Allah analı babalı büyütsün İnşAllah ikinizinde iyi olmasına çok sevindimKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına almana sevindim daha da iyi olacaksınız Allah ın izniyleKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Geçmiş olsun Rabbim küvezdende sağlıcakla evine dönmeyi nasip etsin inşallah evlatlarimizi sen bize bagışla ya RabbimKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
covid 3 ay önce babamı aldı benden.hemde ilk çıkan mutasyona uğramamış haliye .20 günde aldı .bitmiyor bitmicek illetler Allah beterinden korusun.oğlumda nisan ayında öpücük hastalığından dolayı yine bir virüs 1 hafta hastanede yattı.karaciğer dalak safra tüm organları etkilendi.öpülmemeli bebekler,çocuklar .maske takarken grip bile olmamıştık o kış.ama tebriğe gelen insanların anlaması bilmesi gerekiyor maske takmalı ellerini yıkamalı bebekleri öpmemeleri gerekiyorHehe ne güzel işte ortalığı velveleye vermemişlerama o da söylenir ya bu ailelerin bir ortası yok işte bir taraf da hapşırsa tören düzenleniyor resmen Aynısı beni de taşımıyor artık ayakçıklarım
Kız yüzümü yıkayacağım iki cilt banımı yapacağım diyorum ayaklarıma sanki beton dökmüşler hemen ağırlık biniyor eskisi gibi rahat rahat dakikalarca yüzümü ovuşturamıyorum kremlerle
Amin canlarım inşallah daha da toparlar
Sağ ol canım
En güzelini yapmış ya valla kimse hamile kadını yeni doğmuş bebeği öpmesin zaten bir zahmetben de korkuyorum covid mevzusundan ya geçen sene Ağustos ayında geçirdik eşimle bir sene oldu ama offf Allah bir daha yaşatmasın beş gün ateşim düşmemişti
Doktora hastaneye aile hekimine kan vermeye falan hep maskeyle gidiyorum gebeliğin başından beri artık avmlerde falan da takarım ben
Bakalım hafta ilerledikçe ne yapacaklar dahaBenimki de seninle aynı sağ tarafım sürekli sert. Bazen o tarafa yatamıyorum bile rahatsız ediyor. Sola da dediğin gibi tekmeler, hele sola yatınca bazen bildiğin orda gezdiriyor ayağınıYukardan aşağı aşağıdan yukarı hiç durmuyor Toto da aşağıda hiç dönmeye niyeti yok sanki uzun süredir aynıyız, doktora ne zaman döncek diye sorduğumda canı ne zaman isterse demişti
Öncelikle tebrik ederim ilk minnoş annemiz sen oldun canımKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Ah canım başın sağ olsun. O kadar haklısın ki yaaaa inşallah anlayışlı insanlara denk geliriz. Açıkçası ben uyarırım kırılan kırılsın banacovid 3 ay önce babamı aldı benden.hemde ilk çıkan mutasyona uğramamış haliye .20 günde aldı .bitmiyor bitmicek illetler Allah beterinden korusun.oğlumda nisan ayında öpücük hastalığından dolayı yine bir virüs 1 hafta hastanede yattı.karaciğer dalak safra tüm organları etkilendi.öpülmemeli bebekler,çocuklar .maske takarken grip bile olmamıştık o kış.ama tebriğe gelen insanların anlaması bilmesi gerekiyor maske takmalı ellerini yıkamalı bebekleri öpmemeleri gerekiyor
10 gün canım.11.gün yine para kesiliyor15 gün kontrol muayenesi her hastanede ücretsiz diye biliyorum canım ben..
50 cıkolata fıyatı ıyı geldı ama 60 tl kargo ucretı ney yaaaYaaa iyi o zaman hiç araştırmadan direk sipariş vermiştim. İyi sevindim
Ayyy canım gözün aydınzor bir süreç ama mutlu son olmuş çok şükür bir an önce bebeğini alıp evine git inşallah
sağol canım Allah razı olsun.inşallah öpmezlerAh canım başın sağ olsun. O kadar haklısın ki yaaaa inşallah anlayışlı insanlara denk geliriz. Açıkçası ben uyarırım kırılan kırılsın bana
7050 cıkolata fıyatı ıyı geldı ama 60 tl kargo ucretı ney yaaa
Evet ya 1 günde olsun bitsin valla. Ama 20 gün bilemedim. Gerçi şimdiden plan yapmamak lazımsağol canım Allah razı olsun.inşallah öpmezleruzaktan sevsinler.
mevlüt üde çok uzatmıcam,gelmek isteyenler olcak 20 günlük olunca bi mevlüt yaparım herkes gelip çıksın bi günde.
Ben de ordan aldım, kuzenimden görüp almıştım bence ürünleri güzelTurkiyeye giden cok izinci var onlarla getirticem buraya kargolamicam canim
Astralbaby bakiyorum bu sayfaya hemen tesekkur ederim canim
Kuzum bence de pek güvenme hemen örneğimi vereceğimKızlar selam bende bugün devlet hastanesine ara kontrole gittim kendi doktoruma da cumartesi gideceğim inşallah
Yani çıkınca bir bocaladım açıkçası şöyle ki ben bugün 30+5teyim doktor usgde 29+5 ölçtü.
Bebeğin gelişimi geriden geliyor biz gelişimde karın çevresine bakarız karın çevresi ölçümüne göre iki hafta geriden geliyor 28+4, baş çevresi ölçümü de büyük 31+2 görünüyor dedi.Kilosu 1350gr boyu iyi dedi onu söylemedi ama kiloya göre baz almıyorum karın çevresini baz aldığım için minyon kalmış sana çektiyse genetik minyon olabilir, takipli olduğun doktora ne zaman gideceksin dedi cumartesi dedim söylediklerimi söyle ona göre kontrol sıklığını artırabilir dedi.
