2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ebru_can_ebru oksapar iğneyi yaptıktan sonra kolumdan parmaklarıma doğru uyuşma oldu her zamanki yaptığım şekilde yaptım ama uyuşukluk hissi var normal midir sence

Kızlar ben galiba mantar oldum ya çok yanmam var hafif kaşıntı ve beyaz akıntı şimdi bana fitilde veremezler belki bilmiyorum pazartesi randevum var ozamana kadar problem yaratır mı
Kızımda kaşıntı olunca kekik kaynatıp banyo küvetindeki suya karıştırıyordum iyi geliyordu ama yine de bi ebru_can_ebru ya sor zararı var mı

Bende bu akşam onu yapmayı düşünüyordum canım bi zararı olmaz galiba çok yanmaya başladı belki rahatladır

Denicem şimdi sirkeli suyu inşAllah iyi gelir benimde kasılma olayı başladı şuan ara ara kasılıyor

Kızlar özellikle bu saatlerde bi nefes sıkışması geliyo adeta gaz sancısı gibi sodayla falan rahatlatıyorum kendimi. Normal mi anlamıyorum ama yatırtmıyo oturtmuyo korkuyorum

Kızlar özellikle bu saatlerde bi nefes sıkışması geliyo adeta gaz sancısı gibi sodayla falan rahatlatıyorum kendimi. Normal mi anlamıyorum ama yatırtmıyo oturtmuyo korkuyorum
Minnoslar yoruyor artik. Daha da cok var. Allah yardimcimiz olsun

Kızlar ben galiba mantar oldum ya çok yanmam var hafif kaşıntı ve beyaz akıntı şimdi bana fitilde veremezler belki bilmiyorum pazartesi randevum var ozamana kadar problem yaratır mı
Fitil verirler canım şu an açıklığı kanamanın yok istersen bir yaz doktoruna

Benim gerdirince nefes alamiyorum. Sanirim cigerlerime falan bastiriyor
Ayy evet öyle kalakalıyorum genelde sırt üstü yatıp yelpaze falan tutuyorum,ellerimi bileklerimi ensemi ıslatıyorum, soda içiyorum ama ölüyorum zannediyorum nefesim kesiliyo boş boş bakınıyorum adeta

Pek bilgim yok canım bu konuda kızların dediği gibi belki sirkeli su iyi gelir

Bende durumu göre hareket edeceğim canım

Ayyy 5800 ne maşAllah senin 3. Acaba ona mı benzedi
Ne bilim valla bende diyorum oglan dayiya benzer buda ona benzicek heralde
Canım ben ev yogurduna emin olamıyorum.. Bir iki yerde yeterli sıcaklığa cikamadigini okudumustum.. günlük sut ile mi yapıyorsun yoksa çiğ sütle mi?
Ben ciftlikden sut aliyorum yapiyorum
Yeterli sicaklik derken pek anlayamadim canim ya
Canim bildigim kadariyla bebege zarari yok ama seni rahatsiz eder. Istersen eczaneye git bi danis belki bise verir simdilik
Gecmis olsun

Bende öyleyim arada bi endişe geliyor bazen çok güzel düşünüyorum Duygularımız da karma karışık inşallah güzel olacak her şey. Bu hafta ikidir rüyamda vefat eden eniştemi görüyorum çok severdim. Rüyada vefat eden birini görmek yorumlarına sardım direkt tedirginlikten. Neyseki genelde iyiye yorulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…