Geçmiş olsun canımatatalya canim kontril güzeldi.ama çok aşırı kasik ağrım var bugün tadım yok hiç yazamadım
Ben predictör ekspresi almıştım memnun kaldımTeşekkür ederim ayrıntılı bi açıklama olmuş ikisini de eczaneden aldım
Sağol balim şükür bebek iyi nst de hiç durmuyor.kalp atışını zor.aliyoruz hep ama sancı çıkmadı rahim uzunluğunda hafif kısaltma var ama.obemli değil dedi 2 hafta sonra kontrol ama karnımı ne ağrıtıyor nu kadar çözemedimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım benim inşallah geçer bir an önce
O bebek kuzucumGeçmiş olsun canım benim inşallah geçer bir an önceNasıl basıyor öyle eşim görse kalbine iner oynama deyip duruyor benim sol yana bu şekilde basılıyor sağ taraf taş gibi ama benim bebek de hep sağda duruyor sanırım bu bir kasılma değil?
Geçmiş olsun canım sıcaklardan bence ama havuç suyu çok iyi gelir bence toparlanır 2 hafta da 1 gidersin 3 uzun bence de artık zaten kaç hafta kaldı kiAynen hemen başlayacağım. Haftada 3 gün yarım bardak dedi. Ya bence de 3 hafta biraz fazla neden öyle dedi bilmiyorumbenim de içime sinmedi belki arada devlet hastanesine giderim.
Pazartesi çalışabilir raporu için gideceğim ya gidince sorcam. Neden 3 hafta söylesin bakalım.Benim nstde şancı çıktığında artık haftada bir görüşeceğiz demişti kuzum, sende de olmuştu, haftada bir git bence biz geldiiik diyerekten
Ya ama cidden siz söyleyince iyice kafama dank etti. Sorunsuz olsa bile 2 hafta artık. Ki ben bi tehlike atlattım suyum azalmaya başlamış neyin rahatlığı bu acabaBanada 32 den sonra haftada bır gelcen dedı bı sorun cıkmazsa bı kez daha iki hafta beklerim sonra normal dedıgı vakıtte giderim diye düşündüm
Ay canım katı meyve sıkacağım varsa onla yap ama benim yok. Ben bi rondodan püre haline getiririm. Sonra tülbentten suyunu sıkarım. Olmazsa artık bi katı meyve sıkacağı alırım diyorumBende havuç suyu içeceğim bu hafta 3 kez endol fitil koymak durumunda kaldım suyum azalır diye korkuyorum havuç suyunu nasıl hazırlayacaksın canım
Yaaa sıcaklardan mı diyorsun. Benim de aklıma şeker geldi olabilir mi bilmiyorumGeçmiş olsun canım sıcaklardan bence ama havuç suyu çok iyi gelir bence toparlanır 2 hafta da 1 gidersin 3 uzun bence de artık zaten kaç hafta kaldı ki
Bana 32-33 gıbı başlıyoruz dedı 34 te başlatan da var kuzumBundan sonraki kontrollerimizde nst'ye gireceğiz değil mi kuzum
Maşallah paşamaSağol balim şükür bebek iyi nst de hiç durmuyor.kalp atışını zor.aliyoruz hep ama sancı çıkmadı rahim uzunluğunda hafif kısaltma var ama.obemli değil dedi 2 hafta sonra kontrol ama karnımı ne ağrıtıyor nu kadar çözemedim
Canım sanki migros larda oluyordu. Şeker de aksine artıyor biraz bence sıcaklardan günlük 3 lt su yanında bol ayran tüket ek olarakPazartesi çalışabilir raporu için gideceğim ya gidince sorcam. Neden 3 hafta söylesin bakalım.
Ya ama cidden siz söyleyince iyice kafama dank etti. Sorunsuz olsa bile 2 hafta artık. Ki ben bi tehlike atlattım suyum azalmaya başlamış neyin rahatlığı bu acababen de beklemem giderim banane
Ay canım katı meyve sıkacağım varsa onla yap ama benim yok. Ben bi rondodan püre haline getiririm. Sonra tülbentten suyunu sıkarım. Olmazsa artık bi katı meyve sıkacağı alırım diyorumhaftada 3 kez yarımmbardak dedi. Ama benim şeker sınırda diye . Yoksa 1 bardak içebilirsin
Yaaa sıcaklardan mı diyorsun. Benim de aklıma şeker geldi olabilir mi bilmiyorumhavuç suyu için önerin ya da bilgin var mı canım nasıl hazırlayayım D dra21 de soruyor
Bence etkiliyor kuzu nst ye hele asla dayanamıyor . Sancinda olmayınca benim de aklıma başka bir şey gelmiyor valla. Peknic acısı olmayacak son haftalarMaşallah paşamaÇok hareketli olması etkileyebilir mi ağrılarını acaba
Havuç suyunu sıktıktan sonra( katı meyve sıkacağı) mutlaka içine bir kaç damla zeytinyağı damlatmak gerek emilimini artırmak için.Pazartesi çalışabilir raporu için gideceğim ya gidince sorcam. Neden 3 hafta söylesin bakalım.
