2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben battaniye almayi düşünmüyorum ama bellide olmaz birtane esimin bebeklik battaniyesi varmis onu aldm birtane kizimin ekru nohut battaniyesi var yumsak 3 tane penye battaniye var çift katli ana kucagi seti vardi örtüsü bel destegi birtane kenarlari ponponlu cift tarafli çok ince olmayan var yeterli galiba kiyafetleir yikandi kurudu yarin yavastan ütüleyip cantami hasir edecegim ütü biterse ben bitmeden

Kizlar magnezyum hapi kullaniyor musunuz ? 27 haftalik oldum ben
Ben gebeliğin başından beri kullanıyorum. Ama sadece magnezyum değil, şu markanın takviyesini vermişti doktorum. Doğurana kadar devam dedi, kullanıyorum ben de her gün 1 adet.

Eklentiler

• images.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 43
Sağ olasın canım seni en iyi ben anlarım isimde o kadar zorlandım kiiiii gittim duru koydum pes ettim artık eşimin istediği isim oldu benim de içime sindi tabi artık
Harika olmuş eline sağlık ben kuru otları yol kenarı falan aklıma gelmedi demet aldım inan para yani olsun şimdi bir tek ismini yazdırmam lazım

Bu hafta kilo alsın diye herşeyi yaptım bakalım amin canım inşAllah
Hadi inşallah canım ben kilo aldıracak şeyler de yiyorum ama doktor o kadar etkisi olmuyordur dedi genetik sanırım anasına çekmiş yalnız bende az doğmamışım 3750gr doğmuşum ama çocuklığımdan beri hem minyonum
Kuzum ultrason tahmini bisey soyliyor sakin moralini bozma. Bak benim arkadasima bu bebekcok iri ailede tombik var mi diyip durdular 40. Hafta dogdu 2600 hemde. Yani icini ferah tut
Hayırlısı kuzum sağlıklı olsun da zaten beslenme dışında yapacağım bir şey yok kendimi çok da üzmüyorum
Canım sabah geldiğimde ultrason kilosu 1873 bebişim 2 kilo geldi ultrason kesin değil sonuçta ☺
Maşallah kuzum Kuzey Ata çok şükür haftasına göre iyi doğdu
Doktor bir sıkıntı var demedikten sonra çok takılmıyorum artık her şeyde vardır bir hayır sağlıklı olsun da varsın minnoş olsun

Kapı susunde Duru gibi olmuş cok guzel bayıldım yumusacık sıcak ellerine sağlık kuzum
Koyacaktın zaten

Canlar oğlumu gördüm Yoğun bakım ünitesi en sonda idi biz giderken hareket etmiyordu ben gittim kıpırdanmaya başladı, bacaklarını falan sevdirdiler eller kollar hiç durmadı Şu an entübe inşallah kısa zamanda gelişir ciğerlerimiz ben oğluma güveniyorum Boyumuzda 43 cm imiş bana minicik geldi ama Benim hiç ağrım yok iyiyim

Bir haftaya sen onu gör annesi senin basil yakalarina yapışacak saga iliraen sütünü ver mutlaka yada dolaba koymalarini iste dondur kolstrurum sutü onun icin çok önemli

Tecrubeli annelere sorayim. Muslin ortu cok kullaniliyor mu kis bebesi olucaz sonucta bilemedim. Henuz almadim o yuzden
Kundak yaparız kız Müslüm’le mıss bende 4 katlı var bıtane daha kalın bırtanede cıft katlı aldım bır penye aldım , annem nohut peluş aldı, artı ısımlı penye battanıye abıden 2 penye , peluş kalın pazen olmak üzere 4-5 tane daha vardır kesın
Müslin oglumda aldığımı ben hala kullanıyorum denızdeyız mesela kurulamak ıcın kış bebesıydı ozellıkle kundak ıcın cok kullandım penyelerin boyu yetmıyordu fln müslin zıyan olcak bısey degıl yanı kısacası aynı örtüyü yazın emzırme de kullandım üstüne örttüm cok amaçlı boşuna demıyolar

İkinizin de iyi olmasına çok sevindim, bu gruptan gelen doğum haberlerine çok duygulanıyorum, her süreci paylaştığımız için çok farklı bir paydaşlık oluştu en kısa sürede anneciğine kavuşur o aslan parçası hiç şüphem yok kilosu da çok iyi çünkü maşallah. En kısa sürede evinize çıkmanız dileğiyle, her şey umduğunuzdan da güzel olsun

Bir pelus yeter heralde ama dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…