2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ödem olmaması harika ben yüzüğümü son 1 haftadır takamıyorum sıkışıyor bu haftada sandalet bantlarım çok iz yapmaya başladı. Resmen su topu gibi ödem topuyum şuan

Aksamlari artik ayaklarimi kovaya sokuyorum

Ben yuzukleri cikardim ya rahat etmek icin insallah tez zamanda iner bu odemler

Aynen benimki de bundan düdük gibiymiş cidden. Geri iade ile uğraşmadım indirimde aldığım için en büyüğe kendi eşyalarımı koydum
Bende uğraşmadım ama gerçekten fiyasko videodakiler kendi geceliği sabahlığını koyuyo neye koyuyor anlamadımen büyüğümde de bebeğin kıyafeti var ama bir ayar çekeceğim

Kizlar gunaydinn. Ya ben tuzlu yemiyorum su da iciyorum hamurisi de oyle tuketmiyorum tam bugday ekmegi yiyorum ama ellerim ve ayaklarimdaki odem dinlensem dahi gecmiyor sizde durumlar nasil
Benimde ellerim yanıyor netten baktım karbonhidrat tüketimi diyor gel görki aşırı derecede tüketmiyorum

Aksamlari artik ayaklarimi kovaya sokuyorum
Ben de her akşam soğuk suya tutuyodum ama pek işlemiyodu. Hatırlarsınız bir ödem görseli atmıştım buraya evlerden ırak
Çözümüm varis çorabıymış meğerse.. Varis çorabını kullanmaya başladığımdan beri ödem olmuyo, ayaklarıma inemiyo çünkü diyorum benim ayak bileklerim bu kadar ince miymiş...

Bende uğraşmadım ama gerçekten fiyasko videodakiler kendi geceliği sabahlığını koyuyo neye koyuyor anlamadımen büyüğümde de bebeğin kıyafeti var ama bir ayar çekeceğim
En büyük fileliye gecelik, pijama, sabahlık, çorap falan koydum, bir küçüğüne 10lu takım, bir küçüğüne de ebeye verilecek takımı koydum 5li ve penye battaniye,bez. Diğer çanta gibi olanlara da göğüs ucu kremi, gümüş kapak falan. Kuzumun pişik kremini falan da anne, bebek sırt çantası almıştım ona koyacağım. Bir tane daha küçük bir bez çantaya yedek alt üst takım ve bodyler koyacağım. Anca böyle bir ayar verince oldu benim

Ödem olmaması harika ben yüzüğümü son 1 haftadır takamıyorum sıkışıyor bu haftada sandalet bantlarım çok iz yapmaya başladı. Resmen su topu gibi ödem topuyum şuan
Ödem gebelikte olan bir şey tansiyonun normalse dikkat de ediyorsan yapacak bir şey olacak illaki
Arkadaşlarım haftan ilerledi ödem olmadıysa belki olmaz daha da diyorlar bakalım zaman gösterecek
Benim parmaklarım aşırı ince en küçük numara bile büyük gelmişti evlilik yüzüğü alırken bizde küçültültelim dedik kuyumcu adam da model olarak bombe alın şimdi bu yüzüğü küçültünce büyütmesi zor olur bunun gebeliği var gebelikte çok ödem olur kullanamazsın demişti.Eşim geçen hatırlamış adam böyle demişti bak sen hala takıyorsun büyütmeye gerek kalmadı diyor

Ayy ne güzel hazırlamışsın bende bu bir iki gün içinde hazırlayacağım inşallah en azından yıkayıp ütüleyeyim de öyle hazır dursun valize koyması kolay olur
Bende o dandik fileden aldım geçen bime gelince ama atatalya attığı hoşuma gitti onu da alacağım

Naçicaze bir tavsiyem olacak, isterseniz ebeye verilecek kıyafetleri kilitli poşete koyun Sonra gelir gelmez, gelse de kan lekesi vs olursa çıkar mı çıkmaz mı bilinmez; küçük hurçlar ilerde bakım çantasında da baya işimize yarar gibi geliyor bana

Aa süper çok tatlı denk gelmiş bende hamilelik döneminde garip garip şeyleri özlüyorum mesela bir yere gittik insanların elinde alyans görünce ah bende keşke takabilsem alsam mı bitane falan diyorum. Kot şort çok özledim yaz boyunca giyerdim birde saçımın röfle gibi ışıltısı vardı 1 yılda bit yaptırıyorum onu özledim

Bende dayak yemiş gibi uyandım , sağa sola dönmekten, sırtıma vuran ağrıdan,birde arka komşunun bahçesinde minnoş yavru kedinin sabaha kadar miyavlamasindan sabah nasıl oldu anlamadım.
Ağrı için geçen hafta devlete gitmiştim, idrar yolu enfeksiyonuna bağladı olayı ama sonuçlarda enfeksiyon pek yoktu.O yüzden içmedim ilacı.Bugun kendi doktorumda kontrolüm var öğleden sonra, o ne diyecek bakalım.Yuzunu gösterir inşallah minnagim.

Haklısın canım lekelenme kısmı aklıma gelmemişti tavsiyen için teşekkür ederim, uyacağım.

Aynen canım yıkayıp ütüleyince organizerlere dağıtması çok kolay oldu daha da ağırlaşmadan eksiklerimi de kargodan geldikçe ekleyip tamamlıyorum

Şortlar düşük belse lastikli bir şey var gebeler için adını hatırlamıyorum bulursam atayım onunla giyebilirsin belki ama bacaklardan da kilo aldıysan olmayabilir tabi
Ama ışıltı bende doğumdan sonra yaptıracağım hemen kendini iyi hissetme mod on
Bir de hamamı severdim önceden ayda bir giderdim dün duşta acaba bebeğim 15-20 günlükken 2 saat anneme bırakıp hamama gidebilir miyim diye düşündüm

Aynen canım yıkayıp ütüleyince organizerlere dağıtması çok kolay oldu daha da ağırlaşmadan eksiklerimi de kargodan geldikçe ekleyip tamamlıyorum
Çok iyi bugün başlayayım bakalı, dediğin gibi eksikler geldikçe yıkar ütüler koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…