Merhaba canım genetik de olabilir sıkma canını. Bakmamış mıydı daha önce şekereMerhaba hanımlar bizde bugün kontrole gittik 30+4 haftadayız .. ama bebek 2000 gram 41 cm çıktı karın çevresi 2 hafta büyük dedi suyum fazlaymış şekerden şüphelendi sabah şeker bakılacak
Bende mevlüt için annemin evini düşündüm çoğu zaten benimle kayınvalidenin misafirleri olacak dedi siz gelirsiniz azcık görürler uyudu der yatırırız sen sık sık bakarsın sonra yoruldular der gönderirim ben sizi sokmam uzun süre kalabalığa kayınvalidenle ağırlarız dediBen oğlumda 17 günlükken yaptım butun gun uyudu besıgınden cıkmadı bıle uyuyo uyuyo dedık hepannem sakaryaya donecektı burdakıler ıcın yaptık
50 günlükken de annemlerde yaptım Mevlüt ordakı es dost akrabalaracok sukur o gunde full uyudu
Mevlütlerde kımse kucağına almıyor zaten ya oyle uzaktan bakıyolar
Ama zaten bir haftada artık okadar kilo alıyorlar amaBen de ordan aldım, kuzenimden görüp almıştım bence ürünleri güzel
Kuzum bence de pek güvenme hemen örneğimi vereceğimdevlette 35 cm 850 gr ölçülem bebeği bir hafta sonra kendi özeldeki doktorum 38 cm 1250 gr ölçtü arada tam bir hafta vardı gerçi bu sefer kendi doktorum bebek çok iri dedi ama olsun. Ben de çok cılızımdır nasıl oldu bu çocuk anlamadım.
Hiç üzülme canım inan makineden makineye bebeğin duruşundan doktorun baktığı noktaya kadar herşey bu ölçüm olaylarını etkiliyor. Bizi bir doktor herşey normal diye takip etti aylarca detaylıda ki doktor bacakları kısa dedi tedaviye başlarız dedi. Bir hafta sonra başka doktor yok herşey normal hatta ilerde dedi boşuna gerilmişsiniz diye uzun uzun anlattı sen içini ferah tut Allah ın izniyle bebekte sende iyi olunMerhaba hanımlar bizde bugün kontrole gittik 30+4 haftadayız .. ama bebek 2000 gram 41 cm çıktı karın çevresi 2 hafta büyük dedi suyum fazlaymış şekerden şüphelendi sabah şeker bakılacak
Bende bi diyorum yaptırayım bi diye sonra aman diyorum biraz eltinden biraz senden gibi düşün hem heves ediyorum hem etmiyorum gibi ortaya karışık benim haller deAskım bu sayfayı ben Happy momda buldum cok sıparıs veren var memnun elıt de ıyı çikolatadır kendın yapıncada aynı seye gelıyo haklısın
Ben oğlumda hastaneye götürdüm zıyarete gelenler aldı cok yoktu benımde, evde de hep bı köşede durdu mısafırlere gelene gıdene kolanya ile birlikte kahve yanına fln gıder yanı o zamanlar benım cok çevrem yoktu burda cok oyle mısafırım olmadı ama sımdı arkadasım fln daha cok hastaneyede zıyaret yasak ozellıkle ıstıyorum ıkram etmek ıcın bebek görmesinde tatlı oluyo bayram havası gıbı gelıyor bana
Eltime gore bunların hepsı bos beleş seyler Fuzuli şeyler bazen sey dıyorum ınsan hıcmı heves etmez ne Mevlüt ne hedıye ne doğum gunu ne ısımlı bısıler fln
Bana gelıp ısımlı takım yaptırcam dedıgım de ay ne gerek var bı kere gıycek okdr parabattaniyesını yaptırma barı falan
Bizde kuzenimde öyle kimseyi çağırmamıştık. Anneler teyzeler halalar arasında olmuştu. Bencede bebek küçükken fazla insan toplanması riskliBen mevlit olayını sevmiyorum hele küçükken bebek ve annenin bağışıklığı düşük oluyo ve malesef herkes hassas olmuyor kızıma 6. Ay kınası yapmıştım o yüzden hoş zaten pandemi vardı yapilamazri kınaya da 1. Derece yakınları davet ettim
Aynen canım bence de ama herkesin tabi ki bir hevesi muradi oluyor bir şey diyemiyorumBizde kuzenimde öyle kimseyi çağırmamıştık. Anneler teyzeler halalar arasında olmuştu. Bencede bebek küçükken fazla insan toplanması riskli
Aynı şey benim de başıma geldi ama şekerim çıkmadı. Umarım senin de öyledirMerhaba hanımlar bizde bugün kontrole gittik 30+4 haftadayız .. ama bebek 2000 gram 41 cm çıktı karın çevresi 2 hafta büyük dedi suyum fazlaymış şekerden şüphelendi sabah şeker bakılacak
Son haftalarda değil mi o ben daha 28 haftalığımAma zaten bir haftada artık okadar kilo alıyorlar ama
Canım belki gelişimseldir genetiktir belli olmaz burdaMerhaba hanımlar bizde bugün kontrole gittik 30+4 haftadayız .. ama bebek 2000 gram 41 cm çıktı karın çevresi 2 hafta büyük dedi suyum fazlaymış şekerden şüphelendi sabah şeker bakılacak
Yok canım senin beslenmende iyi kızımda basindan beri iki hafta öndeydi hic gerilemedi 38 de birnal dogdu gelisimsel birsey plasentan iyi besliyor demekki endise etme okadarAynı şey benim de başıma geldi ama şekerim çıkmadı. Umarım senin de öyledir
