2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Güzel şeyler de duymak lazım sevindim herşeyin yolunda olmasına canım

Hgb hct değerlerine mi bakıyor doktorunuz sadece ben hala kullanmıyorum demir
Evet o iki değere bakıyor ayrıca demir bağlama kapasitesi ferritin falan da bakıyor ben de ferritin be bağlama kapasitesi çok çok iyi ama ilginç bir şekilde hgb hct takviyeye rağmen sınırda çıkıyor son 3 aydır
12 civarı geliyor tam sınır değer o zaten doktorum da bu eksik benim için yükselmezse damardan vereceğim dedi

Evet canim Almanya ve Hollanda icin oyle diyolar
Tamam Belcikada cok ilerde demiyorum ama bizimde aile hekimimiz var kucuk seyler icin gidiyoruz iste bogaz agrisi, karin agrisi bacak agrisi falan gidiyoruz ama uzmana istedigimiz zaman gidebiliriz o konuda sıkınti yok
Acile oyle zirt pirt gidilmez ciddi bise olmali, grip icin nezle icin bogaz agrisi icin gidilmez mesela
Bide benim aile hekimim cok iyi yasli belcikali bi soruna cozum bulmadan yollamaz ondan yana sansim var sanirim simdiye kadar buyuk anlamda doktor sıkıntisi yasamadim sukurler olsun Allah doktorada dusurmesin doktorsuzda birakmasin saglik en buyuk nimet

Ay canım benim yat dinlen bol bol ağrı sızı arada kasılma bende de oluyor hele biraz iş güç yapsam tamam yani doktora gitmeden önceki hafta hele fenaydım o sıcaklarda ama doktor bir sorun görmedi kasılma düzenli olmadığı rahim ağzını kısaltmadığı sürece sıkıntı yokmuş ama yaşarken insan panik oluyor
Çocuk uyanık olunca oluyor bende hep uyanıkken hareketli baya hareketleri de kasılmayı artıyor gibime geliyor uyuduğu hareketsiz olduğu zamanlar rahatım
Diyorum şimdiden başladım azıcık uyusa demeye diye

Hgb sadece kan seviyesini gosterir demir ayri bakiliyor banada bu sefer bakmadi doktorum çünkü cok düşmuyor diye sanirim baska doktora gorundum belkide ondandır
Benim direk hgb bakıyorlar demir bakmıyorlar bende merak ediyorum hgb hct iyi diyede ilaç kullanmıyorum şuan

Anladım benimde ferritin demir bağlama bayadır bakılmıyor geçen asm gittim kan vermeye gerek yok dedi bunlar eksik olunca bebek etkilenmiyor mu ki anlayamadım

Benim direk hgb bakıyorlar demir bakmıyorlar bende merak ediyorum hgb hct iyi diyede ilaç kullanmıyorum şuan
Benim demir baglamaya bile bakiyorlar herseyine özel doktor olmasida sart degil devlette bakiliyor cogunlukla sen kendin iste bir baksinlar sonucta vucut bunu bebise kullandiriyor biz ne edecegiz dogumdan sonra hipo kalsemi geciren oluyor kalkamiyor bu eksikliklerden dolayi iyi takip yapilmasi lazm bana kalirsa

İyiyim ben sakinim inşallah bebişim sağlıkla gelir şu an merakla onu bekliyorum
Kuzum Kuzey Ata karnındayken onunla son fotoğraf çekin hatırası olur hemen gelmek istedin çok aceleci idin diye anlatırsın ilerde

Kan alıyor ama neye bakıyor bilmiyorum bize herhangi bi sonuç verilmiyor ya da görmüyoruz mesela 3 hafta kadar önce randevum vardı şeker yüklemesi yapıldı ne oldu ne çıktı hiçbir fikrim yok sanırım aksi durumlarda arıyorlarmış haftaya kontrolde söyleyecek mi bilmiyorum henüz hiç aranmadım ama o kadar eminim ki demirin yetmediğinden yani bi tanecik yazıver nolmuş kendim de alamıyorum çünkü bilmiyorum buradaki takviyeleri henüz 1 buçuk senedir buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…