Ya ama cidden siz söyleyince iyice kafama dank etti. Sorunsuz olsa bile 2 hafta artık. Ki ben bi tehlike atlattım suyum azalmaya başlamış neyin rahatlığı bu acababen de beklemem giderim banane
Ay canım katı meyve sıkacağım varsa onla yap ama benim yok. Ben bi rondodan püre haline getiririm. Sonra tülbentten suyunu sıkarım. Olmazsa artık bi katı meyve sıkacağı alırım diyorumhaftada 3 kez yarımmbardak dedi. Ama benim şeker sınırda diye . Yoksa 1 bardak içebilirsin
Yaaa sıcaklardan mı diyorsun. Benim de aklıma şeker geldi olabilir mi bilmiyorumhavuç suyu için önerin ya da bilgin var mı canım nasıl hazırlayayım D dra21 de soruyor
Anladım kuzucum demek havuç yemekle suyu bir değil bende en azından 2 kez içeyim diyorumPazartesi çalışabilir raporu için gideceğim ya gidince sorcam. Neden 3 hafta söylesin bakalım.
Evet çantaya atmalık olmalı bende gıttıgım yerde ay bu bezı suraya bırakayım falan demeyı sevmıyorum ev sahıbının bebegı yoksa hele boklu cısli bezı ellemek zorundamı dıye dusunuyorum oyuzden bende cantada bulundururum poşete koyar çantama koyarım cıkınca atarımEbebek de bepanthol ürünlerinde ve banyo ürünlerinde % 20 indirim var.Birde 60 lı bebek bezi çöp poşeti var, indirim ile 25 TL ye geliyor.Yorumlarda misafirlikte ve dışarda kullanım için çok memnunlar.Disarı koku vermedigi gibi poşetin kendisi de limon kokuluymus.
Hımmm demek şeker de değilCanım sanki migros larda oluyordu. Şeker de aksine artıyor biraz bence sıcaklardan günlük 3 lt su yanında bol ayran tüket ek olarak
Aaa süper d vit gibi demekHavuç suyunu sıktıktan sonra( katı meyve sıkacağı) mutlaka içine bir kaç damla zeytinyağı damlatmak gerek emilimini artırmak için.
Evet havuç suyuna dikkat etmek gerek şeker durumundan şeker içeriği yüksek çünkü
Tabi aynı şey olmuyor canım ya. Hatta aç ve tok bile fark eder.Anladım kuzucum demek havuç yemekle suyu bir değil bende en azından 2 kez içeyim diyorum
Benim katı sıkacağım yok yaHımmm demek şeker de değiltamam canım 3 lt su içiyorum zaten de 3.2lt falan yaparım artık ayranda içeyim sağ olasın
Aaa süper d vit gibi demekTamam canım teşekkür ederim öneri için
Tabi aynı şey olmuyor canım ya. Hatta aç ve tok bile fark eder.
Aç mı tok mu içelim bu havuç suyunu kızlar?
Yemek üstüne tavsiye etmem, şekeri arttırır, ara öğün gibi olabilir. Hatta içine azcık limon da damlatın kızlar. Çok faydalı olur hemHımmm demek şeker de değiltamam canım 3 lt su içiyorum zaten de 3.2lt falan yaparım artık ayranda içeyim sağ olasın
Aaa süper d vit gibi demekTamam canım teşekkür ederim öneri için
Tabi aynı şey olmuyor canım ya. Hatta aç ve tok bile fark eder.
Aç mı tok mu içelim bu havuç suyunu kızlar?
Blenderın vardır orda iyice parçalayıp süzebilirsin belki aklıma bu yol geldi. Ama ben öyle denemedim pek canım, umarım efektif olur öyleBenim katı sıkacağım yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?