2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
35 haftada başlarız kuzum kapak takmaya gerek yok

Bence emzirme başlayınca sürmek yeterli abartiyorlar iyice

Satilucky Kuzum bence de yanlış ölçüm yoksa bu zamana kadar mutlaka ortaya çıkardı doktorundan güzel haberlerle dön inşallah
Bana da öyle geliyor canım ama geriden geliyorsa da sağlıklı olsun da minyon olsun

30. Hafta çok erken bence göğüs ucu kremi için.
Normal doğum için 10 hafta , sezaryen için ortalama 8-9 hafta öncesi demek. O kadar erken göğüs ucunu uyarmak erken doğumu tetikleyebilir.
Ben vücudum için çatlak kremi sürdüğümde, en son elime kalanları kabaca göğsüme sürüyorum. Göğüs ucu kremini 36 haftada falan başlarım herhalde.

Benimki de seninle aynı sağ tarafım sürekli sert. Bazen o tarafa yatamıyorum bile rahatsız ediyor. Sola da dediğin gibi tekmeler, hele sola yatınca bazen bildiğin orda gezdiriyor ayağınıYukardan aşağı aşağıdan yukarı hiç durmuyor Toto da aşağıda hiç dönmeye niyeti yok sanki uzun süredir aynıyız, doktora ne zaman döncek diye sorduğumda canı ne zaman isterse demişti

Canım o bi daha yazmadı ya bende merak ettim ama sonra sorsam mı bilemedim. G guzelgunler34 olması lazım
Kızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah

İlk bebeğimiz doğdu mu şimdiii Allah analı babalı büyütsün bir an önce meleğin evine, kucağına gelsin inşallah Kuzum ikinizin de şuan iyi olmasına çok sevindim bu süreçte kendine çook çook dikkat et

Geçmiş olsun, en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah Merak etmiştim iyi olmanıza çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz

Senı cok merak ettık çok şükür ikinizde iyisiniz bebişte güzelce dayanmış neyseki Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsın

Yaaa iyi o zaman hiç araştırmadan direk sipariş vermiştim. İyi sevindim
Ayyy canım gözün aydın zor bir süreç ama mutlu son olmuş çok şükür bir an önce bebeğini alıp evine git inşallah

Bende aynı fikirdeyim ya 30. Hafta biraz erken geldi gerçekten

Hayırlı uğurlu olsun canım benim geçmiş olsun ikinizede dualar sevgiler gönderiyorum İzmirden kocamana sağlıkla kucak kucağa evinize dönün bir an önce

Yok ben demedim yanlışlıkla demediysem mantıklı canım

Canım geçmiş olsun ikinize de, Allah analı babalı büyütsün inşallah hemen kavuşursunuz bebişle. Aceleci yavrucak

İyi olmanıza çok sevindim gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün güçlensin inşallah bebişin de hemencik kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…