Kilosu zaten iyi kuzum sadece solunumu düzene girsin diye bekliyorlar o da toparlanacak merak etme ayrıca okuma internet falan hiç herkesin bebeğinin gelişimi farklıAmin inşallah çok uzun sürmeden toparlar , gideriz evimize. İnternet batağına düştüm bu haftalarda 1 ayı bulan küvez sürelerinden bahsediliyor ama oğlum inşallah tez zamanda daha iyi olacak
Arkadaşım hayırlı olsun, korkma içini fersh tut 700 ge doğup büyüyen ğkizler tanıyorum. Allahın izniyle sen de o da hastaneden sağlıkla çıkacaksınız. Anne kadnında belki de sudan dolayı tehdit sltındaydı ama şimdi güvende. Endişe etmemek elbette elde değil ama şu an ki endişen sütüne yansıyabilir. Allahın izniyle her şey güzel olacak 500 gram daha aldığında sana verirler hiç dertme etme o da en fazla 2-3 hafta sürerAmin inşallah çok uzun sürmeden toparlar , gideriz evimize. İnternet batağına düştüm bu haftalarda 1 ayı bulan küvez sürelerinden bahsediliyor ama oğlum inşallah tez zamanda daha iyi olacak
Kııızzz bu nasıl bişey dünden beri mutlulukla karışık gözyaşım durmuyor çok heyecanlı..Hemşireye çok erken oldu fotoğrafçı ayarlayamadık eşimi de almıyorsunuz dedimBen çekerim dedi sağolsun
Ben ağlamadım da daha şaşkınlıktan sanırım o patlama kucağıma alınca olacakKııızzz bu nasıl bişey dünden beri mutlulukla karışık gözyaşım durmuyor çok heyecanlı..
Sağol canım inşallah kısa zamanda toparlayacak geldiğim hastanedeki yoğum bakım servisine de genelde çok iyi diyorlar , Allah'tan yoğun bakım ünitesi olan hastanede idi doktor daArkadaşım hayırlı olsun, korkma içini fersh tut 700 ge doğup büyüyen ğkizler tanıyorum. Allahın izniyle sen de o da hastaneden sağlıkla çıkacaksınız. Anne kadnında belki de sudan dolayı tehdit sltındaydı ama şimdi güvende. Endişe etmemek elbette elde değil ama şu an ki endişen sütüne yansıyabilir. Allahın izniyle her şey güzel olacak 500 gram daha aldığında sana verirler hiç dertme etme o da en fazla 2-3 hafta sürer
Evett az tuttumAyy kaçırdım galiba
Ay ağlamaman belki daha iyi süt için vs. Moral de çok etkili. Biz senin yerine ağladık canım sen şokta olabilirsin şu anBen ağlamadım da daha şaşkınlıktan sanırım o patlama kucağıma alınca olacak
Ben şoktayım gerçektenAy ağlamaman belki daha iyi süt için vs. Moral de çok etkili. Biz senin yerine ağladık canım sen şokta olabilirsin şu an, valla belki aynı gün aynı hastanede doğururuz diye konuşurken ben de çok tuhaf oldum Fotoğrafı da kaçırdım heralde göremedim ama çok tatlıdır eminim Allah onu annesine bağışladı, inşallah sağ salim çıkacak küvezden de
Siz iyi olun da hepsi halledilirBen şoktayım gerçektenAtamadım o şaşkınlığı sorma diyorlar ya doğunca bütün planlar bebeğe göre diye. Daha şimdiden plan yaptırmıyorlar ☺ Doktoru bile bizim dr olmadı izinli olmasa onu da arardım da bilyorum bu hafta yok. Sabah dr geldi bitmişti baya suyu dedi. Magnetler, oda süsleri,doğum fotoğrafcısı hepsi yalan oldu Kuzey'im iyi olsun evimizde yaparız onları da inşallah
