- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
Ben gebeliğin başından beri kullanıyorum. Ama sadece magnezyum değil, şu markanın takviyesini vermişti doktorum. Doğurana kadar devam dedi, kullanıyorum ben de her gün 1 adet.Kizlar magnezyum hapi kullaniyor musunuz ? 27 haftalik oldum ben
Harika olmuş eline sağlık ben kuru otları yol kenarı falan aklıma gelmedi demet aldım inan para yani olsun şimdi bir tek ismini yazdırmam lazımSağ olasın canımseni en iyi ben anlarım isimde o kadar zorlandım kiiiii gittim duru koydum pes ettim artık eşimin istediği isim oldu benim de içime sindi tabi artık
Ben bu hafta aldım ocean aldımKizlar magnezyum hapi kullaniyor musunuz ? 27 haftalik oldum ben
Hadi inşallah canım ben kilo aldıracak şeyler de yiyorum ama doktor o kadar etkisi olmuyordur dedi genetik sanırım anasına çekmişBu hafta kilo alsın diye herşeyi yaptım bakalımamin canım inşAllah
Hayırlısı kuzum sağlıklı olsun da zaten beslenme dışında yapacağım bir şey yok kendimi çok da üzmüyorumKuzum ultrason tahmini bisey soyliyor sakin moralini bozma. Bak benim arkadasima bu bebekcok iri ailede tombik var mi diyip durdular 40. Hafta dogdu 2600 hemde. Yani icini ferah tut
Maşallah kuzum Kuzey Ata çok şükür haftasına göre iyi doğduCanım sabah geldiğimde ultrason kilosu 1873 bebişim 2 kilo geldi ultrason kesin değil sonuçta ☺
Sağlıkla gülerek kullanın canım bende yarın makineye atıp ayıracağım bakalım hangi aydan ne kadar var ona göre alış verişi devamKizlar ben biraz abartmisim sankiama 9-12 lerde var azda olsa
BayıldımEki Görüntüle 3285822 ay kızlarrrr kapı süsümüzü sonunda tamamladım bittişu otları baya yol kenarlarından topladım. Tohumlar ve fiyonkda gelin çiçeğimden ortaya karışık oldu içime sindi Papatyamaviss bak Nasıl da Duruyu koydum.
Ben normalde 31+0 ım ama usgde bebeğim 30+2 çıktı kilosuna da 1400 gr dedi bugünBenim şuan 29+ 6 en son on gün önce sanırım 1264 idi Çarşamba gidip öğreneyim inşallah kaç haftalık sizin :')
Ben artik almayacagim kuzum. Birde tombik falan olur kucuk gelir o yuzden bir dogsun simdilik beklemedeyimSağlıkla gülerek kullanın canım bende yarın makineye atıp ayıracağım bakalım hangi aydan ne kadar var ona göre alış verişi devam
Kapı susunde Duru gibi olmuş cok guzel bayıldım yumusacık sıcakEki Görüntüle 3285822 ay kızlarrrr kapı süsümüzü sonunda tamamladım bittişu otları baya yol kenarlarından topladım. Tohumlar ve fiyonkda gelin çiçeğimden ortaya karışık oldu içime sindi Papatyamaviss bak Nasıl da Duruyu koydum.
Bende yenidoğan aşırı almadım genelde 0-3 ay aldım o da 2-5 kg yazıyor yine 1-2 ay giyer gibiBen artik almayacagim kuzum. Birde tombik falan olur kucuk gelir o yuzden bir dogsun simdilik beklemedeyim
Minnoş olursa fazla giyer 0/3 üBende yenidoğan aşırı almadım genelde 0-3 ay aldım o da 2-5 kg yazıyor yine 1-2 ay giyer gibi
İnsallah kuzum yaa umarim hepsini kullanabilirizBende yenidoğan aşırı almadım genelde 0-3 ay aldım o da 2-5 kg yazıyor yine 1-2 ay giyer gibi
Bir haftaya sen onu gör annesi senin basil yakalarina yapışacak saga iliraen sütünü ver mutlaka yada dolaba koymalarini iste dondur kolstrurum sutü onun icin çok önemliCanlar oğlumu gördümYoğun bakım ünitesi en sonda idi biz giderken hareket etmiyordu ben gittim kıpırdanmaya başladı, bacaklarını falan sevdirdiler eller kollar hiç durmadı Şu an entübe inşallah kısa zamanda gelişir ciğerlerimiz ben oğluma güveniyorum Boyumuzda 43 cm imiş bana minicik geldi ama Benim hiç ağrım yok iyiyim
İlk sağdık gelmedi ama üstler dolu dedi hemşireBir haftaya sen onu gör annesi senin basil yakalarina yapışacak saga iliraen sütünü ver mutlaka yada dolaba koymalarini iste dondur kolstrurum sutü onun icin çok önemli
Kundak yaparız kız Müslüm’le mıssTecrubeli annelere sorayim. Muslin ortu cok kullaniliyor mu kis bebesi olucaz sonucta bilemedim. Henuz almadim o yuzden
İkinizin de iyi olmasına çok sevindim, bu gruptan gelen doğum haberlerine çok duygulanıyorum, her süreci paylaştığımız için çok farklı bir paydaşlık oluştuCanlar oğlumu gördümYoğun bakım ünitesi en sonda idi biz giderken hareket etmiyordu ben gittim kıpırdanmaya başladı, bacaklarını falan sevdirdiler eller kollar hiç durmadı Şu an entübe inşallah kısa zamanda gelişir ciğerlerimiz ben oğluma güveniyorum Boyumuzda 43 cm imiş bana minicik geldi ama Benim hiç ağrım yok iyiyim
Bir pelus yeter heralde ama dimiiKundak yaparız kız Müslüm’le mıssbende 4 katlı var bıtane daha kalın bırtanede cıft katlı aldım bır penye aldım , annem nohut peluş aldı, artı ısımlı penye battanıye abıden 2 penye , peluş kalın pazen olmak üzere 4-5 tane daha vardır kesın
Müslin oglumda aldığımı ben hala kullanıyorum denızdeyız mesela kurulamak ıcın kış bebesıydı ozellıkle kundak ıcın cok kullandım penyelerin boyu yetmıyordu fln müslin zıyan olcak bısey degıl yanı kısacası aynı örtüyü yazın emzırme de kullandım üstüne örttüm cok amaçlı boşuna demıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?