- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Canım benim ki riskli olduğu için etlik şehir hastanesine gidiyorum. Akrapol özelde de ara kontroleGünaydın kızlsr geçen sordum ama kaynadıebru_can_ebru @soulanis Ankara nerde düşünüyorsunuz doğum u doktorunuz kim ücreti nasıl bilgi verir misiniz lütfen
Sağol canımAaa keşke Antalya olsa özel düşünüyorsan mesalar topçular Mustafa bey iyi kuzum aklında olsun
Ya karnım çok büyümedi gibi geliyor ama el ayak ağrısı aynıZaten bu halımızle kıme neye faydamız olur yaabizde de ıyledırbabam gecenlerde baya yuruyememıs ayağına bişey olmuş doktorlar falan 5 gündür yuruyemıyor babanda ıste dıyor annem bana dusun
Ay bende oyleyım kocamanım dun gece ayak bılegım el bılegımın ağrısından uyuyamadım
Ayaklarım vücudumu taşıyamıyor bence artık
Ay Allah sağlık versin babaanneyeÇok şükür daha iyiler kuzumbabaanne yoğun bakıma alındığı gün çok üzülüp ağladım çok seviyorum onu aramızda farklı bir bağ var eşim ilk torunu eşime ayrı düşkün ben de ailenin ilk geliniyim o da bana ayrı düşkün
Birbirimizi aşkım falan diye seviyoruz yani öyle
Senelerce bizim çocuğu bekledi görmeden bir şey olmaz inşallah Barbarosumuzun vaktinde saatinde sağlıkla doğmasını bekler görür torununun çocuğunu da
Kan diye yazmışım canım eksik kalmış kan ilacı dedi direk kan değil galiba demir takviyesi sanırım doktor kan ilacı dedidemirim yükselsin de onu da taksınlar napalım zafere giden yolda oramıza buramıza bir şeyler takacaklar zaten illa ki eninde sonunda haha
Benim de iki numara ama bir ay sonra gel dedi sonra bir şey kalmamış olcak zatenBenim 3. Oldugu icin aralar uzun oluyo heralde
Yarin rdvum var sonra 2 hafta sonra sonra 4 hafta sonra sonra 1 hafta sonra ondan sonra 10 gun sonra
Yani kafasina gore takilmis rdvuyu veren sekreter
Az once 2 numaradaki gebelikde rdvularima baktimda 32 haftadan sonra her hafta rdvum olmus oda bikkinlik vermisti artik
Geçmiş olsun canım, babanneye de acil şifalarÇok şükür daha iyiler kuzumbabaanne yoğun bakıma alındığı gün çok üzülüp ağladım çok seviyorum onu aramızda farklı bir bağ var eşim ilk torunu eşime ayrı düşkün ben de ailenin ilk geliniyim o da bana ayrı düşkün
Birbirimizi aşkım falan diye seviyoruz yani öyle
Senelerce bizim çocuğu bekledi görmeden bir şey olmaz inşallah Barbarosumuzun vaktinde saatinde sağlıkla doğmasını bekler görür torununun çocuğunu da
Kan diye yazmışım canım eksik kalmış kan ilacı dedi direk kan değil galiba demir takviyesi sanırım doktor kan ilacı dedidemirim yükselsin de onu da taksınlar napalım zafere giden yolda oramıza buramıza bir şeyler takacaklar zaten illa ki eninde sonunda haha
Aşkım sorma yaaaaynen öyleler tamam yoğun bakım süreci vardı falan ama kayınvalidemi bir gün müşahade altında tutup tetanoz aşısı yaptılar altı üstü ev bir anda düğün evine döndü bizim ailede de hiç yoktur böyle şeyler garibime gidiyor hala on senelik gelinim ama
Yok yok yapmam işler biraz daha kolayladı zaten bir daha böyle bir durum olursa da ben misafir içine giremem dedim eşime de çünkü ayaklarım şişti belim ağrıdı hemen sandalyede koltukta uzun oturmaya bile dayanamıyorum artık pozisyon değiştirmem arada yürümem uzanmam sonra oturmam hep bir aksiyon almam gerekiyor
Karnım iyice ağzıma doğru çıktı zaten ne nefes alabiliyorum artık ne doğru dürüst hareket edebiliyorum azıcık bir şey yapsam karnım semsert oluyor taş gibi oturunca uzanınca geçiyor ancak
Penguen gibi salına salına geziyorum benden kimseye hayır yok doğurana kadar
Evt ya oyuzden sık sık gitmeyi sevmiyorum bendeBenim de iki numara ama bir ay sonra gel dedi sonra bir şey kalmamış olcak zatençocukla zor oluyor canıma minnet
Neden riskli kuzum valla bilmediğim yer ne zormuş Allah’ım ya n hayırlı doktora denk getirsin hepimizi haftaya cuma zahide küçükten randevu aldım Kars ageçmeden muayene olacağım inşallahCanım benim ki riskli olduğu için etlik şehir hastanesine gidiyorum. Akrapol özelde de ara kontrole
Yetısırmı kı kuzum world shıppıng olan sayfalar var ama baskı dersen astralbabyKizlar sizlerden sayfa onerisi bekliyorum
Isimli battaniye yaptirmak istiyorum
Bide hediyelik dagitmak icin ne yaptirdiniz
Doğuma nerede girmeyi düşünüyorsun canım etlik şehir büyük bir yer sanırım görmüştüm.Canım benim ki riskli olduğu için etlik şehir hastanesine gidiyorum. Akrapol özelde de ara kontrole
Ay bu covıd rica etsek şöyle bizim çocukların 40 ı çıkana kadar bekleyip patlamasa ya çok geriliyorum valla maskeler kısıtlamalar derken gene perişan olmayalım. Bide biz elalemin memleketlerinde kalırsak netcezGeçmiş olsun canım, babanneye de acil şifalarArtık hem yorma kendini hem de kızamık derken bi de covid hortluyor tekrar boşver daha fazla girme kalabalığa, kuzenim beni öpmeyi yasakladı aileye
Zahıde ıcın ben guzel olmayan yorumlarda okumuştum inşallah seversın ınstadakı gıbı degıl tarzıDoğuma nerede girmeyi düşünüyorsun canım etlik şehir büyük bir yer sanırım görmüştüm.
