2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay evet çok değişik bir duygu, evett teyzesi sertifikamızı da aldık
Ben hareketlerini hissedene kadar tam inanamadım vücudumda benden bir canlı büyüdüğüne, şimdi bir de doğunca o sesini duyup kokusunu alsam canlı kanlı görsem ne olur bilmiyorum
Rabbim sizi de sağsalim güzel bir şekilde kavuştursun inşallah

Amin canım inşallah, gördüm ya şimdi iyice kaldı aklım onda

Kizlar bende bugun arkadasimin bebegini gormeye gittim
6 haftalik henuz
Cok minnos ya
Arkadasimin ilk bebegi acemilik var cok yorgun ve bitkindi
Oğlum bana sezeryan sonrası toparlanma süresi verdi Anne hemen yormayım seni diyip 1 hafta sonra gelecek evine inşallah

Ben 3250 doğmuşum baya minyonum hep öyleydim

Ayy maşAllah ikinizede Sağlıkla büyüyüp çıksın evine gelsin inşAllah

Maşallah oğlişimize sen de çok şükür hızlıca toparlanıyorsun. Sizin sertifikanızı yerim seni ne zaman taburcu edecekler acaba

Maşallah oğlişimize sen de çok şükür hızlıca toparlanıyorsun. Sizin sertifikanızı yerim seni ne zaman taburcu edecekler acaba
Bugün akşam ya da yarın dedi muhtemelen yarın olur. Öğlen görebiliyoruz oğlumuzu pazartesi de görür öyle giderim.

Ohh gözün aydın canım darısı kucağına alıp evine götürmeye olsun inşallah maşallah boylu poslu olur annesi o meraklanma hele Bi toparlansın Allah ın izniyle nasıl güzel büyür sen de yetişemezsin ne ara büyüdü diye şaşırırsın

Ay harika az kaldı eve gitmenize hayırlısıyla benim kardeşim 1992 yılında 6 aylık doğmuş 2 ay küvezde kalmış şuan bir görsen inanamazsın canım 1.90 boyunda erkek ve hayatı boyunca aşırı zeki aşırı becerikli bir insan oldu hiiiççç birşeyi sakın dert etme bol dua bol huzur lazım şuan size

Ben birkaç gün pek girememistim, şimdi gördüm canım. Sağlıkla mutlulukla büyüsün minnoşun inşAllah. Allah hep iyilerle karşılaştırsın . Bu topuğun ikinci bebişi geldi sanırım değil mi?

Seni görmedim sanki süt için mi canım
Evet askım yoğunsun görmemen normal dun yazdım da galactago yada bestlak al başla
Bide su çay benım onerdıgım bıtkılerı ıcerıyor sekersız
Lansınoh kremını mutlaka sur sagımlardan sonra

Eklentiler

• 50D72235-E994-476E-890A-FE34A9B23A04.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 61
  • 51B76BC1-02A2-4BCF-AF67-A3468306DB12.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…