2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
benimde bazen karnimin belli gölgeleri morarmış gibi dokununca ağrıyor
Hep hareket etsinler sağlıkla kavuşalım inş

Yaa gercekten inince canim ayaklarimm diyorum

Karanlık serın bı ortam varsa daha ıyı olur kuzum ama ıste su sıcaklar bılemıyorum bende eylul basında alırım muhtemelen kılere koyarım dıye dusundum camsız bı oda o zamana havada serınler

Son düzenleme:
Adamın da günahını aldıkEvet kolesterol şu an sorun değil demişti benim doktorum.
İnsülin direnci de gayet iyi çıkmış yani o da 2.5 üstünde ise insülin direnci var demek senin 2.16 çıkıyor sanırım

Çok sağol kuzum

E bebeğin kaplısını da kullanıyorum göğüsler büyüyünce direkt emzirme sütyeni şeklinde almıştım güzeller bunda kap yok Civilde 39,99 a düşmüş evde giyerim diye aldım

Kuzum ben 2 hastane çıkışı şeklinde koydum ama minik bir bez çantaya alt üst takımlar da koyacağım yetmez bence 2 tane

E bebeğin kaplısını da kullanıyorum göğüsler büyüyünce direkt emzirme sütyeni şeklinde almıştım güzeller bunda kap yok Civilde 39,99 a düşmüş evde giyerim diye aldım
Kapsız suan 3 tane var benım bırazda dısarlık lazımdı aslında sevdım bunlarıda cok ıyı almıssın kuzum

Doğru canım bende koldan yapıyorum morarmalar oluyor ister istemez.. Ben aspirin de kullanıyordum decavit ve efa s de kullanınca ağır geldi onlarda da varmış biraz biraz..1 lira büyüklüğünde morarmalar oluştu. Kanım fazla cıvımış aspirini kesti doktorum. Şimdi daha iyi durumda ama hafif de olsa morarma oluyor.. Az kaldı yaa doğumdan 2 hafta önce bırakırız demişti doktorum bakalım tekrar konuşulur

Sorma Sağol öyle oluyor hesap yapınca çok şükür aman onla ilgili bişi olmasın da vitaminler hallolur destekle

Ben de 32. Haftaya kadar coraspin kullandım coraspinin etkisi bıraktığında bile bir süre devam ettiğinden her ihtimale karşı artık enox iğneye geçtik iğnesi falan hiç acıtmıyor ilaç yakmasa

Aynen bir sürü alt üst koyacağım iç gömlek 2 tane var ama zıbın alcam e bebekten
6 al 5 öde oluyor onlarda sürekli ben de e bebekten aldım, penyesi falan güzel bence kolsuz, kısa kollu karışık takıldım

Bende oksapar kullanıyorum en başından beri yanı sıra coraspin kullandım ama vücudumda çarpmalardan oluşan morluklarda çoğaldı parmağım çarpsa kan oturdu gök yeşil morluklarım oldu. Özeldeki doktor aspirini bıraktırdı şimdi daha iyi durumda sadece iğne yapılan yerler değil bacağımda falanda morluklar oluştu benim

Bende öyle alcan kışa denk gelecek kollu alabilirim civildeki sütyen mi

Döndü şimdi doktor B12 düşük, tsh yüksek pazartesi gel dedi izinli bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…