Koca kafalı bebelerimiz bi çıksınlar koklayıp ısıralım bolcaBen dıyorum sımdıden benımkı koca kafalı herhalde herseyde cok o fazla çıktı oğlumun eskı ultrasonlarına baktım onunda genelde kafa onde gıtmıs sadece karın cevresı ve boy hep az mesela
Güzel günlerde kullan canım bende türkiyeden bakacağım pijamaya girip bakayımKızlar Miss Dünya pijamalarından bahsediyorduk ya. Benim sipariş geldi,beğendim yumuşak kumaşı. Açık renk biraz iç gösteriyor çok normal ama sabahlık kapatıyor zaten. Tam oldu sanırım doğurunca da aşağı yukarı bu kadar göbekli oluruz dimi deneyimli anneler
Bak canım burası gayet uygun. Renk beyaz diyor krem geldi ama çok önemli değil benim için. O zaman şu an 7 ayız zaten doğum sonrası tam olurGüzel günlerde kullan canım bende türkiyeden bakacağım pijamaya girip bakayım
aynen doğunca göbek gitmiyo bisüre 7 aylık gibi yola devam
Cok guzel olmus kuzum beyaz ekru herturlu iç zatenKızlar Miss Dünya pijamalarından bahsediyorduk ya. Benim sipariş geldi,beğendim yumuşak kumaşı. Açık renk biraz iç gösteriyor çok normal ama sabahlık kapatıyor zaten. Tam oldu sanırım doğurunca da aşağı yukarı bu kadar göbekli oluruz dimi deneyimli anneler
Evet evet bunlar zaten farazı ölçümler ben takılmıyorum hıc 3-4 gun bı hafta onde olabılır küçükte olabılırKoca kafalı bebelerimiz bi çıksınlar koklayıp ısıralım bolcaabimin oğluda kafası büyük şuanda aynı ayda olduğu bebelerden doktora sormuşlar umarım hepsi beyindir demiş bizim karın bölgeside büyük haftasından ama detaylıdada kendi doktorumdada problem görmediler bende kurcalamıyorum
Allah Allah bize niye hemen çatır çatır dayadılar iğneyi acabaBende şimdi baktım da oğlumda ılk sancım çıktığında tam ne kadarlıkmısım dıye 33 haftalıkmışım , farklı olduğunu bı sekılde anlamıştım normalde 34 den sonra nst alacaktı doktor ben oyle dıyınce almıştı 60 larda cıkmıstı sancım o zaman alttan muayene yapmıştı kafası yerleşmiş ve bir cm açıklığın var demişti gönderdi beni eve o zaman , haftada bir gittim hep sancım da düzensiz çıktı
Hiç iğne falan bısey de yapmadılar o zaman 33 hafta dıye mı acaba , bana o zaman hemen gelmez demişti mesela 37+5 te geldi oğlum bu olaydan sonra
Rısklı bır durumu yok bu saatten sonra dedı , çalışamaz raporumu alıp sakaryaya gıttım bıde ben o zamanAllah Allah bize niye hemen çatır çatır dayadılar iğneyi acabao iğne öyle bir şeymiş ki doğumda önce 12 saat içinde yapılsa bile hemen bebekte işe yarıyormuş. Neden sana yapılmadı acaba
Bu habere sevindim sende bol dua et annenin evladina duasi kabul olur inşallah yine evine doneceksin bebisinle sag salim sakin kalabilirsen oda huzurlu olur sen Rabbine emanet et veren o degilmi koruyacak olanda o bazen teslimiyet herseyin ilaci olabilirEvet inşAllah önleriz gelişini açıklık yok rahim ağzı uzunluğum iyiAllah onları bizlere bağışlasın canım
Benimde surekli kasilmalarim oluyor ama onemsemedim normal diye neyseki daha dikkat edeyim bariRısklı bır durumu yok bu saatten sonra dedı , çalışamaz raporumu alıp sakaryaya gıttım bıde ben o zamanen son 35 haftalıktı yılbaşını bekler doğmaz inşallah dedı bak burda olmayız falan 11 ocakta doğdu
Görümcemin erken dogdu ikincisi birer gün arayla iki iğne yapıp aldılar hemen mesela