Kızlar fikir olsun diye söylüyorum *Godıva çikolatalalarının bu sene bebek serisi çıkmıştı bir inceleyin isterseniz. İnanılmaz kaliteli yapıyorlar çikolatayı zaten. Birde çok süslü istemezseniz biz düğünde İstanbul’un tarihi şekerlemecileri ile görüşmüştük. Hacıbekir çok retro paketlerde çok güzel akide şekeri badem şekeri paketi hazırlıyordu mesela ama süsleme zayıftı onlarda belki işinize yarar bilgi olarak.Yetısırmı kı kuzum world shıppıng olan sayfalar var ama baskı dersen astralbaby
Ben cıkolata kolonya yapıcam kuzummm hedıyelık mevlute inşallah nasipse amin
İnşallah patlamaz biz yine tedbirli olalım da karantina falan olmasın ya ciddenAy bu covıd rica etsek şöyle bizim çocukların 40 ı çıkana kadar bekleyip patlamasa ya çok geriliyorum valla maskeler kısıtlamalar derken gene perişan olmayalım. Bide biz elalemin memleketlerinde kalırsak netcez
Ya bide biz elalemin memleketinde kalır dönemezsek sen seyret rezilliğiİnşallah patlamaz biz yine tedbirli olalım da karantina falan olmasın ya cidden
Kalmazsınız kalmazsınız ikamet burası olduğu için onlarda istisnalar oluyor merak etmeYa bide biz elalemin memleketinde kalır dönemezsek sen seyret rezilliğiArtık kayınvalidemler bu sefer beni öldürür hahah götürdün oğlanla torunu diye
İnstagramda ne kadar güzel oysa kiZahıde ıcın ben guzel olmayan yorumlarda okumuştum inşallah seversın ınstadakı gıbı degıl tarzı
Hehe ne güzel işte ortalığı velveleye vermemişlerZaten bu halımızle kıme neye faydamız olur yaabizde de ıyledırbabam gecenlerde baya yuruyememıs ayağına bişey olmuş doktorlar falan 5 gündür yuruyemıyor babanda ıste dıyor annem bana dusun
Ay bende oyleyım kocamanım dun gece ayak bılegım el bılegımın ağrısından uyuyamadım
Ayaklarım vücudumu taşıyamıyor bence artık
Çok geçmiş olsun canım
Amin canlarım inşallah daha da toparlarSağol canım
Ya karnım çok büyümedi gibi geliyor ama el ayak ağrısı aynı
Ay Allah sağlık versin babaanneyeBiz de inşallah sağlıkla zafere ulaşıcaz
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım, babanneye de acil şifalarArtık hem yorma kendini hem de kızamık derken bi de covid hortluyor tekrar boşver daha fazla girme kalabalığa, kuzenim beni öpmeyi yasakladı aileye
Canım ben instada bidoluetiket sayfasından çikolata siparişi verdim. Kolonya olacak bir de. Yanına henüz hediyelik ayarlamadım. Aslında istiyorum ama bi yandan da gerek var mı bilemedimKizlar sizlerden sayfa onerisi bekliyorum
Isimli battaniye yaptirmak istiyorum
Bide hediyelik dagitmak icin ne yaptirdiniz
Godıva yı hıc gormedım bakkkKızlar fikir olsun diye söylüyorum *Godıva çikolatalalarının bu sene bebek serisi çıkmıştı bir inceleyin isterseniz. İnanılmaz kaliteli yapıyorlar çikolatayı zaten. Birde çok süslü istemezseniz biz düğünde İstanbul’un tarihi şekerlemecileri ile görüşmüştük. Hacıbekir çok retro paketlerde çok güzel akide şekeri badem şekeri paketi hazırlıyordu mesela ama süsleme zayıftı onlarda belki işinize yarar bilgi olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?