Bu olan sertleşmede süresinin uzun olması ve sık olması önemli normalde zaten bu aylarda sertleşme bir şekilde olabiliyor. Sertleşme eğer 1 dakikadan az sürüyorsa zaten ve sık olmuyorsa sıkıntı yaratacak bir şey yok genelde. Benimki uzun sürüyor ve aralığı sık oluyor bazen o zaman zaten ağrıda hissediyorsun canım acıyor. Uzunluğu öyle 1-2 falan değil baya uzun sürüyor. Doktoruna söyle tabi canım ama bence seninki normal olan gibiAynısını yaşıyorum son bir kaç haftadır tümsek tepe gibi oluyor sertleşiyor biraz kalıyor sonra geçiyor sonra bir daha ama düzenli değil yani süre olarak aralığı bir de bazen sağ üstte bazen ortada üstte duruyor bende hep yorgun olunca oluyor diye düşünmüştüm ama sabahları felan da olmaya başladı yarın doktora söylerim artık
Ne güzel içiyorsun ya bence iyiSu ve ödem arasında baya bağ var bence.. ben günde 3.5 lt içiyorum sanırım.. banada doktor bol bol su demişti, abartmışım sanki biraz
Kısa sürmüyor aşırı dikkat etmedim ama 2 dakikayı rahat buluyor çünkü hemen geçmiyor son bir kaç gündür evde istirahat ediyorum uzanırken de oluyor hatta bu sabah uyandığımda öyleydi ama aralığına hiç dikkat etmedim.Ağrı da olmayınca rahatsızlık hissetmiyorum sanırım.Bu olan sertleşmede süresinin uzun olması ve sık olması önemli normalde zaten bu aylarda sertleşme bir şekilde olabiliyor. Sertleşme eğer 1 dakikadan az sürüyorsa zaten ve sık olmuyorsa sıkıntı yaratacak bir şey yok genelde. Benimki uzun sürüyor ve aralığı sık oluyor bazen o zaman zaten ağrıda hissediyorsun canım acıyor. Uzunluğu öyle 1-2 falan değil baya uzun sürüyor. Doktoruna söyle tabi canım ama bence seninki normal olan gibikontrolün yarındı zaten
Bir de ekliyim hareket halindeyken olan sertleşme uzandığında bir süre sonra hafifleyip geçiyorsa problem yaratmıyor zaten benim uzanırken de kendiliğinden başlıyor istirahatle geçmiyor
Kadın prof oldu onunla olgilidir muhtemelen egitimler seminerler falan oluyor kapalı iyi bir doktordu yüzünden neyin oldugunu anliyordu maşallahSenin doktor izni neymiş öyle 6 ay
Sanırım benim duyduğum kdın tüh bizim zamanımızda gitmeyeymiş iyiymişKadın prof oldu onunla olgilidir muhtemelen egitimler seminerler falan oluyor kapalı iyi bir doktordu yüzünden neyin oldugunu anliyordu maşallah
Dun bı sitede korse gibi bişey görmüştüm ,göbeğin altından destek veriyor bele bağlanıyor. bulursam atayım belki faydası olur.eşim de gidelim belki korse verirler göbeğine destek olacak bir şey vardır diyor ama sanmıyorum bana da yapacak bir şey yok diyecekler muhtemelen
Ayağa kalkınca göbeğimi önden biri aşağıya çekiyor sanki çuval bağlamışlar belimden karnıma da taşıyamıyorum gibi bir his çok bazen evin içinde adım atarken bile göbeğimi alttan tuta tuta yürüyorum gün içinde yiyip içtikçe üzerine şişkinlik de eklenince öğleden sonra artık ağlayacak gibi oluyorum çok sinir bozucu yasadece uzanırken yatarken uyurken rahatım o da bebek müsaade ederse sağa sola dönmek sorun sevmiyor sağa sola dönmemi tekmeler tokatlar girişiyor direk sırtüstü yatmamı istiyor o da hep olmuyor zaten sola dönün diyorlar ama pek yapamıyorum onu da valla
O zaman bir yarın danış tabi gerekirse nst çeker en azından için rahat ederKısa sürmüyor aşırı dikkat etmedim ama 2 dakikayı rahat buluyor çünkü hemen geçmiyor son bir kaç gündür evde istirahat ediyorum uzanırken de oluyor hatta bu sabah uyandığımda öyleydi ama aralığına hiç dikkat etmedim.Ağrı da olmayınca rahatsızlık hissetmiyorum sanırım.
Ama dediğin gibi yarın soracağım canım
Biraz araştırdım şimdi ben de canım hamile korsesi var bir, bir de elastik hamile kemeri iki ürün gördümDun bı sitede korse gibi bişey görmüştüm ,göbeğin altından destek veriyor bele bağlanıyor. bulursam atayım belki faydası olur.