Belkide sancım duzensız dıye onemsemedı neysem sağlıkla doğdu şükür ki
Şimdi kızçemdede acaba boyle seyler olurmu yoksa farklı mı olur nasıl olur merak edıyorum
O zaman özel takipliydim , şimdi devlet işte
Kuzum geçmiş olsun şu an nasıl nst bunda düzenli sanci çıkmış ama doğuma gitme ihtimali kesin değil korkma inş ilaçlarla duserMüsait olduğunda bakabilir misin canımebru_can_ebru
Benımde suan kasılmalarım oluyo ama o gun doktora dedıgım tarzda olmadı daha hıc o zaman ki farklıydı hani geçmiyordu yanı baya uzun süre oldu onu hatırlıyorum aslında 33 34 haftalarında da normal düzeyde ve bas artık yerleşmeye başladığı ıcın rahım ağzını yumuşatıyor ıster ıstemez o yarım cm bı cm açıklık olabılıyormus haftalar önceden acılma oldu da noldu doğuracağım gun açılamadı saatlerce 5 cm anca oldu hastaneye gıttıgımde ıkı cm dıBenimde surekli kasilmalarim oluyor ama onemsemedim normal diye neyseki daha dikkat edeyim bari
Arkadasiminda 7 cm oldu. Epirudalle sanciyi hissedememis sezeryana cevirmislerBenımde suan kasılmalarım oluyo ama o gun doktora dedıgım tarzda olmadı daha hıc o zaman ki farklıydı hani geçmiyordu yanı baya uzun süre oldu onu hatırlıyorum aslında 33 34 haftalarında da normal düzeyde ve bas artık yerleşmeye başladığı ıcın rahım ağzını yumuşatıyor ıster ıstemez o yarım cm bı cm açıklık olabılıyormus haftalar önceden acılma oldu da noldu doğuracağım gun açılamadı saatlerce 5 cm anca oldu hastaneye gıttıgımde ıkı cm dı
Evet kuzum evet suan zaten cıkması cok normalKızlar bende dün akşam 18den 23e kadar felan bebeğimin hareketini hissetmedim dün gece eşimle dayanamayıp 23.45 gibi acile gittik burda kadın doğum acil yok doğumhaneye ebelerin yanına yönlendirdiler ilk kez nst çekildi kalp atışı felan çok iyi orda da hareket etmeyw başladı zaten ama benim de nst de düzenli olmayan iki sancım çıktı düzensiz diye çok üstünde durulmadı.
Önemli olan düzenli ve aynı aralıklarda olması.
Ay o da zor ya sancıyı degıl kasılmaları hisseder aslında ve okunması gerektıgı anı bılır ama bazen bazı kısılerde olabılıyor sanırım bu durum uzucu yaArkadasiminda 7 cm oldu. Epirudalle sanciyi hissedememis sezeryana cevirmisler
Ah başladı hepimizde endişelerKızlar bende dün akşam 18den 23e kadar felan bebeğimin hareketini hissetmedim dün gece eşimle dayanamayıp 23.45 gibi acile gittik burda kadın doğum acil yok doğumhaneye ebelerin yanına yönlendirdiler ilk kez nst çekildi kalp atışı felan çok iyi orda da hareket etmeyw başladı zaten ama benim de nst de düzenli olmayan iki sancım çıktı düzensiz diye çok üstünde durulmadı.
Önemli olan düzenli ve aynı aralıklarda olması.
Ever zorla imza almislar kizdan sezeryan icin. Allahtan almislar cunku biraz daha kalsa kakasini yutacakmis allah korusunAy o da zor ya sancıyı degıl kasılmaları hisseder aslında ve okunması gerektıgı anı bılır ama bazen bazı kısılerde olabılıyor sanırım bu durum uzucu ya
Hala düzenli sancılarım çıkıyor ben anlamadıö neden böyle olduAh canım benim kıyamam. Güzel haberini alsaydık bi rahatlayacağım ben de.
Teşekkür ederim amin inşAllah öyle olurCanım inş sağlıkla vaktinde alacaksın kucağına Dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?