2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Markayı duymadım ama varsa her ıkısınınde de çıkar zaten hayırlı haberler alın inşallah

Ben Amazon’dan bir babynest aldım 5 fonksiyonlu öyle kirli yolladılar ve beğenmedim iadeyi alana kadar canımız çıktı daha almam ordan bilen güvenli Trendyol ve Hepsiburada kuzum benim için
Kötü bi deneyim olmuş kuzum ya ben hiç sorun yaşamadım çevremde de pek görmedim güvenilir geliyodu bana.. bakalım sıkıntısız gelir inşallah
Yaa gercekten inince canim ayaklarimm diyorum
Diren devakusum diren bi doğuralım hayırlısıyla en azından maydonoz suyu falan bişeyler içip atabileceğiz
Oy maşallah premsesimize umarım biraz döner de acın azalır ya
Kuzum hiç moral bozma çözümü var şükür. Annesi bebişi için elinden gelenin fazlasını yapar ama bence de 3 hafta uzun en azından suyunu takip edecek şekilde al bence sen randevuyu.
Benim de hattaya çalışır raporu almam lazım ondan 2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım. Artık sıklaşması lazım son düzlüğe girmek üzereyiz..

İnşallah sabah yapsam daha mı doğru sonuç verir artimed bugün yapmayı düşünüyorum Yoksa meraktan ölcem erken gebeliği sabah ilk idrarda yaparım sanırım kafam karıştık
Beklemiş idrar olması lazım o yüzden sabah daha doğru sonuç verir. Bir de bu sitede artimedle çok sorun yaşayan oldu. Yarın ikisini de yap ortak sonuca bak bence. Allah gönlüne göre versin

Kuzum havuç suyunu ben de duydum işe yarıyormuş bol bol tüket şifa olsun. Sancının yeniden tekrarlamaması çok iyi.
Neden azaldı ki acaba suyu canım havuç suyu baya iyi geliyor 3 hafta çok değil mi ya
Aynen hemen başlayacağım. Haftada 3 gün yarım bardak dedi. Ya bence de 3 hafta biraz fazla neden öyle dedi bilmiyorum benim de içime sinmedi belki arada devlet hastanesine giderim.

Aynen hemen başlayacağım. Haftada 3 gün yarım bardak dedi. Ya bence de 3 hafta biraz fazla neden öyle dedi bilmiyorum benim de içime sinmedi belki arada devlet hastanesine giderim.
Bana doktor 1 ayda dese 3 haftada dese 2 haftada gittim canım niye geldin demiyor Git sen 2 hafta sonra için rahat eder

İnşallah canım

Benim nstde şancı çıktığında artık haftada bir görüşeceğiz demişti kuzum, sende de olmuştu, haftada bir git bence biz geldiiik diyerekten

İnşallah sabah yapsam daha mı doğru sonuç verir artimed bugün yapmayı düşünüyorum Yoksa meraktan ölcem erken gebeliği sabah ilk idrarda yaparım sanırım kafam karıştık
Aksine kaset test için gece boyu beklemiş sabah idrarı kullan erken gebelikte hassasiyet düşük olduğu için ille de sabah olmasına gerek yok benim adete 2 gün kala kaset testte çıkmıştı mesela (sabah idrarıyla). Testim de artimeddi Yalnız nacizane bir uyarıda bulunayım kulüpte trendyoldan artımed alan bazı arkadaşlara orijinal test gelmemişti, hatalı sonuç, bozuk test falan çıkmıştı o yüzden ben testimi eczaneden alıyordum Umarım güzel sonuç alırsın

Teşekkür ederim ayrıntılı bi açıklama olmuş ikisini de eczaneden aldım

Benim nstde şancı çıktığında artık haftada bir görüşeceğiz demişti kuzum, sende de olmuştu, haftada bir git bence biz geldiiik diyerekten
Banada 32 den sonra haftada bır gelcen dedı bı sorun cıkmazsa bı kez daha iki hafta beklerim sonra normal dedıgı vakıtte giderim diye düşündüm

Bende havuç suyu içeceğim bu hafta 3 kez endol fitil koymak durumunda kaldım suyum azalır diye korkuyorum havuç suyunu nasıl hazırlayacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…