2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah analı babalı büyütsün İnşAllah ikinizinde iyi olmasına çok sevindim Aceleci bebişimiz
Amin inşAllah

Geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına almana sevindim daha da iyi olacaksınız Allah ın izniyle

Geçmiş olsun Rabbim küvezdende sağlıcakla evine dönmeyi nasip etsin inşallah evlatlarimizi sen bize bagışla ya Rabbim

covid 3 ay önce babamı aldı benden.hemde ilk çıkan mutasyona uğramamış haliye .20 günde aldı .bitmiyor bitmicek illetler Allah beterinden korusun.oğlumda nisan ayında öpücük hastalığından dolayı yine bir virüs 1 hafta hastanede yattı.karaciğer dalak safra tüm organları etkilendi.öpülmemeli bebekler,çocuklar .maske takarken grip bile olmamıştık o kış.ama tebriğe gelen insanların anlaması bilmesi gerekiyor maske takmalı ellerini yıkamalı bebekleri öpmemeleri gerekiyor

Bakalım hafta ilerledikçe ne yapacaklar daha İstediği zaman döner o annesi benimde baş aşağıda ama şu an için bu önemli değil doğum pozisyonu için erken dedi

Öncelikle tebrik ederim ilk minnoş annemiz sen oldun canım Rabbim sana da bebeğine bu süreci sağlıkla atlatmayı nasip etsin bebeğin kısa sürede küvezde toparlayıp kucağına yanına gelsin inşallah

Ah canım başın sağ olsun. O kadar haklısın ki yaaaa inşallah anlayışlı insanlara denk geliriz. Açıkçası ben uyarırım kırılan kırılsın bana

Ah canım başın sağ olsun. O kadar haklısın ki yaaaa inşallah anlayışlı insanlara denk geliriz. Açıkçası ben uyarırım kırılan kırılsın bana
sağol canım Allah razı olsun.inşallah öpmezleruzaktan sevsinler.
mevlüt üde çok uzatmıcam,gelmek isteyenler olcak 20 günlük olunca bi mevlüt yaparım herkes gelip çıksın bi günde.

50 cıkolata fıyatı ıyı geldı ama 60 tl kargo ucretı ney yaaa
70 He kız sorma bende kolonya da aldım işte bari kargo veriyorum diye
sağol canım Allah razı olsun.inşallah öpmezleruzaktan sevsinler.
mevlüt üde çok uzatmıcam,gelmek isteyenler olcak 20 günlük olunca bi mevlüt yaparım herkes gelip çıksın bi günde.
Evet ya 1 günde olsun bitsin valla. Ama 20 gün bilemedim. Gerçi şimdiden plan yapmamak lazım bebek görmek nedir yaaaa aslında ne kadar saçma imiş lu an idrak ediyorum

Turkiyeye giden cok izinci var onlarla getirticem buraya kargolamicam canim
Astralbaby bakiyorum bu sayfaya hemen tesekkur ederim canim
Ben de ordan aldım, kuzenimden görüp almıştım bence ürünleri güzel
Kuzum bence de pek güvenme hemen örneğimi vereceğim devlette 35 cm 850 gr ölçülem bebeği bir hafta sonra kendi özeldeki doktorum 38 cm 1250 gr ölçtü arada tam bir hafta vardı gerçi bu sefer kendi doktorum bebek çok iri dedi ama olsun. Ben de çok cılızımdır nasıl oldu bu çocuk anlamadım.

Yaa , çok tatlı.Bizde ultrasona bakmaya başladığı an ilk soyledigi şey çok hareketli olduğuydu.Dedim tekme tokat girişiyor sağdan soldan

Bunların dışında yulaf ve fıstık ezmesi tüketiyorum ben. Şekersiz fıstık ezmesi ama

Ben oğlumda 17 günlükken yaptım butun gun uyudu besıgınden cıkmadı bıle uyuyo uyuyo dedık hep annem sakaryaya donecektı burdakıler ıcın yaptık
50 günlükken de annemlerde yaptım Mevlüt ordakı es dost akrabalara cok sukur o gunde full uyudu
Mevlütlerde kımse kucağına almıyor zaten ya oyle uzaktan bakıyolar

Bır haftada 250 gram almıstır zaten devlette 200 grm eksık ölçmüş dıyebılıriz

Baksana çocuk 1 haftada 400 gr alabilir mi aygerçekten güvenmiyorum ama üzülüyorum da biz imkan var özele de gıdıyoruz gidemeyen kalıyor böyle arafta güya sağlıkta çok ilerlerdik keşke her hastanede gerçekten son model cihazlar olsa çoğu ilçe hastanelerinde o kadar eski kiValla bakalım cumartesi ne diyecek 2 gün var sonuçta bende çok merak ediyorum
Bunların dışında yulaf ve fıstık ezmesi tüketiyorum ben. Şekersiz fıstık ezmesi ama
Onu arada wasa üzeri sürüp yiyorum ya da kahvaltıda yulaf lapası yaptıysam üstüne koyuyorum aşırı tüketmiyorum ama benim de sevdiğim yediğim şekersiz zaten züberin alıyorum

Cumartesi yazarsın zaten buraya da sağlıkla gelsinler zamanında gelsinler hepsi de

Papatyamaviss canım senin paylaştığın çikolata deposu da çok uygun geldi bana 100lü 240tl baya iyi markası da elit çikolata o da iyi diye biliyorum ama
Dediğin gibi çikolata alıp kendim yapayım dedim daha pahalıya geliyor 100 adet çikolata sargısı 180 tl çikolata da zaten 300 küsür en iyisi hazır almak sence bu çikolata deposu nasıl
Bir de çikolatayı hastanede değil de evde ikram için mi kullanacağız anlamadım ben hastanede eşim annem babam ve kv başka kimse olmaz zaten yakın arkadaşlarım gelir bir kaç kişi o kadar bu çikolata olayını anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…