2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet askım yoğunsun görmemen normal dun yazdım da galactago yada bestlak al başla
Bide su çay benım onerdıgım bıtkılerı ıcerıyor sekersız
Lansınoh kremını mutlaka sur sagımlardan sonra
Eşim bi çay almış. Bestlak ya da galactaco damla nasıl bişey onu bilmiyordum. 2-3 damla geldi sütüm sadece. 1 ml şırınga doldurucak kadar olunca götürüyorlar bebişe daha o kadar olmadı

Evet askım yoğunsun görmemen normal dun yazdım da galactago yada bestlak al başla
Bide su çay benım onerdıgım bıtkılerı ıcerıyor sekersız
Lansınoh kremını mutlaka sur sagımlardan sonra
Kız rüyamda emziriyordum bebek memeyi güzel tutuyordu ama sütüm gelmiyordu keşke çay alsaydım diyordum bunu görecekmişim heralde

Eşim bi çay almış. Bestlak ya da galactaco damla nasıl bişey onu bilmiyordum. 2-3 damla geldi sütüm sadece. 1 ml şırınga doldurucak kadar olunca götürüyorlar bebişe daha o kadar olmadı
O iki üç damla bile zaten altın değerinde diye biliyorum canım çok şükür giderek artacak emin ol memintolar arz talep dengesine göre çalışıyor malum

Nasıl bir duygu ?
Neler hissediyorsun?
Seninde ilk çocuktu sanırım. atatalya
Evet canım ilk çocuk. Şu an değişik aklım onda sürekli dün ben görünce heyecanlandı onu gördüm ya içim içime sığmıyor. Günde 1 kere 1 saatmiş görüş

O iki üç damla bile zaten altın değerinde diye biliyorum canım çok şükür giderek artacak emin ol memintolar arz talep dengesine göre çalışıyor malum
Onu almadılar ama bende o önemli diye biliyorum sorduk o kadarcık şırıngaya da çekilmez diye vermediler. Her 3 saatte bir 20 şer dk sağıyoruz gelecek inşallah.

Oyyy maşallah tosuncuk
Sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin Rabbim yolu şansı bahtı açık olsun aceleci kuşun
Aminn canım. Dimi ben suyu bitti diye biraz daha buruşuk falan bekliyordum sanırım tam zamanında gelmişim doktora enfeksiyon da yoktu kendisi de öyle buruşmamış çok şükür

Bugün akşam ya da yarın dedi muhtemelen yarın olur. Öğlen görebiliyoruz oğlumuzu pazartesi de görür öyle giderim.
Hadi bakalım önce sen sonra Kuzey Ata taburcu olup evinize gideceksiniz canım sezaryenle alakalı nasılsın? Ağrın falan var mı? Gözün görmüyor sanki o ağrıları oğluşumda oğluşum modundasın

Hiç ağrım yok biraz gaz sancısı var rahatlayamadım henüz ama onun dışında gece uyudum bile. Yani hemşireye benim niye ağrım yok diye bile sordum o kadar ağrısız sadece yat kalklar zor

Aminn canım. Dimi ben suyu bitti diye biraz daha buruşuk falan bekliyordum sanırım tam zamanında gelmişim doktora enfeksiyon da yoktu kendisi de öyle buruşmamış çok şükür
Aynen canım hiçbir şeyi yok maşallah çok çok çok güzel Allahım korusun
Sana bir şey diyeyim mi ben neredeyse 39. Haftada 2200 kg olarak doğmuşum yani taaa kaç hafta sonra ancak Ata kadar olmuşum annemin de yemediği yokmuş kilolu doğayım diye ama olmamış işte hala da öyle minyon bir insanım
Yani senin oğluşun bildiğin normal tam zamanında doğan bebişler gibi doğdu zaten çok şükür gelişmeye de çok müsait bir bebiş nasıl hızlı daha da büyüyecek şaşacaksın

Amin inşallah çok uzun sürmeden toparlar , gideriz evimize. İnternet batağına düştüm bu haftalarda 1 ayı bulan küvez sürelerinden bahsediliyor ama oğlum inşallah tez zamanda daha iyi olacak

Amin inşallah çok uzun sürmeden toparlar , gideriz evimize. İnternet batağına düştüm bu haftalarda 1 ayı bulan küvez sürelerinden bahsediliyor ama oğlum inşallah tez zamanda daha iyi olacak
Canım çok düşme ya oralara. Bir de onun için en sağlıklısı nasıl ise öyle olsun deyince konu kapanıyor 31 hafta bekledin gerekirse 1 hafta da 4 hafta da beklersin sen hiiiiç strese girme ki sütün gelsin bol su iç güzel şeyler düşün canım

Kuzum hiç strese girme iyi olsun da elbet gelecek yanına
Sen şimdi stres oldukça sütün de bebek de etkilenecek.Nasıl ki dün doğuma girmeden büyük bir soğukkanlılıkla onu bekledin yine aynı soğukkanlılıkla onu bekle o da geleceği güne kadar hızla büyüyecek emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…