2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağlıkla büyüsün inşallah çok geçmiş olsun

Bence d bebekler öpülmez koklanır oda biraz toparlanınca Rabbim korusun herkesin bebeğini

Nerden bende bakayım kuzum

Oooo mantıklı kız uyusun bebek içerde ya benim ablalar hep covit zamanı doğurdular karantinalarda hiç Mevlüt falan yazılmadı. O yüzden çoook uzun zaman oldu bi Mevlüt görmeyeli. Hadi bakalım o zamanlar da gelecek vaaaay beeee. Her anı her heyecanı çok güzelmiş

Allah rahmet eylesin. Eğer tekrar patlarsa doğum zamanımızda mümkün olduğunca misafir kabul etmediğimizi söylemek gerek. Gelenler için de kapıya maske ve kolonya koyarım valla kusura bakmasın kimse. Öyle bi durumda öpen olmaz pek ama olsun herkes taksın maskesini.

Askım bu sayfayı ben Happy momda buldum cok sıparıs veren var memnun elıt de ıyı çikolatadır kendın yapıncada aynı seye gelıyo haklısın
Ben oğlumda hastaneye götürdüm zıyarete gelenler aldı cok yoktu benımde, evde de hep bı köşede durdu mısafırlere gelene gıdene kolanya ile birlikte kahve yanına fln gıder yanı o zamanlar benım cok çevrem yoktu burda cok oyle mısafırım olmadı ama sımdı arkadasım fln daha cok hastaneyede zıyaret yasak ozellıkle ıstıyorum ıkram etmek ıcın bebek görmesinde tatlı oluyo bayram havası gıbı gelıyor bana
Eltime gore bunların hepsı bos beleş seyler Fuzuli şeyler bazen sey dıyorum ınsan hıcmı heves etmez ne Mevlüt ne hedıye ne doğum gunu ne ısımlı bısıler fln
Bana gelıp ısımlı takım yaptırcam dedıgım de ay ne gerek var bı kere gıycek okdr para battaniyesını yaptırma barı falan

Kızlar benim bu akşam yine sık sık karnım da bebek sertleşip sivriliyor. Acile gittiğim gün gibi oluyor o gün kusmam vardı şimdi yok kusmam. Ama karnım düzenli bir şekilde kasılıyor napcam bilmiyorum

Bende bayadır görmüyordum covıd dedıgın gıbı çoğu seyı degıstırdı en son kuzenımın katıldım mekan tutmus fln cok guzel oldu ama işte cok masraf burda bı arkadaşımın eltısının mekanı var 15 e kıralıyormus ıkramlı bende ısterdım yalan yok ama cok extra benım ıcın ya evımde küçük ben yıne yapmak ısterım Mevlüt sevıyorum ya ben

Valla mevlit bende Eskişehirde doğumdan sonra yapıp kendi evime öyle geçerim heralde çünkü yeni bir şehre taşınacağız kimse yok en iyisi annemin evi olur kv evi zaten yok şu an Hatay hala perişan halde zatenbir yerde yapar kurtulurum

Merhaba hanımlar bizde bugün kontrole gittik 30+4 haftadayız .. ama bebek 2000 gram 41 cm çıktı karın çevresi 2 hafta büyük dedi suyum fazlaymış şekerden şüphelendi sabah şeker bakılacak
Cıkmayadabılır kuzum üzülme hemen evet kılolu ama belkı gelısımseldır

Kızlar benim bu akşam yine sık sık karnım da bebek sertleşip sivriliyor. Acile gittiğim gün gibi oluyor o gün kusmam vardı şimdi yok kusmam. Ama karnım düzenli bir şekilde kasılıyor napcam bilmiyorum
Düzenliyse git canım ihmal etme

Canimmm anneliğin kutlu hayırlı olsun maşallah bu güzel haberleri almamıza çok sevindim bebeğine de sana da acil şifalar diliyorum yaşadığın her zorlu sürecin mükafatını alman dileğiyle

Bı parol alıp yan yatıp dınlensenmı kuzum

Merhaba hanımlar bizde bugün kontrole gittik 30+4 haftadayız .. ama bebek 2000 gram 41 cm çıktı karın çevresi 2 hafta büyük dedi suyum fazlaymış şekerden şüphelendi sabah şeker bakılacak
Bende aynı durumdayım suyum fazla değil ama şekerim yok. Yükleme yapılmış miydi

Bende bir gün iyi bir gün böyleyim inan magnezyumu iki içip parol alıyorum. İstersen bir mst çektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…