Hgb sadece kan seviyesini gosterir demir ayri bakiliyor banada bu sefer bakmadi doktorum çünkü cok düşmuyor diye sanirim baska doktora gorundum belkide ondandırHgb hct değerlerine mi bakıyor doktorunuz sadece ben hala kullanmıyorum demir
Güzel şeyler de duymak lazım sevindim herşeyin yolunda olmasına canımKızlar bende kontrol çıktım devletteki doktorun dediklerini doktoruma söyledim bende de geçen kontrolde 6 gün geriydi ama 1 haftadan fazla geri olmadığı için önemli değil dedi.
Kendi bakınca da yine 5 gün geri çıktı kilosu ve boyu da geri olduğu için az tabi 1400 gr. 37 cm ama her şey yolunda strws yapacak bir durum yok dedi
Suyu rahim ağzı uzunluğu kan akışı felan hepsi normal, düzensiz sancılar olabilir bu haftalardan sonra artık normal bunlar düzenli ve sık gelirse önemli bizim için dedi.Her şey yolunda çalışabilir alabilirsin dedi
Sanırım gruptaki en minyon bebek benimki stres yapma D dra21
Bearhug Düzenli kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin bel destek korsesi de alabilirsin zorlanıyorsan dedi.
Yani bizde de durumlar böyle
Evet o iki değere bakıyor ayrıca demir bağlama kapasitesi ferritin falan da bakıyor ben de ferritin be bağlama kapasitesi çok çok iyi ama ilginç bir şekilde hgb hct takviyeye rağmen sınırda çıkıyor son 3 aydırHgb hct değerlerine mi bakıyor doktorunuz sadece ben hala kullanmıyorum demir
Nasıl oldun canımCanım su gibi akıntım vardı ama öyle yoğun değil az az. Ki bu normalde olabiliyor. Bende normal akıntı olarak düşündüm tesadüfen belli oldu
Canım geçmiş olsun nasılsınÇantani hazırlamışmıydın sen canim sağolasın
Uzandim yatıyorum şuan agrim yok bilegimde iyi tekmeliyor minik takipteyim canımCanım geçmiş olsun nasılsın
Evet canim Almanya ve Hollanda icin oyle diyolarAh canım yaşanssızlıklar gelmiş kızcağızı bulmuş hep her şey doğal olacak takıntısı çok ilginç ecnebilerin cidden bazı konularda iyi olsalar da bazı konularda gerideler sağlık sistemine benim kuzenlerim de genelde çok söyleniyor ölecek hale gelmeden doktor yüzü göremiyoruz ev doktoru gibi bişey var diyorlar bizdeki aile hekimi sanırım o onay vermeden asla bölüm uzmanına gidemiyormuşsun
Kızının ayağı kırılmış günlerce anlamadı o aile hekimi ağrı kesici verip durmuş kız kırıl ayakla gezdi günlerce falan bir dolu şey
Allah herkese yardım etsin her yerin var bir sıkıntısı işte
İyiyim ben sakinim inşallah bebişim sağlıkla gelir şu an merakla onu bekliyorumNasıl oldun canım
Allah ın izniyle sağ salim alırsın inşallah kucağına canım dualarım sizinleAkşamı bulur dedi canım 8 saat aç olmam lazımmış sabah bişiler atıştırmıştım 5-6 gibi olur sanırım
Ay canım benim yat dinlen bol bolkızlar dinlenin geçmiş olsuninşallah bi an önce toparlanırsınız @ririi Aytanesii
Bearhug vallahi bi oku üfle hepimize ben de ağrılıyım yine kasılmam var galiba
atatalya canım aklımız sende iyiki eksiklerin yokmuş ama olsa bile hiiiç canını sıkma. seni soğukkanlı davranışından ötürü kutluyorum bebeğin için en büyük iyiliği yapıyorsun şu an
Bebisini erken göreceksinİyiyim ben sakinim inşallah bebişim sağlıkla gelir şu an merakla onu bekliyorum
