2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aldır eczaneden bıtanem gunde 4 kez suya damlatıp ıcıyorsun cok faydalı gerçekten doluyor hemen göğüsler
Kiz helvada mis gibi sut yapiyo
atatalya ben hep kakaolu helva yedim canim cekiyodu megersem sut yaparmis bilmiyodum birini emzirirken oburunden sut fiskiriyodu

Kiz helvada mis gibi sut yapiyo
atatalya ben hep kakaolu helva yedim canim cekiyodu megersem sut yaparmis bilmiyodum birini emzirirken oburunden sut fiskiriyodu
Evet helva da cok yapıyor ama bırazdaha geldıgı zamanlarda daha faydalı oluyor suan sütun ınmesı ıcın daha yararlı damla bence

Aktardan alcaktım ben askım ebebekte gecen bunu gordum alırım bıtane denemlık tazesi gibi olmazsa tazesını alırım ama
Hastane çantasına koymalık bir tane böyle istiyordum kuzum ben de iyi oldu ekran görüntüsünü aldım ebebek e gidince alayım atayım bavula dursun
Sende bestlak falan da atmalı mı bavula? Hastanede hem çayı hem damlayı kullansak olur mu?

Ben hastane için hünnapın rezeneli çayını aldım kuzum sallamalık kolay olur diye. Eve de aktardan alacağım kaynatmalık. Çantaya ayrıca damla da koyacağım papatyanın da önerisiyle bestlak alırım ikisini de kullanmayı planlıyorum kuzum.

atatalya canım incir ye. İncir süt yapıyormuş. Zaten tipi de meme gibi içi de süt kanalları gibi dalından koparınca bile sütü akar yaaaa Rabbim yaratmış yani süt olsun diye. Tam da incirler çıkıyor bu fırsatı mutlaka değerlendir canım. Bir de tahin. Bir arkadaş yazmış helva diye asıl mevzu tahindeymiş. Tabi helva da olur Papatyamaviss in önerdiği damladan da çok memnun kalanlar var hepsini kombo yap sütler fışkırsın hadi bakalım

Amin canım inşallah, gördüm ya şimdi iyice kaldı aklım onda
Annesi merak etme haftaya kavuşacaksın oğluna. Mis kokusunu bol bol içine çekeceksin. Dualarım ve kalbim sizinle her şey çok güzel olacak, kocaman olacak o zaman anlatırsın böyle böyle yapmıştın erkenden gelmiştin, tüm teyzelerini heyacanlandırmıştın diye
Ben 3250 doğmuşum baya minyonum hep öyleydim
Ben 2500 doğmuşum bide boyum kısa değil ama çelimsiz dedikleri tiptenim. İnce kollar bacaklar ortaokul çocuğu gibi
Bebem daha geçen haftadan yarıladı beni.
Sağlıklı olsunlar inan yeterli

Ben de öyle yapayım o zaman kuzum
İkisini de koyayım madem çantaya
Aaa incir cidden memintoya benziyor kız haklısın ekim ayında incir olur mu hala ki? Alıp buzluğa mı atsam bende buzlukta durur mu?

Ben de öyle yapayım o zaman kuzum
İkisini de koyayım madem çantaya

Aaa incir cidden memintoya benziyor kız haklısın ekim ayında incir olur mu hala ki? Alıp buzluğa mı atsam bende buzlukta durur mu?
Carrefourda organik kuru incir var, olmazmı ki? Bioorganic galiba markası, Carrefour un kendi ürünü.

Carrefourda organik kuru incir var, olmazmı ki? Bioorganic galiba markası, Carrefour un kendi ürünü.
O da olur canım heralde ama kuru incir bana aşırı tatlı geliyor çok şekerli şeyler yiyemiyorum ben meyve bile olsa tazesini saklayabilirsem daha iyi olur gibi geldi

Yaa benide gören lise son sanır belki onlar bile benden büyük gösterebilir maşAllah bebişe

Yaa ne dicem benim bu aralar göğüs uçlarım ıslak gibi dün farkettim sızlıyor ben bu ara tayin pekmez ve incir yiyorum hep etkiledi mi acaba beni

O da olur canım heralde ama kuru incir bana aşırı tatlı geliyor çok şekerli şeyler yiyemiyorum ben meyve bile olsa tazesini saklayabilirsem daha iyi olur gibi geldi
Mevsimi değil ya, belki alternatif olur dedim canimcim ama haklısın çok tatlı oluyor. İkincide bayıyor. Ben tüp bebek yaptım ya yumurta geliştirirken onlardan yedim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…