2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Magnezyuma gebeliğin başından beri devam ettiriyor doktorum. Dün duş aldım biraz kremle masaj yapayım karnıma dedim, masajdan sonra böyle daha da gerildi sanki bebiş kolunu bacağını tam açarak gerdiriyor, tam öyle bir his :/ bugün 2 defa oldu sadece, yine olursa bir doktora gideyim en iyisi haklısınız. Teşekkür ederim

Seninki nasıl geçti peki benim kalçamda sadece bir yerde var bastikca canım aciyor

Benim bacaklarım çok nadir kasılıyor. Birden kalçamda ağrı başladı yürüdükçe o nokta çok ağrıyor. Peki süt farkediyor mu nasıl olduğu

Benim bi ara olurdu aaa bak bak poposunu çıkarttı falan diyordum gülüyorduk hatta eşimle. Ağrım olmuyordu çünkü. Ama şimdi o tepeler ağrı yapıyor yani kasıyor baya. Geçen haftaya kadar hiç bir riskim yoktu birden bire acillik etti beni ve riske girdim buna şükür deyip dua ediyorum şimdi durabildiği kadar dursun diye Sen de anladığım kadarıyla yavaştan başlıyorsun canım dikkat et dinlen yorulma ile cidden alakalı.
Benimki de makattı dönmüş şimdi baş aşağı ben 32deyim şu an. Aynen ilk 34 sonra 36 hedefim. Bence göreceğiz yaa 34ü göreceğiz de devamına bir şey diyemiyorum
Ay ne kadar doğru bir tespit aynen böyleyim
Bende canım çok şükür daha iyiyim idare ediyoruz dk dksini tutmuyor 1HANIM sen nasılsın kuzum
Canım çok şükür iyiyim, ara aara kasılmalıyım. Genel anlamda yatıyorum bugün. Ya şu son 10 gündür birden bi ter boşalıyor. Boncuk boncuk oluyorum. Hava sıcak evet ama serin klimalı ortamda da oluyor hele geceleri yastığım su oluyor havlu koyuyorum. İnşallah ciddi bir durum değildir

Son düzenleme:
Ay benimkini suda eritme olarak verdi magnezyumu benim midemi çok bulandiriyor öyle şeyler zorla içtim bugün

Ben devlete gidiyorum ya orada hiç umursamıyor doktorlar. Çarşamba bacağım gerinirken kasildi bende doktora söyledim aldım bundan sonra kullancagim bakalım farkedecek mı.

O sertleşmeleri günde bir kaç defa ve kısa süreli olması normal diyorlar. Yarım saat sürmesi bel ağrısı da aslında bi doktora gözüksen iyi olur sanki.

Seninki nasıl geçti peki benim kalçamda sadece bir yerde var bastikca canım aciyor
Tam olarak geçti sayılmaz çok ayakta kalırsam yine o nokta tutuyor resmen dinleniyorum ve tek tarafa ağırlık vererek uyumuyorum bacağımın altına yastık alıyorum magnezyum kullanıyorum çok ağrıyorsa parol da aldım öyle idare ediyorum kuzum

O sertleşmeleri günde bir kaç defa ve kısa süreli olması normal diyorlar. Yarım saat sürmesi bel ağrısı da aslında bi doktora gözüksen iyi olur sanki.
Yarım saat sürmesi uzun mu? Of umarım sıkıntı yoktur. Bugün sadece 2 kez oldu, şu an iyiyim. Tekrarlarsa gideyim acile en iyisi :/

Yarım saat sürmesi uzun mu? Of umarım sıkıntı yoktur. Bugün sadece 2 kez oldu, şu an iyiyim. Tekrarlarsa gideyim acile en iyisi :/
Bilmiyorum ki canım yanlış yönlendirmek istemem. Yarım saat sürmedi benim hiç. Benim karnımın sertleşiyor 20-30 saniye falan sürüyor. 5 dk sonra bazen 10 dk sonra bazen yarımsaat sonra gün içinde böyle sürekli tekrarlıyor. Bir gün acile gittim ondada peş peşe sık sık olmuştu. Kusmam falan olmuştu. Düzensiz kasılmam çıkmıştı nst de.

Ay çok geçmiş olsun, umarım tekrarlamaz bakalım şu an gayet iyiyim, bir sıkıntı sezersem kontrole giderim. Teşekkür ederim

Dediğin gibi canım bugün evde çok çok az iş yaptım hemen sertleşti hemen geçmedi arkasına bi bel ağrısı uzanıyorum şimdi

Normal doğum için mi korkuyorsun ben de şu an kilo alsın diye her şeyi yapıyorum ben de çok ekmek yiyorum ama mesela böyle etki yapmadı demek
Hayir canim sezeryan olur diye korkuyorum yada kilosundan dolayi zor dogum olur diye
Burada sezeryan olmasi icin buyuk bi sebep olmasi gerek
Cok nadir sezeryana gidilir
Yumurta, ceviz bunlari bol ye

Anladım canım oralarda daha hassaslar sanırım benim doktor sadece bol bol su iç diyor başka şuna buna dikkat et demedi hiç
Benim doktorum belcikali kendisi cok zayif
Onlar genelde zayif cocuk doguruyolar 2,5 max 3kilo
Onlarin yemek kulturuyle bizimki bir degilki
Bende suyu cogalticam gunde 2ye cikarticam yuruyuse odaklanicam yapacak bise yok

2 buçuk anca içiyorum. Gündüz çalışırken çok unutuyorum yanımda şişe var ama gözüm görmüyor bile. Biraz daha arttırabilsem iyi olcak ama ödemim falan yok bayadır yetiyor herhalde
Ben 1,5 anca iciyorum 2 ye cikartiyorum bugunden itibaren azmi iciyorumki ya

Benim karnımda kasılmalar gün içinde belki de 40-50 defa oluyordur.
Ağrım yok ama çoğu zaman kasılmam oluyor. Rahatsız ediyor.
Daha önce acile gittiğimde sancılar 40 üzerinde ve düzenli çıkmıştı. Ebe, yüksek ve düzenli dedi. Bir süre sonra yeniden çekildi sancılar düzensiz ve şiddeti az çıktı. Kendimi de iyi hissedince eve gönderdiler. Zaten doğum için haftam küçük.
Son bir haftadır benim çok oluyor yani kasılmam. Oluyor geçiyor , oluyor geciyor. Bir başlayınca yarım saat oluyordur ama 5 saniye bir geriliyor sonra geri esniyor gibi. Süreğen değil. Doğuma daha çok var ama böyle giderse erken mi doğuracağım acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…