2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen Allah korusun. Bu virüs yine patlayacak gibi ya Rabbim esirgesin
Bizim burda kizamık salgini da var hastaneler dolu randevu alinkiyor doktorlar hastaliktan falan hep izin almışlar dikkat etmek lazm cocukla gidilmezde Rabbim yardımcımız olsun inşallah biz dogurana kadar sorun olmaz hicbirimizde bu arada ben hic kasilma hissetmiyorum inşallah normaldir kizimdada hic hissetmemistim 9 cm acilmaya rahmen ne agri ne sızı ayni olursa çok güzel olur

Benımde bı hafta kadar öndeydi sımdı uyumlu cıkıyor bende meraktan sırf ozellıkle bakıyorum ertugrulda 25 li haftalardan sonra 1 hafta 1 bucuk hafta gerı cıkmaya baslamıstı
Canım dediğin gibi bu haftalarda bu tarz önde geride gitme durumları olabilir.Benim bu haftaya kadar her kontrolde hep haftası ile uyumluydu ne 1 gün geri ne 1 gün ileriAma sağlıklı bir şekilde doğsun da çok takılmıyorum bu duruma ama doktor aşırı geride bu sıkıntılı bir durum derse o zaman tabi çok başka olur

Ay rabbim korusun şükür bende de yok ayrıca magnezyum alcam özel alcam muhtemelen şu sağ bacagımın kalçaya bağlandığı yerdeki acı çok fazla olmaya başladı kramp sandım ama olsa geçerdi resmen gece her dönüşümde acısına uyandım sol göğsümün altında acı oluyor ama onu bebişe bağlıyorum ama kalçadaki çok can sıkıcı sanki yara var gibi

Canım bebeğe kilo aldıracak ne varsa her gün yiyorum sabah 2 yumurta yarım avokado Kaşar peyniri bol yeşillik Domates salatalık felan ara öğün de Kefir ve 1 muzla shake yapıyorum yanına küçük kase kuruyemiş akşam da yine ev yemeği zeytinyağlı yanına salata ya da yoğurt daha ne yiyeyim
Bir tek et ve tavuk çok sevmiyorum haftada ya da 10 günde 1 yiyorum o kadar

Son düzenleme:
Kızlar selam, baş ağrısı için öneriniz var mı? Tansiyon bana göre biraz yüksek 11 7 genelde 9 5 9 6 çıkar.. onunla ilgili değil sanırım ama geceden başlayan devam eden sadece başım da olan bir ağrı var.. nasıl geçer ilaç kullanmadan.

Kızlar görümcem az evvel rota virüsü açısından bahsetti bebek bir aylıkken falan oluyormuş duyan varmı genelde Suriyelilerden dolayı bulaş riski çok olan ölümcül virüs e karşıymış ben yeni duydum paylaşmak istedim ishal kusma oluyormuş

Merhabalar ; oğlum 2021 doğumlu geçen ramazan bayramında rota virüsü geçirdik. Doktora götürdüğümüzde rota aşısını yaptırmamış olsaydınız daha kötü atlatabilirdi 15 günlük yatışlar vs olabiliyormuş. çevremde aynı vakitte 2 bebek daha bu virüsü kapmıştı onların ki hastanede yatışı olmuştu. kısacası muhakkak yaptırmanızı tavsıye ederim devlet karşılamıyor bilginiz olsun. (bizdeki belirtileri ishal+kusma+iştahsızlık)

Nane yağını tek geçerim kokla canım benim çok inatçı ağırlarım var nane yağı ve buzla geçiriyorum ki majezikten başka olmazdı hemen nane yağı al derim

Merhabalar ; oğlum 2021 doğumlu geçen ramazan bayramında rota virüsü geçirdik. Doktora götürdüğümüzde rota aşısını yaptırmamış olsaydınız daha kötü atlatabilirdi 15 günlük yatışlar vs olabiliyormuş. çevremde aynı vakitte 2 bebek daha bu virüsü kapmıştı onların ki hastanede yatışı olmuştu. kısacası muhakkak yaptırmanızı tavsıye ederim devlet karşılamıyor bilginiz olsun. (bizdeki belirtileri ishal+kusma+iştahsızlık)

Az evvel bende ondan bahsettim teşekkürler uyarıların için

Magnezyum tek önerim beni o kurtardı net hamilelik migrenimi tetiklemişti kafamı duvarlara vuruyordum artık dozu ve formu önemli ama her magnezyum geçirmiyor baş ağrısını magnimore kullanıyorum ben doktoruna sor istersen canım
Bir de nane yağı ve kahve
Ben hamilelik öncesi de baş ağrısına vs ilaç almamak için bunu yapardım nane yağıyla şakaklarımı alnımı ensemi kulaklarımı ovup üzerine bir fincan şekersiz kahve içiyordum

Senin bebiş yine insafliymis ,yumuşak popisini dayamıs , benimki direk kafayı dayamış kaburga kemiğine , doktor en sert kemik kafa kemiği dedi.Muthis ağrı yapiyor her gün Bende minyon tipliyim , 29. Hafta 1400 Gr şuan, bu kadar detaylı bilgi vermiyor benim doktor ,bende sormuyorum.Haftasiyla uyumlu diyor.Gerisini kurcalamiyorum.

Sabahları osteocare alıyorum bende canım ama demek ki yeterli gelmiyor.. doktorum ile konuşup yeni bir magnezyuma başlamam lazım benimde..

Nane yağını tek geçerim kokla canım benim çok inatçı ağırlarım var nane yağı ve buzla geçiriyorum ki majezikten başka olmazdı hemen nane yağı al derim
Evde kesin çözüm nane yağı gibi görünüyor, hemen aldirayim eşime.. dün saçım ıslattı klima da sonuna kadar açık, sinuzit ağrı yaptı gibi geldi aslında amanilac almadan nane yağı ise yarar ise çok iyi olur

Iyı dedın bak tesıste net guzel cekmıyor , haberınız ola

Sen içini ferah tut kuzum ben bu durumu doktora sordum takıplı olalım dedı hatırlat dedı herseferınde

Yaaa yicem bunları ben ama yine şükret valla bak kafanın aşağıda olması da ayrı dert kafa aşağı duruyor benim oğlan da hala değişmemiş pozisyonu ayakları da sol kaburgam da poposu sağda kafası aşağı nasıl baskı yapıyor anlatamam sana kafasını aşağı verdikten sonra yürümem bile zorlaştı benim resmen batıyor bacağımın arasında ağırlık taşıdığımı hissediyorum
Bacaklarıyla da kaburgama bir geçiriyor beynimde şimşek çakıyor inan öyle bir acı
Dün kontrolde doktorun eline de yapıştırdı bir tane karnım sallandı doktorun elindeki alet kaydı kadın bana dehşet içinde baktı bir an çok sert geliyormuş sana darbeler ya diyor
Allahım şu Ekim geleydi artık

Ya ben oğlumda kılo alsın dıye ne yedım ne yedım 17 kılo aldım son aylarda hatta haftada bır bıle aldıgım oldu kılo alsın dıye ama bebek ne kadar alırsa o kadar alıyor sen abartmadan guzelce ye cok guzel besleniyorsun maşallah
Ben kuru ekmek yıyıp duruyorum yumurta haftada bır hsonu arada avokado tostla et yemıyorum yemeklerde kıyma eh ıste sıcakta koyasım da gelmıyor
Tek şey zeytın cok yıyorum bak cerez gıbı gecen Happy momsta bı abla demıskı zeytın kılo cok aldırıyor ne alakaysa

Parol al ezıyet çekme kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…