Yenindogan ünitesi bilmiyorum şehir hastanesi ama arastirmada yakin biz sarilik icin orda kalmistik bir bakyim hic sormadm aklima gelmedi kız beni zaten perisan etti nst de rahat vermedi girdi cikti babasi sahip cıkamadi bir türlü gittigim doktor iyi baya iui bakiyordu ayrintili ama 3 hafta sonra gel dedi bakicam eda hanima alacaktm yardimcisi sacma sapan konustu onlarla muhatap olmayim diye gittim başka doktora derim bana sıra verirmisiniz diye sekreterlere bir haller olmus diyorum doktorum izne ayrilmis kontrollerimi haptirmam lazm ne yapayım benim doktorumda tatile cikacak diyor sanki ben ona doktorun tatile nezaman cikacak diye sordum yoksa doluysan veremiyoruz de laf kalabaligı yapma sinriden delirdim yaHayda bu doktorların son dakika golleridiğeri iyi mi doktor bir de o hastanede yeni doğan ünitesi var mı canım öncekini orda yaptıysan. Bilirsin ayrıca bu bebişlerin hareketler alem aman iyi olsunlarda sen benden 2 hafta öncesin sanırım
Kizdayken dogum yaptigim odada bir kadin vardi dogum yapana kadar diyor bu cocuk beni sakat etti bacagini süruyerek yüruyordu ya şasıp kalmistimBenım rahme dustu basladı ve hep sıddetlıydı sonlara doğru pık yaptı cok doktora gözüktüm bıde ortopedı fln ama yapcak bısey yok dediler
Netten baktim varmış yeni dogan ünitesiHayda bu doktorların son dakika golleridiğeri iyi mi doktor bir de o hastanede yeni doğan ünitesi var mı canım öncekini orda yaptıysan. Bilirsin ayrıca bu bebişlerin hareketler alem aman iyi olsunlarda sen benden 2 hafta öncesin sanırım
Valla benım en basında basladı sonlara doğru okadar kotu oldu kı belımın o kuyruk sokumunda sankı altı acık bır Ocak vardı devamlı alev alev yanıyordu ve yürüme wc yat kalk sağ sola dön mahvoluyordum oyle uzun yürüyüp gezemıyordum zaten ortopedıye fln da gıttım ama nafıle yapılcak bısey yok dedıler tabıBenim öyle şimdi de senin ilk hamilelik gibibelim kuyruk sokumum ve ayaklarım fenaaaaa
Yürü iyi gelir diyorlar da çarşamba günü yapayım dedim sahile inmiştik mahvoldum resmendaha yeni azıcık kendime geliyorum
Doğurana kadar böyle mi olacak ya ben 37. Haftada düzenli yürüyüşe başlarım sabah akşam diyordum ama bu halde nasıl yapacağım bilmem ki gittikçe daha beter olacak gibi
3. Trimester ağrılı sızılı geçiyor benim için maalesef
Öyle bişey harbıdenKizdayken dogum yaptigim odada bir kadin vardi dogum yapana kadar diyor bu cocuk beni sakat etti bacagini süruyerek yüruyordu ya şasıp kalmistim
Nerde manyak var çekiyoruz sanki bize ne biz kendi derdimize bakıyoruz hayret bişey valla sor canım yeni doğan ünitesi önemliYenindogan ünitesi bilmiyorum şehir hastanesi ama arastirmada yakin biz sarilik icin orda kalmistik bir bakyim hic sormadm aklima gelmedi kız beni zaten perisan etti nst de rahat vermedi girdi cikti babasi sahip cıkamadi bir türlü gittigim doktor iyi baya iui bakiyordu ayrintili ama 3 hafta sonra gel dedi bakicam eda hanima alacaktm yardimcisi sacma sapan konustu onlarla muhatap olmayim diye gittim başka doktora derim bana sıra verirmisiniz diye sekreterlere bir haller olmus diyorum doktorum izne ayrilmis kontrollerimi haptirmam lazm ne yapayım benim doktorumda tatile cikacak diyor sanki ben ona doktorun tatile nezaman cikacak diye sordum yoksa doluysan veremiyoruz de laf kalabaligı yapma sinriden delirdim ya
