2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlara ve sağlıkçılara bir sorum var iki gündür iğneyi kendim vuruyorum. Göbek deliğimden 4 parmak uzakta bir yere, yağ dokusunu sıkıştırarak, dik bir şekilde vuruyorum. Doğru mu oluyor, ilaç dağılıyor mu acaba?kollarımda morarmalar olmuştu hemşire ve eşim yapınca ben göbekten yapınca hiç morarma olmadı minik bir ben gibi iğne kanama yeri var sadece

Sorun olmaz doğru yapmışsın Dağılır korkma cilt altına yapılıyor kanama nadir de olsa olabilir.

Kızlar son eksıklerımı tamamlamaya başladım Bugün bi tur alısverıs yaptım , sıvenonun 1,5 tl gerçekten mağazalarda yok netten aldım onu toz sabunların bıle 25 yıkaması 120 tl , 750 ml 25 yıkama bununda bi çamaşırları yıkayım seversem ve kalırsa alırım bundan
Ateş ölçer vs kalanları netten tamamlarım sanırım
Ebebegın su sütyeninden aldım hosuma gıttı ben klıpsınden kullanmam kesın yine ama tam ıstedıgım gibiymiş ebru_can_ebru keske indirim varken alsaymışım dedım neyse bitane aldım şimdilik bi deneyım olmadı 95 alırım bitane daha küçük geldı benım de gozume
Bu arada benım ödemim suan yok denecek kadar az yuzuklerımı ben daha en basında çıkardım cunku normal kilomun üstüne çıktığım ıcın parmaklarım kalınlaşmıştı sıkıyordu zaten
En çok zatıflayıp baget yuzugumu takmayı hayal edıyorum

Eklentiler

• AF25D878-6C56-4247-A008-F163F0C4F8B6.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 68
Evet kuzum ilaç yakıyor ☹ benim dört gün önce koldan yapılan yer hala mor, yeşil göbekten yaptığım yerlerde nokta kadar kanama oldu sadece ve göbek daha az acıyor

Ben bir türlü süt pompasına karar veremedim ya deneyimli anneler elektirikli olan markalardan ne önerirsiniz acaba?

Ben bir türlü süt pompasına karar veremedim ya deneyimli anneler elektirikli olan markalardan ne önerirsiniz acaba?
Lansinoh gerçekten güzeldi gelinden almıştım onu kullandım ben ıhtıyacım olmayınca gerı verdım , oğlum bir yaşındayken ılerı derecede mastıt oldum esımı ebebekte gönderip en uygununu aldırmıştım baby plus mu Mom mu ne gerçekten fark vardı mesela, kullanıp yorum yapabılceğim marka suan bu

Bugün vantilatör le uyudum afedersin atlet şort sabah ezan okunurken oturuyordum yani hep aynı yöne yatınca acıyla uyanıyorum sanki
Aaaa bana da bugün oldu bu azıcık telaş ettim hep sağ tarafa dönük uyumuşum esiyordu çok camlarda açıktı kalktım sola dönmek istediğimde acıyla uyandım resmen birde pembe leke gördüm ama şuan hiç birşeyim yok üşüttüm sanmıştım sanırım aynı tarafa uzun süre yatmaktan oldu

1,5 lt olandan e-bebek max 4 kere satın alıma izin veriyomuş. Ben bi daha eklemeyi denedim kabul etmedi
Evet kuzum ilaç yakıyor ☹ benim dört gün önce koldan yapılan yer hala mor, yeşil göbekten yaptığım yerlerde nokta kadar kanama oldu sadece ve göbek daha az acıyor
Ayy bi ara gözümü karartıp deneyeyim bakalım madem daha az acıyor

Kuzum e bebekten ben de emzirme sütyeni aldım 90B. Hiç 90 lık göğsümde yok halbuki şimdi Mycey'in emzirme sütyenini gördüm ondan alayım diyorum beden hesabı yapamıyorum. Bundan kullanan var mı? Kalıbı, dokusu nasıl?

Eklentiler

• Screenshot_20230809-121941_Trendyol.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 66
Çok iyi yapmışsın canım Bende senin listede kolonya ve çikolata sordum (çikolata 100lü)bir yere 750 dedi uygun mu sizce emin olamadım
Bir de Emzik kutusu bende ekleyeyim almamıştım iyi olur hem kutu hem Emzik askısı
Bende de çok şükür ödem yok gibi eskisi gibi devam
Bu arada pp çok hoş

Ay benım bundan oğlumda almıstım galıba sıyahı var ıcınde pedli rahat bısey
Ben cok penye olanlardan alamıyorum gogus ucum cok bellı oluyor
Ebebegın kaplısını begendım telsız desteksız dümdüz sünger

Aşkım pahalı ya ben oğlumda hacı serıf almıstım o baya ucmus fıyatlar cıkolata kalıtesıne guvendıgım melodı marka var 500 grm 75 tane falan denk gelıyormus
Senın baktığın sadece çikolatamı yoksa süslü falan bıseymı

Alışveriş demişken kızlar bebişin şampuanını weleda marka aldım. Doğal içerikli. 200 ml ama kontsantre bir ürün 7-8 ay gidiyor diyolar inşallah öyledir. n11de 40 tl kupon tanımlamışlar 300 liralık üründü 260a geldi mis

Göğüs ucu kremi almayanlar amazonda lansinoh 10 ml 125 tlye düşmüş hiçbir yerde o fiyata yok bakın isterseniz.

Baby me 6*60 adet temizleme pamuğu aldım. İlk başta popişine ıslak mendil değdirmeyeyim diye.

Pişik için de Minoris Baby Pişik Önleyici Sprey aldım e-bebekten. 139 liraydı. Pişik kremi almadım bunu aldım iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum umarım işe yarıyodur. Yaramıyosa bi eczaneden hızlıca alırız napalım.

Emzirme sütyeni ve atleti almıştım bi ara lcwden. sütyen gene alacağım bakalım sizin aldıklarınızdan falan fikir edinirim ehe
ama kaç tane almak lazım bilemedim..
Kocana hesap aç al aşkım sende yanıııı
Teslim edilene kadarmış yaa. Dün gelmişti, şimdi sepete eklemeyi denedim kabul etti sorun yok
Kaç tane almak lazım, ne kadar gider, zaman artık ufaktan değiştirebiliriz deterjanı kafasına geliriz acaba
ooy oy

Ben kendime gümüş kapak almadım inşallah gerek olmaz miniğin pişik kremi tamam losyon vs koymam zaten bez almadım son rütuşlar duruyor ama iyi sığdırmışsın canım denenir 2 takım alayım diyorum biri adının işlemeli olduğu diğeri normal hastane çıkışı

Ben yaşından sonra karısık yıkamaya başlarım valla bana bakmayın sız ama
Yanı bır mınık 60 gram sudocrem edın derim - ben bepanthen alıcam yanına bırde ınce gunluk bısey olsun dıye
Lansınoh almadım henuz bak alacağım bakayım

Evet 2 seçenek olunca uyandığımda o kısma nasıl ne kadar yattığımı bilemiyorum açıyor ama çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…