Benimde bebis tekmeden ziyade sertlesiyor yani buyudugu icin mi boyle yapiyor anlamadimKızlar benim bu akşam yine sık sık karnım da bebek sertleşip sivriliyor. Acile gittiğim gün gibi oluyoro gün kusmam vardı şimdi yok kusmam. Ama karnım düzenli bir şekilde kasılıyor napcam bilmiyorum
Sen bilirsin canım evet öyle oluyorParolsuz dayanabilirim çok şiddetli değil. Rahatsız edicibiraz daha yatayım bakalım. Sola yatınca hafifliyor yalancı kasılma bu bende
O kadar da fazla canımYok sıfır bunda duz cok ıkı bebesı var hıcbısey görmedim ben herkesın kendı karakterı gercı bısey dıyemem ıstemeyedebılır bu aradaama ben yaptırıyorum heves edıyorum mesela bende boyleyım gelıp bana aman ne gerek var demesın bosa para demesın ondan mı cıkıyor oğlu 4 yasına gırecek bızım burda yesıllık bıyer var sık sık orda oturup yemek fln yerız pıknık tarzı gecen dedım kız Al bı pasta üflesin cocuk kalabalık mutlu olur dedım en son zaten gıdıyoruz oturuyoruz yıyıp ıcıyoruz hep
Benim karakter de boyle olunca banada aksı tuhaf gelıyor ıste bende cok abartmayayım ama elımden geldıgınce bısıler olsun ortaya karısık modundayım aslında
Hah tam olarak bu anı kalsın benımde modum buO kadar da fazla canımAynen bende öyleyim aşırıya kaçmadan küçük çaplı şeyler hemde anı kalsın istiyorum yani aşırı abartı olmadan isterim bir şeyler olsun
Amin canim insallahAmin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım buralarda güzel şeyler paylaşalım hayırlı ömürleri olsun bebişlerin
Orayida ekledim bakicam canim tesekkur ederimAy canım instagramda eyl.desing diye bi sayfa var onun tasarımları hoşuma gidiyor onlardan alabilirim ben
Tesekkur ederim tatlim
Guzel urunleri var ama detayli bakamadim bakicam insallahBen de ordan aldım, kuzenimden görüp almıştım bence ürünleri güzel
Başın sağolsun canım ben de amcamı kaybettim o illetten amcam da mutasyonsuz haline yakalanmıştı ilk kapanlardan biriydi Türkiye’de tam iyi oldu çıkıyor yoğun bakımdan dediler on beş dakika sonra kötü haber verdiler hiç unutamıyorum o günleri…covid 3 ay önce babamı aldı benden.hemde ilk çıkan mutasyona uğramamış haliye .20 günde aldı .bitmiyor bitmicek illetler Allah beterinden korusun.oğlumda nisan ayında öpücük hastalığından dolayı yine bir virüs 1 hafta hastanede yattı.karaciğer dalak safra tüm organları etkilendi.öpülmemeli bebekler,çocuklar .maske takarken grip bile olmamıştık o kış.ama tebriğe gelen insanların anlaması bilmesi gerekiyor maske takmalı ellerini yıkamalı bebekleri öpmemeleri gerekiyor
Yaa yerim onların mutluluğunuHah tam olarak bu anı kalsın benımde modum buelimden geldiğince ufak çaplı seyler yaparım ederim yani ılla olacak dıye de bı tarafımı yırtmam bazı şeyler ıcınde orta hallı bıseyım bende aslında
Oğlumun ıkı senesı pandemıye denk geldı doğum gunu kımseyı çağırmadım mesela ama ıkı uc balon aldım 2 yazısı aldım pasta yaptık fotograf cekıldık şarkısını çaldık mesela cok mutlu oluyorlar ya yerım onları sımdı doğum gunlerı cıftlendı bende buyuk bısey yapmasam bıle evde yıne mutlu etmeye bakarım
Yükleme yaptırmadım açlık tokluk baktırıyorum yediklerime de dikkat ediyorum suyun fazla olması genetik olabilir dediBende aynı durumdayım suyum fazla değil ama şekerim yok. Yükleme yapılmış miydi
3. Gebeliğim hiçbirinde yükleme yaptırmadımMerhaba canım genetik de olabilir sıkma canını. Bakmamış mıydı daha önce şekere
Teşekkür ederim bu zamana kadar gittiğim doktor hep normal bi sıkıntı yok diyordu şehir değiştirdik bu gittiğim doktor suyu fazla dedi karın çevresi büyük dedi bi sürü şey saydı canım sıkıldı normalde zaten 1-2 hafta önden gidiyordu ama problem edilmemiştiHiç üzülme canım inan makineden makineye bebeğin duruşundan doktorun baktığı noktaya kadar herşey bu ölçüm olaylarını etkiliyor. Bizi bir doktor herşey normal diye takip etti aylarca detaylıda ki doktor bacakları kısa dedi tedaviye başlarız dedi. Bir hafta sonra başka doktor yok herşey normal hatta ilerde dedi boşuna gerilmişsiniz diye uzun uzun anlattı sen içini ferah tut Allah ın izniyle bebekte sende iyi olun
Yaaa yerimmmYaa yerim onların mutluluğunu
Ben patili kızıma da doğum günü yapıyorum anlamıyor ama köpke pastası yediği için mutlu oluyorBir de eve onu seven misafirler geliyor bizimki zevkten 4 köşe kuyruk yelpaze gibi sallanıyor
2 ayaklı yavrumu da tabiki ayırt etmem yaparım
Sen kaç kilo aldın ki sıkı diyet istedi. Bebeğin kilosu maşallah güzel, senin kilo almanla onun bağlantısı yok amaAmin canim insallah
