2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay sorma dun bende bıraz gezındım ebebkte okadar ha o yordu benı bırde vücudum 28 senelık hayatında ılkkez bu kadar ağır etkılıyor resmen ovuyor arada esım oh dıyorum resmen
Ben covıdın ılk başlarında ruh hastasına bağlayıp son zamanlarında da manyakca saldığım bı donemdı uc ası oldum bıkere yakalandım uc gun odadan çıkmadım esımle oğluma bulaşmasın dıye onlara da bulastı ama esım tek asılı ıkı kez oldu masallah çok hafıf atlattı oglumda bı gun hafıf ates oldu sadece korona çıkmadan duyulmadan uc hafta önce cok agır hasta olduk bız oğlumla bence covıddı bes gun gozunu açamadı benım mınık bebegım 40 derece ateşlerle yattı adım bıle atamadı ordan güçlendi bence bağışıklığı dıye dusundum bende

Yetısırmı kı kuzum world shıppıng olan sayfalar var ama baskı dersen astralbaby
Ben cıkolata kolonya yapıcam kuzummm hedıyelık mevlute inşallah nasipse amin
Turkiyeye giden cok izinci var onlarla getirticem buraya kargolamicam canim
Astralbaby bakiyorum bu sayfaya hemen tesekkur ederim canim

En güzeli bende en başından beri hastanelerde maskeliyim hep. Bebişleri de biz öptürmesek lafı sözü olur,o konuda teyzesini kötü kadın ilan ettim Sen diceksin dedim, kuzenim doğurduğunda da ben kötü kadındım öptürmüyordum kimseye bi de kucaklarına alıyorlar bebiş mutlu değil yüzünden belli hop gidip alıyordum çocuğu Bi kötü kadın şart

Turkiyeye giden cok izinci var onlarla getirticem buraya kargolamicam canim
Astralbaby bakiyorum bu sayfaya hemen tesekkur ederim canim
AA süper o zaman kuzum oyle bır durumun varsa esılababyaksesuar D dra21 yaptırdı ben @minikonsept den yaptırdım ama bır ay suresı konuştuğun sayfayla sureyi de sor mutlaka

Ya ben yenıdogan bebegın öpülmesine karsıyım gerçekten cok hassas oluyorlar bı kendını toplayana kadar öpme yanı dımı elını öp kolunu öp öp ama yanakları kadını da gectım erkeklerın sakalı tahrıs edıyor hemen esıme bıle kızıyordum ben su cocugu sakallarını degdırıp öpme dıye

Haklısın valla canım ama annesi diyince de laf oluyor çocuğunu elletmiyor diye. Etrafımdakilere kaldı iş,bi bakış atarım ben Eşim de hiç aklıma gelmedi bak benden çekeceği var o zaman

Kızlar selam bende bugün devlet hastanesine ara kontrole gittim kendi doktoruma da cumartesi gideceğim inşallah
Yani çıkınca bir bocaladım açıkçası şöyle ki ben bugün 30+5teyim doktor usgde 29+5 ölçtü.
Bebeğin gelişimi geriden geliyor biz gelişimde karın çevresine bakarız karın çevresi ölçümüne göre iki hafta geriden geliyor 28+4, baş çevresi ölçümü de büyük 31+2 görünüyor dedi.Kilosu 1350gr boyu iyi dedi onu söylemedi ama kiloya göre baz almıyorum karın çevresini baz aldığım için minyon kalmış sana çektiyse genetik minyon olabilir, takipli olduğun doktora ne zaman gideceksin dedi cumartesi dedim söylediklerimi söyle ona göre kontrol sıklığını artırabilir dedi.
Rahimde bu haftalarda düzensiz kasılmalar normal olabilir rahim ağzı uzunluğu da iyi nst gerek yok şu an dedi.
Sıvısını 12 ölçtüm normal şu an için dedi.
Bir de bebeğimin kafası aşağıda şu an sağ kaburgamda poposunu dayamış ondan ağrı oluyor sanırım

Hayır anlamıyorum her gün bebeğe yarayacak gıdaları da yemeye çalışıyorum ama genetik demek ki ben cılızım biraz eşim normal ama bana çekerse minyon olabilir bilemedim
Bir de devletteki usg cihazına güvenmiyorum bir kaç ay önce arkadaşımın tanıdığına 36.hafta kontrolünde 1 haftada çocuk kilo almamış kilosu 1800 gr kalmış diye hemen merkeze yönlendirmiş , merkezde bebekte kilodan kaynaklı değil ama başka bir konuda sıkıntı olmuş acil sezeryana almışlar bebek 3 kg doğmuş yani aşırı bir fark var o yüzden cihaza da pek güvenmiyorum

Haklısın valla canım ama annesi diyince de laf oluyor çocuğunu elletmiyor diye. Etrafımdakilere kaldı iş,bi bakış atarım ben Eşim de hiç aklıma gelmedi bak benden çekeceği var o zaman
Valla kırmızı benek benek tahrıs olmustu ben herkesın yanında esıme kızdım oyle olunca kımse yeltenmedi bıde ocaktı zaten hastalık mevsımı kızım sana söylüyorum gelınım sen anla muhabbetınden yuruuuu