Aa evet bende görmüştüm bunuDun bı sitede korse gibi bişey görmüştüm ,göbeğin altından destek veriyor bele bağlanıyor. bulursam atayım belki faydası olur.
Benimki en son baş aşağıdaydı ne olmuştur bilmiyorum ama youtube'da spinning babies egzersizleri var bebeği çevirmek için bazen yapıyorum yine deMakat gelisi olanlar egzersuyapmayi düşünüyor mu normal dogumcular bizimkide makat gelismis malesefhep beraber egzersiz yapalım ben sezeryan istemiyorum
AslındaBiraz araştırdım şimdi ben de canım hamile korsesi var bir, bir de elastik hamile kemeri iki ürün gördüm
Erken doğum riskini azaltıyormuş ikiz gebelere plesantası aşağıda olanlara ve hamilelikte bel fıtığı olanlara tavsiye ediliyormuş bende bel fıtığı ve tam da fıtığımın olduğu yeri yakmaya başladı acısı
Biraz daha bakayım birkaç ürün seçip doktoruma atacağım izin verirse alıp deneyeyim birkaç haftaya ben ayağa bile kalkamam böyle giderse çünkü taşıyamıyorum resmen göbeğimi
Yaa ne kadar guzel odem olmamasi. Ben o kadar su iciyorum ama.yok yine odem yine odem2 buçuk anca içiyorum. Gündüz çalışırken çok unutuyorum yanımda şişe var ama gözüm görmüyor bile. Biraz daha arttırabilsem iyi olcak ama ödemim falan yok bayadır yetiyor herhalde
Bende yapicam o egzersizleri insallahMakat gelisi olanlar egzersuyapmayi düşünüyor mu normal dogumcular bizimkide makat gelismis malesefhep beraber egzersiz yapalım ben sezeryan istemiyorum
Biraz araştırdım şimdi ben de canım hamile korsesi var bir, bir de elastik hamile kemeri iki ürün gördüm
Erken doğum riskini azaltıyormuş ikiz gebelere plesantası aşağıda olanlara ve hamilelikte bel fıtığı olanlara tavsiye ediliyormuş bende bel fıtığı ve tam da fıtığımın olduğu yeri yakmaya başladı acısı
Biraz daha bakayım birkaç ürün seçip doktoruma atacağım izin verirse alıp deneyeyim birkaç haftaya ben ayağa bile kalkamam böyle giderse çünkü taşıyamıyorum resmen göbeğimi
Civilde görmüşüm, fiyatıda uygun.Aa evet bende görmüştüm bunuBearhug den şikayetinde bir kaç kişi rahatladığını belirtiyordu bulursam atarım bende
Evet canım memnun olan çok var trendyolda buldum bir tane ben de çok iyi yorumları doktorum izin verir umarım kullanmamaAa evet bende görmüştüm bunuBearhug den şikayetinde bir kaç kişi rahatladığını belirtiyordu bulursam atarım bende
Bunun fiyatı daha uygunmuş civildekine de bakayım canım sağ olCivilde görmüşüm, fiyatıda uygun.
O sancı bana da arada oluyor ama anlık böyle şimşek gibi çalıp geçiyor bebek hareket ediyor oluyor o sıra idrar torbasına vuruyor yani ya da kafası hareket edince baskı yaptığında oluyorBenimki en son baş aşağıdaydı ne olmuştur bilmiyorum ama youtube'da spinning babies egzersizleri var bebeği çevirmek için bazen yapıyorum yine de
Aslındaebru_can_ebru almıştı diye hatırlıyorum ben de istiyorum yürüyüş yaparken falan rahat ettirir bence.
Bir de benim bazen tam göbeğimin altında sanki idrar yollarında bi sancı oluyor, daha önce taş düşürmüştüm ondan korktum, idrarda yanma falan da yok sadece arada böyle bir ağrı giriyor. Hamilelikte taş falan düşüremem bir de
Bi ara oluyordu canım kendi kendine geçti benimki. Bacaklar ellerim ağrıyordu yokoldu inşallah geçer seninde birdenYaa ne kadar guzel odem olmamasi. Ben o kadar su iciyorum ama.yok yine odem yine odem
Aynı böyle bir ağrı işte, benimki de idrar torbamı rahat bırakmıyor zatenO sancı bana da arada oluyor ama anlık böyle şimşek gibi çalıp geçiyor bebek hareket ediyor oluyor o sıra idrar torbasına vuruyor yani ya da kafası hareket edince baskı yaptığında oluyor
İdrarda yanma devam eden böbrek ağrısı falan yoksa sıkıntı yoktur bebiş hareketinden olabilir canım
Yaa yorumlara baktım korsenin ayağa kalkamayalar 5km yürümeye başlamış gerçekten işe yarıyorsa mutluluktan ağlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?