Çok suyu çıkmayabilir sanki öyle olmadı rendeleyip sıkayım bende canımYemek üstüne tavsiye etmem, şekeri arttırır, ara öğün gibi olabilir. Hatta içine azcık limon da damlatın kızlar. Çok faydalı olur hem
Blenderın vardır orda iyice parçalayıp süzebilirsin belki aklıma bu yol geldi. Ama ben öyle denemedim pek canım, umarım efektif olur öyle
Benim katı sıkacağım yok ya
Benim de yokYemek üstüne tavsiye etmem, şekeri arttırır, ara öğün gibi olabilir. Hatta içine azcık limon da damlatın kızlar. Çok faydalı olur hem
Blenderın vardır orda iyice parçalayıp süzebilirsin belki aklıma bu yol geldi. Ama ben öyle denemedim pek canım, umarım efektif olur öyle
Selam canim
Benim 3. Oldugu icin aralar uzun oluyo heraldeGeçmiş olsun canım sıcaklardan bence ama havuç suyu çok iyi gelir bence toparlanır 2 hafta da 1 gidersin 3 uzun bence de artık zaten kaç hafta kaldı ki
Ama yaz neden yazmıyorsun sen bızı begenmıyormusunnnnn ask olsunSelam canim
Nasilsiniz kizlar hamileliginiz nasil gidiyor hersey yolundadir umarim?
Evet Ben bayadir ugramiyorum canim ama cok sukur iyiyiz hersey yolunda yarin 3.cu buyuk ultrasonumuz var 30+5 oldum bu arada. Yuvarlanip gidiyoruz
Sizlerde neler var
Ben ve aksiyonlu hayatım kuzumBearhug bayadır görünmedi ben de merak ettim
Ya canımGünaydın kızlsr geçen sordum ama kaynadıebru_can_ebru @soulanis Ankara nerde düşünüyorsunuz doğum u doktorunuz kim ücreti nasıl bilgi verir misiniz lütfen
Ay canım çok geçmiş olsun her şey üst üste gelmiş umarım herkes iyidir, çok geçmiş olsun. Doktorun ne güzel ilgileniyor ya, damardan almak daha garanti haplardan direkt öyle yapsalar bize de keşkeYaaa sizi yerimmmözledim hepiniziiii
Giremiyorum neredeyse bir haftadır üst üste bir şeyler oldu kuzular
Babaanne fenalaştı yoğun bakıma aldılar sonra çıkardılar kayınvalidem gitti yanına kalmaya nasıl oldu bilmiyoruz ama hemşire babaanneye işlem yaparken bir şekilde iğne kayınvalidemin açık yarası olan koluna saplanmış
O gün o da kan verdi falan filan sonra birden gece fenalaştı şekeri aşırı yükseldi baygınlık geçirdi onu hastaneye kaldırdık bu sefer
Eşimin ailesinde de değişik bir bağlılık var en ufak şeyde bütün sülale toplanıyor bir araya sürekli gelenler gidenler oldu neyse atlattık bir badire onlar bitince de tekrar ev işlerine döndük birkaç gündür de evle boğuşuyorum belim kopuyor artık ama benden bu kadar dedim eşime sadece ufak tefek çekmece düzenleme işlerine bakacağım geri kalanı eşim ve kayınpederimde kendimi daha fazla yormak istemiyorum
Dün de bir ara kontrole gittik geldik 32 den sonra iki haftaya düşüyoruz kontrol sıklığı olarak bir de demirim takviyeye rağmen 11 12 felan çıkıyor doktor az buluyor ikiye çıkar demiri demişti ama iki tane kabızlık yapıyor iki tane alamıyorum dedim
Bir ay sonra bir kan tahlili daha istedi o tahlile göre karar verecekmiş hala bu sınırda geziyor olursam ya da daha da düşmüşse kan verecekler damardan
Doğum esnasında olası bir kan kaybına karşı önlem olarak yapacağız dedi
İdrar tahlili de istedi yinekollarım keşlerin kolları gibi oldu tahlil vermekten of anam ya
Kız senı doverım korkmaya başlamıştım artıkkkkkYaaa sizi yerimmmözledim hepiniziiii
Giremiyorum neredeyse bir haftadır üst üste bir şeyler oldu kuzular
Babaanne fenalaştı yoğun bakıma aldılar sonra çıkardılar kayınvalidem gitti yanına kalmaya nasıl oldu bilmiyoruz ama hemşire babaanneye işlem yaparken bir şekilde iğne kayınvalidemin açık yarası olan koluna saplanmış
