- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Tabıkıde ozel aşılar bunlar rota menenjit belırlı dozları ve turlerı var ben yaptırdım ıkısınıde eczaneden parayla alıp yaptırdımKızlar görümcem az evvel rota virüsü açısından bahsetti bebek bir aylıkken falan oluyormuş duyan varmı genelde Suriyelilerden dolayı bulaş riski çok olan ölümcül virüs e karşıymış ben yeni duydum paylaşmak istedim ishal kusma oluyormuş
Akşamı neden beklıyorsun kı bı zararı yok sonucta ıc gıtsın , cok zorlu durumlarda ıkı tane bıle alınabılırAkşama kadar geçmez ise başla çare yok gibi
Yok ben sipariş vermedim onuKız çikolatayı dıyorum
Sorun çıkmaz canım yarın miydi kontrolBende öyle düşünüyorum bu zamana kadar hep haftası ile uyumlu çıkmıştıo yüzden kendi doktorum ne diyecek bakalım
Bence bekleme hiç direk içebilirsin yaniAkşama kadar geçmez ise başla çare yok gibi
Bıdoluetıket dedın ya verdın sandımYok ben sipariş vermedim onuhatlar karıştı sen nerden vercen asıl
Hamilelikte siyatik agriları malesef olabiliyormus ya dikkat et uzun zamandir esimdede kalcada siyatik dediler hocbirsey fayda etmedi ama seninki bebegin sinirlere olan baskisindan kaynakli fazla yorma kendini dogumdan sonra gececekte ilerlemesin bizi zora sokmasin inşallah bu sorunlarAy rabbim korusun şükür bende de yok ayrıca magnezyum alcam özel alcam muhtemelen şu sağ bacagımın kalçaya bağlandığı yerdeki acı çok fazla olmaya başladı kramp sandım ama olsa geçerdi resmen gece her dönüşümde acısına uyandım sol göğsümün altında acı oluyor ama onu bebişe bağlıyorum ama kalçadaki çok can sıkıcı sanki yara var gibi
Yaptırmamak mı lazım mışTabıkıde ozel aşılar bunlar rota menenjit belırlı dozları ve turlerı var ben yaptırdım ıkısınıde eczaneden parayla alıp yaptırdım
Sadece rotaya sonradan pısman oldum ama bılemezdım oglumun sut alerjısı vardı onu tetıklıyormus rota asısından sonra o çıktı ılkını yaptırdığım ıcın ıkıncısını de yaptırdım mecbur
İnş canımHamilelikte siyatik agriları malesef olabiliyormus ya dikkat et uzun zamandir esimdede kalcada siyatik dediler hocbirsey fayda etmedi ama seninki bebegin sinirlere olan baskisindan kaynakli fazla yorma kendini dogumdan sonra gececekte ilerlemesin bizi zora sokmasin inşallah bu sorunlar
Katılıyorum canimmmBende öyle düşünüyorum bu zamana kadar hep haftası ile uyumlu çıkmıştıo yüzden kendi doktorum ne diyecek bakalım
Canım benimki de sağ tarafa totosunu yaslamış ayaklar da sola çalışıyor valla o da çok can yakıyor aySenin bebiş yine insafliymis ,yumuşak popisini dayamıs , benimki direk kafayı dayamış kaburga kemiğine , doktor en sert kemik kafa kemiği dedi.Muthis ağrı yapiyor her günBende minyon tipliyim , 29. Hafta 1400 Gr şuan, bu kadar detaylı bilgi vermiyor benim doktor ,bende sormuyorum.Haftasiyla uyumlu diyor.Gerisini kurcalamiyorum.