Hareketliyse korkma sen dinlen yeter benim minik 2 gündür sürekli ayaktayım diye sessiz uyuyor sanırım arada güzel hareketli oluyor bazen birkaç gün yatıyor sanırım sağlıklı olsun daUzandim yatıyorum şuan agrim yok bilegimde iyi tekmeliyor minik takipteyim canım
Sadece onu saracağın anı düşün emin ol sağlıkla gelir arada haber ver bişey diyorlar mı sadece takip miİyiyim ben sakinim inşallah bebişim sağlıkla gelir şu an merakla onu bekliyorum
Aa öyle mi tek kapsül bile yetmeyebiliyor demekki , Keçiboynuzu pekmezi var onu mu içsem acaba günde bir kaşıkCanım ya doğal şeyler dene bari pekmezaklıma başka bir şey gelmiyo. Benim günde 2ye çıktı mesela demir yetmiyor çünkü
Benim direk hgb bakıyorlar demir bakmıyorlar bende merak ediyorumHgb sadece kan seviyesini gosterir demir ayri bakiliyor banada bu sefer bakmadi doktorum çünkü cok düşmuyor diye sanirim baska doktora gorundum belkide ondandır
5/6 gibi alacaklarmis canim onun bebisini dogacak yaniSadece onu saracağın anı düşün emin ol sağlıkla gelir arada haber ver bişey diyorlar mı sadece takip mi
Anladım benimde ferritin demir bağlama bayadır bakılmıyor geçen asm gittim kan vermeye gerek yok dedi bunlar eksik olunca bebek etkilenmiyor mu ki anlayamadımEvet o iki değere bakıyor ayrıca demir bağlama kapasitesi ferritin falan da bakıyor ben de ferritin be bağlama kapasitesi çok çok iyi ama ilginç bir şekilde hgb hct takviyeye rağmen sınırda çıkıyor son 3 aydır
12 civarı geliyor tam sınır değer o zaten doktorum da bu eksik benim için yükselmezse damardan vereceğim dedi
Benim demir baglamaya bile bakiyorlar herseyine özel doktor olmasida sart degil devlette bakiliyor cogunlukla sen kendin iste bir baksinlar sonucta vucut bunu bebise kullandiriyor biz ne edecegiz dogumdan sonra hipo kalsemi geciren oluyor kalkamiyor bu eksikliklerden dolayi iyi takip yapilmasi lazm bana kalirsaBenim direk hgb bakıyorlar demir bakmıyorlar bende merak ediyorumhgb hct iyi diyede ilaç kullanmıyorum şuan
Kuzum Kuzey Ata karnındayken onunla son fotoğraf çekin hatırası olur hemen gelmek istedin çok aceleci idin diye anlatırsın ilerdeİyiyim ben sakinim inşallah bebişim sağlıkla gelir şu an merakla onu bekliyorum
Kan alıyor ama neye bakıyor bilmiyorum bize herhangi bi sonuç verilmiyor ya da görmüyoruz mesela 3 hafta kadar önce randevum vardı şeker yüklemesi yapıldı ne oldu ne çıktı hiçbir fikrim yok sanırım aksi durumlarda arıyorlarmış haftaya kontrolde söyleyecek mi bilmiyorum henüz hiç aranmadım ama o kadar eminim ki demirin yetmediğinden yani bi tanecik yazıver nolmuş kendim de alamıyorum çünkü bilmiyorum buradaki takviyeleri henüz 1 buçuk senedir buradayımRutin kan tahlili veriyor musun canım? Benim seviyelerim her ay kan tahlili ile takip ediliyor ayda bir kan ve idrar veriyorum sürekli
Bende çok hafif eksiklik çıkıyor takviyeye rağmen tam eksik de değil de tam sınırda çıkıyor değerim aslında ama her doktorun kabul ettiği bir norm var işte sınır değeri bile kabuk etmiyor benimki önümüzdeki ay sanırım son tahlili vereceğim bu demir meselesi için karar alması adına
Yine sınırda çıkarsa bana damardan verilecek artık demir
Doktorun takip etmediyse bu zamana kadar sen bir sor olmadı en azından bu konudaki düşüncesini öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?