Son haftalarda değil mi o ben daha 28 haftalığım
Sosyal medya bu tarz durumları çok arttırdı bence mankenler 6-7kg alarak doğum yaptıklarını sayfa sayfa yayınladı. Şöyle emzirin böyle emzirin ben müthiş emzirdim diye hava attı. Hiç çatlağım olmadı hatta sezeryan oldum dikiş izim bile kalmadı diye bikinili fotoğraf paylaştı. Normal hayatına devam eden anneler yazık hep suçlandı kendi içinde savaş verdi çok üzülüyorum buna hayatımda 27 yaşıma kadar en kilolu halim 47oldu 30yaşımda 52-53arasıydım hamile kaldığımda 55 kiloydum 1.69 boyum aslanlar gibi 10 kg aldım 65 kg oldum hayatımda hiç olmadığım kadar şişmanım
Harikasın canimmm kesinlikle katılıyorum sanaSosyal medya bu tarz durumları çok arttırdı bence mankenler 6-7kg alarak doğum yaptıklarını sayfa sayfa yayınladı. Şöyle emzirin böyle emzirin ben müthiş emzirdim diye hava attı. Hiç çatlağım olmadı hatta sezeryan oldum dikiş izim bile kalmadı diye bikinili fotoğraf paylaştı. Normal hayatına devam eden anneler yazık hep suçlandı kendi içinde savaş verdi çok üzülüyorum buna hayatımda 27 yaşıma kadar en kilolu halim 47oldu 30yaşımda 52-53arasıydım hamile kaldığımda 55 kiloydum 1.69 boyum aslanlar gibi 10 kg aldım 65 kg oldum hayatımda hiç olmadığım kadar şişmanımşimdilik çatlağım yok olursada umrumda değil çevremizde gördüğümüz hayatlar bizim hayatlarımız değil telefonda diyetisyen sitede spor salonu evde hizmetçi vardı da biz mi cilt bakımını atladık Zaten her vücut farklı her insan farklı nasıl göründüğünü pek takmamak lazım şu dönemde
Bı parol alıp yan yatıp dınlensenmı kuzum
Parolsuz dayanabilirim çok şiddetli değil. Rahatsız ediciBende bir gün iyi bir gün böyleyim inan magnezyumu iki içip parol alıyorum. İstersen bir mst çektir
Sen zaten ydısında olmayacakmısın hemen donmezsın sanırım bebek bıraz kendıne geldımı uyanıyor huysuzlanıyor hıc durmuyor asıl o zaman uyanık olunca kucaktan kucağa gezıyor oyuzden kucukken ben daha rahat buluyorum yatak odasında bı köşede yatıp uyuyor mışıl mışıl bıseyden haberı olmadan cok küçük olunca oyle kucak durumuda olmuyor ben yasadıgım kadarıyla tecrübem bu sekıldeBende mevlüt için annemin evini düşündüm çoğu zaten benimle kayınvalidenin misafirleri olacak dedi siz gelirsiniz azcık görürler uyudu der yatırırız sen sık sık bakarsın sonra yoruldular der gönderirim ben sizi sokmam uzun süre kalabalığa kayınvalidenle ağırlarız dediAma yinede halamlar eşimin yengesi gelinler falan gelirse kesin bir bakalım diyip kucaklayanlar olacaktır. Tek avuntum 40’ı çıkmadan gerekirse kimseye söylemeyelim bile diye ben eşimide annemleri de ikna ettim. Hastalıklar zaten risk ama onun dışında da zavallı bebeği kalabalığa gürültüye maruz bırakmakta iyi değil uzun süre bence
Yaaa evet uyku süresi kısalıyor doğru söylüyorsun ya biz 40-45 günlükken anca dönüp yaparız diyoruz bakalımSen zaten ydısında olmayacakmısın hemen donmezsın sanırım bebek bıraz kendıne geldımı uyanıyor huysuzlanıyor hıc durmuyor asıl o zaman uyanık olunca kucaktan kucağa gezıyor oyuzden kucukken ben daha rahat buluyorum yatak odasında bı köşede yatıp uyuyor mışıl mışıl bıseyden haberı olmadan cok küçük olunca oyle kucak durumuda olmuyor ben yasadıgım kadarıyla tecrübem bu sekılde
Yok sıfır bunda duz cok ıkı bebesı var hıcbısey görmedim ben herkesın kendı karakterı gercı bısey dıyemem ıstemeyedebılır bu aradaBende bi diyorum yaptırayım bi diye sonra aman diyorum biraz eltinden biraz senden gibi düşün hem heves ediyorum hem etmiyorum gibi ortaya karışık benim haller de
Oyle balım anca gel et ortama alış derken şak dıye de Mevlüt olmaz zaten ama yapacaksan atlatırsın bı an evvel cok soğuklara kalmadan yapmaya bakYaaa evet uyku süresi kısalıyor doğru söylüyorsun ya biz 40-45 günlükken anca dönüp yaparız diyoruz bakalım
Canım magnezyumunu aldın mı bugün bol sıvı tüket sol yanına yat benimde dün çok oldu uyuyakaldım sonra sana evde kullanman için ilaç vermişler miydiKızlar benim bu akşam yine sık sık karnım da bebek sertleşip sivriliyor. Acile gittiğim gün gibi oluyoro gün kusmam vardı şimdi yok kusmam. Ama karnım düzenli bir şekilde kasılıyor napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?