benimde bazen karnimin belli gölgeleri morarmış gibi dokununca ağrıyorDün benimki de öyleydi akşam o kadar canımı acıttı ki karnımda kasılınca ikisi aynı anda çok canımı acıtıyor tekmelemediği yerim kalmadı yemin ederimdediğin gibi sağlıklı olsunlarda zamanını beklesinlerde daha ne isteriz
Yaa gercekten inince canim ayaklarimm diyorumBen de her akşam soğuk suya tutuyodum ama pek işlemiyodu. Hatırlarsınız bir ödem görseli atmıştım buraya evlerden ırak
Çözümüm varis çorabıymış meğerse.. Varis çorabını kullanmaya başladığımdan beri ödem olmuyo, ayaklarıma inemiyo çünküdiyorum benim ayak bileklerim bu kadar ince miymiş...
İnsallah kuzumDoğumdan sonra bir şey kalmaz bence
Karanlık serın bı ortam varsa daha ıyı olur kuzum ama ıste su sıcaklar bılemıyorum bende eylul basında alırım muhtemelen kılere koyarım dıye dusundum camsız bı oda o zamana havada serınlerBende çikolatayı sipariş verdim pelit marka
canım hemen bir sorum var ya malum havalar çok sıcak suan çikolatayı buzdolabında saklasak olurmu beyazlaşacak diye korkuyorum ama kv gelecek o getirecek daha tarihi belli değil diye aldım çikolatayı şimdiden
Adamın da günahını aldıkSatilucky sağlık ocağı doktorumun günahını almışım glukozda bakmış onlar bugün yansıdı Doktora attım daha dönmedi bakalım
Kolestrol,,trigliserid yüksek çıkmış biraz ama googleda yükselebilir hormonlardan diyor
Çok sağol kuzumTabıkı sadece takım olarak bakma olaya ıkı takımını koy , alt üst ıkı ser tane koy bır tanede tulum koy zıbın takımlarda ıkı tane oldugunu varsayarak 3 tane daha koy corap eldıven şapka takımlarda vardır yıne 30 bez alt açma örtüsü ağız mendılı pışık kremı sez olacaksan ıkı gece tutuluyor kaka cıkma durumu cok olabılıyor kusabılır pıslenebılır
Aman ne bilim sevmedim benAa deme ya bende Amazon’da premıum uyelıgım vardı oğluma adıdas ayakkabı almıstım kalıbı ıke numarası ortusmedıgını uc ay sonra baska aynı no ıle karşılaştırınca anladım ve yazdım kullanılmıs ayakkabıyı ıade aldılar parayı da ıade ettıler
E bebeğin kaplısını da kullanıyorum göğüsler büyüyünce direkt emzirme sütyeni şeklinde almıştım güzeller bunda kap yok Civilde 39,99 a düşmüş evde giyerim diye aldımAy benım bundan oğlumda almıstım galıba sıyahı var ıcınde pedli rahat bısey
Ben cok penye olanlardan alamıyorum gogus ucum cok bellı oluyor
Ebebegın kaplısını begendım telsız desteksız dümdüz sünger
Amin canım galiba bir süre böyle giecekbenimde bazen karnimin belli gölgeleri morarmış gibi dokununca ağrıyor
Hep hareket etsinler sağlıkla kavuşalım inş
Kuzum ben 2 hastane çıkışı şeklinde koydum ama minik bir bez çantaya alt üst takımlar da koyacağım yetmez bence 2 taneBen kendime gümüş kapak almadım inşallah gerek olmaz miniğin pişik kremi tamam losyon vs koymam zaten bez almadım son rütuşlar duruyor ama iyi sığdırmışsın canım denenir 2 takım alayım diyorum biri adının işlemeli olduğu diğeri normal hastane çıkışı
Kapsız suan 3 tane var benım bırazda dısarlık lazımdı aslında sevdım bunlarıda cok ıyı almıssın kuzumE bebeğin kaplısını da kullanıyorum göğüsler büyüyünce direkt emzirme sütyeni şeklinde almıştım güzeller bunda kap yok Civilde 39,99 a düşmüş evde giyerim diye aldım
Doğru canım bende koldan yapıyorum morarmalar oluyor ister istemez.. Ben aspirin de kullanıyordum decavit ve efa s de kullanınca ağır geldi onlarda da varmış biraz biraz..1 lira büyüklüğünde morarmalar oluştu. Kanım fazla cıvımış aspirini kesti doktorum. Şimdi daha iyi durumda ama hafif de olsa morarma oluyor.. Az kaldı yaa doğumdan 2 hafta önce bırakırız demişti doktorum bakalım tekrar konuşulurKızlar kan sulandırıcı iğne kullananlara ve sağlıkçılara bir sorum var iki gündür iğneyi kendim vuruyorum. Göbek deliğimden 4 parmak uzakta bir yere, yağ dokusunu sıkıştırarak, dik bir şekilde vuruyorum. Doğru mu oluyor, ilaç dağılıyor mu acaba?kollarımda morarmalar olmuştu hemşire ve eşim yapınca ben göbekten yapınca hiç morarma olmadı minik bir ben gibi iğne kanama yeri var sadece
Aynen bir sürü alt üst koyacağım iç gömlek 2 tane var ama zıbın alcam e bebektenKuzum ben 2 hastane çıkışı şeklinde koydum ama minik bir bez çantaya alt üst takımlar da koyacağım yetmez bence 2 tane
SormaAdamın da günahını aldıkEvet kolesterol şu an sorun değil demişti benim doktorum.