AA süper o zaman kuzum oyle bır durumun varsa esılababyaksesuar D dra21 yaptırdı ben @minikonsept den yaptırdım ama bır ay suresı konuştuğun sayfayla sureyi de sor mutlaka
Evet ben çok memnun kaldım neredeyse on gün gibi bir sürede teslim edildi ve istediğim gibi oldu tamamen

Ya benim bir yere gezmeye gitmeyi de gözüm almıyor artık kuzum ya cidden iki adım atsam karnım taş kesiyor hiç hareket edeyim istemiyor bu çocuk karnım da büyüdü evet ama devasa bir karnım da yok normal ama eğilme kalkma kısmı yok yani çorabımı zor giymeye başladım hele de biraz bir şey yiyip içimişsem şişkinlikle daha da rahatsız ediyor
Dün ilk defa ayak tırnaklarımı keserken bir ayağımı kestim diğerini kesemeden kaldım öyle eşim gelip kesti çorabımı da o giydirdi oturdum bir de ona ağladım tırnağımı da mı kesemeyecektim diye saçma bir şekilde çok ağlak bir hamilelik geçirmedim şimdiye kadar ama son dönemde nedense her şeye ağlayasım var bir de
Oyy kıyamam ona ya kocaman insanlar biz bile zorlandık valla ben de iki aşı olmuştum eşim de öyle ama yine de yatırdı bizi hatta biz kaç senedir beraberiz eşimin ateşini çıktığını yattığını falan ilk defa o zaman gördüm
İnşallah bir daha ne bize ne bebelerimize uğramasın ya pis şey kimse de kusura bakmasın daha da karantina falan kimse takmaz milleti evlerde tutamazlar kimse aşı da olmaz daha aşıya rağmen çatır çatır hasta olduk çünkü bu millet bir daha ne karantinaya gider ne aşıya gibime geliyor biz dikkat edelim de gerisi Allahtan artık uzak olsun

Hııııc takılma boşver ultrason ölçümleri bunlar ultrason ıyı olabılır olmayabılır poz ıyı olabılır olmayabılır bunların hepsı etken , ben gecen oğlum doğmadan oncekı son kontrolün usg sını buldum 37+1 , karın çevresi 34+2 çıkmış 4-5 gun sonra dogru 2980 gram gayette normal haftasına göre 39 da doğsa 3100-3200 doğardı
İşin ilginci herseferınde gerı küçük cıkıyordu cıhaz da ıyıydı ama doktorum hıc endişelenecek bısey demedı bana o zaman ozel takıplıydım onemlı olan hergeldıgınde büyüyor olması dıyordu mınyon bebek dıyordu

Bende kesemıyorum artık en sonkını zor kestım yarın bıde ufak bı tatıle çıkıyoruz paytak panda tatılde

Canım ben instada bidoluetiket sayfasından çikolata siparişi verdim. Kolonya olacak bir de. Yanına henüz hediyelik ayarlamadım. Aslında istiyorum ama bi yandan da gerek var mı bilemedim Mevlüt’e zaten yaparım
Ya ben hediyelik bulamadim iste bise
Aklima bi fikir gelmiyo ne siparis versem diye dusunup duruyorum

Yaa evet oyle oldu biraz ya
Aslinda biraz yogun geciyo gunlerim
Biz suan ev alma asamasindayiz, ev alma uzun bi surec burda 6 aya kadar surebiliyo sanirim dogumdan 1 2 hafta sonra tasinma surecine giricem
Evi yavastan toparlamaya basliyorum son ana kalsin istemiyorum
Onla ugrasiyorum iste ayriyetten hamilelikde hatim icin baslamistim onunla biraz yogunum e coluk cocuk derken yogun geciyo iste gunler
Bugunumuzede sukurler olsun

Hoş buldum kuzum
Valla saldım zaten kayınpederim geldi onlar hallediyorlar ben oturduğum yerden çekmece içlerine bakıyorum sadece
Ay bende de kuzen çok birine diyeyim de kötü kadın Müzeyyen olsun hemen
İsteyen de laf etsin ya bizim şu yenidoğan bebeği öpme ve kırk çıkmadan bebek görmeye gelme adetlerimiz bitse artık keşke
Bebekle en çok başbaşa kalmamız gereken zaman Allah nasip ederse ben sürekli ten tene temas yapmak istiyorum üst tarafımda kıyafet olmadan direk tenime yatırmak istiyorum gün içinde kokumu arayacak çünkü sürekli ama gelen giden yüzünden o değerli zamanlar misafir ağırlamakla geçiyor
Baştan söyleyelim diyorum gelmek isteyenler 40 gün sonra gelin mümkünse diye
Kuzum cihazların ölçütlerine çok takılma bence fazla ya da eksik çıkarabiliyorlar ölçüyü bir de artık son üç ayda ne zaman ne olacak belli olmuyor benim de oğlum biraz koca kafalı anasına çekmemiş babasına çekmiş sanırım kafası benim kafam kuş kadar çünkü
Doktor kafamız azıcık büyük ama normal anormal bir durumu yok dedi ben de taktım önce biraz sonra kuzenim dedi ki hiç şimdi takılma 3 hafta sonra gidersin bambaşka bir şey çıkar geriden gelir yakalar önden gelir geriye düşer artık çok hızlı gelişimi değişeceği döneme geldin dedi
Ultrason ölçütlerine hiç takılmıyorum ben doktor bariz bir sorun var demediği sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…