2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin inşallah çok uzun sürmeden toparlar , gideriz evimize. İnternet batağına düştüm bu haftalarda 1 ayı bulan küvez sürelerinden bahsediliyor ama oğlum inşallah tez zamanda daha iyi olacak
Kilosu zaten iyi kuzum sadece solunumu düzene girsin diye bekliyorlar o da toparlanacak merak etme ayrıca okuma internet falan hiç herkesin bebeğinin gelişimi farklı
sonunda sağlıkla kavuşmak olduktan sonra sürenin de önemi yok zaten karnında da bekleyecektin yine orada güvende ve iyi bakıldığı bir yerde geçecek zaman uzayacaksa bile kalış süresi ama eminim hiç gerek olmayacak oğluşun tam bir aceleci kuş çünkü karnında bile duramadı orada hiç durmaz evine gelmek ister hemencecik sen merak etme annesi bol bol fotoğrafına bak yanına gidene kadar ki oksitosin salgıla ve süt olarak dönsün sana

Amin inşallah çok uzun sürmeden toparlar , gideriz evimize. İnternet batağına düştüm bu haftalarda 1 ayı bulan küvez sürelerinden bahsediliyor ama oğlum inşallah tez zamanda daha iyi olacak
Arkadaşım hayırlı olsun, korkma içini fersh tut 700 ge doğup büyüyen ğkizler tanıyorum. Allahın izniyle sen de o da hastaneden sağlıkla çıkacaksınız. Anne kadnında belki de sudan dolayı tehdit sltındaydı ama şimdi güvende. Endişe etmemek elbette elde değil ama şu an ki endişen sütüne yansıyabilir. Allahın izniyle her şey güzel olacak 500 gram daha aldığında sana verirler hiç dertme etme o da en fazla 2-3 hafta sürer

Sağol canım inşallah kısa zamanda toparlayacak geldiğim hastanedeki yoğum bakım servisine de genelde çok iyi diyorlar , Allah'tan yoğun bakım ünitesi olan hastanede idi doktor da

Ben ağlamadım da daha şaşkınlıktan sanırım o patlama kucağıma alınca olacak
Ay ağlamaman belki daha iyi süt için vs. Moral de çok etkili. Biz senin yerine ağladık canım sen şokta olabilirsin şu an , valla belki aynı gün aynı hastanede doğururuz diye konuşurken ben de çok tuhaf oldum Fotoğrafı da kaçırdım heralde göremedim ama çok tatlıdır eminim Allah onu annesine bağışladı, inşallah sağ salim çıkacak küvezden de

Ben şoktayım gerçekten Atamadım o şaşkınlığı sorma diyorlar ya doğunca bütün planlar bebeğe göre diye. Daha şimdiden plan yaptırmıyorlar ☺ Doktoru bile bizim dr olmadı izinli olmasa onu da arardım da bilyorum bu hafta yok. Sabah dr geldi bitmişti baya suyu dedi. Magnetler, oda süsleri,doğum fotoğrafcısı hepsi yalan oldu Kuzey'im iyi olsun evimizde yaparız onları da inşallah

Siz iyi olun da hepsi halledilir

Bak burdaysan fotoyu koyuyorum

Ben ağlamadım da daha şaşkınlıktan sanırım o patlama kucağıma alınca olacak
Doğum haberini aldığımda yoldaydım gözümden yaş süzüldü eşim diyorki yine neye ağlıyorsun dedim böyle böyle arkadaşımızın birini doğuma aldılar onu gördüm dedim eşimde gülüm ağlayacağına dua et sağ salim kavuşsunlar ediyorum etmez miyim manyak demişim adama ben burda kilometrelerce uzakta sadece İnternet sayfası üzerinden tanıştığım birine bu kadar duygulandıysam seni düşünemiyorum canından bir parça çok güzel olacakkk

Canım benim burada birbirimize desteğimiz paha biçilemez o kadar rahatlıyorum ki iyi ki varsınız, annem de bugün ne çok yazıştın kimle konuşuyorsun o kadar diyor

Canım benim burada birbirimize desteğimiz paha biçilemez o kadar rahatlıyorum ki iyi ki varsınız, annem de bugün ne çok yazıştın kimle konuşuyorsun o kadar diyor
De mi yaaa hepimiz iyi ki varızzz Eşimde çok şikayetçi bu durumdan endee telefondan kafanı kaldır da bir de benimle ilgilen diyor

Yaa bu nasıl güzel bir fotoğraff büyülendim resmen duygulandım bakınca beyefendi gerçekten çok gelişmiş doğmuş bebeğe göre değişiyor o bence bakma bende hastanede yatarken araştırmıştım bir tanıdığımızın 1750 gr doğan oğlu 10 günde çıkmış mesala belli olmuyor ki her şey çok güzel olacak

Eşim bi çay almış. Bestlak ya da galactaco damla nasıl bişey onu bilmiyordum. 2-3 damla geldi sütüm sadece. 1 ml şırınga doldurucak kadar olunca götürüyorlar bebişe daha o kadar olmadı
Aldır eczaneden bıtanem gunde 4 kez suya damlatıp ıcıyorsun cok faydalı gerçekten doluyor hemen göğüsler

Ah canim bosver hic takilma iviz zivira onlar olmadanda dogum oluyo bak cok sukur saglikli geldi biraz daha sabir daha dipcik gibi olacak insallah
Seni uyutmucak o yaramazliklariyla sen evine git guzel guzel uyu dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…