2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar benim bu akşam yine sık sık karnım da bebek sertleşip sivriliyor. Acile gittiğim gün gibi oluyor o gün kusmam vardı şimdi yok kusmam. Ama karnım düzenli bir şekilde kasılıyor napcam bilmiyorum
Benimde bebis tekmeden ziyade sertlesiyor yani buyudugu icin mi boyle yapiyor anlamadim

O kadar da fazla canım Aynen bende öyleyim aşırıya kaçmadan küçük çaplı şeyler hemde anı kalsın istiyorum yani aşırı abartı olmadan isterim bir şeyler olsun

O kadar da fazla canım Aynen bende öyleyim aşırıya kaçmadan küçük çaplı şeyler hemde anı kalsın istiyorum yani aşırı abartı olmadan isterim bir şeyler olsun
Hah tam olarak bu anı kalsın benımde modum bu elimden geldiğince ufak çaplı seyler yaparım ederim yani ılla olacak dıye de bı tarafımı yırtmam bazı şeyler ıcınde orta hallı bıseyım bende aslında
Oğlumun ıkı senesı pandemıye denk geldı doğum gunu kımseyı çağırmadım mesela ama ıkı uc balon aldım 2 yazısı aldım pasta yaptık fotograf cekıldık şarkısını çaldık mesela cok mutlu oluyorlar ya yerım onları sımdı doğum gunlerı cıftlendı bende buyuk bısey yapmasam bıle evde yıne mutlu etmeye bakarım

Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım buralarda güzel şeyler paylaşalım hayırlı ömürleri olsun bebişlerin
Amin canim insallah
Ay canım instagramda eyl.desing diye bi sayfa var onun tasarımları hoşuma gidiyor onlardan alabilirim ben
Orayida ekledim bakicam canim tesekkur ederim
Evet canım Migros’u önerenler oldu bakacağım oraya büyük bi Migros’a gitsem daha iyi olur

Bearhug sandriyon hoşgeldiniz sizi tekrar görmek güzel oldu kızlar
Tesekkur ederim tatlim
Ben de ordan aldım, kuzenimden görüp almıştım bence ürünleri güzel
Guzel urunleri var ama detayli bakamadim bakicam insallah

Kizlar bu arada bugun doktor rdvum vardi 30+5 doktor 2kilo oldugunu doguma kadar 4kilo olacagini geri kalan son 10 haftada sıki bi diyet yapmam gerektigini soyledi
Hayir anlamadigim cok yemiyorumda nasil bukadar sisti bu cocuk anlamadim
Son zamanlar ekmek cok yiyodum ondanmi acaba bilmiyorum son 10 hafta dikkat etmem gerek kizlar
Bende durumlar boyle Papatyamaviss

Başın sağolsun canım ben de amcamı kaybettim o illetten amcam da mutasyonsuz haline yakalanmıştı ilk kapanlardan biriydi Türkiye’de tam iyi oldu çıkıyor yoğun bakımdan dediler on beş dakika sonra kötü haber verdiler hiç unutamıyorum o günleri…
İnsanlar bazen cidden anlamıyor anlamak istemiyor benim kendi annem bile aaa hiç gelemem öyle şeylere sanki bir tek sizin çocuğunuz var anneanneyim ben öpeceğim tabii diyor bu konuda ben katıyım annem bile olsa isterse gözümün bebeği olsun kalp de kırmam gerekiyorsa kırarım
Sadece covid de değil yenidoğan döneminde bebekler tehlikeye açık mümkünse uzak durulsun yani bebekten ve bebekle yakın teması olan başta anne olmak üzere diğer bakım verenlerden
Zaten herhangi bir salgın durumunda kimseyi eve de hastaneye de kabul etmem

Yaa yerim onların mutluluğunu
Ben patili kızıma da doğum günü yapıyorum anlamıyor ama köpke pastası yediği için mutlu oluyor Bir de eve onu seven misafirler geliyor bizimki zevkten 4 köşe kuyruk yelpaze gibi sallanıyor
2 ayaklı yavrumu da tabiki ayırt etmem yaparım

Eklentiler

• Screenshot_20230810_235704_WhatsApp.webp
    24 KB · Görüntüleme: 59
Bende aynı durumdayım suyum fazla değil ama şekerim yok. Yükleme yapılmış miydi
Yükleme yaptırmadım açlık tokluk baktırıyorum yediklerime de dikkat ediyorum suyun fazla olması genetik olabilir dedi
Merhaba canım genetik de olabilir sıkma canını. Bakmamış mıydı daha önce şekere
3. Gebeliğim hiçbirinde yükleme yaptırmadım
Teşekkür ederim bu zamana kadar gittiğim doktor hep normal bi sıkıntı yok diyordu şehir değiştirdik bu gittiğim doktor suyu fazla dedi karın çevresi büyük dedi bi sürü şey saydı canım sıkıldı normalde zaten 1-2 hafta önden gidiyordu ama problem edilmemişti

