- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
35 haftada başlarız kuzum kapak takmaya gerek yokKızlar meminto kremlerini sürmeye ne zaman başlıyoruz? Bebeimgeliyor hesabının sahibi Esra Hanım geçen video atmış 30. Hafta itibarıyla başlayın sürmeye diyor ama bana erken geldi sankim 36 da falan başlarım diyordum geç mi olur acaba?
Gümüş kapakları ne zaman takacağız bir de o da mı doğumdan önce?
Evet kuzu yaBenım oğlanda AC tam uc hafta gerıymıs son kontrolde neysekı uc gun sonra dogmus
Bence emzirme başlayınca sürmek yeterli abartiyorlar iyiceKızlar meminto kremlerini sürmeye ne zaman başlıyoruz? Bebeimgeliyor hesabının sahibi Esra Hanım geçen video atmış 30. Hafta itibarıyla başlayın sürmeye diyor ama bana erken geldi sankim 36 da falan başlarım diyordum geç mi olur acaba?
Gümüş kapakları ne zaman takacağız bir de o da mı doğumdan önce?
Ne için çatlak için miBence emzirme başlayınca sürmek yeterli abartiyorlar iyice
Bana da öyle geliyor canım ama geriden geliyorsa da sağlıklı olsun da minyon olsunSatilucky Kuzum bence de yanlış ölçüm yoksa bu zamana kadar mutlaka ortaya çıkardı doktorundan güzel haberlerle dön inşallah
Evet evet öyle diyorlar hemen ilk aydan 4 kiloyu rahat buluyormuşZayıf bebek o kadar hızlı kılo alıyor kı ılk ay 1400-1600 mu ne almıştı benım oğlan
Benimki de seninle aynı sağ tarafım sürekli sert. Bazen o tarafa yatamıyorum bile rahatsız ediyor. Sola da dediğin gibi tekmeler, hele sola yatınca bazen bildiğin orda gezdiriyor ayağınıCanım benimki de sağ tarafa totosunu yaslamış ayaklar da sola çalışıyor valla o da çok can yakıyor ay
Benimki de hep uyumluydu ama inşallah devlet hastanesi usg cihazına azizliğidir
Kuzum valla sabah kahvaltım ve ara öğünlerim iyi 2 ana 2 ara şeklinde yiyorum zaten ama akşamı salıyorum çoğunlukla işte sebze yoğurt felan son 1 haftadır sıcaklardan akşam yiyesim gelmiyorgeçen 3 akşam yemeden yattım bugün dr öyle söyleyince eşimin dilinden kurtulamadım şimdi kendime dikkat etmiyormuşum kilo alcam diye yemiyormuşum bir de onun tantanasını çektim doktordan çıkınca gündüz o kadar sağlıklı yiyorum akşama yiyesim gelmiyor valla
Yani kilo olarak normal gidiyorum daha 8.5 kilo aldım gayet iyi gayet sağlıklı işte adam da takmış kilo alcam diye yemiyorsun diyor sürekliAma zeytin çok besleyici özellikle doğal zeytin aldırabilir bilmiyorum
Sanırım genetik ya bebek alabildiği kadar alıyor büyüyor 38.haftada 2650 gr doğan bebek var 36.haftada 2950 gr doğan bebek var sağlıklı olup doğsun da toplar bakalım
Kiloya takılmıyorum zaten sadece karın çevresi geri dedi zaten şeker yüklemesinde de karın çevresini baz alıp istiyorlar ya o yüzden merak ediyorum kendi doktorum ne diyecek
Kızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallahCanım o bi daha yazmadı ya bende merak ettim ama sonra sorsam mı bilemedim. G guzelgunler34 olması lazım
İlk bebeğimiz doğdu mu şimdiii Allah analı babalı büyütsün bir an önce meleğin evine, kucağına gelsin inşallahKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Geçmiş olsun, en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallahKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Senı cok merak ettık çok şükür ikinizde iyisiniz bebişte güzelce dayanmış neysekiKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Yaaa iyi o zaman hiç araştırmadan direk sipariş vermiştim. İyi sevindimYa baktıgında en uygun yapan yerlerle aynı paraya gelıyor kuzum zaten 220 cıkolata etıket 30 250 ettı sadece çikolatası guzel olsun dıye oyle yaparım dedım bende yoksa makul yıne ıyı yapmışsın bayıldım cok sade guzeller ama
Ayyy canım gözün aydınKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Bende aynı fikirdeyim ya 30. Hafta biraz erken geldi gerçekten30. Hafta çok erken bence göğüs ucu kremi için.
Normal doğum için 10 hafta , sezaryen için ortalama 8-9 hafta öncesi demek. O kadar erken göğüs ucunu uyarmak erken doğumu tetikleyebilir.
Ben vücudum için çatlak kremi sürdüğümde, en son elime kalanları kabaca göğsüme sürüyorum. Göğüs ucu kremini 36 haftada falan başlarım herhalde.
Hayırlı uğurlu olsun canım benimKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Yok ben demedim yanlışlıkla demediysemBıdoluetıket dedın ya verdın sandımay başkası mı yazdı acaba ben melodının 500 grm sargılı çikolatasını alıp 30 tlyede etıket bastırcam evde kendı sunumluklardan tepsilerden bırının ıcıne koycam bıde badem alırım renklı
Canım geçmiş olsun ikinize de, Allah analı babalı büyütsün inşallah hemen kavuşursunuz bebişle. Aceleci yavrucakKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Gidince için rahatlarYok canım cumartesi 11de
Bende öyle düşünüyorum kilo çok önemli değil ama geriden gelmesi can sıktı sadece ama kendi doktorum ne diyecek o önemli şu an onu bekliyorum
İyi olmanıza çok sevindimKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?