- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Evet kuzum kaplı da da üç model var dümdüz full dantel bırde ucunda mınık serıt olan vardı o bana tatlı geldı ondan aldımBende öyle bir şey arıyorum bugün senin attığın o mu canım
Markayı duymadım ama varsa her ıkısınınde de çıkar zaten hayırlı haberler alın inşallahKızlar bu marka gebelik testini kullanan var mı adete iki gün kaldı belirtilerim de var adetten beş gün önce de açık pembe renkte günlük pedi doldurmayacak kadar lekelenme geldi artimed biliyorum onu daha önce kullandım da erken gebeliği duymadım ne yapsam şimdi yapsam mı birini yoksa beklesem mi
İnşallah sabah yapsam daha mı doğru sonuç verir artimed bugün yapmayı düşünüyorum Yoksa meraktan ölcem erken gebeliği sabah ilk idrarda yaparım sanırım kafam karıştıkMarkayı duymadım ama varsa her ıkısınınde de çıkar zaten hayırlı haberler alın inşallah
Anladım canım sağol bende kaplı ince birşey arıyordumEvet kuzum kaplı da da üç model var dümdüz full dantel bırde ucunda mınık serıt olan vardı o bana tatlı geldı ondan aldım
sabah ilk idrarla yap hayırlı haberler al inşAllahİnşallah sabah yapsam daha mı doğru sonuç verir artimed bugün yapmayı düşünüyorum Yoksa meraktan ölcem erken gebeliği sabah ilk idrarda yaparım sanırım kafam karıştık
Kötü bi deneyim olmuş kuzum ya ben hiç sorun yaşamadım çevremde de pek görmedim güvenilir geliyodu bana.. bakalım sıkıntısız gelir inşallahBen Amazon’dan bir babynest aldım 5 fonksiyonlu öyle kirli yolladılar ve beğenmedim iadeyi alana kadar canımız çıktı daha almam ordan bilen güvenli Trendyol ve Hepsiburada kuzum benim için
Diren devakusum direnYaa gercekten inince canim ayaklarimm diyorum
Oy maşallah premsesimizeBiz bugün düğüne gider gibi süslenip ,hazirlanıp kontrole gittik.Sağ kaburga altındaki ağrı devletteki doktorun dediği gibi idrar yolu enfeksiyonu değil, minnosun başı kaburga altında olduğu için yaptığı baskidanmis.Ayaklarda sol kasık tarafında.Doktor ultrasonla Daha bakar bakmaz çok hareketli dedi.Magnezyuma ilk bugun itibariyle başlıyoruz.Bir ay sonra kontrol.29+3 olduk, 1400 Gr, 37 cm olmuşuz.Tatlis bir surati var minik kızımın, ağzını burnunu yiyesim geldi.
Kordon kanı içinde fikir sordum.Bence gerek yok senin için dedi.Kendi çocuğu içinde yaptırmamış.Sen bilirsin yinede dedi.
Kuzum hiç moral bozma çözümü var şükür. Annesi bebişi için elinden gelenin fazlasını yaparKızlar kontrolüm vardı bugün. Rahim uzunluğu 33,5 çıktı. İyi dedi rahim sorun yok dedi. Bebeğin gelişimi vs iyi çok şükür ancak suyum biraz azalmışnormalde bu haftalarda 120-130 olmasını beklenirmiş benim 90 seviyelerinde çıktı. Havuç suyu önerdi. Bol sıvı al dedi. Nst iyi çıktı çok şükür sancım yok. Pzt çalışabilir raporumu yazacak. Pzt tekrar nst bakacak eğer yine iyi çıkarsa 3 hafta sonra gel diyecekmiş
Beklemiş idrar olması lazım o yüzden sabah daha doğru sonuç verir. Bir de bu sitede artimedle çok sorun yaşayan oldu. Yarın ikisini de yap ortak sonuca bak bence. Allah gönlüne göre versinİnşallah sabah yapsam daha mı doğru sonuç verir artimed bugün yapmayı düşünüyorum Yoksa meraktan ölcem erken gebeliği sabah ilk idrarda yaparım sanırım kafam karıştık
Kuzum havuç suyunu ben de duydum işe yarıyormuş bol bol tüket şifa olsun. Sancının yeniden tekrarlamaması çok iyi.
