2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bır yas doğum gunu yaptım ama kendı ıcımızde yıne kalabalığız zaten 10-15 kısı oluyoruz çocuklarla , yıne herseyı kendim yaptım duvar süsleme masa süsleme pastasını yaptım ıkramlık hazırladım kestım biçtim yaptım yanı cok guzel anı kaldı ama birde yaş günü cekımı yaptırdım fotoğrafçıda

Daha iyi misin şimdi canım? Aynısı banada oluyor arada demek bizimde böyle geçecek son zamanlarımız

Allah nasip ederse bende 1 yaş çekimi istiyorum

Bende öyle yaparım sanırım çocuk bir şey anlamıyor daha büyük şaşalı bir şeye gerek yok anı kalsın yeter Bende çekim yaparım ama bir de her yıl doğum gününde vesikalık çektirmek istiyorum

Bu dönemde hepimiz herşeyi yaparak yaşayarak öğreniyoruz biraz bende deneme aşamasındayım. Kendi doktorum bacaklarını ört uyurken demişti o bir işe yaramadı açıkçası hala devam etti şimdi süt yoğurt uyumadan önce inşallah iyi gelir hepimize

Benım ayak bıleklerım ve el bıleklerım cok agrıyor son günlerde dun gece kaca kadar uyuyamadım yine parol ıctım en son hafıfledı uyudum cok zorluyor ya

MaşAllah ne kadar tombik
Tombik olmasi beni korkutuyo
Oyle asiri abartacak sekilde meyvede yemedimki diyorum ya fazla istahim yok normal insan kadar beslendim hep ama ekmegi cok severim onu biraz fazla yemis olabilirim sanirim
Zaten kagitta gordum normalde 14 ekim ama 2 ekim dogma ihtimali var yaziyo
Yuruyus dedi doktorda
Yuruyus yapimde cok cabuk yoruluyorum sizede oyle olmuyomu
Oyyy maşallah diyetle toparlarsın inşallah canım. Şekerin yükseliyor mu?
Hayir canim sekerim normal
29+5 te 1438 grm çıktı benımkı oyle kılolu degıl ama 4 degılde 3800 fln olur belkı ekmek yapabılır bıde gece yıyorsan kuzum
Cok fazlada gece yemelerim olmuyo çünkü midem yaniyo yesem
Aksam en gec 6da ye dedi bana

Daha iyi misin şimdi canım? Aynısı banada oluyor arada demek bizimde böyle geçecek son zamanlarımız
Canım iyiyim gece uyudum çok şükür sabah daha iyi uyandım. Ya evet canım maalesef bundan sonra hep böyle yatacağız.
Aynen canım buraya kadar iyi idare ettim de 8. Ay fena geldi bana denemediğimiz şey kalmadı.

Benım ayak bıleklerım ve el bıleklerım cok agrıyor son günlerde dun gece kaca kadar uyuyamadım yine parol ıctım en son hafıfledı uyudum cok zorluyor ya
Ya yaşamayan bilmez ben çığlıkla uyanıyorum bazen acıdan o an kendim yada eşim masaj yaparak geçiriyorum. İlk olduğunda eşim doğuruyorum sanmış saf napıyım ben napıyımm noldu noldu iyimisin tekmemi attı falan diyor sonra geçti diyor ki valla doğuyor bu dedim diyor

O zaman bebıs alıyor kuzum Yesende yemesende

Bende bı saga bı sola boyle on kılo bağlamışlar bıleklerıme çakıyorlar sankı asagı dogru tum gece alev alev yanarak

Nasıl oldun iyi geldi mi nane yağı baş ağrılarını en iyi bilenlerdenim umarım işe yaramıştır

Benim çok şükür arada belim ağrıyor başka ağrım yok acaba bebek gerçekten küçük mü kaldı kız

Normal doğum için mi korkuyorsun ben de şu an kilo alsın diye her şeyi yapıyorum ben de çok ekmek yiyorum ama mesela böyle etki yapmadı demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…