2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benım bebemde haraket ve kasılmalarda zorluyor bu ara dun akşamdan berı magnezyumu almıyordum ıkı tane alıcam bugun sanırım
Geçmiş olsun canım benim magnezyumu almadığım zamanlar oluyor ama hiç iki kere aldığım olmadı sana ve bebeğe bir zararı olmasın da doz aşımı olmuyorsa eğer al gitsin şifa olsun

Kuzum daha iyiyim bugün ama sıcaklar oluyor bence gerçekten çok zorluyor malum kızım da ilgiye muhtaç hala babaannesi olsa da yine de annesini istiyor öyle böyle sağlıcakla geçsin inşallah
Kıyamam ya o da daha anne kuzusu yakında kardeşiyle birlikte ne oyunlar oynayacaklar annesi

Kıyamam ya o da daha anne kuzusu yakında kardeşiyle birlikte ne oyunlar oynayacaklar annesi
Evet teyzesi gerçekten öyle vicdan yapıyorum akşam olsin parka gidelim diye gözümün içine bakıyor bensiz de mutlu olmuyor işte Allah yardım ediyor yine de şükür umarım sağlıcakla o günlere kavuşuruz

Kuzum daha iyiyim bugün ama sıcaklar oluyor bence gerçekten çok zorluyor malum kızım da ilgiye muhtaç hala babaannesi olsa da yine de annesini istiyor öyle böyle sağlıcakla geçsin inşallah
Tabi canım anne başka tabi kim ilgilenirse ilgilensin seni istiyordur güzellik Yarın da güzel haberlerle gelirsin inşallah

Kızlar bende bugün bir şey yapmadım evde sadece sabah yürüdüm biraz sonra hep yattım sıcaktan sanırım midem felan bulandı bi halsizlik oldu ama Ta bakmak aklıma gelmedi akşam toparladım biraz şimdi ölçtüm Ta 80/40 çıktı demek gündüz de düştü belki gündüz de aynı hatta daha düşüktü sıcak ve bulantıdan diye düşündüm ama Ta da bakmak lazım.
Ben hep akşamları bakıyordum artık gündüz de bakarım siz de bu sıcaklarda ihmal etmeyin bakın aman

Haklısın canimm geçmiş olsun bol bol ayran tüket serin serin

Kizlar gunaydinn. Ya ben tuzlu yemiyorum su da iciyorum hamurisi de oyle tuketmiyorum tam bugday ekmegi yiyorum ama ellerim ve ayaklarimdaki odem dinlensem dahi gecmiyor sizde durumlar nasil
Günaydın Canım artık çok normal. Ne kadar dikkat etsek de olacaktır ödem. Ben biraz ayakta kalayım hemen şişiyor bileklerim. Kan dolaşımını artırmak lazım kuru fırçalama yapmak soğuk su tutmak iyi geliyor

Kızlar 2 3 gündür sabah uyanınca bebek karnımda sert oluyor karnım açık uyuyorum tişört bile yok crop giyiyorum üşüyor mı acaba çünkü pike alınca karnıma ısınınca geçiyor çok üzüldüm 3 gündür öyle yeni dank etti üşür mü ya

Haklısın canimm geçmiş olsun bol bol ayran tüket serin serin
Dikkat ediyorum aslında gündüz bir de koca bir paket tuzlu çubuk yedim ama normalde de çok düşüktür benim, normalim 90/60 falandır ama gebelikte biraz yükseldi 100/60 110/60 felan çıkıyordu aşırı etkilemiyor sanırım hipotansiyon beni o yüzden anlamıyorum

O suan suyun ıcerısınde dışarının sıcaklığını hissedemez kuzum

Kizlar gunaydinn. Ya ben tuzlu yemiyorum su da iciyorum hamurisi de oyle tuketmiyorum tam bugday ekmegi yiyorum ama ellerim ve ayaklarimdaki odem dinlensem dahi gecmiyor sizde durumlar nasil
Günaydın Bence artık son haftalar ve bebeğe giden kan miktarı arttı senin kalp yükün arttı çünkü bebek büyüyor kalp daha fazla çalışıyor haliyle periferlerde ödem oluyor, yani bu kadar dikkat edip ödem yine oluyorsa gebeliğin getirdiği bir durum bu diyetine devam et meraklanma

Benim aşırı ödemim yok sadece akşamları yüzüğümü çıkarırken fark ediyorum iz yapmaya başladı ordan anlıyorum ödem olmaya başladığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…