuyamıyorum sabah 9 gibi ciğer geliştirici yapıldı 11 de nstde düzenli sancılar çıktı 60 ları gören nidilat yükleme yapıldı çok kötü bir gece geçirdim ağlamaktan çok kötü oldum yenidoğan yoğun bakımda yer olmadığını bebeğin 1450 kg olduğunu söylediler olası doğumda bebeğe yer yok dediler tedavi red verdim özeldeki doktora geldim devletede sırf nst için gitmiştim şimdi özelde yatış verildi lütfen bize dua edin
Canım benim kusmam normal değildi. Afedersin fışkırmalı falan bi değişikti. Zaten durmadı kusmam hastanede zor durdurdular yaniBenim de geçen gün kusmam oldu ve 2 gündür ishal gibiyim bir şey olmaz değil mi yarın randevum var aslında
İki ay kadar ama sen düşünme bunları bence, senin de başına aynı şey gelecek diye bir kaide yok, onda gebelik zehirlenmesi olmuştu ve fark edilmemişti ani gelişti. Sen takiplisin hem hastanede iyi bakıyorlardır şimdi.Yaa gerçekten miine kadar kalmıştı yoğun bakımda
Canım eşimin köyünde de 6 aylık doğmuş bir bebek varmış 1 kg civarındaymış doğduğunda.. şimdilerde 6 yaşında maşallah.. Ama Rabbime bol bol dua ediyorum senin için sancılar kasılmalar dursun ve bebeğin gelişsin büyüsün öyle kavuşun inşallah..Amin canım inşAllah
Allah razı olsun canım teşekkür ederim amin inşAllahÇok geçmiş olsun, Sen içini ferah tut , sakin kalmaya calis , güzel düşün, normale döner herşey.Dualarım seninle.
Ah benim canım endişeni anlıyorum sakin olmaya çalış. Dualarım seninle. Hiç korkma Allah büyüktür ilaçlar iğneler işe yarıyor bak gelişir her şekilde. Yeter ki sen sakin ol ki sancın artmasın bize de yaz mutlaka. Aklım hep sende kalacak şimdiKızlar ben dün kötü olunca devlete geldim nstde sancım çıktı yatış verildi doğumhaneye yazdıklarınızı okuyamıyorum sabah 9 gibi ciğer geliştirici yapıldı 11 de nstde düzenli sancılar çıktı 60 ları gören nidilat yükleme yapıldı çok kötü bir gece geçirdim ağlamaktan çok kötü oldum yenidoğan yoğun bakımda yer olmadığını bebeğin 1450 kg olduğunu söylediler olası doğumda bebeğe yer yok dediler tedavi red verdim özeldeki doktora geldim devletede sırf nst için gitmiştim şimdi özelde yatış verildi lütfen bize dua edin
Evet inşAllah önleriz gelişini açıklık yok rahim ağzı uzunluğum iyiİki ay kadar ama sen düşünme bunları bence, senin de başına aynı şey gelecek diye bir kaide yok, onda gebelik zehirlenmesi olmuştu ve fark edilmemişti ani gelişti. Sen takiplisin hem hastanede iyi bakıyorlardır şimdi.
Çok teşekkür ederim canım amin inşAllah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza zamanındaCanım eşimin köyünde de 6 aylık doğmuş bir bebek varmış 1 kg civarındaymış doğduğunda.. şimdilerde 6 yaşında maşallah.. Ama Rabbime bol bol dua ediyorum senin için sancılar kasılmalar dursun ve bebeğin gelişsin büyüsün öyle kavuşun inşallah..
Sesim kısılmış ağlamaktan yenidoğan yoğun bakım dediklerinde ilk benim için mi araştırıyordunuz dedim anlamadım bileAh benim canım endişeni anlıyorum sakin olmaya çalış. Dualarım seninle. Hiç korkma Allah büyüktür ilaçlar iğneler işe yarıyor bak gelişir her şekilde. Yeter ki sen sakin ol ki sancın artmasın bize de yaz mutlaka. Aklım hep sende kalacak şimdio korku çok kötü canım benim yaaa
Öyle yapma amaaa bak aynı hatayı yaptım bende hala sesim kısık yırtıldı hep boğazım. Ama bebeği de kendimi de üzdüğümle kaldım. Sen artık annesin sen güçlü olacaksın ki bebeğine de travma olmasın. Sakin kalmak en önemlisi. Dr dedi ki bana ya bebek sıkıntıya girdi seni kusturdu sancılandırdı ya da senin kusman ağlaman stresin bebeği yordu etkiledi sancıya soktu dedi. Bak o kadar önemli yani sen nolur sakin ol. Önce Allah’a sonra dr güven ve şu an en güvenli yerdesin. Hemen müdahale edilir. Korkma ve durumu normalleştirmeye çalışÇok teşekkür ederim canım amin inşAllah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza zamanında
Sesim kısılmış ağlamaktan yenidoğan yoğun bakım dediklerinde ilk benim için mi araştırıyordunuz dedim anlamadım bileinşAllah işe yarar o kadar düzenli sancıya
Tamam canım inşAllah güzel haberlerle gelebilirim elimden geldiğince düşünmemeye çalışacağımÖyle yapma amaaa bak aynı hatayı yaptım bende hala sesim kısık yırtıldı hep boğazım. Ama bebeği de kendimi de üzdüğümle kaldım. Sen artık annesin sen güçlü olacaksın ki bebeğine de travma olmasın. Sakin kalmak en önemlisi. Dr dedi ki bana ya bebek sıkıntıya girdi seni kusturdu sancılandırdı ya da senin kusman ağlaman stresin bebeği yordu etkiledi sancıya soktu dedi. Bak o kadar önemli yani sen nolur sakin ol. Önce Allah’a sonra dr güven ve şu an en güvenli yerdesin. Hemen müdahale edilir. Korkma ve durumu normalleştirmeye çalışbakarsın sancın azalır ve taburcu olursun sen de. Olumlu düşün tamam mı canım sakin ol
Sen de bebeğin de sağlıklı olun da canım en önemlisi oTamam canım inşAllah güzel haberlerle gelebilirim elimden geldiğince düşünmemeye çalışacağım
Gecmıs olsun kuzum ya yaz gunu senıde mı bulduKizlar sabah bir kalktim bogazim pert. Kulagima vuruyor. Ne onerirsiniz bogazimi ne yumusatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?