2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hastaneye sadece ıkı takım mı yetmez noooo

Ay doğru daha önce de yazmıştın, okumuştum alayım diyodum sudocremi. Hepsiburada da biriken param vardı onu da alayım çıksın aradan
lansinoh e-bebekten almıştım patlak geldi.. iade ettim aynı fiyata bulamam diyodum bugün amazonda görünce hemen kaptım o fiyata düşmez bir daha al kuzu

Ebebekten alda satıcı sahtesı cok oluyor onun balım

Çikolata Pelit marka imiş canım kutulu felan o 600 kolonya 150 dedi

Eklentiler

• Screenshot_20230809_132109_Instagram.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 68
Eğer kapak süsüne takılmayacaksan
Trendyolda bunnyball
İnstada da bu sayfa elit marka çikolatada guzeldır
Melodı de
Pelit duymadım bebegım
Ben kutu konusunda kararsızım kapağı alıp koycan bıyere falan oyuzden kutusuz mu alsam dıyorum guzel sunumluk şeylerim var ona koyarım dıye de bakalım

Eklentiler

• 0CD4981D-42A3-4CEC-AB61-5BCBDF269858.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 68
Attığın da güzelmiş aslında dediğin gibi alt tarafı kutu bir yerde

Satilucky sağlık ocağı doktorumun günahını almışım glukozda bakmış onlar bugün yansıdı Doktora attım daha dönmedi bakalım
Kolestrol,,trigliserid yüksek çıkmış biraz ama googleda yükselebilir hormonlardan diyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-09-13-36-51-673_com.mi.globalbrowser-edit.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 60
Olsun gayet güzel benim göbüş bu kadar değil ben çok zorlanmaya başladım taşırken artık oğlumda annesine gavura vurur gibi vurmaya başladı
Ben baya kocamanım ve gezemıyorum artık bacaklarımı aça aça yürüyorum komedı ve belım agrıyo hemen resmen daha da buyucem kız benımkıne kıldıysa ıkı gundur oyle fenaydı kı dun aksam esıme dedım cok canımı acıtıyor bir dk durmadı daha cok var aglıcam şimdi dıye sonra ıcımden hemen tobe tobe Allahım tobe tobe haraket etsın etsın zamanında saglıkla dogsun amın amın amın Allahım

Kaç tane koyalım kuzum acemilik neyseki tulum ve alt üst almıştım fazlaca
Tabıkı sadece takım olarak bakma olaya ıkı takımını koy , alt üst ıkı ser tane koy bır tanede tulum koy zıbın takımlarda ıkı tane oldugunu varsayarak 3 tane daha koy corap eldıven şapka takımlarda vardır yıne 30 bez alt açma örtüsü ağız mendılı pışık kremı sez olacaksan ıkı gece tutuluyor kaka cıkma durumu cok olabılıyor kusabılır pıslenebılır

Ben Amazon’dan bir babynest aldım 5 fonksiyonlu öyle kirli yolladılar ve beğenmedim iadeyi alana kadar canımız çıktı daha almam ordan bilen güvenli Trendyol ve Hepsiburada kuzum benim için
Aa deme ya bende Amazon’da premıum uyelıgım vardı oğluma adıdas ayakkabı almıstım kalıbı ıke numarası ortusmedıgını uc ay sonra baska aynı no ıle karşılaştırınca anladım ve yazdım kullanılmıs ayakkabıyı ıade aldılar parayı da ıade ettıler

Dün benimki de öyleydi akşam o kadar canımı acıttı ki karnımda kasılınca ikisi aynı anda çok canımı acıtıyor tekmelemediği yerim kalmadı yemin ederim dediğin gibi sağlıklı olsunlarda zamanını beklesinlerde daha ne isteriz

Bende çikolatayı sipariş verdim pelit marka
canım hemen bir sorum var ya malum havalar çok sıcak suan çikolatayı buzdolabında saklasak olurmu beyazlaşacak diye korkuyorum ama kv gelecek o getirecek daha tarihi belli değil diye aldım çikolatayı şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…