Orayida ekledim bakicam canim tesekkur ederim
Tesekkur ederim tatlim
Guzel urunleri var ama detayli bakamadim bakicam insallah
Kizlar bu arada bugun doktor rdvum vardi 30+5 doktor 2kilo oldugunu doguma kadar 4kilo olacagini geri kalan son 10 haftada sıki bi diyet yapmam gerektigini soyledi
Hayir anlamadigim cok yemiyorumda nasil bukadar sisti bu cocuk anlamadim
Son zamanlar ekmek cok yiyodum ondanmi acaba bilmiyorum son 10 hafta dikkat etmem gerek kizlar
Bende durumlar boylePapatyamaviss
Haha nasıl yalanıyorYaa yerim onların mutluluğunu
Ben patili kızıma da doğum günü yapıyorum anlamıyor ama köpke pastası yediği için mutlu oluyorBir de eve onu seven misafirler geliyor bizimki zevkten 4 köşe kuyruk yelpaze gibi sallanıyor
2 ayaklı yavrumu da tabiki ayırt etmem yaparım
Amin inşallahYaaa yerimmmnice sağlıklı yaşları olsun kardeşiyle beraber
Tam bir fıstık ezmesi canavarı pastasından bir kez yaladı o araHaha nasıl yalanıyorÇok güzel ya
Herkesin hevesi isteği farklı canım kime ne. Hatıra bikaç foto güzel anı önemli olanAskım bu sayfayı ben Happy momda buldum cok sıparıs veren var memnun elıt de ıyı çikolatadır kendın yapıncada aynı seye gelıyo haklısın
Ben oğlumda hastaneye götürdüm zıyarete gelenler aldı cok yoktu benımde, evde de hep bı köşede durdu mısafırlere gelene gıdene kolanya ile birlikte kahve yanına fln gıder yanı o zamanlar benım cok çevrem yoktu burda cok oyle mısafırım olmadı ama sımdı arkadasım fln daha cok hastaneyede zıyaret yasak ozellıkle ıstıyorum ıkram etmek ıcın bebek görmesinde tatlı oluyo bayram havası gıbı gelıyor bana
Eltime gore bunların hepsı bos beleş seyler Fuzuli şeyler bazen sey dıyorum ınsan hıcmı heves etmez ne Mevlüt ne hedıye ne doğum gunu ne ısımlı bısıler fln
Bana gelıp ısımlı takım yaptırcam dedıgım de ay ne gerek var bı kere gıycek okdr parabattaniyesını yaptırma barı falan
Bence anlar ya, çok akıllılar korur bileAmin inşallahBakalım eve gelince ilgi durumu nasıl olacak aşırı ilgi seviyor yani ben Lucky ile eşim bebek ile ilgilensek bile aklı yine babam bebeği seviyor diye onda kalır öyle bir ilgi manyaklığı Ama eve gelince onun bebek olduğunu kabullendiği zaman anlar diye düşünüyorum
Benim arkadaşımın da var adı Maya daha minicik bebişken almışlardı oğlu çok istiyordu diye o da inanılmaz bir bebiş gerçekten dediğin gibi ilgi delisi sadece aileye de değil ilk defa gördüğü insanlara bile hiç yabancılamaz yeter ki onu sevelim oyun oynayalım. Arkadaşıma oturmaya gittiğimizde sohbet bile edemiyoruz hemen araya giriyor kendisi hop benimle ilgilenin bakalım diyeAmin inşallahBakalım eve gelince ilgi durumu nasıl olacak aşırı ilgi seviyor yani ben Lucky ile eşim bebek ile ilgilensek bile aklı yine babam bebeği seviyor diye onda kalır öyle bir ilgi manyaklığı Ama eve gelince onun bebek olduğunu kabullendiği zaman anlar diye düşünüyorum
Bana da öyle geliyor her şey alışana kadar sonrası ev curcuna hele bebeğim büyüdüğünde oyuncak kavgası bile başlar diyorum eşimeBence anlar ya, çok akıllılar korur bile
Yaa yerim onları ben o kadar saf ki sevgileri hiç dayanamıyorumBenim arkadaşımın da var adı Maya daha minicik bebişken almışlardı oğlu çok istiyordu diye o da inanılmaz bir bebiş gerçekten dediğin gibi ilgi delisi sadece aileye de değil ilk defa gördüğü insanlara bile hiç yabancılamaz yeter ki onu sevelim oyun oynayalım. Arkadaşıma oturmaya gittiğimizde sohbet bile edemiyoruz hemen araya giriyor kendisi hop benimle ilgilenin bakalım diyeçok heyecanlı bir şey
Bebekleri de oldu şimdi yeniden Kasım ayında ilk defa bebekle eve geldiklerinde bebekle ilgilenmesinler diye her şeyi yapıyormuşayaklarımıza yatıp hüzünlü hüzünlü bakmayı bile denedi diyordu arkadaşım sonra sonra abisi gibi onun da ailenin üyesi olduğunu anlamış şimdi oyun arkadaşı oldular hatta bizim peşimizi bıraktı habire bebeğin peşine gidiyor onunla oynamak onun yanında yatmak istiyor diyo hepsi çok güzeller ya canlarım benim
Doktor değerlerin normal dedi ama kullanıyorum decavit ve kan ilaciBağışıklık düşmüş canım. Biraz vitamin falan artır istersen.
Ben 10kilo aldim, zaten oda benim kilo almamla ilgili demedi. Sekerden, karbonhidrat ve cok sekerli meyvelerden uzak durmam gerektigini, bol bol sebze tuketmem gerektigini soyledi.Sen kaç kilo aldın ki sıkı diyet istedi. Bebeğin kilosu maşallah güzel, senin kilo almanla onun bağlantısı yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?