Bak burdaysan fotoyu koyuyorumBen şoktayım gerçektenAtamadım o şaşkınlığı sorma diyorlar ya doğunca bütün planlar bebeğe göre diye. Daha şimdiden plan yaptırmıyorlar ☺ Doktoru bile bizim dr olmadı izinli olmasa onu da arardım da bilyorum bu hafta yok. Sabah dr geldi bitmişti baya suyu dedi. Magnetler, oda süsleri,doğum fotoğrafcısı hepsi yalan oldu Kuzey'im iyi olsun evimizde yaparız onları da inşallah
Canım maşallah oğlun normal zamanda doğmuş gibi en kısa zamanda gidersiniz emin ol Allah bağışlasınBen ağlamadım da daha şaşkınlıktan sanırım o patlama kucağıma alınca olacak
Doğum haberini aldığımda yoldaydım gözümden yaş süzüldü eşim diyorki yine neye ağlıyorsun dedim böyle böyle arkadaşımızın birini doğuma aldılar onu gördüm dedim eşimde gülüm ağlayacağına dua et sağ salim kavuşsunlar ediyorum etmez miyim manyak demişim adamaBen ağlamadım da daha şaşkınlıktan sanırım o patlama kucağıma alınca olacak
Canım benim burada birbirimize desteğimiz paha biçilemez o kadar rahatlıyorum kiDoğum haberini aldığımda yoldaydım gözümden yaş süzüldü eşim diyorki yine neye ağlıyorsun dedim böyle böyle arkadaşımızın birini doğuma aldılar onu gördüm dedim eşimde gülüm ağlayacağına dua et sağ salim kavuşsunlar ediyorum etmez miyim manyak demişim adamaben burda kilometrelerce uzakta sadece İnternet sayfası üzerinden tanıştığım birine bu kadar duygulandıysam seni düşünemiyorum canından bir parça çok güzel olacakkk
De mi yaaa hepimiz iyi ki varızzzCanım benim burada birbirimize desteğimiz paha biçilemez o kadar rahatlıyorum kiiyi ki varsınız, annem de bugün ne çok yazıştın kimle konuşuyorsun o kadar diyor
Öyle de ben kız olarak 50 cm 3250 doğmuşum bence iyi bizim erkek ya biraz daha fazla olmasını bekliyor insan istemedenBana 3000 gr üstü pek minyon gelmiyor olması gerektiği gibi normal kiloda da doğmuşuz ama genetik işte
Yaa bu nasıl güzel bir fotoğraff büyülendim resmen duygulandım bakınca beyefendi gerçekten çok gelişmiş doğmuşAmin inşallah çok uzun sürmeden toparlar , gideriz evimize. İnternet batağına düştüm bu haftalarda 1 ayı bulan küvez sürelerinden bahsediliyor ama oğlum inşallah tez zamanda daha iyi olacak
Aldır eczaneden bıtanem gunde 4 kez suya damlatıp ıcıyorsun cok faydalı gerçekten doluyor hemen göğüslerEşim bi çay almış. Bestlak ya da galactaco damla nasıl bişey onu bilmiyordum. 2-3 damla geldi sütüm sadece. 1 ml şırınga doldurucak kadar olunca götürüyorlar bebişe daha o kadar olmadı
Aktardan alcaktım ben askım ebebekte gecen bunu gordum alırım bıtane denemlık tazesi gibi olmazsa tazesını alırım amaKız rüyamda emziriyordum bebek memeyi güzel tutuyordu ama sütüm gelmiyordu keşke çay alsaydım diyordumbunu görecekmişim heralde
Ah canim bosver hic takilma iviz zivira onlar olmadanda dogum oluyo bak cok sukur saglikli geldi biraz daha sabir daha dipcik gibi olacak insallahBen şoktayım gerçektenAtamadım o şaşkınlığı sorma diyorlar ya doğunca bütün planlar bebeğe göre diye. Daha şimdiden plan yaptırmıyorlar ☺ Doktoru bile bizim dr olmadı izinli olmasa onu da arardım da bilyorum bu hafta yok. Sabah dr geldi bitmişti baya suyu dedi. Magnetler, oda süsleri,doğum fotoğrafcısı hepsi yalan oldu Kuzey'im iyi olsun evimizde yaparız onları da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?