İnsülin direnci de gayet iyi çıkmış yani o da 2.5 üstünde ise insülin direnci var demek senin 2.16 çıkıyor sanırım
Canım civil den aldığın resmî var mıKuzum ben 2 hastane çıkışı şeklinde koydum ama minik bir bez çantaya alt üst takımlar da koyacağım yetmez bence 2 tane
Ben de 32. Haftaya kadar coraspin kullandım coraspinin etkisi bıraktığında bile bir süre devam ettiğinden her ihtimale karşı artık enox iğneye geçtikDoğru canım bende koldan yapıyorum morarmalar oluyor ister istemez.. Ben aspirin de kullanıyordum decavit ve efa s de kullanınca ağır geldi onlarda da varmış biraz biraz..1 lira büyüklüğünde morarmalar oluştu. Kanım fazla cıvımış aspirini kesti doktorum. Şimdi daha iyi durumda ama hafif de olsa morarma oluyor.. Az kaldı yaa doğumdan 2 hafta önce bırakırız demişti doktorum bakalım tekrar konuşulur
6 al 5 öde oluyor onlarda sürekli ben de e bebekten aldım, penyesi falan güzel bence kolsuz, kısa kollu karışık takıldımAynen bir sürü alt üst koyacağım iç gömlek 2 tane var ama zıbın alcam e bebekten
Emzirme sütyenini soruyorsan şunu aldım kuzumCanım civil den aldığın resmî var mı
Bende oksapar kullanıyorum en başından beri yanı sıra coraspin kullandım ama vücudumda çarpmalardan oluşan morluklarda çoğaldı parmağım çarpsa kan oturdu gök yeşil morluklarım oldu. Özeldeki doktor aspirini bıraktırdı şimdi daha iyi durumda sadece iğne yapılan yerler değil bacağımda falanda morluklar oluştu benimBen de 32. Haftaya kadar coraspin kullandım coraspinin etkisi bıraktığında bile bir süre devam ettiğinden her ihtimale karşı artık enox iğneye geçtikiğnesi falan hiç acıtmıyor ilaç yakmasa
6 al 5 öde oluyor onlarda sürekli ben de e bebekten aldım, penyesi falan güzel bence kolsuz, kısa kollu karışık takıldım
Bende öyle alcan kışa denk gelecek kollu alabilirim civildeki sütyen miBen de 32. Haftaya kadar coraspin kullandım coraspinin etkisi bıraktığında bile bir süre devam ettiğinden her ihtimale karşı artık enox iğneye geçtikiğnesi falan hiç acıtmıyor ilaç yakmasa
6 al 5 öde oluyor onlarda sürekli ben de e bebekten aldım, penyesi falan güzel bence kolsuz, kısa kollu karışık takıldım
Döndü şimdi doktor B12 düşük, tsh yüksek pazartesi gel dedi izinli bu haftaAdamın da günahını aldıkEvet kolesterol şu an sorun değil demişti benim doktorum.
İnsülin direnci de gayet iyi çıkmış yani o da 2.5 üstünde ise insülin direnci var demek senin 2.16 çıkıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?