2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sor bakalım bende merak ettim dediğim gibi insülin insülin direnci hesaplamak için isteniyor ama hesaplamak için de kanda açlık glukoz da bakılması lazım diye biliyorum.

Sor bakalım bende merak ettim dediğim gibi insülin insülin direnci hesaplamak için isteniyor ama hesaplamak için de kanda açlık glukoz da bakılması lazım diye biliyorum.
Sağlık ocağı doktorum biraz şaşkın Eğlenceli adam o yüzden değişiklik yapmıyoruz ama unutmuş olabilir

atatalya Kuzum ne aşısına gittin sen bu arada ben şeker yüklemesi yaptırmadım bunarada 3 aylık şekerim iyi gibi ama vitaminler sıkıntı günlük 3 doz toxo için doramıycin günde bir ecoprinbğr demir hapı (bu 3. Cü değişti isim olarak )bir multivitamin (I mom) içiyorum magnezyum alcam artık ya muhtemelen ocean olur ebrucum da onu kullanıyor sabah bir de troid ilacı alıyorum

Yüzmek çok faydalı aslında ama işte bizede nasip olmadı inş doğumdan sonra yüzeriz bebelerle
Göbek deliğim iltihap oldu ( annem diyorki bebeklerde gördümde sende ne alaka)
Tabi doktor kalabalık olan havuzları yasakladı

Tetanoz canım 2.doza gittim. Doktor gerek duymamıştır belki şeker için her doktor farklı görüşte bu konuda. Senin baya ilaç vitamin varmış ben bi demir bi de d vitamini içiyorum. Bi de 2 güne bir balık yağı içiyorum onu da doktor demedi mi ben dedim alsam diye olur dedi

Havuz riskli ya ben güvenmiyorum temizliğine, burda denizin göbeğindeyim plaj arabayla 10 dakika da nasip olmuyor Dediğin gibi seneye bebişlerle inşallah bol bol yüzeriz

Tetenoz aşısı çok oldu yaptıralı benim şeker yüklemesini dediler ben yaptırmadım açıkçası evet bir de d vitamini var ama onu bazen unutuyorum kafa kalmadı artık

Tsh sağlık ocaklarında yüksek çıkıyor. Kan bekliyor diye demişti kızlar. İçini rahatlatmak için ister hastanede tekrar baktır. İnsuln bana da bakmıştı sağlık ocağı ama açlık şekeri de baktılar ama ben bi daha sonuçları göstermeye gitmedim üşendim İnsülin 7.35 açlık 75 çıkmış benim, hesaplamaya göre insülin direnci yok

Hastane çantası için şöyle bişi aldım sonra da bebeğin eşyalarını çantaya koyarken işe yarayabilir ihtiyacı olan varsa yorumları iyi
Ben el cantasına koyacağım bu sefer ama benım ve bebısın kıyafetlerını ayırması ıcın bı kac dıle yapacağım evdekılerden ayarlayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…