O gün o da kan verdi falan filan sonra birden gece fenalaştı şekeri aşırı yükseldi baygınlık geçirdi onu hastaneye kaldırdık bu sefer
Eşimin ailesinde de değişik bir bağlılık var en ufak şeyde bütün sülale toplanıyor bir araya sürekli gelenler gidenler oldu neyse atlattık bir badire onlar bitince de tekrar ev işlerine döndük birkaç gündür de evle boğuşuyorum belim kopuyor artık ama benden bu kadar dedim eşime sadece ufak tefek çekmece düzenleme işlerine bakacağım geri kalanı eşim ve kayınpederimde kendimi daha fazla yormak istemiyorum
Dün de bir ara kontrole gittik geldik 32 den sonra iki haftaya düşüyoruz kontrol sıklığı olarak bir de demirim takviyeye rağmen 11 12 felan çıkıyor doktor az buluyor ikiye çıkar demiri demişti ama iki tane kabızlık yapıyor iki tane alamıyorum dedim
Bir ay sonra bir kan tahlili daha istedi o tahlile göre karar verecekmiş hala bu sınırda geziyor olursam ya da daha da düşmüşse kan verecekler damardan
Doğum esnasında olası bir kan kaybına karşı önlem olarak yapacağız dedi
İdrar tahlili de istedi yinekollarım keşlerin kolları gibi oldu tahlil vermekten of anam ya
Aaa keşke Antalya olsa özel düşünüyorsan mesalar topçular Mustafa bey iyi kuzum aklında olsunYa canımPapatyamaviss listeye Ankara diye yanlış yazılmışım galiba ben Antalya'dayım. Doğumu nerde yapacağıma da daha karar vermedim Umarım senin belli olur yakında
Ay canım çok geçmiş olsun her şey üst üste gelmiş umarım herkes iyidir, çok geçmiş olsun. Doktorun ne güzel ilgileniyor ya, damardan almak daha garanti haplardan direkt öyle yapsalar bize de keşkeKan mı verecekler demir mi? Ben yıllardır ilaçlarla geçmeyen kansızlığımı öyle iki doz damardan demir alarak bitirmiştim maşallah hamileliğe kadar iyiydim ama sonrası İyi olduğuna çok sevindim, evi de artık onlar halletsin, insanın aklı kalıyor ama kendimizle ilgilenelim artık
Kuzum Happy momsta baksana orda cok daha ıyı fıkır edınebılırsınAaa keşke Antalya olsa özel düşünüyorsan mesalar topçular Mustafa bey iyi kuzum aklında olsun
Çok şükür daha iyiler kuzumYa canımPapatyamaviss listeye Ankara diye yanlış yazılmışım galiba ben Antalya'dayım. Doğumu nerde yapacağıma da daha karar vermedim Umarım senin belli olur yakında
Ay canım çok geçmiş olsun her şey üst üste gelmiş umarım herkes iyidir, çok geçmiş olsun. Doktorun ne güzel ilgileniyor ya, damardan almak daha garanti haplardan direkt öyle yapsalar bize de keşkeKan mı verecekler demir mi? Ben yıllardır ilaçlarla geçmeyen kansızlığımı öyle iki doz damardan demir alarak bitirmiştim maşallah hamileliğe kadar iyiydim ama sonrası İyi olduğuna çok sevindim, evi de artık onlar halletsin, insanın aklı kalıyor ama kendimizle ilgilenelim artık
Aşkım sorma yaaaKız senı doverım korkmaya başlamıştım artıkkkkk
Yaşanan herseye gecmıs olsun dılıyorum bolca
Benım esımın tarafıda oyle bırı grıp olsa tobe verem olmus gıbı herkes bırbırını arar eder bı büyütülür bı büyütülür kı sormabu kadar yazmamazlık yapma bıdaha
Bende öyle denicem canımBenim de yokNette de rondodan geçir tülbentle suyunu sık diyo bi deneyelim olmazsa bir de kayı meyve sıkacağı alırım napayım hem ilerde bebişe de bişeyler için kullanılır tamam canım ara öğün gibi yapayım
Zaten bu halımızle kıme neye faydamız olur yaaÇok şükür daha iyiler kuzumbabaanne yoğun bakıma alındığı gün çok üzülüp ağladım çok seviyorum onu aramızda farklı bir bağ var eşim ilk torunu eşime ayrı düşkün ben de ailenin ilk geliniyim o da bana ayrı düşkün
