Her an dogurcakmisim hissiyatı oluyo içimdeSebebini bilmiyorum ama geceleri bana da öyle oluyor artık hazımsızlık mı bağırsak hareketleri mi geceleri yavaşlıyor bilmiyorum evin içinde yürüyüş yapıyorum
Salgın var esim aynini bana getirdi bulastırdı hala burnum akiuor tıkaniyor halsizlik yorgunluk ates yok ama tuzlu su yap burnuna acar acik tutamazsan uykuda vermiyorKızlar selam öyle perişanım ki burnum tamamen tıkalı bir yandan gözlerimden bir yandan burnumdan akıyor arada kötü öksürüyorum burun spreyi aldım bugün 4 saat uyudum hala ayaktayım yatamıyorum oturuyorum dua edin bir an evvel geçsin inşallah
Yemin ederim gerçekten cennet annelerin ayakları altındaymiş ya nefret ediyorum burun tıkanmasindan nefes darlığından başından sonuna dek hamilelik evham endişe bulantı kramp biri bitiyor biri başlıyor Allah bunca emeğe rahatsızlığa karşı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah evlatlarımıza hayırlı anneler oluruz iyi ki benim annem sensin derler çok isterim bunu evladimdan duyabilmek ona güzel anne olabilmekBenim uşakta bugün göbegimi delecek gibi acitiyor sırtını mi döndü neresi tam bilmiyorum ama cok acitti bende kalktim biraz evde dolasayim yeri degissin dedim halbuki bugün dinlenmem lazmdi hic uzanamadm bile sabahtan beri
Olsun sonrasında o da güzel olurSorma o 3 ayda bebek için dikkat etmekle geçti doğru dürüst birşey anlamadık
Onlar bizim can parçalarımız yumuk gözlülerimiz kizim şimdi durup durup bana sadiliyor noldu diyorum ben seni cok seviyorum dnyalar benim oluyorYemin ederim gerçekten cennet annelerin ayakları altındaymiş ya nefret ediyorum burun tıkanmasindan nefes darlığından başından sonuna dek hamilelik evham endişe bulantı kramp biri bitiyor biri başlıyor Allah bunca emeğe rahatsızlığa karşı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah evlatlarımıza hayırlı anneler oluruz iyi ki benim annem sensin derler çok isterim bunu evladimdan duyabilmek ona güzel anne olabilmek
Amiin inşallah kardeşiyle ömür boyu elleri ayrılmaz . Allah evlatlarımızı korusunOnlar bizim can parçalarımız yumuk gözlülerimiz kizim şimdi durup durup bana sadiliyor noldu diyorum ben seni cok seviyorum dnyalar benim oluyorkardesim haydi tekme at siyor ama canim yaniyor diyorum olsun acitmaz o diyor abliş kendisi görümcemin kizi var 2 aylık nasil seviyor bakiyor bir gorseniz amaninnn inşallah kardesine ilgisi de ondand aha iui olur
Sağol kuzum inşAllahİyi etmişsinizÇok tatlı olacaksınız bence
Ya olmazsa düşüncesi beni bekarken bile yoruyordu çok şükür Rabbim bekletmediOlsun sonrasında o da güzel olur
Bizde de sizin gibi ben çocuk istemiyordum eşim çok istiyordu bende pcos var bir de bir kist çıktı eşim dedi artık ertelemeyelim olmazsa tedaviye başlarız diye çok şükür çok uğraşmadan oldu ama ben başta zor alıştım kabullendim
Günaydın canım bugün umarım daha iyi olur kafamı yaslayıp az uyudum ama bakalım geçmiş olsun inşallahSalgın var esim aynini bana getirdi bulastırdı hala burnum akiuor tıkaniyor halsizlik yorgunluk ates yok ama tuzlu su yap burnuna acar acik tutamazsan uykuda vermiyor
Pamuk penyendemi bu cnmGunaydin kizlar
Soyle bir isimli bebek battaniye istiyorum
Kizima yaptirmistim bu sayfadan halada kullaniyoruz
Ama Turkiyeden yaptirmak istiyorum, fiyatlari acayip yukseltmis kiz
Hazir kardesim Turkiyeye gidiyoken onunla getirticem
Varmi bildiginiz bi sayfa
Battaniye nohut ben yaptırdım güzel bunlarGunaydin kizlar
Soyle bir isimli bebek battaniye istiyorum
Kizima yaptirmistim bu sayfadan halada kullaniyoruz
Ama Turkiyeden yaptirmak istiyorum, fiyatlari acayip yukseltmis kiz
Hazir kardesim Turkiyeye gidiyoken onunla getirticem
Varmi bildiginiz bi sayfa
Ben devletten korkan bir kesim var diye yazmıştım ama doğru bu sebeplerle de tercih ediliyor tabiki herkes kendisi için iyi olana karar verirDevlet Hastanesi'nde çok iyi olan doktorlar var. Muayeneden ziyade, doğumdan dolayı özeller tercih ediliyor diye düşünüyorum. Mesela ben sezaryen istiyorum. Devlet Hastanesi'nde kendimi parçalasam yine de doktorlar isteğe bağlı sezaryene almaz. Normal doğum düşünüp, özele gidenler de sanırım doğuma doktor yerine ebe girdiği için devlette , ondan özeli tercih ediyorlarmış.
Bir de ben eşim refekatçi olsun istiyorum. Devlet Hastanesi'nde o da olmuyormuş. ( Nadiren bazı hastanelerde duydum).
Özelde fiyatlar çok pahalı evet ama bu fiyatları açıkçası bir telefona, televizyona da verebiliyoruz. Doğum olayı da zaten kaç kere yaşanan bir şey ki.
Onun dışında dediğim gibi muayeneler olsun, odalar olsun vs çoğu devlet- özel aynı. Doğum şekli ve doktor tercihinden insanlar özele yöneliyor.
Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın. İyi diye gidersin, o gün doktorun morali bozuk olur ya da çalışanlar iyi olmaz vs her şey her yerde mümkün. Çok iyi olan hastanelerde , çok yüksek ücretler verip, çok kötü şikayetlerle ayrılanlar da var. O yüzden bizler bol bol dua edelim, kolay doğum ve iyi insanlar için
Aynı ben de, 30 yaşında çocuğu kabullenebilen Y kuşağıAy siz bizsiniz resmen. Rahata alıştık diyorum bende bakalım nasıl olacak
Ben 5 sene sonra anca tamam diyebildim. Yaşım 30 olmasa daha da ertelerdim herhalde
Günaydınnn, ben de öyle kafamı koyar koymaz küt gidiyorum 10daKizlarrr gunaydinnben ilk trimeser gibi erkenden gidiyorum uykuya
Benim hem çok hoşuma gidiyor hem de acaba gereksiz mi diye düşünüyorum. Zaten ben de yaparsam böyle küçük bir şey yaparım. Zaten hediyelikleri çikolatalıkları olacak bu masayı yapmak da zor olmaz diye düşündümGünaydın kızlarhastane odasını süsleyecek misiniz? Düşündünüz mü bişeyler ? Balon falan ? Şöyle minikçe bir masa hoşuma gitti
Penye degilde sanirim nohut deniyoBattaniye nohut ben yaptırdım güzel bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?