Şimdi sıra geldi doktora Allahım hayırlı bir doktora denk getirsin inşallah hepimizi bir solukta yavrularımız gelsin doktor önemli gerçekten sürekli doğuma giren tecrübeli (hem anne hem bebek için )Netten baktim varmış yeni dogan ünitesi
Arayıp bile sorabilirim sorun değil esimin tanidigi da calisiyor orada ama nette var yazmislar tam teşe hastane olarak geciyor bunlar ya ulkenin her yerine kurdularNerde manyak var çekiyoruz sanki bize ne biz kendi derdimize bakıyoruz hayret bişey valla sor canım yeni doğan ünitesi önemli
Sezeryan mı olcaksin sen normal olursa zaten ebeler yapiyor hastanede her ihtimale karsi bir doktor oluyor buharaya gitmek istemedim orda arastirmaya bir suru vaka gidiyormus ameliyat ortasinda acik bir hastayi gonderebiliyorlarmis özel gideyim dersen araştırma hastanesinde coo doktor var iyilerde ayşenur izne ayrilmasaydi keske ya iyiydi neyse edada fena degil ama sira bile alamadm sekretei yuzunden şimdi neredesin sen dogum nezaman demislerdi ki sanaŞimdi sıra geldi doktora Allahım hayırlı bir doktora denk getirsin inşallah hepimizi bir solukta yavrularımız gelsin doktor önemli gerçekten sürekli doğuma giren tecrübeli (hem anne hem bebek için )
Allah korusun sağlıcakla zamanında gelsin minişlerEvt ya oyuzden sık sık gitmeyi sevmiyorum bende
Bi sknti olunca acilden degil direk dogumhane bolumune gecis yapiliyo zaten 24 haftadan sonra oyuzden ilgileniyolar yani bise olursa Allah korusun
Senin doktor izni neymiş öyle 6 ayArayıp bile sorabilirim sorun değil esimin tanidigi da calisiyor orada ama nette var yazmislar tam teşe hastane olarak geciyor bunlar ya ulkenin her yerine kurdular
Aynı benim de öyle oluyor. Sağ tarafta tepe yapıyor 20-30 sn falan öyle kalıyor. Taş gibi. Doktoruma söyledim dedi ki bu olur ama ne kadar çok olduğu ne sıklıkla olduğu bizim için önemli dedi. Benim dün yine 5dk 10dk kafasına göre düzensiz bir şekilde sık sık oldu işte . Toplam 2 saat sürmüştürSabah karnımı çekip eşime attım sağ taraf bildiğin tümsekti yumruk kadar elimi koydum biraz düzeldi sonraSen havuz suyunu yapabildin mi
Hadi bakalım şifa olsun. Demir ilacı ile yakın saatte alma. Etkisini azaltıyormuş. Ben birini sabah birini akşam üstü alıyorumNihayet magnezyum aldım ocean aldım şifa olsun guzuma hangi saat aldığımız önemli mi @ebru_can_ebru
Benim bir arkadaşım öyleydi ikinci gebeliğiydi ilk trimesterda başladı ortopediye fizik tedaviye felan gitti gebelikle alakalı yapacak bir şey yok dediler 18.haftaya kadar ancak çalışabildi sonra rapor doğum izni felan 5 ay evde bile zor idare etti mayısta doğum yaptı ağrı şak kesildi yok diyorValla benım en basında basladı sonlara doğru okadar kotu oldu kı belımın o kuyruk sokumunda sankı altı acık bır Ocak vardı devamlı alev alev yanıyordu ve yürüme wc yat kalk sağ sola dön mahvoluyordum oyle uzun yürüyüp gezemıyordum zaten ortopedıye fln da gıttım ama nafıle yapılcak bısey yok dedıler tabı
Tamamen yaşadıklarımı tariflemişsinAynı benim de öyle oluyor. Sağ tarafta tepe yapıyor 20-30 sn falan öyle kalıyor. Taş gibi. Doktoruma söyledim dedi ki bu olur ama ne kadar çok olduğu ne sıklıkla olduğu bizim için önemli dedi. Benim dün yine 5dk 10dk kafasına göre düzensiz bir şekilde sık sık oldu işte . Toplam 2 saat sürmüştürbugün de sabahtan beri 2 kez yaptı. Takipteyim havuç suyunu da dün yaptım yarım bardak içtim. Bugün 1 bardak içeceğim.