Rahimde bu haftalarda düzensiz kasılmalar normal olabilir rahim ağzı uzunluğu da iyi nst gerek yok şu an dedi.
Sıvısını 12 ölçtüm normal şu an için dedi.
Bir de bebeğimin kafası aşağıda şu an sağ kaburgamda poposunu dayamış ondan ağrı oluyor sanırım
Hayır anlamıyorum her gün bebeğe yarayacak gıdaları da yemeye çalışıyorum ama genetik demek ki ben cılızım biraz eşim normal ama bana çekerse minyon olabilir bilemedim
Bir de devletteki usg cihazına güvenmiyorum bir kaç ay önce arkadaşımın tanıdığına 36.hafta kontrolünde 1 haftada çocuk kilo almamış kilosu 1800 gr kalmış diye hemen merkeze yönlendirmiş , merkezde bebekte kilodan kaynaklı değil ama başka bir konuda sıkıntı olmuş acil sezeryana almışlar bebek 3 kg doğmuş yani aşırı bir fark var o yüzden cihaza da pek güvenmiyorum
Yaa , çok tatlı.Bizde ultrasona bakmaya başladığı an ilk soyledigi şey çok hareketli olduğuydu.Dedim tekme tokat girişiyor sağdan soldanYaaa yicem bunları ben ama yine şükret valla bak kafanın aşağıda olması da ayrı dertkafa aşağı duruyor benim oğlan da hala değişmemiş pozisyonu ayakları da sol kaburgam da poposu sağda kafası aşağı nasıl baskı yapıyor anlatamam sana kafasını aşağı verdikten sonra yürümem bile zorlaştı benim resmen batıyor bacağımın arasında ağırlık taşıdığımı hissediyorum
Bacaklarıyla da kaburgama bir geçiriyor beynimde şimşek çakıyor inan öyle bir acı
Dün kontrolde doktorun eline de yapıştırdı bir tane karnım sallandı doktorun elindeki alet kaydı kadın bana dehşet içinde baktı bir ançok sert geliyormuş sana darbeler ya diyor
Allahım şu Ekim geleydi artık
10 hayatım 15 degıl
Benim hastanede de 15 gün15 diye kalmış demek ki aklımda
Bunların dışında yulaf ve fıstık ezmesi tüketiyorum ben. Şekersiz fıstık ezmesi amaCanım bebeğe kilo aldıracak ne varsa her gün yiyorum sabah 2 yumurta yarım avokado Kaşar peyniri bol yeşillik Domates salatalık felan ara öğün de Kefir ve 1 muzla shake yapıyorum yanına küçük kase kuruyemiş akşam da yine ev yemeği zeytinyağlı yanına salata ya da yoğurt daha ne yiyeyim
Bir tek et ve tavuk çok sevmiyorum haftada ya da 10 günde 1 yiyorum o kadar
Ben oğlumda 17 günlükken yaptım butun gun uyudu besıgınden cıkmadı bıle uyuyo uyuyo dedık hep70He kız sorma bende kolonya da aldım işte bari kargo veriyorum diye
Evet ya 1 günde olsun bitsin valla. Ama 20 gün bilemedim. Gerçi şimdiden plan yapmamak lazımbebek görmek nedir yaaaa aslında ne kadar saçma imiş lu an idrak ediyorum
Bır haftada 250 gram almıstır zaten devlette 200 grm eksık ölçmüş dıyebılırizBen de ordan aldım, kuzenimden görüp almıştım bence ürünleri güzel
Kuzum bence de pek güvenme hemen örneğimi vereceğimdevlette 35 cm 850 gr ölçülem bebeği bir hafta sonra kendi özeldeki doktorum 38 cm 1250 gr ölçtü arada tam bir hafta vardı gerçi bu sefer kendi doktorum bebek çok iri dedi ama olsun. Ben de çok cılızımdır nasıl oldu bu çocuk anlamadım.
Baksana çocuk 1 haftada 400 gr alabilir mi ayBen de ordan aldım, kuzenimden görüp almıştım bence ürünleri güzel
Kuzum bence de pek güvenme hemen örneğimi vereceğimdevlette 35 cm 850 gr ölçülem bebeği bir hafta sonra kendi özeldeki doktorum 38 cm 1250 gr ölçtü arada tam bir hafta vardı gerçi bu sefer kendi doktorum bebek çok iri dedi ama olsun. Ben de çok cılızımdır nasıl oldu bu çocuk anlamadım.
Onu arada wasa üzeri sürüp yiyorum ya da kahvaltıda yulaf lapası yaptıysam üstüne koyuyorum aşırı tüketmiyorum ama benim de sevdiğim yediğim şekersiz zaten züberin alıyorumBunların dışında yulaf ve fıstık ezmesi tüketiyorum ben. Şekersiz fıstık ezmesi ama
Cumartesi yazarsın zaten buraya daBaksana çocuk 1 haftada 400 gr alabilir mi aygerçekten güvenmiyorum ama üzülüyorum da biz imkan var özele de gıdıyoruz gidemeyen kalıyor böyle arafta güya sağlıkta çok ilerlerdik keşke her hastanede gerçekten son model cihazlar olsa çoğu ilçe hastanelerinde o kadar eski ki Valla bakalım cumartesi ne diyecek 2 gün var sonuçta bende çok merak ediyorum
Onu arada wasa üzeri sürüp yiyorum ya da kahvaltıda yulaf lapası yaptıysam üstüne koyuyorum aşırı tüketmiyorum ama benim de sevdiğim yediğim şekersiz zaten züberin alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?