2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Salgın var esim aynini bana getirdi bulastırdı hala burnum akiuor tıkaniyor halsizlik yorgunluk ates yok ama tuzlu su yap burnuna acar acik tutamazsan uykuda vermiyor

Benim uşakta bugün göbegimi delecek gibi acitiyor sırtını mi döndü neresi tam bilmiyorum ama cok acitti bende kalktim biraz evde dolasayim yeri degissin dedim halbuki bugün dinlenmem lazmdi hic uzanamadm bile sabahtan beri
Yemin ederim gerçekten cennet annelerin ayakları altındaymiş ya nefret ediyorum burun tıkanmasindan nefes darlığından başından sonuna dek hamilelik evham endişe bulantı kramp biri bitiyor biri başlıyor Allah bunca emeğe rahatsızlığa karşı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah evlatlarımıza hayırlı anneler oluruz iyi ki benim annem sensin derler çok isterim bunu evladimdan duyabilmek ona güzel anne olabilmek

Sorma o 3 ayda bebek için dikkat etmekle geçti doğru dürüst birşey anlamadık
Olsun sonrasında o da güzel olur
Bizde de sizin gibi ben çocuk istemiyordum eşim çok istiyordu bende pcos var bir de bir kist çıktı eşim dedi artık ertelemeyelim olmazsa tedaviye başlarız diye çok şükür çok uğraşmadan oldu ama ben başta zor alıştım kabullendim

Onlar bizim can parçalarımız yumuk gözlülerimiz kizim şimdi durup durup bana sadiliyor noldu diyorum ben seni cok seviyorum dnyalar benim oluyor kardesim haydi tekme at siyor ama canim yaniyor diyorum olsun acitmaz o diyor abliş kendisi görümcemin kizi var 2 aylık nasil seviyor bakiyor bir gorseniz amaninnn inşallah kardesine ilgisi de ondand aha iui olur

Amiin inşallah kardeşiyle ömür boyu elleri ayrılmaz . Allah evlatlarımızı korusun

Ya olmazsa düşüncesi beni bekarken bile yoruyordu çok şükür Rabbim bekletmedi bakalım sonrası nasıl olcak

Gunaydin kizlar
Soyle bir isimli bebek battaniye istiyorum
Kizima yaptirmistim bu sayfadan halada kullaniyoruz
Ama Turkiyeden yaptirmak istiyorum, fiyatlari acayip yukseltmis kiz
Hazir kardesim Turkiyeye gidiyoken onunla getirticem
Varmi bildiginiz bi sayfa

Eklentiler

• Screenshot_20230816_054355_Instagram.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 84
Pamuk penyendemi bu cnm

Battaniye nohut ben yaptırdım güzel bunlar

Ben devletten korkan bir kesim var diye yazmıştım ama doğru bu sebeplerle de tercih ediliyor tabiki herkes kendisi için iyi olana karar verir Amin hepimize kolay doğumlar diliyorum

Ay siz bizsiniz resmen. Rahata alıştık diyorum bende bakalım nasıl olacak
Ben 5 sene sonra anca tamam diyebildim. Yaşım 30 olmasa daha da ertelerdim herhalde
Aynı ben de, 30 yaşında çocuğu kabullenebilen Y kuşağı Bir de etrafımda çok sorun yaşayan vardı yaştan vs dolayı biraz o korkuttu ama olmasa da olmaz kafasındaydım biraz.
Kizlarrr gunaydinn ben ilk trimeser gibi erkenden gidiyorum uykuya
Günaydınnn, ben de öyle kafamı koyar koymaz küt gidiyorum 10da

Günaydın kızlar hastane odasını süsleyecek misiniz? Düşündünüz mü bişeyler ? Balon falan ? Şöyle minikçe bir masa hoşuma gitti
Benim hem çok hoşuma gidiyor hem de acaba gereksiz mi diye düşünüyorum. Zaten ben de yaparsam böyle küçük bir şey yaparım. Zaten hediyelikleri çikolatalıkları olacak bu masayı yapmak da zor olmaz diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…