2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben şeyde kaldım ya 34.90 a aldım diyo nasıl bu kadar ucuza alabilmiş ben şok bide bebek listesi çıkartmışlar çeyiz listeleri vardı evlenirken yapmıştım onun gibi Allahım neler duyuyorum
Ekran atam mııı hmde cok fıyat yanlıs gırıyolar denk gelmedınmı hıc 89.9 tshırt 899 tl yazıyor mesela bunda da 349.90 aslında sonradan kapadılar hemen stoğu ama gonderıyolar iptal etmıyolar

Ekran atam mııı hmde cok fıyat yanlıs gırıyolar denk gelmedınmı hıc 89.9 tshırt 899 tl yazıyor mesela bunda da 349.90 aslında sonradan kapadılar hemen stoğu ama gonderıyolar iptal etmıyolar
Valla helal olsun çok iyi yakalamışsın bilmiyordum böyle bişey olduğunu bundan sonra çok dikkat edicem ama birazda şans galibq inşallah şanslıyımdır

Valla helal olsun çok iyi yakalamışsın bilmiyordum böyle bişey olduğunu bundan sonra çok dikkat edicem ama birazda şans galibq inşallah şanslıyımdır
Ya ara ara baktım bende ama cıks denk gelmedı bıdaha kargoyla 50 tlye geldı bak kargo da odedım ahshsjaksbsj

Bizim ailede erken doğum hikayesi hiç yok ama niyeyse çevremdeki ve ailedeki herkes bu kiz erken gelecek diyor bir de böyle 30. haftayla birlikte kasılmalar da başlayınca ben de korkmaya başladım. Uzun sürüyor, zaten burun tıkanıklığım da en üst düzeyde, nefes aldırmıyor. Sancı hissi hiç yok ama. Ben mi anlamıyorum acaba ne bileyim :/

Çok kötü bir şey ya hayatımı olumsuz yönde etkiliyor tuvalete gitmek bile zulüm oldu

Canım nasipse sezeryan düşünüyoruz ama kısmet bu işler benim yaş kilo vs den öyle diyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin haftaya geliyoruz Kars a Buhara’ya hsg için gelmiştik şehir hastanesi büyük bir yer ama ben gitmedim Ayşenur evet ya dur bakalım sen tecrübe et sanırım benden öncesin 29₺2 deyim ben

Ay çok geçmiş olsun, umarım tekrarlamaz bakalım şu an gayet iyiyim, bir sıkıntı sezersem kontrole giderim. Teşekkür ederim
Sağ olasın canım hepimiz vaktinde doğuralım inşallah
Dediğin gibi canım bugün evde çok çok az iş yaptım hemen sertleşti hemen geçmedi arkasına bi bel ağrısı uzanıyorum şimdi
Yok yok daha iş güç defteri kapandı bende. Okul tatil olmasa naparmışım diye düşünüyorum sınıf sınıf o merdivenleri in çık ayyy çok zor olurdu. Heralde çalışamazsa verirlerdi bana bu hafta
Aynı şeyler yaşanıyor. Ve bende erken bekliyorum inşallah biz yanılıyoruzdur. Ya da inşallah erken olsa bile sağlıkla gelsinler diyelim.
Canım magnorm ben kullandım bana onu kabızlık için vermişti dr. Kas kemik ağrılar için daha sonrasında magnimore ye başlattı. Sana magnorm öyle ağrılarına çok etki etmez ki

Oh ne güzel maşAllah sen 32 desin kilosu kaçtı minnoşun. Bu arada bendede ter boşalma olayı var

Hayir canim sezeryan olur diye korkuyorum yada kilosundan dolayi zor dogum olur diye
Burada sezeryan olmasi icin buyuk bi sebep olmasi gerek
Cok nadir sezeryana gidilir
Yumurta, ceviz bunlari bol ye
İnşallah normal doğuma uygun olur o zaman canım
Sabahları iki tane yumurta yiyorum gün içinde kaşar muz yiyorum ceviz yiyorum yoğurdun içine katıp daha ne yapayım

Bana da öyle geliyor 30 oldum daha ama çok zamanım yok gibi kasilmalarim,aşağı inmesi mesaneme baskilari.. Ay insallah bekler bebisler

Bende 2 hafta yanacak iznimi aldım haftaya da evdeyim ama sonraki hafta 32.haftaya giriyorum eğer sıkıntı olmazsa çalışabilir raporu almak istiyorum inşallah bir sorun sıkıntı çıkmadan ilerler süreç
Hatta biraz önceki kasılma ve bel ağrısından bulantı da başladı çok şükür kusma felan olmadı ağrı geçmeye başlayınca bulantı da geçti sende de kusma olmuştu değil mi canım?

Bu aralar sen de çok yorma kendini o zaman uzanmaya bak
Evde çok bir şey yapmadım bugün sadece az bi toplayıp robotu açtım sonra böyle oldu bakalım Yarın 31+0 doktor ne diyecek çünkü 32.haftada iznim bitiyor çalışabilir almak istiyorum ama bir sorun çıkarsa izne ayrılırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…