2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tabıkıde ozel aşılar bunlar rota menenjit belırlı dozları ve turlerı var ben yaptırdım ıkısınıde eczaneden parayla alıp yaptırdım
Sadece rotaya sonradan pısman oldum ama bılemezdım oglumun sut alerjısı vardı onu tetıklıyormus rota asısından sonra o çıktı ılkını yaptırdığım ıcın ıkıncısını de yaptırdım mecbur

Yok ben sipariş vermedim onu hatlar karıştı sen nerden vercen asıl
Bıdoluetıket dedın ya verdın sandım ay başkası mı yazdı acaba ben melodının 500 grm sargılı çikolatasını alıp 30 tlyede etıket bastırcam evde kendı sunumluklardan tepsilerden bırının ıcıne koycam bıde badem alırım renklı

Hamilelikte siyatik agriları malesef olabiliyormus ya dikkat et uzun zamandir esimdede kalcada siyatik dediler hocbirsey fayda etmedi ama seninki bebegin sinirlere olan baskisindan kaynakli fazla yorma kendini dogumdan sonra gececekte ilerlemesin bizi zora sokmasin inşallah bu sorunlar

Yaptırmamak mı lazım mış

İnş canım

Canım benimki de sağ tarafa totosunu yaslamış ayaklar da sola çalışıyor valla o da çok can yakıyor ay
Benimki de hep uyumluydu ama inşallah devlet hastanesi usg cihazına azizliğidir
Sen içini ferah tut kuzum ben bu durumu doktora sordum takıplı olalım dedı hatırlat dedı herseferınde
Kuzum valla sabah kahvaltım ve ara öğünlerim iyi 2 ana 2 ara şeklinde yiyorum zaten ama akşamı salıyorum çoğunlukla işte sebze yoğurt felan son 1 haftadır sıcaklardan akşam yiyesim gelmiyor geçen 3 akşam yemeden yattım bugün dr öyle söyleyince eşimin dilinden kurtulamadım şimdi kendime dikkat etmiyormuşum kilo alcam diye yemiyormuşum bir de onun tantanasını çektim doktordan çıkınca gündüz o kadar sağlıklı yiyorum akşama yiyesim gelmiyor valla
Yani kilo olarak normal gidiyorum daha 8.5 kilo aldım gayet iyi gayet sağlıklı işte adam da takmış kilo alcam diye yemiyorsun diyor sürekliAma zeytin çok besleyici özellikle doğal zeytin aldırabilir bilmiyorum
Sanırım genetik ya bebek alabildiği kadar alıyor büyüyor 38.haftada 2650 gr doğan bebek var 36.haftada 2950 gr doğan bebek var sağlıklı olup doğsun da toplar bakalım
Kiloya takılmıyorum zaten sadece karın çevresi geri dedi zaten şeker yüklemesinde de karın çevresini baz alıp istiyorlar ya o yüzden merak ediyorum kendi doktorum ne diyecek

Sorun çıkmaz canım yarın miydi kontrol
Yok canım cumartesi 11de
Bende öyle düşünüyorum kilo çok önemli değil ama geriden gelmesi can sıktı sadece ama kendi doktorum ne diyecek o önemli şu an onu bekliyorum

O benim canımcım direk isimli kutusu içinde 50 sargılı 20 tane de kartlı çikolata gelecek canım 470 tl çok sıkıştım vallahi birde risk atlatınca herşey bir an önce hazır olsun diye verdim siparişi işte. Ben de kendim hazırlamak isterdim aslında

Kızlar meminto kremlerini sürmeye ne zaman başlıyoruz? Bebeimgeliyor hesabının sahibi Esra Hanım geçen video atmış 30. Hafta itibarıyla başlayın sürmeye diyor ama bana erken geldi sankim 36 da falan başlarım diyordum geç mi olur acaba?
Gümüş kapakları ne zaman takacağız bir de o da mı doğumdan önce?

Zayıf bebek o kadar hızlı kılo alıyor kı ılk ay 1400-1600 mu ne almıştı benım oğlan

Ya baktıgında en uygun yapan yerlerle aynı paraya gelıyor kuzum zaten 220 cıkolata etıket 30 250 ettı sadece çikolatası guzel olsun dıye oyle yaparım dedım bende yoksa makul yıne ıyı yapmışsın bayıldım cok sade guzeller ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…