2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa keşke Antalya olsa özel düşünüyorsan mesalar topçular Mustafa bey iyi kuzum aklında olsun
Sağol canım
Ya karnım çok büyümedi gibi geliyor ama el ayak ağrısı aynı
Ay Allah sağlık versin babaanneye Biz de inşallah sağlıkla zafere ulaşıcaz

Benim de iki numara ama bir ay sonra gel dedi sonra bir şey kalmamış olcak zaten çocukla zor oluyor canıma minnet

Geçmiş olsun canım, babanneye de acil şifalar Artık hem yorma kendini hem de kızamık derken bi de covid hortluyor tekrar boşver daha fazla girme kalabalığa, kuzenim beni öpmeyi yasakladı aileye

Benim de iki numara ama bir ay sonra gel dedi sonra bir şey kalmamış olcak zaten çocukla zor oluyor canıma minnet
Evt ya oyuzden sık sık gitmeyi sevmiyorum bende
Bi sknti olunca acilden degil direk dogumhane bolumune gecis yapiliyo zaten 24 haftadan sonra oyuzden ilgileniyolar yani bise olursa Allah korusun

Canım benim ki riskli olduğu için etlik şehir hastanesine gidiyorum. Akrapol özelde de ara kontrole
Neden riskli kuzum valla bilmediğim yer ne zormuş Allah’ım ya n hayırlı doktora denk getirsin hepimizi haftaya cuma zahide küçükten randevu aldım Kars ageçmeden muayene olacağım inşallah

Kizlar sizlerden sayfa onerisi bekliyorum
Isimli battaniye yaptirmak istiyorum
Bide hediyelik dagitmak icin ne yaptirdiniz
Yetısırmı kı kuzum world shıppıng olan sayfalar var ama baskı dersen astralbaby
Ben cıkolata kolonya yapıcam kuzummm hedıyelık mevlute inşallah nasipse amin

Geçmiş olsun canım, babanneye de acil şifalar Artık hem yorma kendini hem de kızamık derken bi de covid hortluyor tekrar boşver daha fazla girme kalabalığa, kuzenim beni öpmeyi yasakladı aileye
Ay bu covıd rica etsek şöyle bizim çocukların 40 ı çıkana kadar bekleyip patlamasa ya çok geriliyorum valla maskeler kısıtlamalar derken gene perişan olmayalım. Bide biz elalemin memleketlerinde kalırsak netcez

Yetısırmı kı kuzum world shıppıng olan sayfalar var ama baskı dersen astralbaby
Ben cıkolata kolonya yapıcam kuzummm hedıyelık mevlute inşallah nasipse amin
Kızlar fikir olsun diye söylüyorum *Godıva çikolatalalarının bu sene bebek serisi çıkmıştı bir inceleyin isterseniz. İnanılmaz kaliteli yapıyorlar çikolatayı zaten. Birde çok süslü istemezseniz biz düğünde İstanbul’un tarihi şekerlemecileri ile görüşmüştük. Hacıbekir çok retro paketlerde çok güzel akide şekeri badem şekeri paketi hazırlıyordu mesela ama süsleme zayıftı onlarda belki işinize yarar bilgi olarak.

İnşallah patlamaz biz yine tedbirli olalım da karantina falan olmasın ya cidden

Hehe ne güzel işte ortalığı velveleye vermemişler ama o da söylenir ya bu ailelerin bir ortası yok işte bir taraf da hapşırsa tören düzenleniyor resmen Aynısı beni de taşımıyor artık ayakçıklarım
Kız yüzümü yıkayacağım iki cilt banımı yapacağım diyorum ayaklarıma sanki beton dökmüşler hemen ağırlık biniyor eskisi gibi rahat rahat dakikalarca yüzümü ovuşturamıyorum kremlerle
Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım

Ya karnım çok büyümedi gibi geliyor ama el ayak ağrısı aynı

Ay Allah sağlık versin babaanneye Biz de inşallah sağlıkla zafere ulaşıcaz
Amin canlarım inşallah daha da toparlar
Sağ ol canım
En güzelini yapmış ya valla kimse hamile kadını yeni doğmuş bebeği öpmesin zaten bir zahmet ben de korkuyorum covid mevzusundan ya geçen sene Ağustos ayında geçirdik eşimle bir sene oldu ama offf Allah bir daha yaşatmasın beş gün ateşim düşmemişti
Doktora hastaneye aile hekimine kan vermeye falan hep maskeyle gidiyorum gebeliğin başından beri artık avmlerde falan da takarım ben

Kizlar sizlerden sayfa onerisi bekliyorum
Isimli battaniye yaptirmak istiyorum
Bide hediyelik dagitmak icin ne yaptirdiniz
Canım ben instada bidoluetiket sayfasından çikolata siparişi verdim. Kolonya olacak bir de. Yanına henüz hediyelik ayarlamadım. Aslında istiyorum ama bi yandan da gerek var mı bilemedim Mevlüt’e zaten yaparım

Bearhug hoşgeldin canım Çok geçmiş olsun Ama sen hamilesin bir de ağırlaşmaya başladık artık eşine devret her şeyi boş ver yapma bir şey
sandriyon sende hoş geldin bir an seni inzivaya çekilmiş gibi hissettim kız

Godıva yı hıc gormedım bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…