2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah kuzuma cok kısa sürede toparlanacak annesı

Masallah nazar degmesin 43 cm cok iyi birazcik sabir , icini ferahlatmwk icinde bol dua et kuzum 1 haftaya toparlar insallah

Canim ben gun icerisinde giremedim
Dogum gerceklestimi
Rabbim saglik sihat versin bebeginede sanada insallah

Bir pelus yeter heralde ama dimii
Peluş dısarda ayaklarına bebek arabasında fln daha cok kullanılırsa kullanılır zaten en sık kullandığımız donem ılk ıkı uc ay olur onada penye müslin çokça gerekır sonra ufaktan zaten evde battanıye ıle gezdırılcek durumu olmaz

Maşallah kuzum o kısa sürede kendi nefes alacak kadar güçlenecek inan sen bile sasiracaksin. Boyu da ondeymis maşallah kuzuma olabildiği kadar büyümüş de gelmiş Rabbım ata kuzuma ve şu an yoğun bakımda olan bütün minik savaşçılara şifalar versin inşallah. Bol bol ayetel kursi oku ezberinde varsa . Ya safi çek bol bol ikinize de şifa olsin dualarım hep sizinle

Maşallah iyi olmanıza çok sevindim en kısa zaman da bebişde çıkacak ordan

Minnoş olursa fazla giyer 0/3 ü
Benimki bu gidişler giyer canım
Ama 0-3 ü doğduktan sonra da alırım gerekirse hızlı büyüyorlar diyorlar o yüzden ondan fazla almak istemiyorum
Gayet normal canım.benim hiç bir gerilik yok maşallah kuzuma
Doktor da aynısını söyledi canım 1 haftadan fazla gerilikler önemli dedi şu an bir sıkıntı yok zaten doğuma var belli olmaz toplayabilir dedi

Yaaa , çok güzel maşallah.Nazı sana demekki, içerdeyken de hareketliydi, doğdu yine sana hareketli

Maşallah size
Nasıl da hissediyor annesini baksana boyu posu yerinde gayet de güçlü annesi en kısa zamanda yanına gelecek inşallah

Kizlar bende bugun arkadasimin bebegini gormeye gittim
6 haftalik henuz
Cok minnos ya
Arkadasimin ilk bebegi acemilik var cok yorgun ve bitkindi

Gerçekten de yiyebilirsin artık canlı kanlı gördün ne garip bir his değil mi senden bir canlı oldu minicik ama senin parçan gece gece ağlayacağım şimdi
Doğum sertikanızı sevsinler sizin
Ay evet çok değişik bir duygu, evett teyzesi sertifikamızı da aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…