Hadi bakalım şifa olsun. Demir ilacı ile yakın saatte alma. Etkisini azaltıyormuş. Ben birini sabah birini akşam üstü alıyorum
Valla benım en basında basladı sonlara doğru okadar kotu oldu kı belımın o kuyruk sokumunda sankı altı acık bır Ocak vardı devamlı alev alev yanıyordu ve yürüme wc yat kalk sağ sola dön mahvoluyordum oyle uzun yürüyüp gezemıyordum zaten ortopedıye fln da gıttım ama nafıle yapılcak bısey yok dedıler tabı
Aynen ben de sen yazdıkça aynı diyorum. Tek senin plesentadan aşağıda sanırım tek farkımız buTamamen yaşadıklarımı tariflemişsintıpa tıp aynı her şey
Aynısını yaşıyorum son bir kaç haftadır tümsek tepe gibi oluyor sertleşiyor biraz kalıyor sonra geçiyor sonra bir daha ama düzenli değil yani süre olarak aralığı bir de bazen sağ üstte bazen ortada üstte duruyor bende hep yorgun olunca oluyor diye düşünmüştüm ama sabahları felan da olmaya başladı yarın doktora söylerim artıkAynı benim de öyle oluyor. Sağ tarafta tepe yapıyor 20-30 sn falan öyle kalıyor. Taş gibi. Doktoruma söyledim dedi ki bu olur ama ne kadar çok olduğu ne sıklıkla olduğu bizim için önemli dedi. Benim dün yine 5dk 10dk kafasına göre düzensiz bir şekilde sık sık oldu işte . Toplam 2 saat sürmüştürbugün de sabahtan beri 2 kez yaptı. Takipteyim havuç suyunu da dün yaptım yarım bardak içtim. Bugün 1 bardak içeceğim.
Hadi bakalım şifa olsun. Demir ilacı ile yakın saatte alma. Etkisini azaltıyormuş. Ben birini sabah birini akşam üstü alıyorum
Plasenta aşağı yerleşimli en son rahim ağzına 3-3,5 cm uzaklıkta ölçtü doktor normal doğum için 5 cm olmalı en az dedi bakacağız dedi zaten bebişte makat gelişti. Benim ilk hedefim 32 sonra 34 sonra 36 inşAllahAynen ben de sen yazdıkça aynı diyorum. Tek senin plesentadan aşağıda sanırım tek farkımız buinşallah durabildikleri kadar dururlar yaaaa . 36 yı görsem oh diyeceğim vallahi
Demir ilacını uykumdan uyandığımda gece yarısı almaya çalışıyorum üzerine çay kahve içmeyeyim diye inşallah şifa olur çok teşekkür ederim canımAynı benim de öyle oluyor. Sağ tarafta tepe yapıyor 20-30 sn falan öyle kalıyor. Taş gibi. Doktoruma söyledim dedi ki bu olur ama ne kadar çok olduğu ne sıklıkla olduğu bizim için önemli dedi. Benim dün yine 5dk 10dk kafasına göre düzensiz bir şekilde sık sık oldu işte . Toplam 2 saat sürmüştürbugün de sabahtan beri 2 kez yaptı. Takipteyim havuç suyunu da dün yaptım yarım bardak içtim. Bugün 1 bardak içeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?