2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım hayırlı olsun Allah kabul etsin dualarında bize de yer vermeyi unutma

Çok takılmıyorum şu an bu doktorun dediğine kendi doktorumun dediğini baz alacağım ama insanın haliyle aklına takılıyor
Ama 27+0 da kendi doktorum 906 gr ölmüştü şimdi cumartesi ne diyecek onu merak ediyorum

Aynen bende öyle düşünüyorum sağlıklı doğsun da
Arkadaşımın bebeği 38+2de 3400 gr doğdu ama solunum ihtiyacı 18 gün yoğun bakımda yattı, eşimin kuzeni doğum yaptı yeni 2650 doğdu gayet sağlıklı evde şu an. O yüzden gelişimi iyi olsun da kilo boy çok takılmamaya çalışıyorum sadece muayeneden çıkınca insan bir tökezleyip sonra topluyorum

Evet ya onu ben de çok duyuyorum 34 haftalık doğan hiç küvöze girmeyen bebekler var maşallah
39 40 da doğup solunum sıkıntısı yaşayan da duydum ama neye göre değişiyor bilmiyorum ama kiloya haftaya bakmıyor cidden bazı şeyler bebeğin içerideki gelişimini ultrason bir yere takip edip gösterebiliyor bir yerden sonrası muamma
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeğimiz yanımızda evimize dönmeyi nasip etsin hepimize hep dua ediyorum

Devlette ne cihazlara güveniyorum ve ne ölçüm yapan doktorlara güveniyorum en son acile gittiğimde bebegimi haftasından büyük ölçüler ve bana şeker testi yaptırıp yaptırmadım sordular o kadar emindim ki yanlış ölçdiklerinden daha sonra özele kendi doktoruma geçtim haftası ile uyumlu çıktı hatta benim bebeğim 1-2 günde geri çıkıyor en başından beri ki senin böyle bir sorun yok yani ben seni sonuçlarının yanlış olduğunu düşünüyorum bu ölçümde

Hakiki satan markalar var dimes mesela hakiki sıkma nar suyu satiyor anldm disim icin suan agrim yok cok sukur Bir baktir migrosta genelde oluyor varsa sanada zahmet olmaz hem

Amin inşallah canım

Bende öyle düşünüyorum bu zamana kadar hep haftası ile uyumlu çıkmıştı o yüzden kendi doktorum ne diyecek bakalım

Bende öyle düşünüyorum bu zamana kadar hep haftası ile uyumlu çıkmıştı o yüzden kendi doktorum ne diyecek bakalım
Benımde bı hafta kadar öndeydi sımdı uyumlu cıkıyor bende meraktan sırf ozellıkle bakıyorum ertugrulda 25 li haftalardan sonra 1 hafta 1 bucuk hafta gerı cıkmaya baslamıstı

Kızlar gerekli şeyleri yazmışlar ben öneride bulunacağım Canımcım içini ferah tut ama bir yandan da bebeğin gelişimi için beslenmeni artırabilirsin. Senin ne şeker ne kilo problemin yok. Ye gitsin yaaaa bas kuruyemişi proteini meyveyi. Psikolojik olarak da belki seni daha iyi hissettirir canım
Bende kesemıyorum artık en sonkını zor kestım yarın bıde ufak bı tatıle çıkıyoruz paytak panda tatılde
Anaaaa kız otur oturduğun yerde tatil de nerden çıktı bak şimdi bir de seni mi merak edeceğiz oralarda
Ya ben hediyelik bulamadim iste bise
Aklima bi fikir gelmiyo ne siparis versem diye dusunup duruyorum
Ay canım instagramda eyl.desing diye bi sayfa var onun tasarımları hoşuma gidiyor onlardan alabilirim ben
Hakiki satan markalar var dimes mesela hakiki sıkma nar suyu satiyor anldm disim icin suan agrim yok cok sukur Bir baktir migrosta genelde oluyor varsa sanada zahmet olmaz hem
Evet canım Migros’u önerenler oldu bakacağım oraya büyük bi Migros’a gitsem daha iyi olur

Bearhug sandriyon hoşgeldiniz sizi tekrar görmek güzel oldu kızlar

Bugün biraz gec kalktim hic hareket hissetmedim ödum koptu kahvalti hasirladm daldm tatliya ama tatlida bana dokunuyor bir saat sonra hareket etti ama benim basim terelelli oldu bir dogsalarda en azindan gozukuzun önunde olsalar ya yarin sıra almaya calisicam doktora cok yogun randevu acmiyor haliba bende gidip sıra bekleyemiyorum kizla hastanede kosturamam pesinde olmazsa birine sıra aldiririm sabah erken sonra giderim heryer salgın kayniyor dikkat edin kizlar aman diuim maskesiz gitmeyin

Aynen Allah korusun. Bu virüs yine patlayacak gibi ya Rabbim esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…