3 hafta cok degılmı? Bana 32 den sonra haftada bir dedi , bırde bı kac sey söyleyip o kadar uzun muayene suresı zaten suan 31 haftalıksın 35-36 da mı gorecekmıs bıdaha ilginç bilemedim sen ıkı haftadan fazla bekleme , cok sukur suyu cok azalmamış son zamanlara doğru olabılır havuç suyu ıyı gelırmıs tüket bol bol
Benimde en son 32-34 arası bısey dedı hatırlamıyorum tam
Aynen hemen başlayacağım. Haftada 3 gün yarım bardak dedi. Ya bence de 3 hafta biraz fazla neden öyle dedi bilmiyorumNeden azaldı ki acaba suyu canım havuç suyu baya iyi geliyor 3 hafta çok değil mi ya
Bana doktor 1 ayda dese 3 haftada dese 2 haftada gittim canım niye geldin demiyorAynen hemen başlayacağım. Haftada 3 gün yarım bardak dedi. Ya bence de 3 hafta biraz fazla neden öyle dedi bilmiyorumbenim de içime sinmedi belki arada devlet hastanesine giderim.
İnşallah canımKötü bi deneyim olmuş kuzum ya ben hiç sorun yaşamadım çevremde de pek görmedim güvenilir geliyodu bana.. bakalım sıkıntısız gelir inşallah
Diren devakusum direnbi doğuralım hayırlısıyla en azından maydonoz suyu falan bişeyler içip atabileceğiz
Oy maşallah premsesimizeumarım biraz döner de acın azalır ya
Kuzum hiç moral bozma çözümü var şükür. Annesi bebişi için elinden gelenin fazlasını yaparama bence de 3 hafta uzun en azından suyunu takip edecek şekilde al bence sen randevuyu.
Benim de hattaya çalışır raporu almam lazım ondan 2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım. Artık sıklaşması lazım son düzlüğe girmek üzereyiz..
Mantıklı böyle de yapabilirimBana doktor 1 ayda dese 3 haftada dese 2 haftada gittim canım niye geldin demiyorGit sen 2 hafta sonra için rahat eder
Beklemişken sabah yap canım daha net sonuc olur acaba kalmaz aklındaİnşallah sabah yapsam daha mı doğru sonuç verir artimed bugün yapmayı düşünüyorum Yoksa meraktan ölcem erken gebeliği sabah ilk idrarda yaparım sanırım kafam karıştık
Benim nstde şancı çıktığında artık haftada bir görüşeceğiz demişti kuzum, sende de olmuştu, haftada bir git bence biz geldiiik diyerektenAynen hemen başlayacağım. Haftada 3 gün yarım bardak dedi. Ya bence de 3 hafta biraz fazla neden öyle dedi bilmiyorumbenim de içime sinmedi belki arada devlet hastanesine giderim.
Aksine kaset test için gece boyu beklemiş sabah idrarı kullan erken gebelikte hassasiyet düşük olduğu için ille de sabah olmasına gerek yok benim adete 2 gün kala kaset testte çıkmıştı mesela (sabah idrarıyla). Testim de artimeddiİnşallah sabah yapsam daha mı doğru sonuç verir artimed bugün yapmayı düşünüyorum Yoksa meraktan ölcem erken gebeliği sabah ilk idrarda yaparım sanırım kafam karıştık
Teşekkür ederim ayrıntılı bi açıklama olmuş ikisini de eczaneden aldımAksine kaset test için gece boyu beklemiş sabah idrarı kullan erken gebelikte hassasiyet düşük olduğu için ille de sabah olmasına gerek yok benim adete 2 gün kala kaset testte çıkmıştı mesela (sabah idrarıyla). Testim de artimeddiYalnız nacizane bir uyarıda bulunayım kulüpte trendyoldan artımed alan bazı arkadaşlara orijinal test gelmemişti, hatalı sonuç, bozuk test falan çıkmıştı o yüzden ben testimi eczaneden alıyordum Umarım güzel sonuç alırsın
Banada 32 den sonra haftada bır gelcen dedı bı sorun cıkmazsa bı kez daha iki hafta beklerim sonra normal dedıgı vakıtte giderim diye düşündümBenim nstde şancı çıktığında artık haftada bir görüşeceğiz demişti kuzum, sende de olmuştu, haftada bir git bence biz geldiiik diyerekten
Bende havuç suyu içeceğim bu hafta 3 kez endol fitil koymak durumunda kaldım suyum azalır diye korkuyorum havuç suyunu nasıl hazırlayacaksın canımAynen hemen başlayacağım. Haftada 3 gün yarım bardak dedi. Ya bence de 3 hafta biraz fazla neden öyle dedi bilmiyorumbenim de içime sinmedi belki arada devlet hastanesine giderim.
Bundan sonraki kontrollerimizde nst'ye gireceğiz değil mi kuzumBanada 32 den sonra haftada bır gelcen dedı bı sorun cıkmazsa bı kez daha iki hafta beklerim sonra normal dedıgı vakıtte giderim diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?