Benım ayak bıleklerım ve el bıleklerım cok agrıyor son günlerde dun gece kaca kadar uyuyamadım yine parol ıctım en son hafıfledı uyudum cok zorluyor ya
Yok ya alakası Ertuğrul o kadar kucuktu benım ağrılarım benı mahfedıyordu ben yürümeyi gec oturup kalkamıyordum bıle kuyruk sokumu ağrısından bunda hıc oyle ağrılarım yok cok sukur bu bılek agrım da yenı basladı sut ıcmege başlıcam hergece bakalım fayda eder belkı
Kuzum ya 6 kılo aldım max suan ama gobegım buyuk o da etkılıyor vucut denge mekanizmasını bence ondan bıleklerım agrıyor uyuşma olsa karpel tünel sendromu dıcem de uyuşukluk yok
Kuzum ya 6 kılo aldım max suan ama gobegım buyuk o da etkılıyor vucut denge mekanizmasını bence ondan bıleklerım agrıyor uyuşma olsa karpel tünel sendromu dıcem de uyuşukluk yok
Yok ya alakası Ertuğrul o kadar kucuktu benım ağrılarım benı mahfedıyordu ben yürümeyi gec oturup kalkamıyordum bıle kuyruk sokumu ağrısından bunda hıc oyle ağrılarım yok cok sukur bu bılek agrım da yenı basladı sut ıcmege başlıcam hergece bakalım fayda eder belkı bir yana hem yapısal hem de gebelikten gebeliğe değişiyor sanırım canım
Kilo bir yana gebelikten gebeliğe bile fark ediyor canım Ben az kilo almadım 8.5 kg ama çok şükür iyiyim Ben her gün Kefir içiyorum belki o iyi geliyordur süt ürünleri bol bol tüketmek lazım bende gece yatmadan 1 kase yoğurt yiyeceğim artık
Ben 10kilo aldim, zaten oda benim kilo almamla ilgili demedi. Sekerden, karbonhidrat ve cok sekerli meyvelerden uzak durmam gerektigini, bol bol sebze tuketmem gerektigini soyledi.
Onun haricinde suyu cok icmem gerektigini ve bir fiziksel aktivite yapmam gerektigini soyledi. Bebek 2 hafta onden gidiyo suan
Vallahi kizlardada cok istahim yoktu ama en azindan onlarda mide bulantisi olmadigi icin yiyebiliyodum bunda dogru duzgun bise yiyemedim bile
2 buçuk anca içiyorum. Gündüz çalışırken çok unutuyorum yanımda şişe var ama gözüm görmüyor bile. Biraz daha arttırabilsem iyi olcak ama ödemim falan yok bayadır yetiyor herhalde
2 buçuk anca içiyorum. Gündüz çalışırken çok unutuyorum yanımda şişe var ama gözüm görmüyor bile. Biraz daha arttırabilsem iyi olcak ama ödemim falan yok bayadır yetiyor herhalde
Randevu alamadm doktorum isine ayrilmiş 6 ayda yokmus baska doktora gorundum nerdeyse iki hafta ileri cikti ya 31. Hafta oldugum halde 32.4 olmus birde makat gelis dedi bu bebeklerin derdi ne bas asagi üseniyorlar galiba cok rahatsız eder tekmeleri dedi aynen öyle kilosunu kizim yuzunden soramadm doktora yag yakiyor burda iki prenses var diyor doktora bir sen birde ben gülmekten karnm acidi ya
Yok ya alakası Ertuğrul o kadar kucuktu benım ağrılarım benı mahfedıyordu ben yürümeyi gec oturup kalkamıyordum bıle kuyruk sokumu ağrısından bunda hıc oyle ağrılarım yok cok sukur bu bılek agrım da yenı basladı sut ıcmege başlıcam hergece bakalım fayda eder belkı
Benim öyle şimdi de senin ilk hamilelik gibi belim kuyruk sokumum ve ayaklarım fenaaaaa
Yürü iyi gelir diyorlar da çarşamba günü yapayım dedim sahile inmiştik mahvoldum resmen daha yeni azıcık kendime geliyorum
Doğurana kadar böyle mi olacak ya ben 37. Haftada düzenli yürüyüşe başlarım sabah akşam diyordum ama bu halde nasıl yapacağım bilmem ki gittikçe daha beter olacak gibi
3. Trimester ağrılı sızılı geçiyor benim için maalesef
Randevu alamadm doktorum isine ayrilmiş 6 ayda yokmus baska doktora gorundum nerdeyse iki hafta ileri cikti ya 31. Hafta oldugum halde 32.4 olmus birde makat gelis dedi bu bebeklerin derdi ne bas asagi üseniyorlar galiba cok rahatsız eder tekmeleri dedi aynen öyle kilosunu kizim yuzunden soramadm doktora yag yakiyor burda iki prenses var diyor doktora bir sen birde ben gülmekten karnm acidi ya
Hayda bu doktorların son dakika golleri diğeri iyi mi doktor bir de o hastanede yeni doğan ünitesi var mı canım öncekini orda yaptıysan. Bilirsin ayrıca bu bebişlerin hareketler alem aman iyi olsunlarda sen benden 2 hafta öncesin sanırım