2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah normal doğuma uygun olur o zaman canım
Sabahları iki tane yumurta yiyorum gün içinde kaşar muz yiyorum ceviz yiyorum yoğurdun içine katıp daha ne yapayım
Masallah kiz neguzel yiyosun
Ben sabahlari yumurta oda aliskanlik yani ozellikle gebelik icin yemiyorum
Kendim yogurt mayaliyorum onu yiyorum gunluk
Ya bunlarmi kilo yapti benim bebege acaba
Gunu acmi gecirim napim bacim dicektim doktora

Sancı hissi bende de yok. Sadece kasılma. Yani sertleşme, gerilme, sıkışma gibi rahatsız bir şeyler. NTS 'de öyle sancı çıkınca şaşırmıştım. Tabi gerçek doğum eyleminde bu kasılmalar ile birlikte ağrı oluyordur mutlaka.

Aynı şeyler yaşanıyor. Ve bende erken bekliyorum inşallah biz yanılıyoruzdur. Ya da inşallah erken olsa bile sağlıkla gelsinler diyelim.
Bana da öyle geliyor 30 oldum daha ama çok zamanım yok gibi kasilmalarim,aşağı inmesi mesaneme baskilari.. Ay insallah bekler bebisler

Hayırlısı olsun inşallah. Böyle devam edecek herhalde

İnşallah normal doğuma uygun olur o zaman canım
Sabahları iki tane yumurta yiyorum gün içinde kaşar muz yiyorum ceviz yiyorum yoğurdun içine katıp daha ne yapayım
Oh afiyet olsun yarasın bebişe ben şu cevizi ihmal ettim hep hiç canım çekmiyor ya

İnşallah bir problem çıkmaz istediğin gibi olur canım yinede minnoşun sağlıklı olsunda önemli olan o

Oh afiyet olsun yarasın bebişe ben şu cevizi ihmal ettim hep hiç canım çekmiyor ya
Ya ben de hiç sevmem ceviz hamileliğimin başında da çok yemedim sırf şu an riskim var kilo alsın diye başka hiçbir şeyden değil yani çok zorlanıyorum yerken de yoğurdun içine katıyorum

Ya etkilese bile çok etkileyeceğini düşünmüyorum ben sizde genetik mi acaba belki döllenmesi de birkaç gün önceedir bilemiyorum ki biz minnak aileyiz erken doğma riski olmasa bu kadar yemem bende bakalım işe yarayacak mı belkide hiç yaramayacak

Ilk kizim 3360gr dogdu
Ikinci 3630gr dogdu

Ammaaaaa erkek kardesim 5850gr dogdu
Simdi halini sorarsan filinta gibi manken boyunda kilosunda birisi

Canım ben ev yogurduna emin olamıyorum.. Bir iki yerde yeterli sıcaklığa cikamadigini okudumustum.. günlük sut ile mi yapıyorsun yoksa çiğ sütle mi?

Kızlar ben galiba mantar oldum ya çok yanmam var hafif kaşıntı ve beyaz akıntı şimdi bana fitilde veremezler belki bilmiyorum pazartesi randevum var ozamana kadar problem yaratır mı

Bu doktorlari anlamıyorum zaten bacağıma kramp giriyor dedim onun için verdi

Bende 37 ye kadar çalışıcam diyordum ama sanki Eylül başı çalışamaza çeviririm gibi. Sürekli oturmaktan çok belim ağrıyor, bir de gece uyku yok doğru düzgün bankacıyım dikkat isteyen iş işlem kontrolü ve onayı yapıyorum olmucak sanırım. Zaten ben Eylül sonuna da bekliyorum oğluşu böyle önde devam ederse

Kızlar ben galiba mantar oldum ya çok yanmam var hafif kaşıntı ve beyaz akıntı şimdi bana fitilde veremezler belki bilmiyorum pazartesi randevum var ozamana kadar problem yaratır mı
Geçmiş olsun canım gebelikte mantarın bebeğe zararı yok diye biliyorum. Sana fitil verilmeyebilir, ben doktora enfeksiyon için sirkeli su ile yıkamayı sormuştum olur demişti mantara da faydası varsa bi bak onu sorarsın

Kizlar bir sorum olacak ya bogazim aciyo demistim ya sol tarafti gecmisti bugunde sag basladi. Normal mi bi sorun olabilir mi anlamadim

Oh ne güzel maşAllah sen 32 desin kilosu kaçtı minnoşun. Bu arada bendede ter boşalma olayı var
En son gittiğimde 3 gün önce 1.980 di. Tam 2 kg olmuştur heralde canım. Ter birden bi boşalıyo çok ilginç yaaaa. Buz gibi oluyorum sonra normalleşiyorum.
Canım valla en önemlisi biz ve bebekler. Dene bakalım Baktın olmuyor ayrılırsın izne evet benim o gün ilginç bir kusmam olmuştu. Ben koştukça bebek de sıkıntıya girmişti
Haydaaaaa bi o eksikti bak şimdi yaaaa. İlaçsız da nasıl geçer ki acaba sirkeli su ile yıkama nasıl olur acaba ? İlerlemeden durdursan bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…