Birbirimizi aşkım falan diye seviyoruz yani öyle
Senelerce bizim çocuğu bekledi görmeden bir şey olmaz inşallah Barbarosumuzun vaktinde saatinde sağlıkla doğmasını bekler görür torununun çocuğunu da
Kan diye yazmışım canım eksik kalmış kan ilacı dedi direk kan değil galiba demir takviyesi sanırım doktor kan ilacı dedidemirim yükselsin de onu da taksınlar napalım zafere giden yolda oramıza buramıza bir şeyler takacaklar zaten illa ki eninde sonunda haha
Aşkım sorma yaaaaynen öyleler tamam yoğun bakım süreci vardı falan ama kayınvalidemi bir gün müşahade altında tutup tetanoz aşısı yaptılar altı üstü ev bir anda düğün evine döndü bizim ailede de hiç yoktur böyle şeyler garibime gidiyor hala on senelik gelinim ama
Yok yok yapmam işler biraz daha kolayladı zaten bir daha böyle bir durum olursa da ben misafir içine giremem dedim eşime de çünkü ayaklarım şişti belim ağrıdı hemen sandalyede koltukta uzun oturmaya bile dayanamıyorum artık pozisyon değiştirmem arada yürümem uzanmam sonra oturmam hep bir aksiyon almam gerekiyor
Karnım iyice ağzıma doğru çıktı zaten ne nefes alabiliyorum artık ne doğru dürüst hareket edebiliyorum azıcık bir şey yapsam karnım semsert oluyor taş gibi oturunca uzanınca geçiyor ancak
Penguen gibi salına salına geziyorum benden kimseye hayır yok doğurana kadar
Çok geçmiş olsun canımÇok şükür daha iyiler kuzumbabaanne yoğun bakıma alındığı gün çok üzülüp ağladım çok seviyorum onu aramızda farklı bir bağ var eşim ilk torunu eşime ayrı düşkün ben de ailenin ilk geliniyim o da bana ayrı düşkün
Birbirimizi aşkım falan diye seviyoruz yani öyle
Senelerce bizim çocuğu bekledi görmeden bir şey olmaz inşallah Barbarosumuzun vaktinde saatinde sağlıkla doğmasını bekler görür torununun çocuğunu da
Kan diye yazmışım canım eksik kalmış kan ilacı dedi direk kan değil galiba demir takviyesi sanırım doktor kan ilacı dedidemirim yükselsin de onu da taksınlar napalım zafere giden yolda oramıza buramıza bir şeyler takacaklar zaten illa ki eninde sonunda haha
Aşkım sorma yaaaaynen öyleler tamam yoğun bakım süreci vardı falan ama kayınvalidemi bir gün müşahade altında tutup tetanoz aşısı yaptılar altı üstü ev bir anda düğün evine döndü bizim ailede de hiç yoktur böyle şeyler garibime gidiyor hala on senelik gelinim ama
Yok yok yapmam işler biraz daha kolayladı zaten bir daha böyle bir durum olursa da ben misafir içine giremem dedim eşime de çünkü ayaklarım şişti belim ağrıdı hemen sandalyede koltukta uzun oturmaya bile dayanamıyorum artık pozisyon değiştirmem arada yürümem uzanmam sonra oturmam hep bir aksiyon almam gerekiyor
Karnım iyice ağzıma doğru çıktı zaten ne nefes alabiliyorum artık ne doğru dürüst hareket edebiliyorum azıcık bir şey yapsam karnım semsert oluyor taş gibi oturunca uzanınca geçiyor ancak
Penguen gibi salına salına geziyorum benden kimseye hayır yok doğurana kadar
Estagfurullah canim neden begenmeyim oyle bi lukse sahip olacak karakterde degilim ask olsunAma yaz neden yazmıyorsun sen bızı begenmıyormusunnnnn ask olsun
Çok hareketli olup toplanmalarımı acaba dün gece benim yine karnım taş kesildi hemde uzun süre kısa da değil pazartesiye kadar gelmezse merak ediyorum rahim ağzı uzunluğum kaç çıkacakSağol balim şükür bebek iyi nst de hiç durmuyor.kalp atışını zor.aliyoruz hep ama sancı çıkmadı rahim uzunluğunda hafif kısaltma var ama.obemli değil dedi 2 hafta sonra kontrol ama karnımı ne ağrıtıyor nu kadar çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?