2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba hanımlar bizde bugün kontrole gittik 30+4 haftadayız .. ama bebek 2000 gram 41 cm çıktı karın çevresi 2 hafta büyük dedi suyum fazlaymış şekerden şüphelendi sabah şeker bakılacak
Merhaba canım genetik de olabilir sıkma canını. Bakmamış mıydı daha önce şekere

Bende mevlüt için annemin evini düşündüm çoğu zaten benimle kayınvalidenin misafirleri olacak dedi siz gelirsiniz azcık görürler uyudu der yatırırız sen sık sık bakarsın sonra yoruldular der gönderirim ben sizi sokmam uzun süre kalabalığa kayınvalidenle ağırlarız dedi Ama yinede halamlar eşimin yengesi gelinler falan gelirse kesin bir bakalım diyip kucaklayanlar olacaktır. Tek avuntum 40’ı çıkmadan gerekirse kimseye söylemeyelim bile diye ben eşimide annemleri de ikna ettim. Hastalıklar zaten risk ama onun dışında da zavallı bebeği kalabalığa gürültüye maruz bırakmakta iyi değil uzun süre bence

Ama zaten bir haftada artık okadar kilo alıyorlar ama

Merhaba hanımlar bizde bugün kontrole gittik 30+4 haftadayız .. ama bebek 2000 gram 41 cm çıktı karın çevresi 2 hafta büyük dedi suyum fazlaymış şekerden şüphelendi sabah şeker bakılacak
Hiç üzülme canım inan makineden makineye bebeğin duruşundan doktorun baktığı noktaya kadar herşey bu ölçüm olaylarını etkiliyor. Bizi bir doktor herşey normal diye takip etti aylarca detaylıda ki doktor bacakları kısa dedi tedaviye başlarız dedi. Bir hafta sonra başka doktor yok herşey normal hatta ilerde dedi boşuna gerilmişsiniz diye uzun uzun anlattı sen içini ferah tut Allah ın izniyle bebekte sende iyi olun

Bende bi diyorum yaptırayım bi diye sonra aman diyorum biraz eltinden biraz senden gibi düşün hem heves ediyorum hem etmiyorum gibi ortaya karışık benim haller de

Son düzenleme:
Bizde kuzenimde öyle kimseyi çağırmamıştık. Anneler teyzeler halalar arasında olmuştu. Bencede bebek küçükken fazla insan toplanması riskli

Bizde kuzenimde öyle kimseyi çağırmamıştık. Anneler teyzeler halalar arasında olmuştu. Bencede bebek küçükken fazla insan toplanması riskli
Aynen canım bence de ama herkesin tabi ki bir hevesi muradi oluyor bir şey diyemiyorum
Bazı insanlar da anlayışsız yenidogan bebeği şap sup opuyorlar Sinir oluyorum

Aynı şey benim de başıma geldi ama şekerim çıkmadı. Umarım senin de öyledir
Ama zaten bir haftada artık okadar kilo alıyorlar ama
Son haftalarda değil mi o ben daha 28 haftalığım

Canım belki gelişimseldir genetiktir belli olmaz burda soyasosu da öyle oldu bebeği iri dedi şeker bakıldı bir şey çıkmadı belki öyledir canını sıkma şimdi
Benim de bugün kontrolde geri dedi dr insan üzülüyor ama sağlıklı olsun da diye düşünüyorsun bir de sen kan sonucunu bekle bakalım her şey normaldir belki

Aynı şey benim de başıma geldi ama şekerim çıkmadı. Umarım senin de öyledir

Son haftalarda değil mi o ben daha 28 haftalığım
Yok canım senin beslenmende iyi kızımda basindan beri iki hafta öndeydi hic gerilemedi 38 de birnal dogdu gelisimsel birsey plasentan iyi besliyor demekki endise etme okadar o haftalarda benimd eöyleydi daha gidemedim aksilik olmazsa bend eyarin gidicem

Sosyal medya bu tarz durumları çok arttırdı bence mankenler 6-7kg alarak doğum yaptıklarını sayfa sayfa yayınladı. Şöyle emzirin böyle emzirin ben müthiş emzirdim diye hava attı. Hiç çatlağım olmadı hatta sezeryan oldum dikiş izim bile kalmadı diye bikinili fotoğraf paylaştı. Normal hayatına devam eden anneler yazık hep suçlandı kendi içinde savaş verdi çok üzülüyorum buna hayatımda 27 yaşıma kadar en kilolu halim 47oldu 30yaşımda 52-53arasıydım hamile kaldığımda 55 kiloydum 1.69 boyum aslanlar gibi 10 kg aldım 65 kg oldum hayatımda hiç olmadığım kadar şişmanım şimdilik çatlağım yok olursada umrumda değil çevremizde gördüğümüz hayatlar bizim hayatlarımız değil telefonda diyetisyen sitede spor salonu evde hizmetçi vardı da biz mi cilt bakımını atladık Zaten her vücut farklı her insan farklı nasıl göründüğünü pek takmamak lazım şu dönemde

Harikasın canimmm kesinlikle katılıyorum sana

Sen zaten ydısında olmayacakmısın hemen donmezsın sanırım bebek bıraz kendıne geldımı uyanıyor huysuzlanıyor hıc durmuyor asıl o zaman uyanık olunca kucaktan kucağa gezıyor oyuzden kucukken ben daha rahat buluyorum yatak odasında bı köşede yatıp uyuyor mışıl mışıl bıseyden haberı olmadan cok küçük olunca oyle kucak durumuda olmuyor ben yasadıgım kadarıyla tecrübem bu sekılde

Yaaa evet uyku süresi kısalıyor doğru söylüyorsun ya biz 40-45 günlükken anca dönüp yaparız diyoruz bakalım

Bende bi diyorum yaptırayım bi diye sonra aman diyorum biraz eltinden biraz senden gibi düşün hem heves ediyorum hem etmiyorum gibi ortaya karışık benim haller de
Yok sıfır bunda duz cok ıkı bebesı var hıcbısey görmedim ben herkesın kendı karakterı gercı bısey dıyemem ıstemeyedebılır bu arada ama ben yaptırıyorum heves edıyorum mesela bende boyleyım gelıp bana aman ne gerek var demesın bosa para demesın ondan mı cıkıyor oğlu 4 yasına gırecek bızım burda yesıllık bıyer var sık sık orda oturup yemek fln yerız pıknık tarzı gecen dedım kız Al bı pasta üflesin cocuk kalabalık mutlu olur dedım en son zaten gıdıyoruz oturuyoruz yıyıp ıcıyoruz hep
Benim karakter de boyle olunca banada aksı tuhaf gelıyor ıste bende cok abartmayayım ama elımden geldıgınce bısıler olsun ortaya karısık modundayım aslında

Yaaa evet uyku süresi kısalıyor doğru söylüyorsun ya biz 40-45 günlükken anca dönüp yaparız diyoruz bakalım
Oyle balım anca gel et ortama alış derken şak dıye de Mevlüt olmaz zaten ama yapacaksan atlatırsın bı an evvel cok soğuklara kalmadan yapmaya bak

Kızlar benim bu akşam yine sık sık karnım da bebek sertleşip sivriliyor. Acile gittiğim gün gibi oluyor o gün kusmam vardı şimdi yok kusmam. Ama karnım düzenli bir şekilde kasılıyor napcam bilmiyorum
Canım magnezyumunu aldın mı bugün bol sıvı tüket sol yanına yat benimde dün çok oldu uyuyakaldım sonra sana evde kullanman için ilaç vermişler miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…