2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben sanmıyorum bebek alacağı kadar kılo alıyor tabıkı dıkkat et guzel beslen etını yumurtası vs ama oyle abanmana gerek yok bence kuzum avokado sut kaşar muz peynır kuruyemıs

Hahahahah bu kadar olmasa da buna yakın doğuran da gördün
Annem kardesımı oyle doğurmuş suyu gelmıs o zamana kadar hıc sancısı yokmus yada anlamamış bilmiyorum suyu gelmış ve takside doguyomus nerdeyse almıslar dogumhaneye catala çıkarmışlar ıkı ıkınmada doğmuş Suyu geldikten sonra 20 dk da doğmuş

Çok geçmiş olsun bence de fazla yemenin bebeğe kilo aldırmada faydası olmaz. Süt,yoğurt, yumurta, kaşar peynir, çiğ kuruyemiş, muz yada vitamin takviyesi bebeğe kilo aldıran şeyler diye biliyorum.
Ben sanmıyorum bebek alacağı kadar kılo alıyor tabıkı dıkkat et guzel beslen etını yumurtası vs ama oyle abanmana gerek yok bence kuzum avokado sut kaşar muz peynır kuruyemıs
Tamamdır kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum da yine de bi sorayım dedim

Yaa ne güzel halden anlayan biri denk gelmiş Bilemedim o kadar az ultrason iyi midir kötü mü
Hahahahah bu kadar olmasa da buna yakın doğuran da gördün

Her gece dua ediyorum hepimize şöyle doğumlar nasip et allahımmmm

Valla anneme soruyorum nasıl doğdum diye, pek anlatmadı ve bu beni korkuttu Biraz zor oldu dedi sadece djsjd
Benım yengemın annesı korkutmuştu epey ya hala yaşadığı sıkıntılar vardı ama makat doğurmuş sanırım Allah rahmet eylesin Ben yınede dınlememeyı tercıh ettım eskıden zorlama cokmus daha cok sıkıntı oluyormus ama diyorum ya halam 40 gün lohusa felcı gecırdı 5 küsür doğurtmuşlar

Valla anneme soruyorum nasıl doğdum diye, pek anlatmadı ve bu beni korkuttu Biraz zor oldu dedi sadece djsjd
Benim annem beni çok kolay doğurmuş. Evde suyu gelmiş dallası izlerken taksiyle gitmiş hastaneye doktor muayene etmek için çatala yatırmış annemi daha tam bakmadan doğmuşum hemen öylece ıh demeden. (3.çocuğum ben) Papatyamaviss ebru_can_ebru

Günaydın kahvaltıda her gün 2 yumurta öneriyorum ben. Yanına peynir (kaşar peyniri olabilir) avokado, bol domates salatalık yanında ne yemek istersen :)
Yulaf, fındık ceviz ve muzla, süt ve muzla bir ara öğün yapabilirsin :)
Mutlaka her gün protein al. Et ürünü tüket ( çok olmasına gerek yok 3 -4 köfte kadar ye ama )
Onun dışında mutlaka her gün kefir iç( sade olsun şeker içermesin)
Karbonhidrat çok almana gerek yok, kendin gereksiz kilo almazsın buna dikkat edersen :) her bebeğin kilo bir genetik özelliği olsa da beslenme ile bunun yine de artabileceğini düşünüyorum.
Doktoruna kalsiyum takviyesi almayı da sorabilirsin.

Yaa ne güzel halden anlayan biri denk gelmiş Bilemedim o kadar az ultrason iyi midir kötü mü

Her gece dua ediyorum hepimize şöyle doğumlar nasip et allahımmmm
Aslında bi yandan iyi çok bilmeyince daha az panik oluyor insan
ama bunda ben sanki daha önce doğurmamış gibi bi evhamlı ve çok pimpirikli oldum
Şuanki yapımı düşününce her gittiğimde görmek iyi diyorum

Yaaa ne kadar kıymetli bilgiler canımsın hepsine dikkat edeceğim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…