2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yenindogan ünitesi bilmiyorum şehir hastanesi ama arastirmada yakin biz sarilik icin orda kalmistik bir bakyim hic sormadm aklima gelmedi kız beni zaten perisan etti nst de rahat vermedi girdi cikti babasi sahip cıkamadi bir türlü gittigim doktor iyi baya iui bakiyordu ayrintili ama 3 hafta sonra gel dedi bakicam eda hanima alacaktm yardimcisi sacma sapan konustu onlarla muhatap olmayim diye gittim başka doktora derim bana sıra verirmisiniz diye sekreterlere bir haller olmus diyorum doktorum izne ayrilmis kontrollerimi haptirmam lazm ne yapayım benim doktorumda tatile cikacak diyor sanki ben ona doktorun tatile nezaman cikacak diye sordum yoksa doluysan veremiyoruz de laf kalabaligı yapma sinriden delirdim ya

Benım rahme dustu basladı ve hep sıddetlıydı sonlara doğru pık yaptı cok doktora gözüktüm bıde ortopedı fln ama yapcak bısey yok dediler
Kizdayken dogum yaptigim odada bir kadin vardi dogum yapana kadar diyor bu cocuk beni sakat etti bacagini süruyerek yüruyordu ya şasıp kalmistim

Netten baktim varmış yeni dogan ünitesi

Valla benım en basında basladı sonlara doğru okadar kotu oldu kı belımın o kuyruk sokumunda sankı altı acık bır Ocak vardı devamlı alev alev yanıyordu ve yürüme wc yat kalk sağ sola dön mahvoluyordum oyle uzun yürüyüp gezemıyordum zaten ortopedıye fln da gıttım ama nafıle yapılcak bısey yok dedıler tabı

Makat gelisi olanlar egzersuyapmayi düşünüyor mu normal dogumcular bizimkide makat gelismis malesef hep beraber egzersiz yapalım ben sezeryan istemiyorum

Nerde manyak var çekiyoruz sanki bize ne biz kendi derdimize bakıyoruz hayret bişey valla sor canım yeni doğan ünitesi önemli

Nerde manyak var çekiyoruz sanki bize ne biz kendi derdimize bakıyoruz hayret bişey valla sor canım yeni doğan ünitesi önemli
Arayıp bile sorabilirim sorun değil esimin tanidigi da calisiyor orada ama nette var yazmislar tam teşe hastane olarak geciyor bunlar ya ulkenin her yerine kurdular

Şimdi sıra geldi doktora Allahım hayırlı bir doktora denk getirsin inşallah hepimizi bir solukta yavrularımız gelsin doktor önemli gerçekten sürekli doğuma giren tecrübeli (hem anne hem bebek için )
Sezeryan mı olcaksin sen normal olursa zaten ebeler yapiyor hastanede her ihtimale karsi bir doktor oluyor buharaya gitmek istemedim orda arastirmaya bir suru vaka gidiyormus ameliyat ortasinda acik bir hastayi gonderebiliyorlarmis özel gideyim dersen araştırma hastanesinde coo doktor var iyilerde ayşenur izne ayrilmasaydi keske ya iyiydi neyse edada fena degil ama sira bile alamadm sekretei yuzunden şimdi neredesin sen dogum nezaman demislerdi ki sana

Sabah karnımı çekip eşime attım sağ taraf bildiğin tümsekti yumruk kadar elimi koydum biraz düzeldi sonra Sen havuz suyunu yapabildin mi
Aynı benim de öyle oluyor. Sağ tarafta tepe yapıyor 20-30 sn falan öyle kalıyor. Taş gibi. Doktoruma söyledim dedi ki bu olur ama ne kadar çok olduğu ne sıklıkla olduğu bizim için önemli dedi. Benim dün yine 5dk 10dk kafasına göre düzensiz bir şekilde sık sık oldu işte . Toplam 2 saat sürmüştür bugün de sabahtan beri 2 kez yaptı. Takipteyim havuç suyunu da dün yaptım yarım bardak içtim. Bugün 1 bardak içeceğim.
Nihayet magnezyum aldım ocean aldım şifa olsun guzuma hangi saat aldığımız önemli mi @ebru_can_ebru
Hadi bakalım şifa olsun. Demir ilacı ile yakın saatte alma. Etkisini azaltıyormuş. Ben birini sabah birini akşam üstü alıyorum

Benim bir arkadaşım öyleydi ikinci gebeliğiydi ilk trimesterda başladı ortopediye fizik tedaviye felan gitti gebelikle alakalı yapacak bir şey yok dediler 18.haftaya kadar ancak çalışabildi sonra rapor doğum izni felan 5 ay evde bile zor idare etti mayısta doğum yaptı ağrı şak kesildi yok diyor

Tamamen yaşadıklarımı tariflemişsin tıpa tıp aynı her şey

eşim de gidelim belki korse verirler göbeğine destek olacak bir şey vardır diyor ama sanmıyorum bana da yapacak bir şey yok diyecekler muhtemelen
Ayağa kalkınca göbeğimi önden biri aşağıya çekiyor sanki çuval bağlamışlar belimden karnıma da taşıyamıyorum gibi bir his çok bazen evin içinde adım atarken bile göbeğimi alttan tuta tuta yürüyorum gün içinde yiyip içtikçe üzerine şişkinlik de eklenince öğleden sonra artık ağlayacak gibi oluyorum çok sinir bozucu ya sadece uzanırken yatarken uyurken rahatım o da bebek müsaade ederse sağa sola dönmek sorun sevmiyor sağa sola dönmemi tekmeler tokatlar girişiyor direk sırtüstü yatmamı istiyor o da hep olmuyor zaten sola dönün diyorlar ama pek yapamıyorum onu da valla

Aynısını yaşıyorum son bir kaç haftadır tümsek tepe gibi oluyor sertleşiyor biraz kalıyor sonra geçiyor sonra bir daha ama düzenli değil yani süre olarak aralığı bir de bazen sağ üstte bazen ortada üstte duruyor bende hep yorgun olunca oluyor diye düşünmüştüm ama sabahları felan da olmaya başladı yarın doktora söylerim artık
Senin de D dra21 de gebeliği riskliydi yaşadığınız şeyleri artık net ayırt ediyorsunuz ben çok sıkıntı yaşamıyorum diye anlayamıyorum ama son düzlüğe girdik dikkat etmem lazım

Aynen ben de sen yazdıkça aynı diyorum. Tek senin plesentadan aşağıda sanırım tek farkımız bu inşallah durabildikleri kadar dururlar yaaaa . 36 yı görsem oh diyeceğim vallahi
Plasenta aşağı yerleşimli en son rahim ağzına 3-3,5 cm uzaklıkta ölçtü doktor normal doğum için 5 cm olmalı en az dedi bakacağız dedi zaten bebişte makat gelişti. Benim ilk hedefim 32 sonra 34 sonra 36 inşAllah

Demir ilacını uykumdan uyandığımda gece yarısı almaya çalışıyorum üzerine çay kahve içmeyeyim diye inşallah şifa olur çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…