Sen içini ferah tut kuzum ben bu durumu doktora sordum takıplı olalım dedı hatırlat dedı herseferınde
Kuzum valla sabah kahvaltım ve ara öğünlerim iyi 2 ana 2 ara şeklinde yiyorum zaten ama akşamı salıyorum çoğunlukla işte sebze yoğurt felan son 1 haftadır sıcaklardan akşam yiyesim gelmiyorYa ben oğlumda kılo alsın dıye ne yedım ne yedım 17 kılo aldım son aylarda hatta haftada bır bıle aldıgım oldu kılo alsın dıye ama bebek ne kadar alırsa o kadar alıyor sen abartmadan guzelce ye cok guzel besleniyorsun maşallah
Ben kuru ekmek yıyıp duruyorum yumurta haftada bır hsonu arada avokado tostla et yemıyorum yemeklerde kıyma eh ıste sıcakta koyasım da gelmıyor
Tek şey zeytın cok yıyorum bak cerez gıbı gecen Happy momsta bı abla demıskı zeytın kılo cok aldırıyor ne alakaysa
Yok canım cumartesi 11deSorun çıkmaz canım yarın miydi kontrol
Bende öyle düşünüyorum kilo çok önemli değil ama geriden gelmesi can sıktı sadece ama kendi doktorum ne diyecek o önemli şu an onu bekliyorumKatılıyorum canimmm
Bizim de devlet ve özel arasında baya gram farklı oluyor ben takip etmiyorum kilosu çok önemli değil 3 hafta gerilik olmadığı sürece
O benim canımcımBıdoluetıket dedın ya verdın sandımay başkası mı yazdı acaba ben melodının 500 grm sargılı çikolatasını alıp 30 tlyede etıket bastırcam evde kendı sunumluklardan tepsilerden bırının ıcıne koycam bıde badem alırım renklı
Sut alerjısı oldugunda evet ama bunuda 40 günlükken bılemezdım oyuzden yıne yaptırımYaptırmamak mı lazım mış
Benım oğlanda AC tam uc hafta gerıymıs son kontrolde neysekı uc gun sonra dogmusBizim de devlet ve özel arasında baya gram farklı oluyor ben takip etmiyorum kilosu çok önemli değil 3 hafta gerilik olmadığı sürece
Zayıf bebek o kadar hızlı kılo alıyor kı ılk ay 1400-1600 mu ne almıştı benım oğlanCanım benimki de sağ tarafa totosunu yaslamış ayaklar da sola çalışıyor valla o da çok can yakıyor ay
Benimki de hep uyumluydu ama inşallah devlet hastanesi usg cihazına azizliğidir
Kuzum valla sabah kahvaltım ve ara öğünlerim iyi 2 ana 2 ara şeklinde yiyorum zaten ama akşamı salıyorum çoğunlukla işte sebze yoğurt felan son 1 haftadır sıcaklardan akşam yiyesim gelmiyorgeçen 3 akşam yemeden yattım bugün dr öyle söyleyince eşimin dilinden kurtulamadım şimdi kendime dikkat etmiyormuşum kilo alcam diye yemiyormuşum bir de onun tantanasını çektim doktordan çıkınca gündüz o kadar sağlıklı yiyorum akşama yiyesim gelmiyor valla
Yani kilo olarak normal gidiyorum daha 8.5 kilo aldım gayet iyi gayet sağlıklı işte adam da takmış kilo alcam diye yemiyorsun diyor sürekliAma zeytin çok besleyici özellikle doğal zeytin aldırabilir bilmiyorum
Sanırım genetik ya bebek alabildiği kadar alıyor büyüyor 38.haftada 2650 gr doğan bebek var 36.haftada 2950 gr doğan bebek var sağlıklı olup doğsun da toplar bakalım
Kiloya takılmıyorum zaten sadece karın çevresi geri dedi zaten şeker yüklemesinde de karın çevresini baz alıp istiyorlar ya o yüzden merak ediyorum kendi doktorum ne diyecek
Ya baktıgında en uygun yapan yerlerle aynı paraya gelıyor kuzum zaten 220 cıkolata etıket 30 250 ettı sadece çikolatası guzel olsun dıye oyle yaparım dedım bende yoksa makul yıne ıyı yapmışsın bayıldım cok sade guzeller amaO benim canımcımdirek isimli kutusu içinde 50 sargılı 20 tane de kartlı çikolata gelecek canım 470 tl çok sıkıştım vallahi birde risk atlatınca herşey bir an önce hazır olsun diye verdim siparişi işte. Ben de kendim hazırlamak isterdim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?