Yaaa yerimmm nice sağlıklı yaşları olsun kardeşiyle beraber

Sen kaç kilo aldın ki sıkı diyet istedi. Bebeğin kilosu maşallah güzel, senin kilo almanla onun bağlantısı yok ama

Haha nasıl yalanıyor Çok güzel ya

Yaaa yerimmm nice sağlıklı yaşları olsun kardeşiyle beraber
Amin inşallah Bakalım eve gelince ilgi durumu nasıl olacak aşırı ilgi seviyor yani ben Lucky ile eşim bebek ile ilgilensek bile aklı yine babam bebeği seviyor diye onda kalır öyle bir ilgi manyaklığı Ama eve gelince onun bebek olduğunu kabullendiği zaman anlar diye düşünüyorum

Herkesin hevesi isteği farklı canım kime ne. Hatıra bikaç foto güzel anı önemli olan bana 1 yaş doğum gününü öyle abartılı masraflı yapmak gereksiz geliyor mesela ama yapan da heves ediyor. 1 yaş daha kendisi pek bişey anlamadığı için ben onu evde aile arasında ufak bi süsleme masa hazırlama falan yaparım ama sonrakilerde farkında olacak onun eğleneceği birşeyler olur inşallah

Bence anlar ya, çok akıllılar korur bile

Benim arkadaşımın da var adı Maya daha minicik bebişken almışlardı oğlu çok istiyordu diye o da inanılmaz bir bebiş gerçekten dediğin gibi ilgi delisi sadece aileye de değil ilk defa gördüğü insanlara bile hiç yabancılamaz yeter ki onu sevelim oyun oynayalım. Arkadaşıma oturmaya gittiğimizde sohbet bile edemiyoruz hemen araya giriyor kendisi hop benimle ilgilenin bakalım diye çok heyecanlı bir şey
Bebekleri de oldu şimdi yeniden Kasım ayında ilk defa bebekle eve geldiklerinde bebekle ilgilenmesinler diye her şeyi yapıyormuş ayaklarımıza yatıp hüzünlü hüzünlü bakmayı bile denedi diyordu arkadaşım sonra sonra abisi gibi onun da ailenin üyesi olduğunu anlamış şimdi oyun arkadaşı oldular hatta bizim peşimizi bıraktı habire bebeğin peşine gidiyor onunla oynamak onun yanında yatmak istiyor diyo hepsi çok güzeller ya canlarım benim

Bence anlar ya, çok akıllılar korur bile
Bana da öyle geliyor her şey alışana kadar sonrası ev curcuna hele bebeğim büyüdüğünde oyuncak kavgası bile başlar diyorum eşime
Yaa yerim onları ben o kadar saf ki sevgileri hiç dayanamıyorum
Bizim kız aynı arkadaşının köpeği gibi eve kim gelse tanısın tanımasın aşırı heyecanlanıp seviniyor atlamalar zıplamalar koltukta çıkıp oturuyor hemen gelin beni sevin diye Biz işten geliyoruz üzerimizi değişmemizi bekleyemiyor biz yatak odasındaysak atlıyor yatağa beni sevin diye uluma sesi var onun onu çıkarıyor göbeği açıp bekliyor sevmeden çıkarsan gelip sevene kadar bizi çağırıyor öyle ilgi seviyor Yolda yürürken bile insanlara bakarak gidiyor azıcık yandan bi gülümseme görsün hemen toto sallanmaya başlıyor
Ama bizim de onun aileden biri olduğunu kabullendiği an rahatlarız gibi geliyor bakalım ama yüzümü kara çıkartıp ilk günden de alışabilir bilmiyorum doğumdan sonra taburcu olmadan bebeğimin kirli kıyafetlerini ona koklatacaklar bir kaç kez kokusuna alışsın diye eve öyle gireriz diye düşünüyorum

Sen kaç kilo aldın ki sıkı diyet istedi. Bebeğin kilosu maşallah güzel, senin kilo almanla onun bağlantısı yok ama
Ben 10kilo aldim, zaten oda benim kilo almamla ilgili demedi. Sekerden, karbonhidrat ve cok sekerli meyvelerden uzak durmam gerektigini, bol bol sebze tuketmem gerektigini soyledi.
Onun haricinde suyu cok icmem gerektigini ve bir fiziksel aktivite yapmam gerektigini soyledi. Bebek 2 hafta onden gidiyo suan
Vallahi kizlardada cok istahim yoktu ama en azindan onlarda mide bulantisi olmadigi icin yiyebiliyodum bunda dogru duzgun bise yiyemedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…