Sağlıkla büyüsün inşallah çok geçmiş olsunKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Bence d bebekler öpülmez koklanır oda biraz toparlanınca Rabbim korusun herkesin bebeğinicovid 3 ay önce babamı aldı benden.hemde ilk çıkan mutasyona uğramamış haliye .20 günde aldı .bitmiyor bitmicek illetler Allah beterinden korusun.oğlumda nisan ayında öpücük hastalığından dolayı yine bir virüs 1 hafta hastanede yattı.karaciğer dalak safra tüm organları etkilendi.öpülmemeli bebekler,çocuklar .maske takarken grip bile olmamıştık o kış.ama tebriğe gelen insanların anlaması bilmesi gerekiyor maske takmalı ellerini yıkamalı bebekleri öpmemeleri gerekiyor
Nerden bende bakayım kuzumPapatyamaviss canım senin paylaştığın çikolata deposu da çok uygun geldi bana 100lü 240tl baya iyi markası da elit çikolata o da iyi diye biliyorum ama
Dediğin gibi çikolata alıp kendim yapayım dedim daha pahalıya geliyor100 adet çikolata sargısı 180 tl çikolata da zaten 300 küsür en iyisi hazır almak sence bu çikolata deposu nasıl
Bir de çikolatayı hastanede değil de evde ikram için mi kullanacağız anlamadım ben hastanede eşim annem babam ve kv başka kimse olmaz zatenyakın arkadaşlarım gelir bir kaç kişi o kadar bu çikolata olayını anlayamadım
Çikolataseposu diye bir sayfa canım bir de bidoluetiket diye bir sayfa önerdi kızlar bende ck_desingnevent diye bir sayfadan beğendim de çok pahalı geldi valla bakacağım artıkNerden bende bakayım kuzum
Oooo mantıklı kız uyusun bebek içerdeBen oğlumda 17 günlükken yaptım butun gun uyudu besıgınden cıkmadı bıle uyuyo uyuyo dedık hepannem sakaryaya donecektı burdakıler ıcın yaptık
50 günlükken de annemlerde yaptım Mevlüt ordakı es dost akrabalaracok sukur o gunde full uyudu
Mevlütlerde kımse kucağına almıyor zaten ya oyle uzaktan bakıyolar
Hahah bende kendimden şüphe ettim vallaBenim hastanede de 15 günayda bir ücret alınıyor o yüzden. Bir muayene bir kontrol gibi
Allah rahmet eylesin. Eğer tekrar patlarsa doğum zamanımızda mümkün olduğunca misafir kabul etmediğimizi söylemek gerek. Gelenler için de kapıya maske ve kolonya koyarım valla kusura bakmasın kimse. Öyle bi durumda öpen olmaz pek ama olsun herkes taksın maskesini.covid 3 ay önce babamı aldı benden.hemde ilk çıkan mutasyona uğramamış haliye .20 günde aldı .bitmiyor bitmicek illetler Allah beterinden korusun.oğlumda nisan ayında öpücük hastalığından dolayı yine bir virüs 1 hafta hastanede yattı.karaciğer dalak safra tüm organları etkilendi.öpülmemeli bebekler,çocuklar .maske takarken grip bile olmamıştık o kış.ama tebriğe gelen insanların anlaması bilmesi gerekiyor maske takmalı ellerini yıkamalı bebekleri öpmemeleri gerekiyor
Askım bu sayfayı ben Happy momda buldum cok sıparıs veren var memnun elıt de ıyı çikolatadır kendın yapıncada aynı seye gelıyo haklısınPapatyamaviss canım senin paylaştığın çikolata deposu da çok uygun geldi bana 100lü 240tl baya iyi markası da elit çikolata o da iyi diye biliyorum ama
Dediğin gibi çikolata alıp kendim yapayım dedim daha pahalıya geliyor100 adet çikolata sargısı 180 tl çikolata da zaten 300 küsür en iyisi hazır almak sence bu çikolata deposu nasıl
Bir de çikolatayı hastanede değil de evde ikram için mi kullanacağız anlamadım ben hastanede eşim annem babam ve kv başka kimse olmaz zatenyakın arkadaşlarım gelir bir kaç kişi o kadar bu çikolata olayını anlayamadım
Bende bayadır görmüyordum covıd dedıgın gıbı çoğu seyı degıstırdı en son kuzenımın katıldım mekan tutmus fln cok guzel oldu ama işte cok masraf burda bı arkadaşımın eltısının mekanı var 15 e kıralıyormus ıkramlı bende ısterdım yalan yok ama cok extra benım ıcın ya evımde küçük ben yıne yapmak ısterım Mevlüt sevıyorum ya benOooo mantıklı kız uyusun bebek içerdeya benim ablalar hep covit zamanı doğurdular karantinalarda hiç Mevlüt falan yazılmadı. O yüzden çoook uzun zaman oldu bi Mevlüt görmeyeli. Hadi bakalım o zamanlar da gelecek vaaaay beeee. Her anı her heyecanı çok güzelmiş
Yok yok ödediğim paradan bilmemem mümkün değilHahah bende kendimden şüphe ettim valla
Evet canimNe için çatlak için mi
Valla mevlit bende Eskişehirde doğumdan sonra yapıp kendi evime öyle geçerim heralde çünkü yeni bir şehre taşınacağız kimse yok en iyisi annemin evi olurOooo mantıklı kız uyusun bebek içerdeya benim ablalar hep covit zamanı doğurdular karantinalarda hiç Mevlüt falan yazılmadı. O yüzden çoook uzun zaman oldu bi Mevlüt görmeyeli. Hadi bakalım o zamanlar da gelecek vaaaay beeee. Her anı her heyecanı çok güzelmiş
Cıkmayadabılır kuzum üzülme hemen evet kılolu ama belkı gelısımseldırMerhaba hanımlar bizde bugün kontrole gittik 30+4 haftadayız .. ama bebek 2000 gram 41 cm çıktı karın çevresi 2 hafta büyük dedi suyum fazlaymış şekerden şüphelendi sabah şeker bakılacak
Düzenliyse git canım ihmal etmeKızlar benim bu akşam yine sık sık karnım da bebek sertleşip sivriliyor. Acile gittiğim gün gibi oluyoro gün kusmam vardı şimdi yok kusmam. Ama karnım düzenli bir şekilde kasılıyor napcam bilmiyorum
Canimmm anneliğin kutlu hayırlı olsun maşallah bu güzel haberleri almamıza çok sevindim bebeğine de sana da acil şifalar diliyorum yaşadığın her zorlu sürecin mükafatını alman dileğiyleKızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Bı parol alıp yan yatıp dınlensenmı kuzumKızlar benim bu akşam yine sık sık karnım da bebek sertleşip sivriliyor. Acile gittiğim gün gibi oluyoro gün kusmam vardı şimdi yok kusmam. Ama karnım düzenli bir şekilde kasılıyor napcam bilmiyorum
Bende aynı durumdayım suyum fazla değil ama şekerim yok. Yükleme yapılmış miydiMerhaba hanımlar bizde bugün kontrole gittik 30+4 haftadayız .. ama bebek 2000 gram 41 cm çıktı karın çevresi 2 hafta büyük dedi suyum fazlaymış şekerden şüphelendi sabah şeker bakılacak
Bende bir gün iyi bir gün böyleyim inan magnezyumu iki içip parol alıyorum. İstersen bir mst çektirKızlar benim bu akşam yine sık sık karnım da bebek sertleşip sivriliyor. Acile gittiğim gün gibi oluyoro gün kusmam vardı şimdi yok kusmam. Ama karnım düzenli bir şekilde kasılıyor napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?