2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biz bugün düğüne gider gibi süslenip ,hazirlanıp kontrole gittik.Sağ kaburga altındaki ağrı devletteki doktorun dediği gibi idrar yolu enfeksiyonu değil, minnosun başı kaburga altında olduğu için yaptığı baskidanmis.Ayaklarda sol kasık tarafında.Doktor ultrasonla Daha bakar bakmaz çok hareketli dedi.Magnezyuma ilk bugun itibariyle başlıyoruz.Bir ay sonra kontrol.29+3 olduk, 1400 Gr, 37 cm olmuşuz.Tatlis bir surati var minik kızımın, ağzını burnunu yiyesim geldi.
Kordon kanı içinde fikir sordum.Bence gerek yok senin için dedi.Kendi çocuğu içinde yaptırmamış.Sen bilirsin yinede dedi.

MaşAllah minnoş kıza genelde benim oğlumda orda duruyor gerilince çok canım acıyor hem kasık hem yanıma ağrı giriyor aynı anda fıkır fıkır içeride Sağlıkla gelsinler inşAllah ne güzel yüzünü de göstermiş annesi

Zaten 32 ye kadar coraspin kullanmak gerekiyormus canım olası bir erken doğum olsa Allah korusun çok fazla kanamamız olur. Geçmiş olsun kuzum en yakın zamanda geçer insallah

Kapsız suan 3 tane var benım bırazda dısarlık lazımdı aslında sevdım bunlarıda cok ıyı almıssın kuzum
Bende göğsüm büyüyünce iki tane pentiden aldım onlar normal sütyen ama geçen indirimden de ebebekteki emzirme sütyenini aldım 2 beyaz 1 siyah çok rahat bence her türlü gideri var kansız da değil yani süngeri bence göğüs ucunu kapatıyor

Son düzenleme:
Canım buraya da atabilir misin hangisi bende almak istiyorum
Belki de diyet önerir ilk trimesterda organ gelişimi olurken daha önemli sonuçta tsh
Aynen ilk 3 ay bende çok dikkat ettim ilaç kullanıyorum diye şuan 2.93 falan sürekli tsh vermiyorum

Dıkıssız kapsız kaplı uc modelı var dıkıssız naylon gıbı dırek zaten , kapsız olanda ınce anne penyesi gıbı dırek bellı eder , en guzelı kaplısı bence kaplı dıyınce de normal sütyen gıbı degıl sadece sungerı var tel balen rahatsız edecek bısey yok D dra21

Canım buraya da atabilir misin hangisi bende almak istiyorum

Aynen ilk 3 ay bende çok dikkat ettim ilaç kullanıyorum diye şuan 2.93 falan sürekli tsh vermiyorum
Bende de hasimato var levotiron kullanıyorum her ay kontrol istiyor doktorum.

Benim aldığım bu ikisi canım ben 85 liraya almıştım sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_20230809_174628_ebebek.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20230809_174616_ebebek.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 60
Bazı doktorlar son trimesterde 3 bucuğa kadar kabul edebiliyor aslında

Aynen dün dediğim gibi tsh için ilaç başlayabilir b12 için de takviye verir

Belki de diyet önerir ilk trimesterda organ gelişimi olurken daha önemli sonuçta tsh
Çok aşırı değil Allah'tan belki dediğin gibi diyet verir. Googleda 3.trimester için 3.5 demiş. Nasıl beslenmek lazım ki tsh için canım

Kızlar kontrolüm vardı bugün. Rahim uzunluğu 33,5 çıktı. İyi dedi rahim sorun yok dedi. Bebeğin gelişimi vs iyi çok şükür ancak suyum biraz azalmış normalde bu haftalarda 120-130 olmasını beklenirmiş benim 90 seviyelerinde çıktı. Havuç suyu önerdi. Bol sıvı al dedi. Nst iyi çıktı çok şükür sancım yok. Pzt çalışabilir raporumu yazacak. Pzt tekrar nst bakacak eğer yine iyi çıkarsa 3 hafta sonra gel diyecekmiş

Kuzum havuç suyunu ben de duydum işe yarıyormuş bol bol tüket şifa olsun. Sancının yeniden tekrarlamaması çok iyi.

3 hafta cok degılmı? Bana 32 den sonra haftada bir dedi , bırde bı kac sey söyleyip o kadar uzun muayene suresı zaten suan 31 haftalıksın 35-36 da mı gorecekmıs bıdaha ilginç bilemedim sen ıkı haftadan fazla bekleme , cok sukur suyu cok azalmamış son zamanlara doğru olabılır havuç suyu ıyı gelırmıs tüket bol bol
Benimde en son 32-34 arası bısey dedı hatırlamıyorum tam

Bende öyle bir şey arıyorum bugün senin attığın o mu canım

Bende de hasimato var levotiron kullanıyorum her ay kontrol istiyor doktorum.

Benim aldığım bu ikisi canım ben 85 liraya almıştım sanırım.
Sağol kuzum bakıyorum şimdi bende
Çok aşırı değil Allah'tan belki dediğin gibi diyet verir. Googleda 3.trimester için 3.5 demiş. Nasıl beslenmek lazım ki tsh için canım
Diyeti bilmiyorum ama ilaç başlasa bile en düşük doz başlar

Neden azaldı ki acaba suyu canım havuç suyu baya iyi geliyor 3 hafta çok değil mi ya

Kızlar bu marka gebelik testini kullanan var mı adete iki gün kaldı belirtilerim de var adetten beş gün önce de açık pembe renkte günlük pedi doldurmayacak kadar lekelenme geldi artimed biliyorum onu daha önce kullandım da erken gebeliği duymadım ne yapsam şimdi yapsam mı birini yoksa beklesem mi

Eklentiler

• IMG_2317.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…