2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım hangi korse şu an ağrım felan yok bende işe tekrar döneceğim ya alayım belimi desteklesin rahat olur

Ben memnunum canım kullanıyorum

Şeker yüklemesi yapıldı hanımlar bana bugün .. 75 gr glikoz verildi .. açlık 74 …1. Saatin sonunda 144 …2.saatin sonunda 109 çıktı .. normal değerleri ne acaba henüz doktora gösteremedim sonuçları

Aynı böyle bir ağrı işte, benimki de idrar torbamı rahat bırakmıyor zaten İnşallah odur.
Odur canım aksi bir şey olsa zaten hem böbreklere vurur hem de tuvalette sorun yaşarsın
Benim testlerimde hep hafif bakteri falan çıkıyor mesela ama kadın doğum doktorum da dahiliye doktorum da bu hormonlardan dolayı çıkıyor enfeksiyon ya da başka sorun var demek değil ağrı ve yanma şikayeti olmadığı sürece sorun yok diyorlar

Selam herkese, dün akşam üstünden beri karnım inanılmaz sertleşiyor, geriliyor. Yarım saat sürüyor biraz yumuşuyor, sonra yeniden... Bütün gece de uyuyamadım :/ sancı gibi bir şey hissetmiyorum, belim ağrıyor sadece artı olarak. Sanırım braxton hicks kasılmaları denilen böyle oluyor değil mi? 30. haftama girdim, zamanı normal sanırım...

Bende canım çok şükür daha iyiyim idare ediyoruz dk dksini tutmuyor 1HANIM sen nasılsın kuzum

Evet öyle aslında ama normalin çok dışında olan kasilmalara bir bakmak lazım nst ile hepimiz yaşıyoruz su an bu sertlesmeleri ama ek bel kaşık agrisi olunca önlem amaçlı bir doktora gitmekte fayda var. Eger normalse magnezyum parol ılık duş alıp dinlenmek iyi geliyor

Bende bir süredir de kacirma var üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…