Anladım canım,akşam olunca doktoruma atmadım sabah yollarım bi insülini sorarım. Bana da bitek insülin bakması tuhaf geldi şeker yüklemem normal gelmişti gerekirse doktor tekrar ister herhalde. B12 de içmiştim yükselince bıraktırdı yine düşmüş Çok sağol TSH Benim doktor hiç bakmadı sanki onu da merak ettim
Sor bakalım bende merak ettim dediğim gibi insülin insülin direnci hesaplamak için isteniyor ama hesaplamak için de kanda açlık glukoz da bakılması lazım diye biliyorum.
Sor bakalım bende merak ettim dediğim gibi insülin insülin direnci hesaplamak için isteniyor ama hesaplamak için de kanda açlık glukoz da bakılması lazım diye biliyorum.
Hgb iyi canım ferritin biraz düşük ama normal en azından kan yoğunluğu iyi tsh biraz yüksek normal aralıkta evet ama gebelikte tsh 2.50 altında olması isteniyor bende hasimato var o yüzden ilaç kullanıyorum zaten.
Burda da gebeliğe bağlı tsh yükselen arkadaşlara ilaç başladılar.
onun dışında b12 düşük evet ona da takviye başlayabilir doktorun.
İnsülin hakkında da net bilgim yok ancak insülin direnci bakılıyor ona da kanda açlık glukoza bakılıp insülin sonucuna göre bir hesaplama yapılıyor iki sonuç çarpılıp 400 küsür bir sayıya bölünüyor ama tam bilmiyorum şimdi sende glukoz sonucu olmayınca bu insülin farklı bir tetkik mi diye düşündüm.
atatalya
Kuzum ne aşısına gittin sen bu arada ben şeker yüklemesi yaptırmadım bunarada 3 aylık şekerim iyi gibi ama vitaminler sıkıntı günlük 3 doz toxo için doramıycin günde bir ecoprinbğr demir hapı (bu 3. Cü değişti isim olarak )bir multivitamin (I mom) içiyorum magnezyum alcam artık ya muhtemelen ocean olur ebrucum da onu kullanıyor sabah bir de troid ilacı alıyorum
Hamileliğim yaza geliyor bol bol yüzerim dedim bahar aylarında,demez olaydım Hevesle gittim 2 tane büyük bikini aldım, kurban bayramı tatilinde 2 kere gittim sonra lekelenme geldi, doktor bi süre dinlen dedi sonra kabus sıcaklar başladı dışarı çıkamadım derken o gittiğimle kaldım
Yüzmek çok faydalı aslında ama işte bizede nasip olmadı inş doğumdan sonra yüzeriz bebelerle
Göbek deliğim iltihap oldu ( annem diyorki bebeklerde gördümde sende ne alaka)
Tabi doktor kalabalık olan havuzları yasakladı
atatalya
Kuzum ne aşısına gittin sen bu arada ben şeker yüklemesi yaptırmadım bunarada 3 aylık şekerim iyi gibi ama vitaminler sıkıntı günlük 3 doz toxo için doramıycin günde bir ecoprinbğr demir hapı (bu 3. Cü değişti isim olarak )bir multivitamin (I mom) içiyorum magnezyum alcam artık ya muhtemelen ocean olur ebrucum da onu kullanıyor sabah bir de troid ilacı alıyorum
Tetanoz canım 2.doza gittim. Doktor gerek duymamıştır belki şeker için her doktor farklı görüşte bu konuda. Senin baya ilaç vitamin varmış ben bi demir bi de d vitamini içiyorum. Bi de 2 güne bir balık yağı içiyorum onu da doktor demedi mi ben dedim alsam diye olur dedi
Göbüş güncellemesi yaptım son aylarda ne kadar büyüyecek bakalım ay burda hep görüşlü foto kullanıyorum başka yerde çok paylaşmayınca burda gördükçe hoşuma gidiyor
Yüzmek çok faydalı aslında ama işte bizede nasip olmadı inş doğumdan sonra yüzeriz bebelerle
Göbek deliğim iltihap oldu ( annem diyorki bebeklerde gördümde sende ne alaka)
Tabi doktor kalabalık olan havuzları yasakladı
Havuz riskli ya ben güvenmiyorum temizliğine, burda denizin göbeğindeyim plaj arabayla 10 dakika da nasip olmuyor Dediğin gibi seneye bebişlerle inşallah bol bol yüzeriz
Tetanoz canım 2.doza gittim. Doktor gerek duymamıştır belki şeker için her doktor farklı görüşte bu konuda. Senin baya ilaç vitamin varmış ben bi demir bi de d vitamini içiyorum. Bi de 2 güne bir balık yağı içiyorum onu da doktor demedi mi ben dedim alsam diye olur dedi
Tetenoz aşısı çok oldu yaptıralı benim şeker yüklemesini dediler ben yaptırmadım açıkçası evet bir de d vitamini var ama onu bazen unutuyorum kafa kalmadı artık
Anladım canım,akşam olunca doktoruma atmadım sabah yollarım bi insülini sorarım. Bana da bitek insülin bakması tuhaf geldi şeker yüklemem normal gelmişti gerekirse doktor tekrar ister herhalde. B12 de içmiştim yükselince bıraktırdı yine düşmüş Çok sağol TSH Benim doktor hiç bakmadı sanki onu da merak ettim
Tsh sağlık ocaklarında yüksek çıkıyor. Kan bekliyor diye demişti kızlar. İçini rahatlatmak için ister hastanede tekrar baktır. İnsuln bana da bakmıştı sağlık ocağı ama açlık şekeri de baktılar ama ben bi daha sonuçları göstermeye gitmedim üşendim İnsülin 7.35 açlık 75 çıkmış benim, hesaplamaya göre insülin direnci yok